Serie A (13): JUVENTUS 1-0 Udinese
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
binio święta racja, zamiast tryskać energią po takiej przerwie to wleką się po tym boisku tak jakby im nie zależało i się nei chciało, któremuś się nie uda to drugi obrażony na niego, lub jak jemu coś nie wydjzie to stoi na boisku zamiast walczyć. Narazie grają wielką kupę zwłaszcza Diego, mam nadzieje że wejdzie Alex i coś pokarze.
P.S Cannavaro trzymał się za udo, czyżby kontuzja? Hmm ciekawe coto za kontuzja może być ... :lol:
P.S Cannavaro trzymał się za udo, czyżby kontuzja? Hmm ciekawe coto za kontuzja może być ... :lol:
- Dianabol
- Juventino
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Lypsky
- Juventino
Pod koniec pierwszej połowy poprawił się, ale nie zmienia to faktu, iż gra beznadziejnie, chyba jego najgorszy mecz w naszych barwach. Mocno przypomina Poulsena z poprzedniego sezonu.Vincitore pisze:Najsłabszy na boisku Melo, zdecydowanie.
Ciekawe jak miał to wsadzić? To nie Treze, który strzela każdą częścią ciała.Vincitore pisze: Amauri nie trafia z 4 metrów.
Diego niech zmieni obuwie, bo wygląda jakby grał na lodzie. Najlepszy Camor, a jedynym, który potrafi posłać ładną długą piłkę jest Poulsen.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Kubba
- Juventino
Słabo.. Oj gramy słabo.
Czasami mi się wydaje, że wróciliśmy do 4-4-2 Ranieriego, bo połowa piłek do Amaureigo zagrywanych jest przez długą piłkę od obrońców bądź defensywnych pomocników... Po to kupowaliśmy Diego?
Co do samych piłkarzy, to wszyscy dość cienko... A Melo tragicznie. Chłop co wywiad mówi, że udowodni, iż jest wart tych 25mln, a za dzisiejszą postawę to nie wyłożyłbym nawet 25tys.
Poulsen, kilka fajnych i celnych piłek posłał pod pole karne.
Camor trochę lepiej niż reszta.
Czasami mi się wydaje, że wróciliśmy do 4-4-2 Ranieriego, bo połowa piłek do Amaureigo zagrywanych jest przez długą piłkę od obrońców bądź defensywnych pomocników... Po to kupowaliśmy Diego?
Co do samych piłkarzy, to wszyscy dość cienko... A Melo tragicznie. Chłop co wywiad mówi, że udowodni, iż jest wart tych 25mln, a za dzisiejszą postawę to nie wyłożyłbym nawet 25tys.
Poulsen, kilka fajnych i celnych piłek posłał pod pole karne.
Camor trochę lepiej niż reszta.
Ostatnio zmieniony 22 listopada 2009, 21:42 przez Kubba, łącznie zmieniany 1 raz.
- Eric6666
- Juventino
mecz żałosny:/ nie chce im się biegać... Diego nie ma z kim grać a to co zrobił w końcówce jak dla mnie było hamskie:/ ( widział ,że nie dojdzie zamiast przeskoczyć zostawił nogę:/ )
Giovinco niewidoczny ,a jak ma piłkę to traci...
najlepszy w Juve??
zdecydowanie Poulsen!! Solidny w obronie i najlepszy podający dziś:/ do czego to doszło:/ ciekawe czy Ciro będzie miał jaja ,żeby wjechać na zespół i powiedzieć im w jakim klubie grają i ,że za wielkie wypowiedzi nie dostaje się tytułów....
gdybym nie był kibicem Juve od tylu lat to już dawno bym tego pośmiewiska nie oglądał:/ Ciekawe co by było gdyby Udine nie było tak osłabione ,aż boję się pomyśleć.... wiem ,że z Interem zobaczymy inny zespół ,ale czemu nie potrafią się zmotywować na inne mecze ( ze słabszym rywalem )
polecam kanał canal + ,a jak ktoś nie ma to na sopcast chodzi bardzo dobrze!
Giovinco niewidoczny ,a jak ma piłkę to traci...
najlepszy w Juve??
zdecydowanie Poulsen!! Solidny w obronie i najlepszy podający dziś:/ do czego to doszło:/ ciekawe czy Ciro będzie miał jaja ,żeby wjechać na zespół i powiedzieć im w jakim klubie grają i ,że za wielkie wypowiedzi nie dostaje się tytułów....

