Piwo
- Bobeknaklo
- Juventino
Tyskie! Dobre, bo polskie i.. tanie 

- AdrianJuventin
- Juventino
No ja to lubię Taterkę i Żywca . Oczywiście wspieram swój rodzimy browar - Perłę a Perła Export najlepsza
Polecam gorąco 

- Wojt
- Juventino
Dokładnie, Dębowe rządzi. Smaczne i mocne, sprzedają w dużych butelkach, no ideał po prostu 

From rivers of sorrow, to oceans deep with hope, I have travelled them.
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
- ArtHur
- Juventino
Tak, tak, tak, tak!!!!! Jest w jednym sklepie na osiedlu, ale przynajmniej jest. Polecam każdemu również, jak dla mnie bije na głowę wszelkie popularne koncerniaki.AdrianJuventin pisze:Oczywiście wspieram swój rodzimy browar - Perłę a Perła Export najlepszaPolecam gorąco
- Bobeknaklo
- Juventino
Piłem jakiś czas temu i na prawdę dobre, trochę inne niż reszta.
- evilboy
- Juventino
Okocim mocne butelkowe.
Pycha... Podczas dłuższego spożycia drażniący może być intensywnie goryczkowy smak, ale jeśli miałbym wypić jedną butelkę dowolnego piwa, to postawiłbym na Okocim
(chyba, że nie ja bym płacił - wtedy pewnie zdecydowałbym się na Sink the Bismarck
)
Pycha... Podczas dłuższego spożycia drażniący może być intensywnie goryczkowy smak, ale jeśli miałbym wypić jedną butelkę dowolnego piwa, to postawiłbym na Okocim

(chyba, że nie ja bym płacił - wtedy pewnie zdecydowałbym się na Sink the Bismarck

- preclix
- Juventino
Nie będę oryginalny, moim ulubionym piwem jest Tyskie, ale, jako że, oszczędny człowiek jestem to od pewnego czasu rozkoszuję się piwem Korona książęca z Warszawy. Smak zwykłego, typowego, przeciętnego piwa
, dobrze wchodzi "na ciepło" - pewnie chemik, ale co tam. Z początków liceum, szedł tylko Kings Brau z browaru Van Pur, ale gdy go piłem ostatniego razu, to kończyłem go wmuszając, nie wiem co tam dolali. No i w tamtym roku, miałem okazję spróbować Pils Jabłonowo. Butelka 0,99 zł, fajny specyficzny posmak, jakby beczki. Ciekawe co za konserwant dawał takie wrażenie 

- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Moim ulubionym piwem jest piwo pszeniczne ze Spiżu we Wrocławiu. Niezbyt często się tam chodzi z Teków, ale warto... To jest naprawdę niepowtarzalny smak piwa robionego na miejscu.
A tak to lubię Warkę.
A tak to lubię Warkę.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy