Liga Mistrzów 2009/2010
- pan Zambrotta
- Juventino
Nie ma dogrywki. W pierwszym meczu było jednak 0-0, mój błąd.
######, w ostatniej minucie samobója sobie strzelili :evil:
Ale nie jest tak źle, jest jeszcze Szachtar, jest jeszcze 4. runda, tam Arsenal i Lyon mogą odpaść i dać nam drugi koszyk.
Ale nie jest tak źle, jest jeszcze Szachtar, jest jeszcze 4. runda, tam Arsenal i Lyon mogą odpaść i dać nam drugi koszyk.
- JuveR
- Juventino
No i masz babo placek :lol:pan Zambrotta pisze:Nie ma dogrywki. W pierwszym meczu było jednak 0-0, mój błąd.
Ale nie jest tak źle, jest jeszcze Szachtar jest jeszcze 4. runda, tam Arsenal i Lyon mogą odpaść i dać nam drugi koszyk.
A kiedy będzie losowanie, czy coś w tym stylu? Bo ostatnio nie jestem na bieżąco.
- Bosiontko
- Juventino
Pociesze Was. W meczu Sportingu gol wyrównujący dla Sportingu padł w 95 minucie po samobóju, który był po strzale bramkarza Sportingu. Róg, główka bramkarza, nieudolne wybicie -> samobój. Zapewne przez to Sporting awansuje do LM, podobnie jak Arsenal, Lyon i Szachtar dzięki czemu znajdziemy się w 3 koszyku i w tempie ekspresowym (w podskokach jak ktoś woli) opuścimy rozgrywki o LM po fazie grupowej. Znając moje szczęście tak będzie właśnie 

- mleko
- Juventino
Tak samo jak pod koniec ubieglego sezonu mowiles ze pewnie w tej LM nie zagramy?;> nie mowiac juz o w-ce mistrzostwie? :roll:Bosiontko pisze:Zapewne przez to Sporting awansuje do LM, podobnie jak Arsenal, Lyon i Szachtar dzięki czemu znajdziemy się w 3 koszyku i w tempie ekspresowym (w podskokach jak ktoś woli) opuścimy rozgrywki o LM po fazie grupowej. Znając moje szczęście tak będzie właśnie
- Azrael
- Juventino
Tak, komentarz w stylu "########", jest jak najbardziej na miejscu. Mogliśmy już dziś spać spokojnie o w miarę pewny awans z fazy grupowej, a tak wciąż jest ryzyko dwóch ciężkich rywali w grupie.pan Zambrotta pisze:######, w ostatniej minucie samobója sobie strzelili :evil:
Liczę, że jeszcze los się do nas uśmiechnie, a najpiękniej byłoby gdyby los skojarzył którychś z "zagrażających" nam rywali, a może Szachtar się podłoży...? :roll:
Pozdrawiam!
- Bosiontko
- Juventino
Taki już mój pesymizm wrodzonymleko pisze:Tak samo jak pod koniec ubieglego sezonu mowiles ze pewnie w tej LM nie zagramy?;> nie mowiac juz o w-ce mistrzostwie? :roll:Bosiontko pisze:Zapewne przez to Sporting awansuje do LM, podobnie jak Arsenal, Lyon i Szachtar dzięki czemu znajdziemy się w 3 koszyku i w tempie ekspresowym (w podskokach jak ktoś woli) opuścimy rozgrywki o LM po fazie grupowej. Znając moje szczęście tak będzie właśnie

- Vojtimar
- Juventino
A nie chcielibyście być w grupie np. z Manchesterem i Bayernem? Byłoby ciekawie. Nie wiem skąd ten pesymizm że odpadlibyśmy z dwoma wyżej rozstawionymi rywalami. Trzeba wierzyć w klub, któremu się kibicuje. A w przypadku Juve nie jest to tylko wiara że ''może się uda''. Przecież to wielki klub! I z każdym rokiem się lepiej wzmacniamy po powrocie.
Z Juve na dobre i złe!
- Yoda666
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Szczerze ? Nie, nie chciałbym...WojtinhoFCJ pisze:A nie chcielibyście być w grupie np. z Manchesterem i Bayernem?
Na takie drużyny przyjdzie czas w fazie pucharowej. Przez grupę trzeba przejść spokojnie.
W przypadku trafienia na 2 ekipy z wyższej półki MOŻEMY mieć problem z wyjściem z grupy, więc po co się niepotrzebnie denerwować...
- Marian.
- Juventino
Racja, ale zwyciężając w "grupie śmierci" mamy większe prawdopodobieństwo, że w fazie pucharowej trafimy na słabszą drużynę.Yoda666 pisze:Szczerze ? Nie, nie chciałbym...WojtinhoFCJ pisze:A nie chcielibyście być w grupie np. z Manchesterem i Bayernem?
Na takie drużyny przyjdzie czas w fazie pucharowej. Przez grupę trzeba przejść spokojnie.
W przypadku trafienia na 2 ekipy z wyższej półki MOŻEMY mieć problem z wyjściem z grupy, więc po co się niepotrzebnie denerwować...