gdybym nie był kibicem Juve od tylu lat to już dawno bym tego pośmiewiska nie oglądał:/ Ciekawe co by było gdyby Udine nie było tak osłabione ,aż boję się pomyśleć.... wiem ,że z Interem zobaczymy inny zespół ,ale czemu nie potrafią się zmotywować na inne mecze ( ze słabszym rywalem )
polecam kanał canal + ,a jak ktoś nie ma to na sopcast chodzi bardzo dobrze!
Ostatnio zmieniony 22 listopada 2009, 21:45 przez Eric6666, łącznie zmieniany 1 raz.
- gawron
- Juventino
Przykro mi to rzec, ale najsłabszy w naszej drużynie po pierwszej połowie jest Melo, którego lubię za postawę na boisku, jak i poza nim. Dużo strat, niecelnych podań - to, co niestety robił w tych swoich słabszych meczach, tyle że więcej. Lepszy od niego Poulsen, który gra jak na siebie zaskakująco dobrze. Lecz i tak gra naszych zawodników jest baaardzo przeciętna, wręcz słaba. 'Nasza' gra stoi raczej pod znakiem niecelnych zagrań i strat, co przy także słabej grze drużyny z Udine nie daje nam dobrego widowiska.
Musimy poprawić naszą, jeżeli chcemy coś zdziałać w drugiej połowie. Może być ciężko, skoro nie potrafiliśmy zdobyć gola z trzech metrów od bramki.
W drugiej połowie zapewne zobaczymy Del Piero (ciekawe za kogo) oraz Sissoko za Melo. Do tego ciekawi mnie co przytrafiło się Cannavaro i czy zmiana na Legro będzie konieczna.
Oby druga połowa przyniosła nam lepszą grę naszych chłopaków. Forza Juve!
Musimy poprawić naszą, jeżeli chcemy coś zdziałać w drugiej połowie. Może być ciężko, skoro nie potrafiliśmy zdobyć gola z trzech metrów od bramki.
W drugiej połowie zapewne zobaczymy Del Piero (ciekawe za kogo) oraz Sissoko za Melo. Do tego ciekawi mnie co przytrafiło się Cannavaro i czy zmiana na Legro będzie konieczna.
Oby druga połowa przyniosła nam lepszą grę naszych chłopaków. Forza Juve!
Ostatnio zmieniony 22 listopada 2009, 21:46 przez gawron, łącznie zmieniany 1 raz.
- mati888
- Juventino
https://pl.sportingbet.com/t/eventbrows ... %3D1224581Tulynek pisze:na czym wy oglądacie ten mecz skoro większość kanałów jest na Justnie?
jedyny minus, to niewielkie okno, ale nic nie tnie, ang komentarz

Chryste, mecz jest tak nudny, że aż się odechciewa o nim pisać...mieli te 2 tygodnie przerwy, zamiast zasuwać, to oni spacerują. Obuwie chyba źlek dobrali, bo kilka razy Diego się rozjechał-Caceres też i chyba ktoś jeszcze. Poulsen ciśnie bardzo ładnie, on i Camo moim zdaniem najlepsi. Czekam na Del Piero.
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- gruzin_juve
- Juventino
boszee...nie jest dobrze, Melo zawodzi po całości, Giovinco z resztą też.
niech wchodzi jak najszybciej
dla mnie rewelka cieszmy się wspólnieP.S Cannavaro trzymał się za udo, czyżby kontuzja? Hmm ciekawe coto za kontuzja może być ... Laughing

a kto nie czeka.Czekam na Del Piero.
niech wchodzi jak najszybciej
- binio
- Juventino
Aż tak kiepski mecz to nie jest. Są niezwykle czytelni dla Udine, wolne akcje, bez jakiegos pomysłu, tylko oby podejść bliżej.
Najlepszy zdecydowanie Poulsen, najgorszy ... Melo. Powinien Sossoko za niego wejsc.
Gio kurcze znów słabo, zamiast rozpracować rywali raidami jak w dwoch z trzech ostatnich jego meczy to zalicza mase strat.
Camor niby dobrze gra ale tez duzo traci. Niecelnosc, niedokladnosc to nasze dzisiejsze problemy niestety.
Najlepszy zdecydowanie Poulsen, najgorszy ... Melo. Powinien Sossoko za niego wejsc.
Gio kurcze znów słabo, zamiast rozpracować rywali raidami jak w dwoch z trzech ostatnich jego meczy to zalicza mase strat.
Camor niby dobrze gra ale tez duzo traci. Niecelnosc, niedokladnosc to nasze dzisiejsze problemy niestety.
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Musze napisać wprost że to jest śmiech przez łzy? Bo z tych kontuzji ja nie wiem czy trzeba się śmiać czy płakać...ornen pisze:boszee...nie jest dobrze, Melo zawodzi po całości, Giovinco z resztą też.dla mnie rewelka cieszmy się wspólnieP.S Cannavaro trzymał się za udo, czyżby kontuzja? Hmm ciekawe coto za kontuzja może być ... Laughing![]()
- Juve for ever!
- Juventino