Azzurri powołani na Irlandię Pn i Puchar Konfederacji
- cieslik
- Juventino
Akurat ja mogę tak pisać, gdyż mam korzenie włoskie (pradziadkowie -Włosi), ale fakt, dziwnie to brzmieffe pisze:Nie pojmuję jak można pisać o reprezentacji innego kraju ''my'' :roll:

"Od kiedy przybyłem do Juventusu cel na każdy sezon jest jeden - zdobycie scudetto. Dlatego niezrealizowanie go traktuje jako porażkę." M.Camoranesi
- meloo
- Juventino
temat był juz tu poruszany i... lepiej nie ruszac tego shitu :lol: Choc swoja droga wyjasnijcie... dlaczego wy mozecie sie nazywac "my" piszac o reprze Italii a murzynek z interu juz nie? :lol:Effe pisze: Nie pojmuję jak można pisać o reprezentacji innego kraju ''my'' :roll:
A mecz jak mecz... a jesli makaroniarze nie umia wykorzystac takich okazji jakie miał Iaquinta to nie ma sie co dziwic ze Egipt ich leje.
- Łukasz
- Juventino
Biorąc pod uwagę jego sytuację (urodzony i wychowany we Włoszech) - nikt logicznie myślący mu tego nie odbiera.juvelook pisze:dlaczego wy mozecie sie nazywac "my" piszac o reprze Italii a murzynek z interu juz nie? :lol:
- Gruppo Brusco
- Interista
Niech w reprezentacji Włoch dalej grają takie tuzy jak Iaquinta, Toni czy Legrottaglie to będzie ona osiągać wciąż tak zachwycające rezultaty.
- Donnie
- Juventino
Fakt. Przydałoby się kilku interistów :twisted:Gruppo Brusco pisze:Niech w reprezentacji Włoch dalej grają takie tuzy jak Iaquinta, Toni czy Legrottaglie to będzie ona osiągać wciąż tak zachwycające rezultaty.
- Hoffman
- Juventino
Mocne, przepraszam za offtop. ;-)Donnie pisze:Fakt. Przydałoby się kilku interistów :twisted:Gruppo Brusco pisze:Niech w reprezentacji Włoch dalej grają takie tuzy jak Iaquinta, Toni czy Legrottaglie to będzie ona osiągać wciąż tak zachwycające rezultaty.
- Gruppo Brusco
- Interista
Ale jesteś dofciapny. Teraz każdy na forum cię uwielbia, dowartościowałeś się.Donnie pisze:Fakt. Przydałoby się kilku interistów :twisted:Gruppo Brusco pisze:Niech w reprezentacji Włoch dalej grają takie tuzy jak Iaquinta, Toni czy Legrottaglie to będzie ona osiągać wciąż tak zachwycające rezultaty.
- Pawełek
- Juventino
Interiści grają w reprezentacji Argentyny 8)Donnie pisze:Fakt. Przydałoby się kilku interistów :twisted:Gruppo Brusco pisze:Niech w reprezentacji Włoch dalej grają takie tuzy jak Iaquinta, Toni czy Legrottaglie to będzie ona osiągać wciąż tak zachwycające rezultaty.
Sky is the limit!
- FalsoVero
- Juventino
Ciężka sprawa ;] W Interze nie ma "Włochów"Donnie pisze:Fakt. Przydałoby się kilku interistów :twisted:Gruppo Brusco pisze:Niech w reprezentacji Włoch dalej grają takie tuzy jak Iaquinta, Toni czy Legrottaglie to będzie ona osiągać wciąż tak zachwycające rezultaty.
I to jakGruppo Brusco pisze:Ale jesteś dofciapny. Teraz każdy na forum cię uwielbia, dowartościowałeś się.

