Forumowicz od A do Z - vol.2
- pan Zambrotta
- Juventino
no oki, zglaszam sie 

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ok to zaczynamy, sądę robię tygodniową, czyli w następną środę zmieniamy. Zwcięzca ma 2 tyg. na napisanie alfabetu i tego należy się trzymać. Przypominam, że 2 osoba z zakończonej ankiety, przechodzi automatycznie do następnej a 3 kolejne osoby są dobierane poprzez dobrowolne zgłaszanie kandydatury. Narazie chyba tyle z ogólnych info, jak coś to piszcie, pytajcie ,to razem to ogarniemy
Tymczasem zapraszam do 1 sondy! 8) powodzenia!

Tymczasem zapraszam do 1 sondy! 8) powodzenia!
Ostatnio zmieniony 15 kwietnia 2009, 21:40 przez Dragon, łącznie zmieniany 1 raz.

- gosciu_Muranista
- Juventino
nie żebym się smoku czepiał ale powinno być sondy - chyba, że zapraszałeś ludzi do sądu na rozprawę to wtedy przepraszam.Dragon pisze:Ok to zaczynamy, sądę robię tygodniową, czyli w następną środę zmieniamy. Zwcięzca ma 2 tyg. na napisanie alfabetu i tego należy się trzymać. Przypominam, że 2 osoba z zakończonej ankiety, przechodzi automatycznie do następnej a 3 kolejne osoby są dobierane poprzez dobrowolne zgłaszanie kandydatury. Narazie chyba tyle z ogólnych info, jak coś to piszcie, pytajcie ,to razem to ogarniemy![]()
Tymczasem zapraszam do 1 sądy! 8) powodzenia!
Głos oddany.
- Dragon
- Qualità Juventino
Takie błędy mi się nie zdarzają, chwilowe zaćmieniegosciu_Muranista pisze: nie żebym się smoku czepiał ale powinno być sondy - chyba, że zapraszałeś ludzi do sądu na rozprawę to wtedy przepraszam.

- pan Zambrotta
- Juventino
:lol:
o matko...
co ja tam napiszę?
o matko...
co ja tam napiszę?
- M.
- Juventino
Ja ze swojej strony chciałem jeszcze dodać, że zabawa ruszyła w dobrym momencie. Z jednej strony od ostatniej ankiety doszło sporo nowych, interesujących użytkowników, z drugiej może starzy wyjadacze napiszą coś nowego. Liczę, że ta zabawa na dłuższy okres czasu wróci do swojej świetności.
:roll:
- Dragon
- Qualità Juventino
Są więc pierwsze wyniki sondy po reaktywacji
1.Miś Coccolino [ 38 głosów ]
2.stahoo [ 11 głosów]
3.Szymek [ 5 głosów]
4.KeRmit19 [ 3 głosy]
Wszystkich Głosów : 57
Gratulujemy zwycięzcy i czekamy na alfabet
Przypominam, że masz 2 tyg.
Tymczasem do kolejnej ankiety przechodzi stahoo, czekamy na kolene, chętne 3 osoby i ruszamy z kolejną sondą!
1.Miś Coccolino [ 38 głosów ]
2.stahoo [ 11 głosów]
3.Szymek [ 5 głosów]
4.KeRmit19 [ 3 głosy]
Wszystkich Głosów : 57
Gratulujemy zwycięzcy i czekamy na alfabet
Tymczasem do kolejnej ankiety przechodzi stahoo, czekamy na kolene, chętne 3 osoby i ruszamy z kolejną sondą!

- Il Storico
- Juventino
I'm ready. Zgłaszam się :-D
P.S. Czekamy na alfabet Misia, który będzie bardzo interesujący zapewne 8)
P.S. Czekamy na alfabet Misia, który będzie bardzo interesujący zapewne 8)
- pan Zambrotta
- Juventino
Mrówa pisze:Trochę małe zainteresowanie raczej, jak na początek zabawy, ale może coś się rozrusza.
Pomoże w tym zapewne alfabet Misia, który podejrzewam, że będzie dość interesujący
dzięki, mam nadzieję, że stworzę coś ciekawego, choć obecnie za dużo wolnego czasu nie mam.Il Tifoso pisze:P.S. Czekamy na alfabet Misia, który będzie bardzo interesujący zapewne 8)
Co do promocji zabawy - Siewier coś przebąkiwał o napisaniu newsa na stronie głównej, może to już czas by coś skrobnąć ?

- KeRmit19
- Juventino
Dostalbym jeszcze 39 glosow i bylbys drugi Misiu - fartnelo Ci sie
Gratulacje! Fajnie, ze w koncu to ruszylo. No wlasnie jak to jest z przegranymi, ile kolejek musza odczekac w zaswiatach? I czy w ogole musza;]?
- pan Zambrotta
- Juventino
A - że się tak wyrażę - gdzie ja to mam napisać ? w tym temacie, czy zakładamy nowy topic "Forumowicz od A do Z - wypowiedzi vol.2 " ?
zgłaszać się do następnej ankiety dziady!
zgłaszać się do następnej ankiety dziady!