LM (Gr. H) [03]: JUVENTUS 2-1 Real
- ArtHur
- Juventino
E tam Giovinco wejdzie w 94 minucie, ale wejdzie. Cięzki mecz przed nami. Jestemy w kryzysie, ale pare osob na forum kiedys powiedzialo o tym, ze wygrana z Interem czy Roma to zasluga tylko pilkarzy, a nie trenera. Moze dzis bedzie podobnie? Ciezko wytypowac wynik, wiec tym wieksze emocje przed nami.
Zenit zremisowal z BATE, rywale sami nam pomagaja, troche podobnie jak sytuacja Polski, z tym ze wychodza 2 druzyny. Mam nadzieje, ze nie sfrajerzymy sie jak nasi po raz 2.
Forza Juve
Zenit zremisowal z BATE, rywale sami nam pomagaja, troche podobnie jak sytuacja Polski, z tym ze wychodza 2 druzyny. Mam nadzieje, ze nie sfrajerzymy sie jak nasi po raz 2.
Forza Juve
- chapi
- Juventino
- The_Stig
- Juventino
Mógłby ktoś poać pierwszą 11?
2 POST:
GOOOOOL DLA JUVE!!
2 POST:
GOOOOOL DLA JUVE!!
Respect w Monachium, respect w Madrycie
Musze wam coś powiedzieć moi mili skrycie,
podziw w Amsterdamie, poważanie w Mediolanie
a w czerwcu znów Scudetto biało- czarne się stanie!
Wole dymać rysia z klanu niż być kibicem Milanu!
Musze wam coś powiedzieć moi mili skrycie,
podziw w Amsterdamie, poważanie w Mediolanie
a w czerwcu znów Scudetto biało- czarne się stanie!
Wole dymać rysia z klanu niż być kibicem Milanu!
- karol_1991
- Juventino
http://www.justin.tv/psnx3
Dobra jakość i nie ścina.
P.S. Piękna bramka ADP
Lepszego początku chyba nie mogliśmy sobie wymarzyć! I Juve gra na razie naprawdę dobrze.
Dobra jakość i nie ścina.
P.S. Piękna bramka ADP

Górny Śląsk! Górny Śląsk! Górny Śląsk!
---WODZISŁAW ŚLĄSKI---
ODRA&JUVENTUS
---WODZISŁAW ŚLĄSKI---
ODRA&JUVENTUS
- kubulek9
- Juventino
YEEEAAAAAH!!!!!!!! Del Piero piękne uderzenie i gool dla JUVENTUSU!!!! Miejmy nadzieję że przełamiemy w końcu naszą złą passę...
To nie jest czat i za kolejne tego typu komentarze (niestety) będę musiał wlepiać kartki. / -Lucas-
To nie jest czat i za kolejne tego typu komentarze (niestety) będę musiał wlepiać kartki. / -Lucas-
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nie wiem, na prawdę nie wiem jak oni to robią... chyba cały dotychczasowy sezon się oszczędzali na to spotkanie.
Pomijając bramkę Alexa, cały mecz na pełnych obrotach, nikt nie stoi-każdy walczy, brak straconych piłek, obrońcy idą do ataku a napastnicy cofają się do obrony, coś wspaniałego
Pomijając bramkę Alexa, cały mecz na pełnych obrotach, nikt nie stoi-każdy walczy, brak straconych piłek, obrońcy idą do ataku a napastnicy cofają się do obrony, coś wspaniałego

- Vergil
- Juventino
Długo kazano nam czekać na tak wspaniłą grę Juventusu...
Bramka Alexa w 5 minucie - coś pięknego
Miejmy tylko nadzieję że taki wynik się utrzyma albo Amauri wklepie na 2:0
I jutro na kozaka mogę iść do szkoły - z odległości 10 km będzie widać blask i szczęście
Bramka Alexa w 5 minucie - coś pięknego

Miejmy tylko nadzieję że taki wynik się utrzyma albo Amauri wklepie na 2:0
I jutro na kozaka mogę iść do szkoły - z odległości 10 km będzie widać blask i szczęście

