Serie A (30): Napoli 3-1 JUVENTUS
- De Rossi
- Juventino
Giovinco na trybunach.Brutalo pisze:Chciałbym dziś w końcu na boisku Giovinco
EDIT:
LGDS zaktualizowała składy, Sebastian jednak na rezerwie.
Ostatnio zmieniony 25 marca 2010, 20:30 przez De Rossi, łącznie zmieniany 1 raz.
- SirRose
- Juventino
O co chodzi z tym Giovinco ?? Treningi sobie olewa czy co ?? Przecież on już teoretycznie powinien być gotowy na poprzedni mecz, a tu nadal trybuny...
Co do składu to mam nadzieję, że zagra Pouslen i pokaże się równie dobrze jak Sampdorią, na Melo nie mogę już patrzeć - gra piach i chyba już lepiej nie będzie.
Nie liczę na wiele, Napoli jest mocne, zwłaszcza u siebie.
Marzy mi się zobaczyć Juventus który coś gra, a nie jest bezradny jak dziecko we mgle. Remis przy naszej obecnej formie to będzie niezły wynik.
Jeśli mamy grać Amaurim to może warto by było zagrać 4-4-1-1 z Candrevą i Camorem na skrzydłach i Diego za napastnikiem ??
Co do składu to mam nadzieję, że zagra Pouslen i pokaże się równie dobrze jak Sampdorią, na Melo nie mogę już patrzeć - gra piach i chyba już lepiej nie będzie.
Nie liczę na wiele, Napoli jest mocne, zwłaszcza u siebie.
Marzy mi się zobaczyć Juventus który coś gra, a nie jest bezradny jak dziecko we mgle. Remis przy naszej obecnej formie to będzie niezły wynik.
Jeśli mamy grać Amaurim to może warto by było zagrać 4-4-1-1 z Candrevą i Camorem na skrzydłach i Diego za napastnikiem ??
- slay_mac
- Juventino
Diego na ławce, Giovinco na ławce, Marchisio na skrzydle, albo ten Zac jest głupi, albo tępy. Nie wygramy meczu ze starym Alexem, drewnem i Camorem bez formy, a właśnie w tej trójce zamyka się nasza ofensywa.
Dociągnąć do końca sezonu na 4 miejscu, a potem jeśli tym <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> w zarządzie nie przyjdzie do głowy, żeby zatrzymywać gościa, którego zwolnili z Torino, witamy Prandelliego, albo Beniteza, którzy mają jakieś pojęcie o ofensywie.
Dociągnąć do końca sezonu na 4 miejscu, a potem jeśli tym <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> w zarządzie nie przyjdzie do głowy, żeby zatrzymywać gościa, którego zwolnili z Torino, witamy Prandelliego, albo Beniteza, którzy mają jakieś pojęcie o ofensywie.
- Boksic9
- Juventino
no Seba juz pograł za dużo w sezonie 2010 aż 1 min !!!!!!!!!!! zac to frajer i tyle !!! u nas młodzi to i nigdy sie nie rozwiną Seba niech lepiej odejdzie albo niech przyjdzie trener jakiś co da szanse im pograć
Ty pajacyku i menago twoj Jacykow
Tede Jakuza , LUKS WGS trzech przestrzelonych typów
Tede Jakuza , LUKS WGS trzech przestrzelonych typów
- Wojtek
- Juventino
Szybki gol,murowanie bramki i gra z kontry
W ataku 0 :!:
W drugiej połowie pewnie zobaczymy 2 zmiany wejdzie Gio albo Diego (raczej Diego) i Trezeguet za Amauriego...
W tym ustawieniu Giovinco ma duże sznase za pogranie ! Najelpiej Giovinco za Marchisio a Diego za Camora
Zac chyba kazał ostro grać! Licze na 3 pkt FORZA JUVE!!

W drugiej połowie pewnie zobaczymy 2 zmiany wejdzie Gio albo Diego (raczej Diego) i Trezeguet za Amauriego...
W tym ustawieniu Giovinco ma duże sznase za pogranie ! Najelpiej Giovinco za Marchisio a Diego za Camora

Zac chyba kazał ostro grać! Licze na 3 pkt FORZA JUVE!!
- Vincitore
- Juventino
Całkiem fajne to 4-4-2 z Candrevą na skrzydle, widać że coraz mniej przypadku w naszej grze i kilka fajnych akcji (szczególnie ta spartolona w ostatniej fazie przez Zebinę) nam się udało. Poulsen widać wylatuje na długo i jedyny pozytyw jego kontuzji jest taki, że wszedł Candreva i Marchisio został przesunięty do boku. Wygląda to na 4-4-2, ale mi to bardziej 4-2-3-1 z Del Piero jako trequartistą przypomina, ale tylko przypomina. Mam nadzieję, że to dowieziemy. Zła informacja jest taka, że Napoli gole nam strzela tylko w drugich połowach.
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Z każdą minutą meczu coraz bardziej boje się straty gola...
Póki co strzeliliśmy i jest git majonez, ale od dawien dawna nie kończyliśmy meczu z czystym kontem, tak więc trzeba się drugą połowę bronić, bo raczej nasz środek z Melo nie zdominuje gry, a jak Camoranesiego nie zmieni nasz trenerinio, to wyleci za czerwoną kartkę, a to dla nas będzie tragedia.
Póki co strzeliliśmy i jest git majonez, ale od dawien dawna nie kończyliśmy meczu z czystym kontem, tak więc trzeba się drugą połowę bronić, bo raczej nasz środek z Melo nie zdominuje gry, a jak Camoranesiego nie zmieni nasz trenerinio, to wyleci za czerwoną kartkę, a to dla nas będzie tragedia.
- Alexis93
- Juventino
Zła informacja jest taka że powinno być 2 zero bo przy akcji Zebiny Amauri nie był kryty a druga zła informacja jest taka że gramy słabo i takie murowanie bramki nie sprawdzi się na dłuższą metę.
Juventus na zawsze!
- faja69
- Juventino
powiem tak.. skrzydłowi obrońcy to kpina, na zebine to już nie mogę patrzeć, grosso nie lepiej, bardzo dobra gra pomocy, z camorem na czele, może za ostro gra, ale miesza, atak to tylko alex czyli gramy w 10 zawodników, już wolał bym sebe w ataku niż amauriego.