LM (Gr. H) [01]: JUVENTUS 1-0 Zenit
- Alfa i Omega
- Juventino
u mnie to samo. całą pierwszą połowę przepierniczyłem na szukanie linka działającego :doh: aghr!Łukasz pisze:No już gorzej to chyba być nie może. Nie dość, że nie działa mi żaden link do transmisji, to jeszcze Seby nie ma nawet na ławce :x .
btw, na livescore napisanne jest, że Camor zszedł... kontuzja?
- Swider10
- Juventino
umnie podobnie zaden link do emczu nie dziala... nawet na sopcast zamiast mecz Juve leci Arsenal... masakra.... tyle czekalem na ten mecz a nie moge go zobaczyc (dzieki Ci JP za relacje)Łukasz pisze:No już gorzej to chyba być nie może. Nie dość, że nie działa mi żaden link do transmisji, to jeszcze Seby nie ma nawet na ławce :x .De Rossi pisze:Nie ma go na ławce rezerwowych.bolec_juve pisze:Po drugie mam nadzieje chociaż na połówke Sebastiana Giovinco.
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- alexgol
- Juventino
Wrażenia po pierwszej połówce....
Początek strasznie nerwowy ale później ich przycisnęli ładnie i było parenaście minut w których Zenit nie miał za bardzo argumentów (poza baaardzo ostrymi wejściami), denerwuje duża ilość długich piłek, długich niecelnych piłek... fatalnie na razie Poulsen (probuje rozgrywać a robi to tak ze w moim miejscowym zespole z A-klasy lepiej rozgrywają), nie wiem kto jest na ławce ale mozna pomyslec o zmianie... bez sensu wejscie Salihamidzicia za kontuzjowanego Camora, mozna bylo wpuscic Iaquinte w tedy byśmy nie stracili na sile ofensywnej a tak bez Camora mało się dzieje
Następny wyraźny babol to to że Treze i Alex podchodzą pod presing, robią masę kilometrów pod obroncami Zenita a reszta zespolu stoi na linii srodkowej i sie patrzy
No cóż zobaczymy co będzie dalej, przydałby się ktoś za Poulsena i może później za Treze Amauri
Początek strasznie nerwowy ale później ich przycisnęli ładnie i było parenaście minut w których Zenit nie miał za bardzo argumentów (poza baaardzo ostrymi wejściami), denerwuje duża ilość długich piłek, długich niecelnych piłek... fatalnie na razie Poulsen (probuje rozgrywać a robi to tak ze w moim miejscowym zespole z A-klasy lepiej rozgrywają), nie wiem kto jest na ławce ale mozna pomyslec o zmianie... bez sensu wejscie Salihamidzicia za kontuzjowanego Camora, mozna bylo wpuscic Iaquinte w tedy byśmy nie stracili na sile ofensywnej a tak bez Camora mało się dzieje

Następny wyraźny babol to to że Treze i Alex podchodzą pod presing, robią masę kilometrów pod obroncami Zenita a reszta zespolu stoi na linii srodkowej i sie patrzy

No cóż zobaczymy co będzie dalej, przydałby się ktoś za Poulsena i może później za Treze Amauri

- Kamil de Lellias
- Juventino
Oj nie wiem gdzie wy szukacie
Channel - 22508
W sopcascie
pozdro!!
Channel - 22508
W sopcascie

pozdro!!
- Swider10
- Juventino
dzieki tym 6zł ogladasz mecz Juve i mowisz ze szkoda Ci tych paru groszy... ? :roll: (bez komentarza)slay_mac pisze:Szkoda 6 złotych na oneta, no ale cóż :d Obraz dobry, komentarz fatalny
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
- maydayxxx
- Juventino
zal
co to za gra ??!! ruscy na wyjezdzie maja nad nami przewage
to ja nie wyobrazam sobie co bedzie z nami jak do nich pojedziemy
Molinaro straszna padaka
, obrona w miare sie pilnuje, pomoc w srodku pola tez slabo, momo tez wiele bledów, no i najgorsze ze nie ma z nami MAuro
W napadzie tez nie za ciekawie za daleko sa ustawieni wzgledem pomocy
mam nadzieje ze Ranieri im da jazde i bedziedobrze !!! FOrza juve !! no i czekamy z niecierpliwoscia na 1 bramke !! oczywiscie dla JUVENTUSU !!!

- slay_mac
- Juventino
Przecież to był żart :shock: Jak by mi było naprawdę szkoda to bym go nie wysłał...Swider10 pisze:dzieki tym 6zł ogladasz mecz Juve i mowisz ze szkoda Ci tych paru groszy... ? :roll: (bez komentarza)slay_mac pisze:Szkoda 6 złotych na oneta, no ale cóż :d Obraz dobry, komentarz fatalny
- Drugo ufficialmente
- Juventino
Tylko, że mi się tam ładuje do 99% i nic jakies paski białe skaczą.Oj nie wiem gdzie wy szukacie
Channel - 22508
W sopcascie
pozdro!!
- kalonji
- Juventino
http://www.rojadirecta.com/canal/sina.uc.live.3.htm
ja oglądam tutaj, tylko trzeba zainstalować plugina i używac IE
ja oglądam tutaj, tylko trzeba zainstalować plugina i używac IE

- Alexinho10
- Juventino
Widze że nie tylko ja mam problem. Ja na tym kanale mam tylko dźwięk zero obrazu 

- JuveFanWałcz
- Juventino
niech ktos poda sprawdzony adres do meczu
- hijjawi
- Juventino
- Ryder
- Juventino