Liga Mistrzów 2010/11
- pan Zambrotta
- Juventino

Szczerze się uśmiałem, kiedy pierwszy z pretensjami do sędziego o kartki dla realistów poleciał... Suarez. Ten, który na Mundialu sam popełnił takie samo chamstwo i buractwo.
To, co robili Suarez, Alonso i Ramos to wykorzystywanie prawa przeciwko niemu.
Mnie nie obchodzi, że to była "tylko" ręka. Za takie coś powinna być bramka dla Ghany.
Mnie nie obchodzi "tylko" limit kartek. Powinni dostać za grę nie fair wykluczenie z 1/8 finału :lol: a co.
Niedługo Mourinho zaproponuje, żeby wszyscy piłkarze ustawili się w ciasnym kółeczku, w środku piłka i niech tak idą do bramki :roll: w końcu to też zgodne z przepisami.
Mnie nie obchodzi, że to była "tylko" ręka. Za takie coś powinna być bramka dla Ghany.
Mnie nie obchodzi "tylko" limit kartek. Powinni dostać za grę nie fair wykluczenie z 1/8 finału :lol: a co.
Niedługo Mourinho zaproponuje, żeby wszyscy piłkarze ustawili się w ciasnym kółeczku, w środku piłka i niech tak idą do bramki :roll: w końcu to też zgodne z przepisami.
- deszczowy
- Juventino

Jakbym nie był na bakier z moralnością, tak tu się z tobą zgodzę. Resetowanie zawodnikom kartek w ten sposób jest zwykłym mourinhosyństwem. Przypomina mi to trochę sytuację z Nedvedem w 2003 roku. Przez kartki nie mógł zagrać w finale, a piłkarze Realu będą mieli czyste konta i spokojnie będą mogli grać dalej. Mou daje przyzwolenie na najzwyklejszą grę nie fair.pan Zambrotta pisze:Szczerze się uśmiałem, kiedy pierwszy z pretensjami do sędziego o kartki dla realistów poleciał... Suarez. Ten, który na Mundialu sam popełnił takie samo chamstwo i buractwo.
- Vimes
- Juventino

Dobra, skoro wszyscy się zgadzają, to ja się dla odmiany nie zgodzę i nie będę potępiał Mourinho. Czy jego postępowanie było wyrachowane? Oczywiście, że tak. Czy było wbrew idei fair play? Jasne, że tak. Czy było aroganckie? Jak jasny pieron! Czy złamano jakieś przepisy? Oczywiście, że nie. Mourinho wykorzystał istniejące regulacje dla dobra swojej drużyny, czyli zrobił to, czego oczekuje się od szefa. Ani Ramosowi, ani Alonso, ani Mourinho żadna kara się nie należy.
- steru
- Qualità Juventino

Ja również jestem zdania, że to co się stało to nic strasznego. Mourinho jest zwyczajnie cfany i ma wszystko przemyślane. Gdybym był na jego miejscu to zachowałbym się podobnie, bo i czemu nie? Może moje zdanie uległoby zmianie gdyby w wyniku jego polecenia, jakiś piłkarz z drużyny przeciwnej poważnie ucierpiał.
- Wojtek
- Juventino

...i dla Dudka bo też brał udział w tym? :roll:artur_89 pisze:Należy się kara i tyle, co najmniej 2 mecze pauzy, dla Ramosa i Alonso, po fazie grupowej, a dla Muła trybuny na ten czas...
Inter wygrał ale mam nadzieje że wyjdą z drugiego miejsca na którym aktualnie są...marzy mi sie w 1/8 mecz Inter-Real
PS.Wściekły trener Cluj
Środkowy palec dla Messiego
- Vimes
- Juventino

- stahoo
- Juventino

Ja już Misiu wpadłem na to dawnopan Zambrotta pisze: Niedługo Mourinho zaproponuje, żeby wszyscy piłkarze ustawili się w ciasnym kółeczku, w środku piłka i niech tak idą do bramki :roll: w końcu to też zgodne z przepisami.
- deszczowy
- Juventino

Poprzez to, że zresetował kartki swoich zawodników, potencjalnie zwiększył szanse swojej drużyny. Czy "legalny" cheat przestaje być cheatem?Vimes pisze:Z tym się zgadzam. Gdyby Mourinho kazał swoim piłkarzom "zdobyć" te kartki za faule na przeciwnikach, to byłby synem kobiety lekkich obyczajów.steru pisze:Może moje zdanie uległoby zmianie gdyby w wyniku jego polecenia, jakiś piłkarz z drużyny przeciwnej poważnie ucierpiał.
- stahoo
- Juventino