- Bobeknaklo
- Juventino
Polecam relacje dźwiękową, koleś komentuje.
http://s4.radiohost.pl:8084/listen.pls
Ale mam beke, koles totalnie nie ma pojecia o tych druzynach
Najlepiej nazwiska wymawia:
Manninger - Maniżer
Salihamidzic - Salihamidż
Amauri - Amuri
Marchisio i Marchioni to już w ogóle porażka
Co to do meczu
gramy dobrze, konsekwentnie, twardo. Tylko Real za duże zagrożenie stwarza, kilka razy zadrżałem. Trzeba dotrwać do końca, raz po raz kontrując. Chiellini gra wyśmienicie
http://s4.radiohost.pl:8084/listen.pls
Ale mam beke, koles totalnie nie ma pojecia o tych druzynach
Najlepiej nazwiska wymawia:
Manninger - Maniżer
Salihamidzic - Salihamidż
Amauri - Amuri
Marchisio i Marchioni to już w ogóle porażka

Co to do meczu
gramy dobrze, konsekwentnie, twardo. Tylko Real za duże zagrożenie stwarza, kilka razy zadrżałem. Trzeba dotrwać do końca, raz po raz kontrując. Chiellini gra wyśmienicie
Ostatnio zmieniony 21 października 2008, 21:39 przez Bobeknaklo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Łukasz
- Juventino
Dokładnie. Fantazja, odwaga, determinacja...Siewier pisze:Nie wiem, na prawdę nie wiem jak oni to robią... chyba cały dotychczasowy sezon się oszczędzali na to spotkanie.
To jest znowu Juventus! TEN Juventus. Nasz Juventus!!!
Is this REAL?
Edit:
Przy 1:0 uofesnywniać skład? Nie. Z uwagi na brak środkowych pomocników na ławce - to była jedyna słuszna zmiana, Hasan gra do tyłu lepiej od Seby.
Ostatnio zmieniony 21 października 2008, 21:46 przez Łukasz, łącznie zmieniany 2 razy.
- Niasty
- Juventino
No na razie pierwsza połowa bardzo obiecująca...
Bardzo podobała mi się gra Sissoko, który czyści praktycznie wszystko,no naprawdę jestem pod wrażeniem
Real na razie praktycznie nie istnieje ,zagrożenie jest tylko ze strony Van Der Vaarta, no i ten Manninger broni na razie bardzo pewnie.
Cieszę się że moje przewidywanie przed meczem się nie sprawdzają, jeśli nadal będą grali tak jak w pierwszych 45-minutach to jestem spokojny o wynik.
Bardzo podobała mi się gra Sissoko, który czyści praktycznie wszystko,no naprawdę jestem pod wrażeniem

Cieszę się że moje przewidywanie przed meczem się nie sprawdzają, jeśli nadal będą grali tak jak w pierwszych 45-minutach to jestem spokojny o wynik.
- risto
- Juventino
Siewier ale mialem nadzieje ze zamiast Hasana wejdzie Giovinco. Ale jak narazie widze ze sobie radza. Niestety widac juz powoli wiek Pavla. To nie ta szybkosc i dynamika
Dobrze ze mrowa jest godnym nastepca. Real dzisiaj realnie jest do pokonania. Graja jak Juve w ostatnich tygodniach
Natomiast Juve gra jak stare dobre Juve 

- Wojt
- Juventino
Ależ ten nasz Juventus to dziwna drużyna
Wszyscy grają świetnie, piękna bramka Alexa, pewna (!) gra obrony. Wspaniale, pięknie, genialnie. Szkoda tylko kolejnej kontuzji.
VINCI PER NOI MAGICA JUVENTUS :!:

Wszyscy grają świetnie, piękna bramka Alexa, pewna (!) gra obrony. Wspaniale, pięknie, genialnie. Szkoda tylko kolejnej kontuzji.
VINCI PER NOI MAGICA JUVENTUS :!:
Ostatnio zmieniony 21 października 2008, 21:47 przez Wojt, łącznie zmieniany 1 raz.
From rivers of sorrow, to oceans deep with hope, I have travelled them.
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?