LM (gr. A) [03]: JUVENTUS 1-0 Maccabi
- Sapo
- Juventino
Niestety jest tylko retransmisja na głównym kanale nsporttabo89 pisze:no to nie wiem, wydawało mi się że nSport pokazuje wszystkie mecze Ligi Mistrzów na różnych kanałachBrutalo pisze: Edit Czyli jest w Nsport czy nie ?
Edit 2. Nie ma na Nsport na żywo. Jest retransmisja o 00:30![]()
Edit 3. http://nsport.pl/liga_mistrzow/mecze_zapowiadane/2.html

- pan Zambrotta
- Juventino
Lipski-<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, miałeś to :

jak możesz nie pamiętać... stare czasy forum

to potwierdzone info?Lypsky pisze:Co do meczu, trzeba wygrać, bo jak przegramy będzie źle.
- Dybala 4ever
- Juventino
Jutro mecz o nasze być albo nie być, ale nawet przy naszej wygranej dość okazałej i remisie Bordeaux i Bayernu mamy szansę na lidera, ale to nieważne. Mam nadzieję, że chłopaki jutro pokażą swoje jaja i będą doskonale wiedzieć o co w tym momencie grają. Nie chcę jutro widzieć ospałej gry jak zawsze na początku ostatnich nie wygranych spotkań i odpuszczania meczu przy stanie 1-0. Bo wszyscy myśleli, że przy takim prowadzeniu mecz sam się wygra, a przeciwnik padnie na kolana. Teraz musi być koncentracja od początku i oby jak najmniej roboty miał Gigi. Swoją drogą ciekawe czy Ciro zagra inną taktyką, kto wie... Na pewno Maccabi nie przyjedzie tu dostać bęcki i wrócić o suchym pysku. Każdy wynik niż ich przegrana da im powód do zadowolenia. Jeśli zaatakujemy to, żeby nie było to głupie walenie głową w mur czyli wrzutki z boków na oślep a'la 3 liga polska : wrzutka w pole karne a nóż może jakiś Amauri lub Iaquinta strzeli. Oczekuję składnych akcji i pełna kontrola całego meczu. Tak więc Forza Juve i wygrana no other option :!:
.
- Lypsky
- Juventino
Starde dobre czasy... Tak myślałem, że to to.pan Zambrotta pisze:Lipski-<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, miałeś to :
[ciach]
Tak mówią, mówią też, że żydzi szykują spisek, więc może być ciężko.pan Zambrotta pisze: to potwierdzone info?
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- PrzemasJuve
- Juventino
patrzac na wczorajsze wyniki i nasza forme...zaczynam sie bac o wynik dzisiejszego meczu :]
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- binio
- Juventino
A ja właśnie nie, za dużo był niespodzianek jak na jedną kolejke.PrzemasJuve pisze:patrzac na wczorajsze wyniki i nasza forme...zaczynam sie bac o wynik dzisiejszego meczu :]
Piłka to piłka, Inter niezle sobie poradził z swietnie spisującą się w Serie A i w LE Genua a zaliczył wpadke z Dinamo.
Taka jest piłka, my musimy kiedyś przerwać passe bez zwycięstwa i uważam że dziś jest właściwy i najodpowiedniejszy moment.
- Nadziej
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Z jednej strony chcialoby sie napisac, ze to dzisiejszy mecz bedzie tym przelomowym. Ale z drugiej boje sie o wynik. Brak motywacji, a moze (co gorsze) charakteru jest w szeregach naszego zespolu co raz bardziej widoczny. Boli mnie to i martwi. Jesli dzis nie wygramy mozemy powoli uwazac ten sezon za zakonczony.
Make friends for life or make hardcore enemies!
- stahoo
- Juventino
A nie Sissoko?zoff pisze:a Giovinco wystąpi w pierwszym składzie razem z Diego. .

=======
Jeżeli chcemy, aby awans zależał od nas to trzeba mecz wygrać. Inaczej będziemy musieli skupic sie na kibicowaniu innym... Co tu duzo gadać, Ferrara ma nóż na gardle i o ile zaufanie zespołu, zarządu i kibiców nadal jest duże, to topnieje z każdym frajsersko przegranym punktem. Ciro ogarnij się i wygraj!
- Swakos_2001
- Juventino
"Dzisiaj z Maccabi Bianconeri mają zagrać ustawieni inaczej niż do tej pory. W pierwszej jedenastce, uformowanej w postać 4-2-3-1 mają zagrać najpewniej: Buffon w bramce, Grosso, Chiellini, Cannavaro i Zebina w obronie, Poulsen i Melo przed nimi, natomiast za wysuniętym najbardziej Davidem Trezeguet zagrać mają Sissoko, Diego i Camoranesi."
Więc brak Seby ;/
Więc brak Seby ;/
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Jestem zaskoczony. Jak tylko spojrzałem na news'a od razu, wręcz automatycznie, Giovinco wskoczył mi na lewe skrzydło. Nie wierzę. Jakie zadanie spełniać ma Sissoko właśnie na tej pozycji. Uważam, że Giovinco to odpowiednia osoba na tą pozycję. Trochę szutcznie to wygląda, przyznam szczerze.stahoo pisze:A nie Sissoko?zoff pisze:a Giovinco wystąpi w pierwszym składzie razem z Diego. .http://www.juvepoland.com/news.php?id=14222
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
No niestety, niby taktyka po to żeby Diego miał z kim grać ale co z tego skoro do grania dalej będzie miał tylko Camora, a Sissoko na lewym skrzydle to już wogóle dziwactwo, nie wiem moze będzie schodzil do środka zmieniał sie z Diego...zoff pisze:Jestem zaskoczony. Jak tylko spojrzałem na news'a od razu, wręcz automatycznie, Giovinco wskoczył mi na lewe skrzydło. Nie wierzę. Jakie zadanie spełniać ma Sissoko właśnie na tej pozycji. Uważam, że Giovinco to odpowiednia osoba na tą pozycję. Trochę szutcznie to wygląda, przyznam szczerze.stahoo pisze:A nie Sissoko?zoff pisze:a Giovinco wystąpi w pierwszym składzie razem z Diego. .http://www.juvepoland.com/news.php?id=14222
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Być może Ferrara faktycznie chciał zmienić taktykę, tylko dziennikarze uważają, że będzie to 4-2-3-1, a sądząc po personaliach to taktyka wyraźnie zmierza w 4-3-2-1.Alexinhio-10 pisze:
No niestety, niby taktyka po to żeby Diego miał z kim grać ale co z tego skoro do grania dalej będzie miał tylko Camora, a Sissoko na lewym skrzydle to już wogóle dziwactwo, nie wiem moze będzie schodzil do środka zmieniał sie z Diego...
- Swakos_2001
- Juventino
Seba zagra to tylko gazety Ciro wie że Sissoko w ofensywie jest kiepski. Będzie Sissoko-Melo przed nimi Seba Diego Camor i będzie trzy zero ;d