Juventus w LM

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2008, 21:38

a ja wlasnie zaczynam sie bac Zenitu....

paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2008, 22:16

Nie żebym się bał Zenitu, ale patrząc na ich grę o Super Puchar Europy sądzę że będzie to trudniejszy rywal od Realu. Co prawda właśnie stracili bramkę na 2-1 ale Zenit gra dobre zawody...

Ps. ManU i tak zremisuje...

darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2008, 22:41

paku pisze:Ps. ManU i tak zremisuje...
Dziś już nie. I dobrze.

Scholes- nie wiem czy to było przypadkowe czy nie ale pewnie specjalnie. Ludzka głupota nie zna granic.

Zenit jest mocny.
Okoni pisze:
Scholes- nie wiem czy to było przypadkowe czy nie ale pewnie specjalnie. Ludzka głupota nie zna granic.
Dziwne, że z takimi strzałami nie został siatkarzem :smile: .
Fakt, uderzył bardzo precyzyjnie. Malafeev był bez szans.
Ostatnio zmieniony 29 sierpnia 2008, 23:21 przez darek, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
Okoni

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2008, 22:46

Zenit w dzisiejszym meczu z ManU pokazał kawał naprawdę dobrego futbolu. Pokazali, że w meczach LM łatwo Juventusowi i Realowi skóry nie sprzedadzą...
Dziwne, że z takimi strzałami nie został siatkarzem :smile: .

Radgos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2008, 22:48

Ladna grupa nam sie zapowiada :]

Gość

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2008, 22:59

patrząc na mecz o superpuchar , zmieniam swoje zdanie na temat Zenitu ... szczerze powiem sądziłem , że puchar UEFA zdobyli przy odrobinie szczęścia i mimo że wygrywali z np. Bayernem to patrząc na ich obecną sytuacje w lidze myślałem , że to ekipa jednego sezonu ... a tutaj zaprezentowali na prawdę dobrą , dojrzałą ofensywną piłkę ... zapowiada się ciekawa walka w LM z Realem i Zenitem .

a jak zarząd szukał zawodnika na środek pola o defensywnym usposobieniu to szkoda , że nie postarali się o tymoszczuka :) bo świetnie się prezentował ...

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2008, 23:09

Zenit to jednak inna ekipa w lidze, a inna na arenie europejskiej. Trzeba też wziąć pod uwagę fakt że Manchester nie jest w najwyższej formie, a Zenit wyszedł bardzo mocno zmobilizowany i zagrał kapitalny mecz. Nie sądzę aby z Juventusem również od początku podkręcili takie tempo. Co trzeba im oddać to fakt że zagrali świetny mecz i wygrali zasłużenie.
PS: Scholes to nic tylko polskie obywatelstwo i do reprezentacji Szczypiorniaka 8).

Dacin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2008, 23:24

E tam. Moim zdaniem juventus ma na każdej pozycji lepszego piłkarza.

Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2008, 23:28

I co się tak przejmujecie? Jeżeli Juve jest mocne to z każdym sobie poradzi ;],i nie ważne czy to CIENKI REAL ,CZY SŁABY ZENIT ^^ :P,jeżeli chcemy na prawdę daleko dojść to musimy z każdym wygrywać ;],czyż nie mam racji?
Zenit zagrał na prawdę wielką piłkę ;] :bravo:
Ale i Tak ich pokonamy bo mamy NEW SKŁAD i jest gooD ;]

Dobra trochę mi odwala ^^ Ale zobaczycie w niedziele 3-0 Fiorentine pukniemy potem wygramy w LM z kim tam 1 mecz i będzie super ;]

PS:Wygrał Scholes ,który oddał chyba najpiękniejszy strzał w swoim życiu ;]
Szkoda ,że nie zaliczony ^^

śliwek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2008, 23:34

Dacin pisze:E tam. Moim zdaniem juventus ma na każdej pozycji lepszego piłkarza.
I co z tego? Zenit gra świetnie jako drużyna, sami zawodnicy nie wygrywają. Raczej ;)

Giacobbneri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2008, 23:41

Według mnie trafiliśmy bardzo ale to bardzo źle. Wiadomo każdy liczy na sukces ale moim zdaniem może niestety stać się tak, że nie awansujemy z grupy ...