Co do meczu to Egipt pokazał w starciu z Brazylią, że nie są tacy słabi

"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
- Effe
- Bawarczyk
Iaquinta akurat zagrał całkiem dobre spotkanie. OK, nie wpadły jego strzały. Ale to sprawa farta. Gdyby akurat piłka wpadła do siatki to byś go nie wymienił. Luca Toni ma słabszy okres, ale to kapitalny napastnik. Z tym tylko zaznaczeniem, że trzeba wiedzieć jak go wykorzystać, bo to nie jest facet, który kreuje dużo akcji w środku pola. Jednak 18 bramek i 12 asyst w sezonie, w którym męczyły go trochę kontuzje, a drużyna grała przeciętnie to nie jest zły wynik.Gruppo Brusco pisze:Niech w reprezentacji Włoch dalej grają takie tuzy jak Iaquinta, Toni czy Legrottaglie to będzie ona osiągać wciąż tak zachwycające rezultaty.
- sebastian10
- Juventino
włosi słabo bardzo słabo chyba za mało świeżej krwi w zespole Iaquinta nigdy go nie ceniłem jedyne za serce które zostawia na boisku ale umiejetności ma mizerne drugie wielkie drewno Toni od euro nic nie gra a lippi na siłe go trzyma ktoś pisze ze potrzebna gra pod niego a co niby włosi teraz graja tylko piłki z bocznych sektorów wrzócaja gościu to nie jest juz ten sam toni co 4 lata temu .podobała mi sie gra grosso chciałbym by do nas dołączył rossi nie jest taki dobry jak by sie zdawało
- Machnes
- Juventino
akurat ten Puchar konfederacji to dla nas raczej zla wiadomosc. Ja tam chce, aby Wlosi jak najszybciej odpadli i pojechali na odpoczynek. A gra naszych zawodnikow na tym turnieju to moim zdaniem, zadna obawa. pozdrawiam
- Simi
- Qualità Juventino
Też mam czasem takie wrażenie, obniżył loty :roll: , mam nadzieje ze to tylko wina słabszej formy, i w sezonie razem z Canną stworza mur nie do przejscia.Arbuzini pisze:Co ten Chiellini dzisiaj grał? Giorgio takimi występami sprawia, że zaczynam się zastanawiać, czy to nie jednosezonowiec... :doh:
Co do "Włochów", widać ze Egiptu nie można lekceważyc ale jak sam Lippi powiedzial, ze druzyny które wygrywaly Puchar Konfederacji, potem nie dawaly sobie rady w MŚ. Jak szybko odpadną, to będa miec więcej czasu na odrpężenie sie,i powrót do ćwiczeń razem z resztą drużyny.
- TURINIO
- Juventino
Chiellini co raz częściej 'zachwyca' nas takimi występami. Myślę, że decyzja o zatrudnieniu Cannavaro była bardzo dobrym posunięciem. Przy starym mistrzu Chiellini dojrzeje i nabierze pewności w grze.Co ten Chiellini dzisiaj grał? Giorgio takimi występami sprawia, że zaczynam się zastanawiać, czy to nie jednosezonowiec... Doh
Dokładnie. Dodałbym jeszcze od siebie, że Puchar Konfederacji był naprawdę dobrą okazją by ostatni raz sprawdzić czy Del Piero jest jeszcze przydatny reprezentacji.Toni? Kiedy najwięcej ożywienia do gry wnosi... PEPE to trzeba się zastanowić, co teraz robi Cassano, który, do ciężkiej cholery, powinien wraz z Rossim masakrować rywala. Dlaczego na wyjazd do RPA zabrakło miejsca dla Pazziniego? Co z Foggią? We Włoszech nie brakuje napastników.
Powinni pojechać następujący napastnicy: Iaquinta, Gilardino, Del Piero, Cassano, Rossi, Foggia
"...Znam swoją wartość i na boisku jestem bufonem. Dlatego nie pójdę do Juventusu, po co im dwóch bufonów?..." - jedna z wielu złotych myśli 'The Holy Goalie '