- pan Zambrotta
- Juventino
?mariantsw1 pisze:Racja, ale zwyciężając w "grupie śmierci" mamy większe prawdopodobieństwo, że w fazie pucharowej trafimy na słabszą drużynę.
Na jakiej zasadzie?
W tamtym sezonie trafiliśmy do grupy śmierci, a po niej trafiliśmy na Chelsea...
- Mati
- Juventino
O grupie śmierci mówimy, gdy znajdą sie w niej co najmniej trzy silne drużyny. Jeśli my wygrywamy w takiej grupie, jedna z silnych drużyn musi odpaść (a gdybyśmy byli w słabej grupie to być może wszystkie z trzech silnych drużyn grałyby w dalszej fazie). W takiej sytuacji oczywiście nie możemy już na nią trafić (a gdybyśmy byli w innej grupie i owa drużyna by awansowała, moglibyśmy trafić na nich).
Logiczne Misiu ?
Wiem, że mocno naciągane ale nie mogłem się powstrzymać by dać Ci tego "prztyczka w nos"
Logiczne Misiu ?
Wiem, że mocno naciągane ale nie mogłem się powstrzymać by dać Ci tego "prztyczka w nos"

- Azrael
- Juventino
To jak byś typował dzisiaj? Na razie po 65 minutach w meczu Szachtara z FC Timisoara utrzymuje się bezbramkowy remis (w pierwszym meczu na Ukrainie było 2:2) promujący ten drugi zespół. Obstawiacie samobója w 95 minucie jak w meczu Sportingu, a może niesłusznie podyktowanego karnego dla Szachtara?Bosiontko pisze:Pociesze Was. W meczu Sportingu gol wyrównujący dla Sportingu padł w 95 minucie po samobóju, który był po strzale bramkarza Sportingu. Róg, główka bramkarza, nieudolne wybicie -> samobój. Zapewne przez to Sporting awansuje do LM, podobnie jak Arsenal, Lyon i Szachtar dzięki czemu znajdziemy się w 3 koszyku i w tempie ekspresowym (w podskokach jak ktoś woli) opuścimy rozgrywki o LM po fazie grupowej. Znając moje szczęście tak będzie właśnie

Pozdrawiam!
- pan Zambrotta
- Juventino
Koniec dyskusji o koszykach, jesteśmy w drugim. Choć grupa smierci nadal możliwa, bo możemy wylosować np. Barcelonę, Marsylię i Wolfsburg.
Zdobywcę p. UEFA leje bliżej nieokreślona drużyna, Twente walczy jak równy z równym ze Sportingiem, Apoel Nikozja walczy zaciekle z Partizanem. Poziom w Europie się zaciera, ale my w tej Europie już nie jesteśmy :lol: Wisła powinna starać się o azjatycką Ligę Mistrzów chyba...

Zdobywcę p. UEFA leje bliżej nieokreślona drużyna, Twente walczy jak równy z równym ze Sportingiem, Apoel Nikozja walczy zaciekle z Partizanem. Poziom w Europie się zaciera, ale my w tej Europie już nie jesteśmy :lol: Wisła powinna starać się o azjatycką Ligę Mistrzów chyba...
ał!Mati pisze:Wiem, że mocno naciągane ale nie mogłem się powstrzymać by dać Ci tego "prztyczka w nos"

- Vojtimar
- Juventino
Czyli tak jak w zeszłym roku. Nie będzie może hiper-grupy jak gdybyśmy byli w 3 koszyku, ale wciąż może być najmocniejsza lub czołowa jak w poprzednim sezonie. Jak już napisałem wcześniej grupa np. z MU i Bayernem byłaby ciekawa, ale w sumie drużyna nie jest zbudowana w 100% i mogłoby być różnie Z drugiej strony wiara w możliwości zespołu o czym także pisałem ;p no i w takim MU za Ronaldo i Teveza przyszli Valencia i Owen a są to piłkarze słabsi od nich.
No, zobaczymy jak będzie. Ale chciałbym jakiś elektryzujący pojedynek w naszej grupie. Juve musi w końcu poprawić bilans z drużynami angielskimi bo nie szło nam to do tej pory, więc dwa takie mecze byłyby ok.
A tak w ogóle to gdzie można znaleźć rozkład drużyn w koszykach na chwilę obecną?
No, zobaczymy jak będzie. Ale chciałbym jakiś elektryzujący pojedynek w naszej grupie. Juve musi w końcu poprawić bilans z drużynami angielskimi bo nie szło nam to do tej pory, więc dwa takie mecze byłyby ok.
A tak w ogóle to gdzie można znaleźć rozkład drużyn w koszykach na chwilę obecną?
Z Juve na dobre i złe!