Serie A (2): JUVENTUS 3-3 Sampdoria
- francois
- Juventino
Skład widzę podobnie, jednak na lewej pomocy ustawiłbym Lanzafame. Z Bari Pepe spisywał się... :doh: źle...me7a7ron pisze:Jeśli Vicek zagra to raczej nie z Del Piero a raczej z Fabio.
Liczę bardzo na występ Alberta i Vicka. Mój typ 2:2.
Mam nadzieję, że Vicenzo będzie w dobrej formie

- dp10
- Juventino
http://www.football-italia.net/sep09s.html
napewno bez Pazziniego nasza defensywa będzie miała łatwiej..zobaczymy czy ten uraz okaże się na tyle poważny.
napewno bez Pazziniego nasza defensywa będzie miała łatwiej..zobaczymy czy ten uraz okaże się na tyle poważny.
- furiaceca11
- Juventino
Iaquinta raczej wejdzie z ławki niż zacznie od 1 minuty, tak samo raczej będzie z Krasiciem. Nie wiem na jakim etapie jest Marchisio w powrocie po urazie ale tutaj raczej na pewno zagra "Il principino" za niego, hmm najpewniej przy boku FM
- z resztą Del Neri powiedział ostatnio że melo jest liderem zespołu :rotfl: wymachiwanie rękoma i pokrzykiwanie na kolegów też jest w pewnym sensie ważne , ale liczy się też przykład na boisku. Cieszy obecna forma brazyla , ale na jak długo się ona utrzyma?
Co by to było gdyby Aqua byłby odciążony i spokojnie nie martwiąc się o nic mógł robić to co robi najlepiej mając za plecami brazylijski przecinak w najwyższej formie

A dziwisz się Pepe? jest najnormalniej zmęczony widać to po nim. Przypomina mi to melo jak wrócił rok temu po pucharze konfederacji. Szybko,szybko do pracy i się podpalił troszeczkę chłopak.me7a7ron pisze:Skład widzę podobnie, jednak na lewej pomocy ustawiłbym Lanzafame. Z Bari Pepe spisywał się... :doh: źle...
- nowik92
- Juventino
- me7a7ron
- Juventino
Nie ja pisałem tofuriaceca11 pisze:A dziwisz się Pepe? jest najnormalniej zmęczony widać to po nim. Przypomina mi to melo jak wrócił rok temu po pucharze konfederacji. Szybko,szybko do pracy i się podpalił troszeczkę chłopak.me7a7ron pisze:Skład widzę podobnie, jednak na lewej pomocy ustawiłbym Lanzafame. Z Bari Pepe spisywał się... :doh: źle...

A poza tym to myślę , że DN bardzo będzie chciał wygrać i wystawi jednak Krasica ufając temu , że dostatecznie z tym zawodnikiem odrobił pracę domową . Lewa strona to niewiadoma Pepe tam za bardzo nie widać , a włoska Kryśka strzela Panu Bogu w okno i pada, a Milos na tej stronie to zagadka .
- sharikk
- Juventino
Niestety u mnie nie widnieje ta informacja. Domyślam się iż tą informacja jest jakiś "obrazek" którego nie wyświetla w mojej przeglądarce?;>tabo89 pisze:Wiemy i ta informacja od samego początku widnieje w pierwszym poście, który polecam do poczytaniasharikk pisze:Mecz Juventus - Sampdoria na canal+sport 2 w niedziele o 15:00
JUVE PER SEMPRE!!!
- Tharp
Polecam czytanie wlasnych postowtabo89 pisze:Wiemy i ta informacja od samego początku widnieje w pierwszym poście, który polecam do poczytania :wink:sharikk pisze:Mecz Juventus - Sampdoria na canal+sport 2 w niedziele o 15:00 :)
Nie wiem jak to zrobiles, ale tak zaczarowales tego swojego posta, ze link sie nie pokazuje.tabo89 pisze:
mecz na żywo w TV:
Al Jazeera Sport +1
Arena Sport 3
C+ Fútbol (Spain)
C+ Sport (France)
C+ Sport 1 (Finland)
Dahlia Sport
Digi Sport (HU)
Digi Sport (RO)
Fox Sports Espanyol **
Hi Soccer
Iran TV3