Sparing (11.07): JUVENTUS 6-0 Rappresentativa Trentino

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Donnie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2010, 17:59

Skończyli wcześniej przez tą burzę, czy co?

alex_KiNiO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2010, 18:03

No na to wychodzi że przez burzę. Był pokazany na dole ekranu jakiś komunikat, ale w związku z nieznajomością włoskiego przeze mnie to był dla mnie nie zrozumiały :D ale coś w związku z przerwaniem meczu tam było napisane.

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Molek big fun juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2010, 18:04

Wg komunikatu mecz został przerwany przez kiepskie warunki atmosferyczne. A teraz takie podsumowanie. Na + skład z 1 połowy, klepali piłkę, pressing oraz szybkość. Del Neri prawdopodobnie znalazł najlepsze miejsce dla Diego, jego gra różni się na duży + ale zobaczymy jeszcze jak będzie w innych cięższych meczach. Treze na + dostawał piłkę i ją oddawał , Amauri dostaje i się plącze, z czego wychodzi na to , że Amauri out wsiną dal , nawet na to Trentino za słaby jest. W takim meczu Del Neri powinien dać pograć Sebkowi, może znów jakaś kontuzja? Nie mogę się doczekać innych meczy :) Ekdal , Marrone wdrożyć do 1 składu :D

Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe
Obrazek
BlackJacky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 11 lipca 2010, 18:06

Ocenie (niestety) naszego jednego zawodnika... Carvalho de Oliveira Amauri... Ten pajac jest tak slaby, ze to sie w pale nie miesci! Nawet Zdenon umial brame strzelic, a ten brazylisjki anty-pilkarz ni chu chu... Doslownie moznaby za niego wbic drewniany pal w okolicach pola karnego przeciwnika i efekt bylby ten sam, a pal przynajmniej nie pobiera takich apanazy i nie kosztuje 23 banie.

Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl

"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
cinek_uk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2010, 18:15

a nie grali 2x35min?

Gigi + Alex + Pavel + Camor + Treze = Juventus
Molek big fun juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2010, 18:16

marcusftb pisze:a nie grali 2x35min?
Niet. 1 połowa trwała 40 minut , 2 połowa się skończyła wcześniej ponieważ burza była , tak brzmiał oficjalny komunikat.

Obrazek
zagroo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2010, 18:59

Bramki z meczu :)

cinek_uk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2010, 19:14

trezeguet wygladal po tej 1 bramce jakby sie zegnal z kibicami... moze to jakis znak?

Gigi + Alex + Pavel + Camor + Treze = Juventus
Mati1990

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 11 lipca 2010, 19:40

No mecz ewidentnie należał do Juventusu. Cieszy postawa młodych, a także Diego, który wraca (?) do swojej formy. Podobała mi się gra Motty, oby tylko nie okazał się talentem na mecze towarzyskie...
Co do Trezeguet to warto dodać też, że to nie on (co zazwyczaj się zdarzało), a Legrottaglie przejął opaskę kapitańską. Czyżby faktycznie Trezegol pakował walizki ? Szczerze mówiąc wolałbym aby to patyk Amauri był na wylocie, a nie David.

dr.DeV

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 11 lipca 2010, 19:43

Diego lubi chyba czarne spodenki i czarne getry z Romą graliśmy w takim zestawieniu stroju i wiadomo co Brazylijczyk zrobił. Pierwsza jego bramka w Juve wyglądała dość podobnie jak dzisiejsza, wtedy jednak dłużej turlał piłkę i strzelił w inny róg ;) Nasze stroje są prze kozak - jak się patrzy z daleka.

Obrazek
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2010, 20:15

6:0 ;) Drugiej połowy nie widziałem, cieszy to że Diego strzelił dwie bramki, może do meczu z Lyonem wszyscy już wrócą...

PS.Gio wogóle coś zagrał ? :doh:

Molek big fun juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2010, 20:23

<<W@jTEk>> pisze:6:0 ;) Drugiej połowy nie widziałem, cieszy to że Diego strzelił dwie bramki, może do meczu z Lyonem wszyscy już wrócą...

Poprawka Diego strzelił jedną bramkę :P i miał 1 asystę. Gio jak pisałem wyżej nawet się nie rozgrzewał w przerwie meczu, więc to było pewne , że nie zagra.

Obrazek
Gandalf8

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2010, 23:30

No to Ich burza pogoniła :P Ładnie Diego, ładnie Treze, ładnie "młodzież" a do tego wszystkiego Amauri + Zdenek (czyli obraz nędzy i rozpaczy). Zobaczymy co będzie w następnym meczu...

P.S. nie wie ktoś kiedy kadrowicze dołączą do zgrupowania??

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2010, 09:27

Molek big fun juve pisze:
<<W@jTEk>> pisze:6:0 ;) Drugiej połowy nie widziałem, cieszy to że Diego strzelił dwie bramki, może do meczu z Lyonem wszyscy już wrócą...

Poprawka Diego strzelił jedną bramkę :P i miał 1 asystę. Gio jak pisałem wyżej nawet się nie rozgrzewał w przerwie meczu, więc to było pewne , że nie zagra.
Ahh no tak Zdenek trafił i Grosso później...a Sebe to nawet na sparingi nie wpuszczą a co dopiero z meczami o stawke :whistle:

PS.Kolega wyżej dał skrót ale to jest tylko I połowy nie wiedziałem II ma ktoś skrót całego meczu ?

Molek big fun juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2010, 10:23

<<W@jTEk>> pisze:
Molek big fun juve pisze:

Ahh no tak Zdenek trafił i Grosso później...a Sebe to nawet na sparingi nie wpuszczą a co dopiero z meczami o stawke :whistle:

PS.Kolega wyżej dał skrót ale to jest tylko I połowy nie wiedziałem II ma ktoś skrót całego meczu ?
I znów muszę Cię poprawić :P pierw strzelił Grosso z rzutu wolnego :P a później Grygera po wrzutce z rzutu wolnego DIego :P A co do skrótu całego meczu proszę

Obrazek
Zablokowany