Serie A (34): Inter 2-0 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
playmaker

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 kwietnia 2010, 21:37

Jedne źródła podają 4-3-1-2, inne 4-4-2. Mam nadzieję że wyjdziemy z Diego i 4-3-1-2 a nie ze skrzydłowym De Ceglie...

Swider10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 kwietnia 2010, 15:43

Mecz juz dzisiaj a napiecie coraz wieksze! My i Milan mozemy sobie nawzajem pomoc, My jezeli ogramy inter oni moga pozbawic ptk. Sampdorie ktora walczy z nami o LM, licze ze pomozemy Romie i Milanowi w walce o scudetto, nie chce wybierac i pisac kogo bym wolał Rome czy Milan jedno jest pewne ktokolwiek byle nie inter, oby sie udalo nasi piłkarze musza walczyc o kazdy centymetr boiska ale jak wiemy z kondycja fizyczna nie jest u nas najlepiej mam jednak nadzieje ze nasi wytrzymaja, mozemy przegrac z kazdym ale nie z internacionale !

FORZA FORZA FORZA JUVE !!!!

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."

"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
Marcin_FCJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 kwietnia 2010, 16:00

Przed nami niezwykle trudne zadanie. Trudne biorąc pod uwagę tego sezonową formę naszego klubu. Musimy być świadomi, że konieczne są dziś 3 punkty i że trzeba będzie robić wszystko w tym kierunku. Dobrą wiadomością jest to, że przystępujemy do meczu w miarę w kompletnym składzie. Stawka meczu jest olbrzymia. Po pierwsze musimy robić wszystko by zakwalifikować się do Ligi Mistrzów. Po drugie gramy przeciwko znienawidzonemu przeciwnikowi, któremu wszyscy bez wyjątku życzymy jak najgorzej. Po trzecie nasza wygrana może odebrać im szanse na mistrzostwo kraju. Po czwarte przydałoby się znów zamknąć usta śmiesznym kibicom Interu, dokopać skorumpowanemu Morattiemu i pokazać mu, że nadchodzi czas gdy wrócą do miejsca gdzie byli od 1989 do 2006 roku. Jedziemy z nimi.

Buffon - zebina, cannavaro, Chiellini, Grosso - Marchisio, felipe melo, Sissoko, Camoranesi - Del Piero, amauri

To nasz skład na dziś prawdopodobnie.
Ostatnio zmieniony 16 kwietnia 2010, 16:05 przez Marcin_FCJ, łącznie zmieniany 1 raz.

acidgraju

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 kwietnia 2010, 16:04

mam nadziieje ze włosi wygraja, w poprzedniej rundzie nasze zwycieztwo jakos zle na druzyne zadzilalo ale mam nadzieje ze tym razem bedzie inaczej FORZA JUVE !!!

Juve 4 ever
dumni po zwycięstwie wierni po porażce
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 kwietnia 2010, 16:08

Nie wiem czemu, mam głupią nadzieje że dzisiaj będzie jakiś zryw. Nie mówię tu o pokonaniu Interu i rekordu Mourinho, choć byłoby pięknie, ale na walkę jak równy z równym i urwanie im punktu. Nie wiem skąd się ten optymizm bierze.
Czekam tylko aż Bosiontko zarzuci swoim pesymistycznym postem i się wszyscy posramy :lol:

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 kwietnia 2010, 16:24

acidgraju pisze:mam nadziieje ze włosi wygraja, w poprzedniej rundzie nasze zwycieztwo jakos zle na druzyne zadzilalo ale mam nadzieje ze tym razem bedzie inaczej FORZA JUVE !!!
no włosi napewno wygrają tylko pytanie juve czy inter :evil:

PS.Amauri po raz pierwszy w koszulce juve zagra jako Włoch może to poprawi jego wyniki jeśli chodzi o bramki i strzeli dzisiaj :prochno:

playmaker

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 kwietnia 2010, 16:32

<<W@jTEk>> pisze:
acidgraju pisze:mam nadziieje ze włosi wygraja, w poprzedniej rundzie nasze zwycieztwo jakos zle na druzyne zadzilalo ale mam nadzieje ze tym razem bedzie inaczej FORZA JUVE !!!

