Sparing: Al-Ittihad 2-2 JUVENTUS
- mendy90
- Juventino
To jest pozegnanie jakiegos znanego pilkarza arabskiego??
Jedyny plus tego wyjazdu ?? Moze nas szejkowie kupia;D
2 POST:
Moze juz po tym meczu Ferrare wypierdziela, bo czuje w moczu ze przegramy,a arabowie po takiej fecie:D bede zapierdzielac
Jedyny plus tego wyjazdu ?? Moze nas szejkowie kupia;D
2 POST:
Moze juz po tym meczu Ferrare wypierdziela, bo czuje w moczu ze przegramy,a arabowie po takiej fecie:D bede zapierdzielac
- mateo369
- Juventino
o 18.45 podobnoDonnie pisze:Wie ktoś, o której się sam mecz zaczyna? Bo to co jest na razie to mnie interesuje mniej więcej tak, jak relacja z obrad sejmu.
jak czytam niektóre komentarze w których nawołujecie do tego abyśmy przegrali a wtedy pożegnamy się z Ciro to normalnie płakać mi się chce... za śmiechu :rotfl: co ma rezultat TAKIEGO meczu do posady trenera to ja nie mam pojęcia
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Brutalo
- Juventino
Co tam się dzieje
Ale się Araby podjarały Juventusem. Cały stadion skandował nazwiska naszych zawodników. Widać szacunek i renomę.
Jest Seba, Ariaudo i De Ceglie
A Szejk dłużej przytrzymał dłonie Del Piero. Respect musi być :lol:

Jest Seba, Ariaudo i De Ceglie

Ostatnio zmieniony 30 grudnia 2009, 18:38 przez Brutalo, łącznie zmieniany 1 raz.
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
edit: to chyba wychodzi na to, ze swojego Del Piero żegnają Wink
...albo on przechodzi do nas(?) :C A cala ta "ceremonia" to rzeczywiscie jak przed finalem Mistrzostw Swiata.
Uff... dobrze ze nie zagramy 4-3-1-2
- Brutalo
- Juventino
Jak weszła dziewiątka i był tumult to pomyślałem sobie że na bank strzeli. Nie myślałem że tak szybko :lol: Komedia :lol:
- montero4
- Juventino
Przegrywamy 1-0 :lol: http://www.freedocast.com/forms/PopOut. ... D4213F109B
Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

- KimiIceman
- Juventino
I mamy wyrównanie :!: Ciro :!: Seba ma grać w pierwszym składzie już zawsze :!: Jak gra z nami od razu jest pożytek. Wierzę w zwycięstwo w tym podrzędnym meczu z tymi arabami :-D
Del Piero ma DUŻE problemy z przyjęciem piłki i z celnym pocelowaniem...
P.S:
Teraz to mieliśmy wielkiego fuksa. Jakby ten arab
pocelował...
Może nasi już świętowali nowy rok...
EDIT:
2:1 :!: :!: Poulsen, własnym oczom nie wierzę :!: Bramkarz jest zarąbisty. Znowu nam gola podarował.
Teraz to mieliśmy wielkiego fuksa. Jakby ten arab

Może nasi już świętowali nowy rok...
EDIT:
2:1 :!: :!: Poulsen, własnym oczom nie wierzę :!: Bramkarz jest zarąbisty. Znowu nam gola podarował.
Ostatnio zmieniony 30 grudnia 2009, 19:17 przez KimiIceman, łącznie zmieniany 2 razy.
- *Ki$iEL*
- Juventino
Oczywiście GIO ma grać w każdym meczu w pierwszym składzie, ale powiedzmy sobie, że to bramkarz mu pomógł zdobyć tego gola :] Uderzenie nie było za czyste.
Manninger może nie mieć wysokich morali , ewidentnie jego wina. Więc oby to nie wpłynęło niekorzystnie w ligowych meczach. A Alexowi jak w ostatnich meczach wychodzi tylko przewracanie - i to jest straaaaaaaaaaaszne :<
Manninger może nie mieć wysokich morali , ewidentnie jego wina. Więc oby to nie wpłynęło niekorzystnie w ligowych meczach. A Alexowi jak w ostatnich meczach wychodzi tylko przewracanie - i to jest straaaaaaaaaaaszne :<

- LukaS
- Juventino
Ten Szejk co się tak na koniec cieszył to jakiś nas sponsor? bo może to jest powód takiej gry i oddania tego prowadzenia 
Wiadomo, że to sparing i chłopaki się pocą jak nie wiem co po wyjeździe z zimnej europy ale mogliby się trochę przyłożyć.

Wiadomo, że to sparing i chłopaki się pocą jak nie wiem co po wyjeździe z zimnej europy ale mogliby się trochę przyłożyć.
- Nadziej
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Do przerwy dobry wynik. Przy odrobinie konsekwencji w pomocy nie przegramy za wysoko. Przy drugiej bramce rozpykali nas tak strasznie, ze az wstyd :doh:
Make friends for life or make hardcore enemies!
- Corcky
- Juventino
2 asysty zaliczył, a mógł mieć 3 gdyby Treze ciut dokładniej przymierzył.KimiIceman pisze: Del Piero ma DUŻE problemy z przyjęciem piłki i z celnym pocelowaniem...
Nawet niezłe tempo jak na sparing. Parę niezłych wejść lewą stroną De Ceglie. Tylko ten Grygera. Zdecydowanie najsłabszy punkt.

Alessandro Del Piero ole!
- Brutalo
- Juventino
Do połowy gramy jak równy z równy... Ciężko wyróżnić jakiegoś zawodnika, ale również ciężko skrytykować. Więcej oczekiwałem po De Ceglie i Giovinco, bo do tej pory nie robią na mnie wrażenia. Chyba każdy (?) bramkarz Serie A obronił by strzał Mrówy :roll:
Ps. Piękne dośrodkowanie Molinaro na główkę Alexa. Aż szkoda że chwilę później złapał kontuzję, mógł pobiegać bo spisywał się pozytywnie...
Ps. Piękne dośrodkowanie Molinaro na główkę Alexa. Aż szkoda że chwilę później złapał kontuzję, mógł pobiegać bo spisywał się pozytywnie...