Real Madryt w ostatnich latach kompletnie nie liczył się w Lidze Mistrzów. Teraz cel maja jeden. Wygrać te rozgrywki. Może być tak, że będą traktować je priorytetowo i ligę po np. słabszym początku lekko odpuszczą.

Zenit ? Nie widziałem dzisiejszego meczu o Superpuchar, więc nie na tym spotkaniu opieram moją opinię ale według mnie mogą oni być rewelacją tej edycji ;/ W zeszłym roku w Pucharze UEFA grali wyśmienicie. Zwłaszcza ten ich napastnik Pogrebnyak. Jak dla mnie to on jest lepszy niż Pavluchenko. Z kadry nikt nie odszedł a jeszcze się wzmocnili. Są tam olbrzymie pieniądze i wielkie ambicje. Ostatnimi czasy Rosja zaczyna stawiać na sporty zespołowe. Koszykówka już jest tam na najwyższym niemal poziomie, płacone są olbrzymie pieniądze które kuszą nawet zawodników z NBA. Teraz to samo może być z piłką. Obawiam się, że Rosjanie będą bardzo zdeterminowani i będą mecze Zenita traktować jako sprawę narodową. A z tego co widzę to my w Leningradzie będziemy grali wyjazd pod koniec listopada ...

Bate Borysów to niby ogórki ale w takich meczach czasami trudno o koncentracje i zdarzają się niespodzianki.

Bardzo trudna grupa ...

naalep

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2008, 09:15

Dacin pisze:E tam. Moim zdaniem juventus ma na każdej pozycji lepszego piłkarza.
Czy na każdej? No nie wiem. Sądzę, że Zenit ma lepszego defensywnego pomocnika, Anatolij Tymoszczuk. Bardzo podobała mi się także wczoraj gra Dannego (nie wiem czy tak się pisze), ale uważam, że 30 milionów euro za tego zawodników to DUŻA przesada, góra 12-13 mln euro. No ale jeśli GAZPROM ma pieniądze to niech wydaje.

Jeśli chodzi o grupowe mecze z Zenitem to cóż tu mówić... Na pewno nie trzeba się bać. Przecież Juventus nie gra w Lidze Mistrzów tylko po to by pograć, Juve chce coś ugrać, więc nie możemy bać się takich drużyn jak Zenit.

Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2008, 09:39

Zgadzam się z Jacques. Grupa trudna.
Po tym co wczoraj obejrzałem, jestem pewien, ze Zenit sprawi nam sporo problemów. Strasznie niewygodny rywal. Grają bezpardonowo, ambitnie i mają paru piłkarzy, którzy biegną z piłką przez niemal pół boiska.

Tymoszczuk chyba ani razu nie został wczoraj ograny :shock: Dobrze, ze my mamy Sissoko :)

~LoKeR~

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2008, 10:48

powiem wam, że ciężko będzie wygrać w Rosji, zawsze się tam trudno gra, a Zenit pokazał wczoraj, że będzie się liczył w naszej grupie. Jednak liczę na 6 pkt z BATE, 4 pkt z Zenitem i 3 lub 4 z Realem... Nie widze innej opcji :) FORZA JUVE!

Drughi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2008, 13:50

http://www.pilka.pl/ferguson-barcelona- ... faworytami

Jeżeli chodzi o moje odczucia to jestem absolutnie pewien, że Juventus wyjdzie z grupy na pierwszym miejscu. Generalnie można uznać, że jesteśmy w grupie "śmierci" z tym, że to nie my polegniemy, a real kosztem ruskich. Wielcy Mistrzowie powracają po dwuletniej absencji do walki o to najważniejsze klubowe trofeum. Mają wiele do udowodnienia, a chęć zwycięstwa będzie wręcz kipiała. Zobaczymy konsekwentny Juventus miażdżący, krojący na kawałki przeciwnika po przeciwniku aby na końcu wznieść to upragnione trofeum. Ten sezon jest Nasz!

Brak litości, absolutne lekceważenie wszelkich wartości wskazują na człowieka, który uważa siebie za jedyne prawo, wręcz za boga.
ODPOWIEDZ