Serie A (19): JUVENTUS 0-3 Milan
- Łukasz
- Juventino
Marchisio to nie skrzydłowy, Diego z Del Piero w ataku wspólnie grać nie powinni.juventusprzemek pisze:.
......Salihamidzic........Melo.......Poulsen..........Marchiso...
...............................Diego......Del Piero.......................
Na szczęście.juventusprzemek pisze: Tak w ataku Diego w parze z Alexem to byłoby magiczne widowisko, ale Ferrara wie lepiej....
- eslk
- Juventino
Szczerze mowiac, to strasznie mnie smieszy juz to ustawianie Marchisio na siłe na lewej pomocy. On kompletnie nie ma warunkow do gry na tej pozycji. Wyobraza sobie ktos Xaviego na skrzydle? Albo Pirlo?Łukasz pisze:Marchisio to nie skrzydłowy, Diego z Del Piero w ataku wspólnie grać nie powinni.
- Simi
- Qualità Juventino
Informacje na temat transmisji meczu, masz zawsze na pierwszej stronie, w poście meczowym. Czy tak trudno tak przeczytac ?biedny08 pisze:na platformie polsatu cyfrowego bedzie transmisja??

To ustawianie Claudio także mi nie przypadło do gustu, chłopak tylko się namęczy na skrzydle. Ciro może go tam ustawia, bo w 4-3-1-2 się sprawdzał jako "lewoskrzydłowy".eslk pisze:Szczerze mowiac, to strasznie mnie smieszy juz to ustawianie Marchisio na siłe na lewej pomocy. On kompletnie nie ma warunkow do gry na tej pozycji. Wyobraza sobie ktos Xaviego na skrzydle? Albo Pirlo?Łukasz pisze:Marchisio to nie skrzydłowy, Diego z Del Piero w ataku wspólnie grać nie powinni.
Też mi się tak zdawałoIl Storico pisze:Ja myślałem, że Derby d'Italia gramy zawsze z Interem.juventusprzemek pisze:Chyba każdy z nas nie może się doczekać wielkiego widowiska jakim są DERBY ITALII!

Ciekaw jestem tylko tego, czy po meczu z Milanem w końcu ujrzymy Holendra na ławce Juventusu..

- Azrael
- Juventino
Ponieważ nastroje przed meczem z Milanem nie są zbyt wesołe i większość kibiców lub tzw. ekspertów, daje więcej szans piłkarzom Milanu, postanowiłem nieco głębiej(?) poszukać jakichś argumentów przemawiających za naszymi piłkarzami. W ferworze tychże poszukiwań dotarłem wreszcie na pewną "ciachową stronkę", wg której w "ciachowym" starciu przystojniaków Juve-Milan, nasi chłopcy sklepią "czerwono-czarnych" 4-2. Zupełnie jak przed rokiem!
Mam nadzieje, że naszym "ciachom" pomoże trochę nasz kochany Ciro, który oprócz tego, że ponoć przystojniejszy od Leonardo, to jeszcze ustawi nasz zespół systemem 4-3-1-2 z Aleksem w ataku. Boże miej nasze ciacha w opiece!
Mam nadzieje, że naszym "ciachom" pomoże trochę nasz kochany Ciro, który oprócz tego, że ponoć przystojniejszy od Leonardo, to jeszcze ustawi nasz zespół systemem 4-3-1-2 z Aleksem w ataku. Boże miej nasze ciacha w opiece!
Pozdrawiam!
- PrzemasJuve
- Juventino
ciro tak jak go lubie i szanuje jako pilkarza...tak jako trener to niestety ob-ciacho na razie...
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- Kubba
- Juventino
Czarno widzę grę Naszych w dzisiejszym spotkaniu. Na pewno będzie ciężko i Milan tanio skóry nie sprzeda, ale licze na to, że piłkarze się zmobilizują i zagrają na 3pkt.
Braki w składzie mamy ogromne... Dlatego nie mam zamiaru się rozpisywać o ewentualnym ustawieniu, które na bank będzie inne niż to o jakim myśle.
Musi być mobilizacja jak na mecz z Interm. Wtedy się udało, mam nadzieję, źe i dziś się uda.
Forza!
Braki w składzie mamy ogromne... Dlatego nie mam zamiaru się rozpisywać o ewentualnym ustawieniu, które na bank będzie inne niż to o jakim myśle.
Musi być mobilizacja jak na mecz z Interm. Wtedy się udało, mam nadzieję, źe i dziś się uda.
Forza!
- Corcky
- Juventino
http://www.juventus.com/site/ita/MATCH_livematch.asp
Skład identyczny, jak przewidywalny. Słabym punktem Milanu wydają się być boki obrony. A my na skrzydłach nie mamy kim straszyć. Szkoda, że Ferrara nie zdecydował się chociaż na typowego skrzydłowego - De Ceglie.
Skład identyczny, jak przewidywalny. Słabym punktem Milanu wydają się być boki obrony. A my na skrzydłach nie mamy kim straszyć. Szkoda, że Ferrara nie zdecydował się chociaż na typowego skrzydłowego - De Ceglie.

Alessandro Del Piero ole!
- Bobeknaklo
- Juventino
De Ceglie ostatnim razem kiedy wystąpił przeciwko Milanowi to zagrał mecz życia 

- pan Zambrotta
- Juventino
Widzę, że nie tylko ja przeglądam boski serwis "Ciacha.net" :CAzrael pisze:Ponieważ nastroje przed meczem z Milanem nie są zbyt wesołe i większość kibiców lub tzw. ekspertów, daje więcej szans piłkarzom Milanu, postanowiłem nieco głębiej(?) poszukać jakichś argumentów przemawiających za naszymi piłkarzami. W ferworze tychże poszukiwań dotarłem wreszcie na pewną "ciachową stronkę", wg której w "ciachowym" starciu przystojniaków Juve-Milan, nasi chłopcy sklepią "czerwono-czarnych" 4-2. Zupełnie jak przed rokiem!
Liczę na 1:0 po brzydkiej grze i bramce w 90. minucie kiedy piłka odbije się od dziury w uzębieniu Zdenka i wturla się do bramki.
- LordJuve
- Juventino
Co mnie zasmuciło to Panie na ciacha.net nie podzielają zdania autorki artykułu, a szkoda...
Hm, ale może to i lepiej. Być może dzięki przegranej przyjdzie do nas inne ciacho, może nie fizycznie, ale umysłowo niezwykle zachęcające.
Hm, ale może to i lepiej. Być może dzięki przegranej przyjdzie do nas inne ciacho, może nie fizycznie, ale umysłowo niezwykle zachęcające.
- Bobeknaklo
- Juventino
Zwolnione tempo na koncentracje Zdenka.. bezcenne, mam nadzieje, że ktoś nagrywa.
Nie mam dobrych przeczuć, ale kto ma.. No coż, liczę na zwycięstwo.
Nie mam dobrych przeczuć, ale kto ma.. No coż, liczę na zwycięstwo.
- Wojtek
- Juventino
na bet365.com polecam sam tak patrze dobra jakośc ale angielski komentarzSossar pisze:Witam
Liczę na zwycięstwo i to nie zwycięstwo jak ostatnio przypadkowe 2:1, tylko na dobry występ Juventinich !!
#
ma ktoś link do transmisji dobrej z polskim komentatorem ?

PS.Juz 1-0 do milanu ciao ferrara