Robert Acquafresca może grać dla Polski !
- Okoni
- Juventino
No to po zabawie... Chociaż to trochę dziwne bo jeszcze tydzień temu czytałem, że on musi mieć kilka tygodni na podjęcie decyzji, że jeszcze nie wie itp, a tu proszę Acquafresca wali zdecydowanie, że woli grać dla Włoch :roll:.No cóż wybrał to wybrał na pewno byłby dla nas wzmocnieniem, ale płakać po nim nie będę...
- mnowo
- Qualità Juventino
Dzisiaj przeczytałem, że Boniek twierdzi, że informacja o tym, że Acquafresca odmówił gry w reprezentacji Polski to wymysł dziennikarzy i że on jeszcze żadnej decyzji nie podjął, tylko póki co dyskutuje na ten temat z rodziną...
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Boniek nie powinien się w ogóle w tej kwestii wypowiadać...Bardzo ciekawe,że on akurat wie,co siedzi w głowie młodego Turyńczyka.Wypowiedź Włocha brzmi zbyt wiarygodnie aby mogła być zmyślona...Tak mi się przynajmniej wydaje...A czy wy uważacie,że gdyby pojawiło się jednocześnie powołanie do kadry polskiej i włoskiej,wybrałby tą znad Wisły?Nonsens....Utopia.....Chyba nikt by tak nie postąpił.Akurat w przypadku tego gracza wchodzi w grę jeszcze jeden aspekt-on nie ma poza matką nic wspólnego z Polską,to w Italii się urodził i wychował.
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
hm.jakby ktoś ci napisał wiarygodnie, że jutro wygrasz w totka 5 milionów też byś uwierzył?mrozzi pisze:Wypowiedź Włocha brzmi zbyt wiarygodnie aby mogła być zmyślona...
nie ma nagranej wypowiedzi acquafresci więc nic nie można na ten temat powiedzieć.gazety mogą mieć racje jak i boniek może mieć racje.ale denerwuje mnie obecność jego osoby w tej sprawie.rudy zawsze odzywa i pojawia sie wtedy kiedy nie trzeba.acquafresca poinformuje oficjalnie o swojej decyzji i pozostaje na nią po prostu poczekac.
Ostatnio zmieniony 21 marca 2008, 17:15 przez Wicior, łącznie zmieniany 1 raz.