PS.Amauri po raz pierwszy w koszulce juve zagra jako Włoch może to poprawi jego wyniki jeśli chodzi o bramki i strzeli dzisiaj :prochno:
Nie zrozumiałeś kolegi ;d

W zwycięstwo wierzyłem praktycznie zawsze, ale po ostatnich meczach straciłem nadzieję na korzystny wynik.

LukaS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 kwietnia 2010, 16:41

<<W@jTEk>> pisze: no włosi napewno wygrają tylko pytanie juve czy inter :evil:
:
Patrząc na przewidywany skład to można powiedzieć ze włoski jest tylko Juventus ponieważ oprócz Balotelliego to włochów nie widać ;)

Marcin_FCJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 kwietnia 2010, 17:08

pmx10 pisze:
<<W@jTEk>> pisze:

Nie zrozumiałeś kolegi ;d

W zwycięstwo wierzyłem praktycznie zawsze, ale po ostatnich meczach straciłem nadzieję na korzystny wynik.

Chłopie ogarnij się z tym podpisem bo aż mi wstyd za Ciebie.

ketraB

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 kwietnia 2010, 17:23

LukaS pisze:
:
Patrząc na przewidywany skład to można powiedzieć ze włoski jest tylko Juventus ponieważ oprócz Balotelliego to włochów nie widać ;)
heh.. z Balotelliego Włoch jak z koziej pupy trąbka

LukaS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 kwietnia 2010, 17:29

triada pisze: heh.. z Balotelliego Włoch jak z koziej pupy trąbka
Bardziej jak z Rogera Guerreiro polak ;)

luks_wgs

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 kwietnia 2010, 18:02

są jakieś info o dzisiejszym komentarzu, czy też jego braku na C+?

Marcin_FCJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 kwietnia 2010, 18:05

Nie będzie raczej. Mecz Tottenham - Arsenal i Barca - Deportivo w środę były bez komentarza.

Bosiontko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 kwietnia 2010, 18:19

Tym razem zacznę od optymistycznego wątku. Mamy szanse na 0-0. Jak Inter będzie myślami przy wtorku i nie będą się zabijać o każdą piłkę, a my zagramy rozsądny antyfutbol, wystrzeżemy się megababoli w defensywie, a Gigi coś uratuje, to możemy wyjechać z 1 punktem z Mediolanu i taki wynik brałbym w ciemno. Niestety za dużo warunków musi jednocześnie zostać spełnionych, więc raczej przegramy. Nie spodziewam się żadnej składnej akcji po której stworzymy zagrożenie pod bramką. Jak uda nam się trochę pograć piłką na ich połowie to jest szansa na jakieś zamieszanie po stałym fragmencie.

Liczę, że wyjdziemy 4-4-2, a Diego wejdzie z ławki. Amauri teraz gra dla Lippiego to może będzie podwójnie zmotywowany, ale to niewiele zmieni. Chociaż może zacznie robić wślizgi podczas pressingu na obrońcach, to zarobi kartkę. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że Balotelli będzie sobie robił co chciał z Grosso i tego widoku tak łatwo nie zniosę.

yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 16 kwietnia 2010, 18:36

triada pisze:
LukaS pisze:
:
heh.. z Balotelliego Włoch jak z koziej pupy trąbka
OD urodzenia mieszka we Włoszech... wychowuje do włoska rodzina.. On jest Włochem zdecydowanie...

Zdecydowanie jest też chamem, lalusiem i boiskowym pajacem... Ale mówi i myśli po włosku, więc jest Włochem :)

Nie zniżajmy się do poziomu niektórych Interistów i nie przekręcajmy faktów...
Piona!

Zablokowany