Ludzie kochani. Oficjalnie Mourinho nic nie zrobił- oficjalnie Ramos i Xabi grali na czas... Więc za co mają zostać ukarani. Nie rozumiem.
Wszyscy wiedzą, że to pomysł Mourinho, ale co w związku z tym?
a) kara należy się piłkarzom? [za co skoro to pomysł Mourinho]
b) kara należy się Mourinho? [ale dlaczego skoro piłkarze grali na czas]
c) kara należy się Realowi? (Segunda Devision
) [najbardziej bez sensu]
I gdyby teoretetycznie UEFA ukarała piłkarzy/Mourinho/Real- za co jeszcze miałaby karać?
Wszyscy wiedzą, że to pomysł Mourinho, ale co w związku z tym?
a) kara należy się piłkarzom? [za co skoro to pomysł Mourinho]
b) kara należy się Mourinho? [ale dlaczego skoro piłkarze grali na czas]
c) kara należy się Realowi? (Segunda Devision
I gdyby teoretetycznie UEFA ukarała piłkarzy/Mourinho/Real- za co jeszcze miałaby karać?
- pan Zambrotta
- Juventino

za Twoje durne pyskówki i głupiego psa, Stasiu. Ot,co.stahoo pisze:I gdyby teoretetycznie UEFA ukarała piłkarzy/Mourinho/Real- za co jeszcze miałaby karać?
Podobno Real wygrał z Ajaxem, a niedługo Gran Derbi. Stasiu, komu będziesz kibicował?
- Łukasz
- Juventino

Jaja sobie Miśq robisz? Grę w piłkę nożną regulują przepisy i nie rozumiem, dlaczego ktoś, za biegłą ich znajomość i wykorzystanie w praktyce miałby być ukarany.pan Zambrotta pisze: Mnie nie obchodzi, że to była "tylko" ręka. Za takie coś powinna być bramka dla Ghany.
gra fair = gra zgodnie z przepisami
I dlatego, żeby w tak głupi sposób nie powtórzyć błędu Czecha, chłopaki się wyzerowali. Gdyby nie tamta nieprzemyślana kartka, wygralibyśmy Ligę Mistrzów w 2003 roku.deszczowy pisze:Przypomina mi to trochę sytuację z Nedvedem w 2003 roku. Przez kartki nie mógł zagrać w finale, a piłkarze Realu będą mieli czyste konta i spokojnie będą mogli grać dalej. Mou daje przyzwolenie na najzwyklejszą grę nie fair.
Za co? Bo ciekawi mnie, jak sformułujesz zarzut.artur_89 pisze:Należy się kara i tyle, co najmniej 2 mecze pauzy, dla Ramosa i Alonso, po fazie grupowej, a dla Muła trybuny na ten czas...
To nie jest żaden cheat. To przemyślane i logiczne zachowanie.deszczowy pisze: Poprzez to, że zresetował kartki swoich zawodników, potencjalnie zwiększył szanse swojej drużyny. Czy "legalny" cheat przestaje być cheatem?
Nie lubię Mou i Realu, ale przepisy są po to, żeby je przestrzegać.
- Pan Mietek
- Juventino

Ja uważam, że to nie był żaden "czit" lecz cwaniactwo. Zachowanie dotychczas raczej niespotykane ale nie powinni zostać ukarani. Alonso i Ramos mogli to zrobić trochę "dyskretniej" chociaż.... może Mou specjalnie tak kazał? Może on specjalnie chciał taką szopkę urządzić, w końcu on to lubi 
I jeszcze jedno - jeśli coś nie jest zabronione to jest dozwolone a zbieranie żółtych kartek chyba nie jest zabronione
I jeszcze jedno - jeśli coś nie jest zabronione to jest dozwolone a zbieranie żółtych kartek chyba nie jest zabronione
- stahoo
- Juventino

Będę kibicować przeciwko Barcelonie. Od Psa się odwal- jest ponadprzeciętnej inteligencji i również uważa, że Mourinho nie złamał przepisów.pan Zambrotta pisze:za Twoje durne pyskówki i głupiego psa, Stasiu. Ot,co.stahoo pisze:I gdyby teoretetycznie UEFA ukarała piłkarzy/Mourinho/Real- za co jeszcze miałaby karać?
Podobno Real wygrał z Ajaxem, a niedługo Gran Derbi. Stasiu, komu będziesz kibicował?
PS. Ponoć UEFA już w przeszłości ukarała Juninho za podobne "zerowanie kartek"- kara 10000 €.
http://www.realmadrid.pl/index.php?co=a ... 154&kom=ok
- pan Zambrotta
- Juventino