Sparing (11.07): JUVENTUS 6-0 Rappresentativa Trentino
- alex_KiNiO
- Juventino
No na to wychodzi że przez burzę. Był pokazany na dole ekranu jakiś komunikat, ale w związku z nieznajomością włoskiego przeze mnie to był dla mnie nie zrozumiały
ale coś w związku z przerwaniem meczu tam było napisane.

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Molek big fun juve
- Juventino
Wg komunikatu mecz został przerwany przez kiepskie warunki atmosferyczne. A teraz takie podsumowanie. Na + skład z 1 połowy, klepali piłkę, pressing oraz szybkość. Del Neri prawdopodobnie znalazł najlepsze miejsce dla Diego, jego gra różni się na duży + ale zobaczymy jeszcze jak będzie w innych cięższych meczach. Treze na + dostawał piłkę i ją oddawał , Amauri dostaje i się plącze, z czego wychodzi na to , że Amauri out wsiną dal , nawet na to Trentino za słaby jest. W takim meczu Del Neri powinien dać pograć Sebkowi, może znów jakaś kontuzja? Nie mogę się doczekać innych meczy
Ekdal , Marrone wdrożyć do 1 składu 

Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Ocenie (niestety) naszego jednego zawodnika... Carvalho de Oliveira Amauri... Ten pajac jest tak slaby, ze to sie w pale nie miesci! Nawet Zdenon umial brame strzelic, a ten brazylisjki anty-pilkarz ni chu chu... Doslownie moznaby za niego wbic drewniany pal w okolicach pola karnego przeciwnika i efekt bylby ten sam, a pal przynajmniej nie pobiera takich apanazy i nie kosztuje 23 banie.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- Molek big fun juve
- Juventino
Niet. 1 połowa trwała 40 minut , 2 połowa się skończyła wcześniej ponieważ burza była , tak brzmiał oficjalny komunikat.marcusftb pisze:a nie grali 2x35min?

- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
No mecz ewidentnie należał do Juventusu. Cieszy postawa młodych, a także Diego, który wraca (?) do swojej formy. Podobała mi się gra Motty, oby tylko nie okazał się talentem na mecze towarzyskie...
Co do Trezeguet to warto dodać też, że to nie on (co zazwyczaj się zdarzało), a Legrottaglie przejął opaskę kapitańską. Czyżby faktycznie Trezegol pakował walizki ? Szczerze mówiąc wolałbym aby to patyk Amauri był na wylocie, a nie David.
Co do Trezeguet to warto dodać też, że to nie on (co zazwyczaj się zdarzało), a Legrottaglie przejął opaskę kapitańską. Czyżby faktycznie Trezegol pakował walizki ? Szczerze mówiąc wolałbym aby to patyk Amauri był na wylocie, a nie David.
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Diego lubi chyba czarne spodenki i czarne getry z Romą graliśmy w takim zestawieniu stroju i wiadomo co Brazylijczyk zrobił. Pierwsza jego bramka w Juve wyglądała dość podobnie jak dzisiejsza, wtedy jednak dłużej turlał piłkę i strzelił w inny róg
Nasze stroje są prze kozak - jak się patrzy z daleka.

- Molek big fun juve
- Juventino
Poprawka Diego strzelił jedną bramkę<<W@jTEk>> pisze:6:0Drugiej połowy nie widziałem, cieszy to że Diego strzelił dwie bramki, może do meczu z Lyonem wszyscy już wrócą...
PS.Gio wogóle coś zagrał ? :doh:

- Gandalf8
- Juventino
No to Ich burza pogoniła
Ładnie Diego, ładnie Treze, ładnie "młodzież" a do tego wszystkiego Amauri + Zdenek (czyli obraz nędzy i rozpaczy). Zobaczymy co będzie w następnym meczu...
P.S. nie wie ktoś kiedy kadrowicze dołączą do zgrupowania??

P.S. nie wie ktoś kiedy kadrowicze dołączą do zgrupowania??
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- Wojtek
- Juventino
Ahh no tak Zdenek trafił i Grosso później...a Sebe to nawet na sparingi nie wpuszczą a co dopiero z meczami o stawkeMolek big fun juve pisze:Poprawka Diego strzelił jedną bramkę<<W@jTEk>> pisze:6:0Drugiej połowy nie widziałem, cieszy to że Diego strzelił dwie bramki, może do meczu z Lyonem wszyscy już wrócą...
PS.Gio wogóle coś zagrał ? :doh:i miał 1 asystę. Gio jak pisałem wyżej nawet się nie rozgrzewał w przerwie meczu, więc to było pewne , że nie zagra.

PS.Kolega wyżej dał skrót ale to jest tylko I połowy nie wiedziałem II ma ktoś skrót całego meczu ?
- Molek big fun juve
- Juventino
I znów muszę Cię poprawić<<W@jTEk>> pisze:Ahh no tak Zdenek trafił i Grosso później...a Sebe to nawet na sparingi nie wpuszczą a co dopiero z meczami o stawkeMolek big fun juve pisze:Poprawka Diego strzelił jedną bramkę<<W@jTEk>> pisze:6:0Drugiej połowy nie widziałem, cieszy to że Diego strzelił dwie bramki, może do meczu z Lyonem wszyscy już wrócą...
PS.Gio wogóle coś zagrał ? :doh:i miał 1 asystę. Gio jak pisałem wyżej nawet się nie rozgrzewał w przerwie meczu, więc to było pewne , że nie zagra.
![]()
PS.Kolega wyżej dał skrót ale to jest tylko I połowy nie wiedziałem II ma ktoś skrót całego meczu ?