Matura 2010
- Dybala 4ever
- Juventino
Siemano ludzie :!: Jak wam poszedł próbna mata i polaj
Ja mam 48% z maty jestem very happy z tego powodu
, z polaka mam 44% trochę zawiedziony, muszę się do roboty z polajem wziąć, ale ogólnie jestem całkiem podbudowany swoimi wynikami. 

Ja mam 48% z maty jestem very happy z tego powodu

- pan Zambrotta
- Juventino
- Dybala 4ever
- Juventino
Po co mi 100% maty, ja ją piszę, żeby tylko ją zdać, więc odczep się ode mnie :!:M. pisze:Czyli dodawanie w słupku masz opanowane :? ?Elo Melo:) pisze:Ja mam 48% z maty jestem very happy z tego powodu![]()
- Bobeknaklo
- Juventino
Polski 48% co jest dla mnie porażką
Angielski 92% może być
Matmy jeszcze nie mam.
Angielski 92% może być
Matmy jeszcze nie mam.
- AdrianJuventin
- Juventino
No ja mam matmę na 92 % więc jest OK chociaż nie tak jak chciałem 
Co ciekawe to nie zdałem polaka;/(26%) co nie traktuje za zbytni porażkę i nie będę jej rozpamiętywał bo i moja polonistka sprawdzała ją dosc rygorystycznie, nawet za bardzo
Polak chce tylko zdac nieważne na ile ( zaraz sie odezwą patrioci co powiedzą że co najmniej na 50 %). Mi zależy na matmie i chemii tak więc jak ktoś lubi polski - proszę bardzo, ja nie przepadam za nim

Co ciekawe to nie zdałem polaka;/(26%) co nie traktuje za zbytni porażkę i nie będę jej rozpamiętywał bo i moja polonistka sprawdzała ją dosc rygorystycznie, nawet za bardzo

- AdrianJuventin
- Juventino
Salwy śmiechu to u mnie moga byc jak się nie zdaje polaka
- mb_1897
- Juventino
ja z matmy mam 78% i powiem szczerze, że jestem rozczarowany. Nie wiem dlaczego tak słabo
na wyniki rozszerzonej jeszcze czekam.
z angielskiego mam 66% i jestem szczęśliwy. więcej mi do szczęścia nie potrzeba. podobnie jest z polskim, z którego wyciągnąłem 50%..
Szkoda, że nie pisałem geografii.. chętnie bym się sprawdził:D
Elo Melo dalej mówisz na polski "polaj"??

na wyniki rozszerzonej jeszcze czekam.
z angielskiego mam 66% i jestem szczęśliwy. więcej mi do szczęścia nie potrzeba. podobnie jest z polskim, z którego wyciągnąłem 50%..
Szkoda, że nie pisałem geografii.. chętnie bym się sprawdził:D
Elo Melo dalej mówisz na polski "polaj"??

"Jeśli Juventus wygra kolejne trofea, będę chciał być pierwszym, którzy założy na siebie trykot Starej Damy z trzema gwiazdkami na piersi".
- David Trezeguet
- David Trezeguet
- gawron
- Juventino
Szczerze mówiąc to nie ma się czym chwalić, ale też podam swoje wyniki, żeby podbudować resztę zdających:
Polski - 37%
Matma podst. - 74%
Matma rozsz. - 14%
Angol - 88%
Z polaka poszło mi słabo strasznie to czytanie, praca trochę lepiej, choć ciężko pisać o czymś czego się nie zna. Niby Polak mi nie potrzebny, ale wypadałoby mieć więcej.
Z podstawowej matmy myślałem, że będzie troszkę lepiej, ale pewnie wynik poprawi się z czasem.
Mata rozszerzona.. no ta.. ciężka sprawa
.. Z tego co się orientuję to dużo osób nie wychodziło nawet z pierwszej dziesiątki (0-10%), więc chociaż takie minimalne pocieszenie. Ogólnie zadania straszne, no ale gdybym się uczył to by było lepiej. Lenistwo. Wyszedłem po około 1/3 czasu, bo siedzenie nie miało sensu. Trzeba się pouczyć.
Z angola fajny wynik, lecz znacznie niższego się nie spodziewałem. Gdybym się bardziej przyłożył to powinno być w okolicach 95%. Wypracowanie napisałem na 203 wyrazów, bo nawet nie chciało mi się liczyć słów i odebrane punkty za formę (3) miałem za to.
Ogólnie rzecz biorąc to była to taka zabawa w sumie.
Czasu do matury jeszcze jest sporo i jeszcze sporo do zrobienia przed nami. Teraz nic, tylko życzyć chęci do nauki, bo tego np. w moim przypadku niestety brakuje.
Polski - 37%
Matma podst. - 74%
Matma rozsz. - 14%
Angol - 88%
Z polaka poszło mi słabo strasznie to czytanie, praca trochę lepiej, choć ciężko pisać o czymś czego się nie zna. Niby Polak mi nie potrzebny, ale wypadałoby mieć więcej.
Z podstawowej matmy myślałem, że będzie troszkę lepiej, ale pewnie wynik poprawi się z czasem.
Mata rozszerzona.. no ta.. ciężka sprawa

Z angola fajny wynik, lecz znacznie niższego się nie spodziewałem. Gdybym się bardziej przyłożył to powinno być w okolicach 95%. Wypracowanie napisałem na 203 wyrazów, bo nawet nie chciało mi się liczyć słów i odebrane punkty za formę (3) miałem za to.
Ogólnie rzecz biorąc to była to taka zabawa w sumie.

- pan Zambrotta
- Juventino
- mateo369
- Juventino
a ja bym prosił o arkusz podstawowy, bo nie widziałem a tak z ciekawości chcę sprawdzić ile razy łatwiejsza jest teraz matma niż jeszcze 4,5 roku temu gdy jako "królik doświadczalny" pisałem nową maturępan Zambrotta pisze:ma ktoś może arkusz z matmy rozszerzonej?
podstawę sobie przeglądnąłem i wynik poniżej 70% przekracza granicę dobrego smaku.
E.
Danke panie Zambrotta. Rzeczywiście większość zadań proste, kilka wręcz na poziomie 3 klasy ale podstawówki no ale skoro ma wejść matura obowiązkowa to nie ma się czemu dziwić
Ostatnio zmieniony 18 grudnia 2009, 19:50 przez mateo369, łącznie zmieniany 1 raz.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood