Co nowego w kinie?
- Sapo
- Juventino
Chyba, że kolega miał na myśli wersję japońską... która zresztą też nie jest strasznaJuventino90 pisze: Oko chyba byl nawet zapowiadany, jako straszny film i.. horror.

Dziś przymierzam się do obejrzenia 'Jumpera' - co myślicie?

- steru
- Qualità Juventino
Ja osobiście myślę, że Samuel L. Jackson nigdy już nie zagra w gorszym filmie niż "Węże w samolocie" i "Jumper"Sapo_JuveFan pisze:Dziś przymierzam się do obejrzenia 'Jumpera' - co myślicie?
Ale to tylko moje zdanie

- Nevermind
- Juventino
Film dla nastolatkow.. Jego jedyna zaleta sa efekty specjalne. Ale w ktorym amerykanskim filmie jest inaczej?
Film bez ambicji.. Jednak jezeli masz pustke w glowie i chcesz skrocic czas nudy.. To obejrzyj sobie Jumpera.
Nie ogladalebym tego filmu, gdyby nie koledzy..
Swoja droga. Steru nie uwazasz, ze Max Payne moze byc blizniaczo podobny do innego filmu w ktorym gral Wahlberg, mianowiecie Shooter?
Przyznam sie, ze Shooter nie podobal mi sie wcale.. Mam nadzieje, ze Max Payne bedzie filmem o wiele lepszym, jednak podobienstw w filmie widze bardzo duzo.
A ja wlasnie sciagnelem film Live z Eva Mendes ( :oops: ) i Alpha Doga..
.
A teraz na powaznie. Horrory z Jessica Alba lub Elisha Cuthber ( Sadysta), ( Dom woskowych cial)
Kiepski pomysl..
Film bez ambicji.. Jednak jezeli masz pustke w glowie i chcesz skrocic czas nudy.. To obejrzyj sobie Jumpera.
Nie ogladalebym tego filmu, gdyby nie koledzy..
Swoja droga. Steru nie uwazasz, ze Max Payne moze byc blizniaczo podobny do innego filmu w ktorym gral Wahlberg, mianowiecie Shooter?
Przyznam sie, ze Shooter nie podobal mi sie wcale.. Mam nadzieje, ze Max Payne bedzie filmem o wiele lepszym, jednak podobienstw w filmie widze bardzo duzo.
A ja wlasnie sciagnelem film Live z Eva Mendes ( :oops: ) i Alpha Doga..
Nie. Chodzilo mi o wersje Amerykanska. Oko i Mgla byly zapowiadane jako dwa najwieksze horrory ostatnich lat przez media amerykanskie oraz w trailerach poprzedzajacych filmSapo_JuveFan pisze:Chyba, że kolega miał na myśli wersję japońską... która zresztą też nie jest strasznaJuventino90 pisze: Oko chyba byl nawet zapowiadany, jako straszny film i.. horror.

A teraz na powaznie. Horrory z Jessica Alba lub Elisha Cuthber ( Sadysta), ( Dom woskowych cial)
Kiepski pomysl..
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nie warto.Miś Coccolino pisze:niee.... wyłączyłem (czyt. wyszedłem z kina) po jakiś 40 minutach... Nie mogłm, po prostu nie mogłem.mateelv pisze:Oglądał ktoś 'Pokutę'?
Warto się poświęcić ?
Kurde, z opisu fajnie 'wygląda' "Pathology". Oglądał ktoś?
- Sapo
- Juventino
Na 'Sadyście' wręcz ryłem ze śmiechu :lol: 'Dom woskowych ciał' niezły, nie jako horror, lecz komedia, chodzi mi tu głównie o sposoby uśmiercania (np. Paris Hilton :twisted: )Juventino90 pisze: A teraz na powaznie. Horrory z Jessica Alba lub Elisha Cuthber ( Sadysta), ( Dom woskowych cial)
Kiepski pomysl..

Nie wiem jak Wy, ja nie mogę się doczekać remake'u pierwszej części (choć nie całkiem, bo w nowym filmie Jason ma już maskę) mojej ulubionej serii slasherów 'Friday the 13th', czyli 'Piątek trzynastego' :twisted:
No i obowiązkowo dla fana serii J.K. Rowling 'Harry Potter i Książę Półkrwi'

A także wspomniany wyżej 'Max Payne'

- steru
- Qualità Juventino
Film daje radę. Fajnie wpasowana obsada, dość nietypowa fabuła. Ogólnie mógłbym go polecić. Warto go obejrzeć choćby ze względu na bardzo realnie przedstawione sekcje zwłok. Dla miłośników flaków na wierzchumateelv pisze:Kurde, z opisu fajnie 'wygląda' "Pathology". Oglądał ktoś?

Nie uważam, że filmy będą podobne. Jedynym podobieństwem może być Wahlberg, ale on ostatnio grał w Zdarzeniu to już nawet nie pamiętam jego kreacji z Shootera.Juventino90 pisze:Swoja droga. Steru nie uwazasz, ze Max Payne moze byc blizniaczo podobny do innego filmu w ktorym gral Wahlberg, mianowiecie Shooter?
Poza tym Max Payne ma jednak mimo wszystko dużo ciekawszą fabułę niż Shooter.
Live może być ciekawy. Rosyjska ruletka z główna nagrodą 5 mln dolarówJuventino90 pisze:A ja wlasnie sciagnelem film Live z Eva Mendes ( :oops: ) i Alpha Doga..

Alpha Dog - jeśli nie przeszkadza Ci śmieszny Justin Timberlake to obejrzyj film. Wulgarny, bardzo realny. Pamiętam, że po emisji byłem pod wrażeniem.
Premiera HP jest przełożona z listopada na maj 2009...Sapo_JuveFan pisze:No i obowiązkowo dla fana serii J.K. Rowling 'Harry Potter i Książę Półkrwi'![]()

P.S. Dzisiaj obejrzę :
http://www.filmweb.pl/f444258/Rovdyr,2008
i to na rozluźnienie :
http://www.filmweb.pl/f338361/Promotion%2C+The,2008
- Nevermind
- Juventino
Justin i jego boys band. Lovciam =)steru pisze: Alpha Dog - jeśli nie przeszkadza Ci śmieszny Justin Timberlake to obejrzyj film. Wulgarny, bardzo realny. Pamiętam, że po emisji byłem pod wrażeniem.
Mam. Ocen jak obejrzysz. Jestem sceptycznie nastawiony do kina Skandynawskiego..
Wlasnie sciagnelem te Pathology. Mam o tyle dobrze, ze z serwisow odsiebie sciagam bardzo szybko.. Proxy robi swoje..
Takie jakie filmy jeszcze polecacie do ogladania?
Sciagam dzisiaj ostatni dzien i biore sie za zaleglosci
:twisted:
Te filmy z "Sztiflerem". Powiem tak.. Malo ambitne komedia. Ewentualnie w gronie przyjaciol przy spozyciu alkoholu
- steru
- Qualità Juventino
Mam. Ocen jak obejrzysz. Jestem sceptycznie nastawiony do kina Skandynawskiego..[/quote]Juventino90 pisze: http://www.filmweb.pl/f444258/Rovdyr,2008
A oglądałeś Cold Prey? Dla mnie film pierwsza klasa. Jeśli Manhunt mu dorówna to będzie niezły seans. Ogólnie kino skandynawskie do mnie przemawia.
Tu link opisu Cold prey :
http://horrorstory.blox.pl/2007/11/Cold ... zla-1.html
Czyli na rozluźnienieJuventino90 pisze: Te filmy z "Sztiflerem". Powiem tak.. Malo ambitne komedia. Ewentualnie w gronie przyjaciol przy spozyciu alkoholu.

A skąd ściągasz filmy?

- Sapo
- Juventino
Polecam www.google.pl -> wpisujesz: 'tytuł filmu rapidshare/inny serwer' i hejasteru pisze:A skąd ściągasz filmy?

- Nevermind
- Juventino
Forum gram24.pl oraz z huba miastowego Dc++.steru pisze:
A skąd ściągasz filmy?
Najlepiej oczywiscie z huba, bo ciagnie mi z proxy ponad 10 mega, zas z odsiebie.pl ok 3-4 mega.
Wiec filmy mam dosc szybko
PS: Hotel zla
"Środek zimy. Grupa pięciu nastolatków jedzie w góry na snowboard. Na stoku jedno z nich ma poważny upadek i w konsekwencji łamie nogę."
Przypomina mi to fabule filmow Amerykanskich. Ale sciagne z ciekawosci.. Przyznam sie, ze horrorow skandynawskich nie ogladalem a moze byc to jakas odskocznia od amerykanskiego kiczu.
- steru
- Qualità Juventino
Gdyby nie ograniczenia na wielu tego typu serwerach i konieczność ściągania filmów w częściach czyli obecności non stop przed komputerem - to bym z tego korzystał.Sapo_JuveFan pisze:Polecam www.google.pl -> wpisujesz: 'tytuł filmu rapidshare/inny serwer' i hejasteru pisze:A skąd ściągasz filmy?Jeśli w paczce nie ma napisów to ściągasz program Napiprojekt
Wolę torrenty

W fabule zawsze są jakieś podobieństwa, natomiast wszystkie różnice wychodzą podczas seansuJuventino90 pisze: PS: Hotel zla
"Środek zimy. Grupa pięciu nastolatków jedzie w góry na snowboard. Na stoku jedno z nich ma poważny upadek i w konsekwencji łamie nogę."
Przypomina mi to fabule filmow Amerykanskich. Ale sciagne z ciekawosci.. Przyznam sie, ze horrorow skandynawskich nie ogladalem a moze byc to jakas odskocznia od amerykanskiego kiczu.

Ja osobiście polecam ten film. Jeśli on Cię nie przekona choć trochę do skandynawskiego kina grozy to nic lepszego w zanadrzu nie mam

No chyba, że świetny Ondskan, ale to już inny gatunek...
- J1897
- Juventino
film całkiem fajny, z ciekawym zakończeniem, ale bez fajerwerków! nie ma szybkiej akcji, więc jeśli ktoś wytrzyma film w wolnym tempie, to niech obejrzy!steru pisze:Film daje radę. Fajnie wpasowana obsada, dość nietypowa fabuła. Ogólnie mógłbym go polecić. Warto go obejrzeć choćby ze względu na bardzo realnie przedstawione sekcje zwłok. Dla miłośników flaków na wierzchumateelv pisze:Kurde, z opisu fajnie 'wygląda' "Pathology". Oglądał ktoś?![]()
ja ściągnąłem Live już ze 3 m-ce temu, ale do tej pory się nie zebrałem do oglądania..steru pisze:Live może być ciekawy. Rosyjska ruletka z główna nagrodą 5 mln dolarówJuventino90 pisze:A ja wlasnie sciagnelem film Live z Eva Mendes ( :oops: ) i Alpha Doga..Tylko ta Eva Mendes tak mi się jakoś nieciekawie kojarzy...
Alpha Dog - jeśli nie przeszkadza Ci śmieszny Justin Timberlake to obejrzyj film. Wulgarny, bardzo realny. Pamiętam, że po emisji byłem pod wrażeniem.
co do Alpha Dog, to mi się bardzo podobał i nie uważam, żeby JT był tam "śmieszny"

wczoraj ściągnąłem ten film i jeszcze Deceptionsteru pisze:i to na rozluźnienie :
http://www.filmweb.pl/f338361/Promotion%2C+The,2008

a już w listopadzie: !!!Transporter 3!!!
czekam co zrobili tym razem. bardzo lubię filmy z Jasonem Stathamem!

jest jeszcze jeden film, który z chęcią obejrzę... mianowicie jest to powrót Guya Ritchiego, pt. RocknRolla. po Revolver mam nadzieję na coś lepszego!
- steru
- Qualità Juventino
Taaak! Uwielbiam filmy Guya Ritchiego
Porachunki i Przekręt chyba na stałe pozostaną jednymi z moich ulubionych pozycji. Revolver trochę zawiódł, ale kto wie może najnowszy film przypomni nam jak świetnym reżyserem jest mąż Madonny
Jason Statham. Lubię tego aktora. Lubię go za Transportery, Porachunki czy teraz Bank Job. Ale muszę przyznać, że najlepszy film jaki z nim oglądałem to "Crank". Film mistrzostwo świata. Każdemu w ciemno polecam.
Piszę o tym bo czeka nas miła niespodzianka, a mianowice Crank 2 High Voltage. Na ten moment jest to dla mnie najbardziej wyczekiwana premiera 2009 roku i szczerze nie wiem czy coś ją przebije. A najlepsze jest to że ma to być trylogia i to jeszcze nie koniec przygód Cheva Cheliosa.
Tutaj fotki z planu filmu :
http://photos.latimes.com/backlot/galle ... g_the_head

Porachunki i Przekręt chyba na stałe pozostaną jednymi z moich ulubionych pozycji. Revolver trochę zawiódł, ale kto wie może najnowszy film przypomni nam jak świetnym reżyserem jest mąż Madonny
Jason Statham. Lubię tego aktora. Lubię go za Transportery, Porachunki czy teraz Bank Job. Ale muszę przyznać, że najlepszy film jaki z nim oglądałem to "Crank". Film mistrzostwo świata. Każdemu w ciemno polecam.
Piszę o tym bo czeka nas miła niespodzianka, a mianowice Crank 2 High Voltage. Na ten moment jest to dla mnie najbardziej wyczekiwana premiera 2009 roku i szczerze nie wiem czy coś ją przebije. A najlepsze jest to że ma to być trylogia i to jeszcze nie koniec przygód Cheva Cheliosa.
Tutaj fotki z planu filmu :
http://photos.latimes.com/backlot/galle ... g_the_head
- Nevermind
- Juventino
Przed chwila sciagnelem kolejne filmy..
Wolf Creek i Insanitarium.
Moze cos wiecie o tych filmach. Wiem steru, ze w temacie Quiz filmowy zadales zagadke o tym filmie. Wiec pewnie juz go ogladales..
Niestety nie moge znalesc napisow do filmu.. Nie wiem czy czekac na napisy, czy moze obejrzec film bez..
Tego norweskiego filmu Hotel Smierci niestety nie sciagnelem. Trafilem wylacznie na linki z rapidshare. A takich nie sciagam.. Jednak sciagnelem Rovdyra.
Ogolnie macie jeszcze do polecenia jakies horrory lub komedie?
Wolf Creek i Insanitarium.
Moze cos wiecie o tych filmach. Wiem steru, ze w temacie Quiz filmowy zadales zagadke o tym filmie. Wiec pewnie juz go ogladales..
Niestety nie moge znalesc napisow do filmu.. Nie wiem czy czekac na napisy, czy moze obejrzec film bez..
Tego norweskiego filmu Hotel Smierci niestety nie sciagnelem. Trafilem wylacznie na linki z rapidshare. A takich nie sciagam.. Jednak sciagnelem Rovdyra.
Ogolnie macie jeszcze do polecenia jakies horrory lub komedie?
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
No to idealnie! : )J1897 pisze:film całkiem fajny, z ciekawym zakończeniem, ale bez fajerwerków! nie ma szybkiej akcji, więc jeśli ktoś wytrzyma film w wolnym tempie, to niech obejrzy!steru pisze:Film daje radę. Fajnie wpasowana obsada, dość nietypowa fabuła. Ogólnie mógłbym go polecić. Warto go obejrzeć choćby ze względu na bardzo realnie przedstawione sekcje zwłok. Dla miłośników flaków na wierzchumateelv pisze:Kurde, z opisu fajnie 'wygląda' "Pathology". Oglądał ktoś?![]()
I ciekawi mnie jeszcze czy ktoś oglądał "Niepokój"?
Ten młody aktor który grał kiedyś w serialu "Świat nonsensów u Stevensów" gra w coraz to większych produkcjach. Co do filmu, zupełnie się przy nim nie nudziłem, jednak fabuła mogłaby być bardziej ambitnia. Taki troszkę film dla 14 latków.