Serie A (19): JUVENTUS 0-3 Milan

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
tomyy18

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2010, 18:31

Transmisja jest na canal+ sport/ c+ sport2

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2010, 18:41

juventusprzemek pisze:.
......Salihamidzic........Melo.......Poulsen..........Marchiso...
...............................Diego......Del Piero.......................
Marchisio to nie skrzydłowy, Diego z Del Piero w ataku wspólnie grać nie powinni.
juventusprzemek pisze: Tak w ataku Diego w parze z Alexem to byłoby magiczne widowisko, ale Ferrara wie lepiej....
Na szczęście.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
eslk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2010, 18:44

Łukasz pisze:Marchisio to nie skrzydłowy, Diego z Del Piero w ataku wspólnie grać nie powinni.
Szczerze mowiac, to strasznie mnie smieszy juz to ustawianie Marchisio na siłe na lewej pomocy. On kompletnie nie ma warunkow do gry na tej pozycji. Wyobraza sobie ktos Xaviego na skrzydle? Albo Pirlo?

Simi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2010, 18:52

biedny08 pisze:na platformie polsatu cyfrowego bedzie transmisja??
Informacje na temat transmisji meczu, masz zawsze na pierwszej stronie, w poście meczowym. Czy tak trudno tak przeczytac ? :think:
eslk pisze:
Łukasz pisze:Marchisio to nie skrzydłowy, Diego z Del Piero w ataku wspólnie grać nie powinni.
Szczerze mowiac, to strasznie mnie smieszy juz to ustawianie Marchisio na siłe na lewej pomocy. On kompletnie nie ma warunkow do gry na tej pozycji. Wyobraza sobie ktos Xaviego na skrzydle? Albo Pirlo?
To ustawianie Claudio także mi nie przypadło do gustu, chłopak tylko się namęczy na skrzydle. Ciro może go tam ustawia, bo w 4-3-1-2 się sprawdzał jako "lewoskrzydłowy".
Il Storico pisze:
juventusprzemek pisze:Chyba każdy z nas nie może się doczekać wielkiego widowiska jakim są DERBY ITALII!
Ja myślałem, że Derby d'Italia gramy zawsze z Interem.
Też mi się tak zdawało :whistle:

Ciekaw jestem tylko tego, czy po meczu z Milanem w końcu ujrzymy Holendra na ławce Juventusu.. :whistle:.

Azrael

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2010, 19:08

Ponieważ nastroje przed meczem z Milanem nie są zbyt wesołe i większość kibiców lub tzw. ekspertów, daje więcej szans piłkarzom Milanu, postanowiłem nieco głębiej(?) poszukać jakichś argumentów przemawiających za naszymi piłkarzami. W ferworze tychże poszukiwań dotarłem wreszcie na pewną "ciachową stronkę", wg której w "ciachowym" starciu przystojniaków Juve-Milan, nasi chłopcy sklepią "czerwono-czarnych" 4-2. Zupełnie jak przed rokiem!

Mam nadzieje, że naszym "ciachom" pomoże trochę nasz kochany Ciro, który oprócz tego, że ponoć przystojniejszy od Leonardo, to jeszcze ustawi nasz zespół systemem 4-3-1-2 z Aleksem w ataku. Boże miej nasze ciacha w opiece! :smile:

Pozdrawiam!
PrzemasJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2010, 19:29

ciro tak jak go lubie i szanuje jako pilkarza...tak jako trener to niestety ob-ciacho na razie...

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2010, 19:30

Czarno widzę grę Naszych w dzisiejszym spotkaniu. Na pewno będzie ciężko i Milan tanio skóry nie sprzeda, ale licze na to, że piłkarze się zmobilizują i zagrają na 3pkt.

Braki w składzie mamy ogromne... Dlatego nie mam zamiaru się rozpisywać o ewentualnym ustawieniu, które na bank będzie inne niż to o jakim myśle.

Musi być mobilizacja jak na mecz z Interm. Wtedy się udało, mam nadzieję, źe i dziś się uda.

Forza!

Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2010, 19:59

http://www.juventus.com/site/ita/MATCH_livematch.asp
Skład identyczny, jak przewidywalny. Słabym punktem Milanu wydają się być boki obrony. A my na skrzydłach nie mamy kim straszyć. Szkoda, że Ferrara nie zdecydował się chociaż na typowego skrzydłowego - De Ceglie.

Obrazek
Alessandro Del Piero ole!
Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2010, 20:11

De Ceglie ostatnim razem kiedy wystąpił przeciwko Milanowi to zagrał mecz życia :whistle:

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2010, 20:17

Azrael pisze:Ponieważ nastroje przed meczem z Milanem nie są zbyt wesołe i większość kibiców lub tzw. ekspertów, daje więcej szans piłkarzom Milanu, postanowiłem nieco głębiej(?) poszukać jakichś argumentów przemawiających za naszymi piłkarzami. W ferworze tychże poszukiwań dotarłem wreszcie na pewną "ciachową stronkę", wg której w "ciachowym" starciu przystojniaków Juve-Milan, nasi chłopcy sklepią "czerwono-czarnych" 4-2. Zupełnie jak przed rokiem!
Widzę, że nie tylko ja przeglądam boski serwis "Ciacha.net" :C

Liczę na 1:0 po brzydkiej grze i bramce w 90. minucie kiedy piłka odbije się od dziury w uzębieniu Zdenka i wturla się do bramki.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2010, 20:31

Co mnie zasmuciło to Panie na ciacha.net nie podzielają zdania autorki artykułu, a szkoda... :cry:

Hm, ale może to i lepiej. Być może dzięki przegranej przyjdzie do nas inne ciacho, może nie fizycznie, ale umysłowo niezwykle zachęcające. :wink:

Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2010, 20:41

Zwolnione tempo na koncentracje Zdenka.. bezcenne, mam nadzieje, że ktoś nagrywa.
Nie mam dobrych przeczuć, ale kto ma.. No coż, liczę na zwycięstwo.

Sossar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2010, 21:03

Witam ;)

Liczę na zwycięstwo i to nie zwycięstwo jak ostatnio przypadkowe 2:1, tylko na dobry występ Juventinich !!

#
ma ktoś link do transmisji dobrej z polskim komentatorem ? :)

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2010, 21:19

Sossar pisze:Witam ;)

Liczę na zwycięstwo i to nie zwycięstwo jak ostatnio przypadkowe 2:1, tylko na dobry występ Juventinich !!

#
ma ktoś link do transmisji dobrej z polskim komentatorem ? :)
na bet365.com polecam sam tak patrze dobra jakośc ale angielski komentarz ;)

PS.Juz 1-0 do milanu ciao ferrara

saioo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2010, 21:35

nie wiem cóż można powiedzieć to jest jakiś koszmar ... no ale zobaczymy co przyniesie 2 połowa :angry:

Zablokowany