Jakiego Polaka widzielibyście w Juve?
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Żaden z Polaków nie poradziłby sobie w naszym ukochanym klubie-nie oszukujcie się...Piłkarze naszej Primavery są zdecydowanie lepsi i o wiele więcej warci,niż gracze z kraju nad Wisłą.Takie są fakty.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Z całym szacunkiem dla Twoich poglądów,ale ja się nie zgodzę...Moim zdaniem Błaszczykowski Brazzo do pięt nie dosięga...Salihamidzic to piłkarz klasy światowej,choć raczej nie w tym pojęciu co Quaresma-bardziej jak np.Zanetti(rzemieślnik).
- Sapo
- Juventino
Boniek nie siedzialtabo89 pisze:Roger - to byłby dobry kandydat brazylijsko polski chociaz mysle ze siedzialby na lwce jak kazdy polski pilkarz w Juve

EDIT. zrozumialem, ale chcialem udowodnic, ze Polak potrafi

Ostatnio zmieniony 12 czerwca 2008, 11:05 przez Sapo, łącznie zmieniany 1 raz.
- tabo89
- Juventino
- Motor
- Juventino
Według mnie Błaszczu spokojnie mógł by grać w pierwszej 11, tak samo jak Bąk; ale jego sie ściągną za staryźle zrozumiales - mialem na mysli ze kazdy Polak ktory teraz byłby w Juve nie grałby w pierwszej 11
Za wszelki nie ład w moich wypowiedziach odpowiedzialni są kosmici.
27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland
27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland
- matekkuba
- Juventino
Błaszczykowski w pierwszej 11, ciekawe za kogo? Nedved, Giovinco, Camor, Hasan? Chyba kpisz. A Bąk to już w ogóle niezrozumiałe stwierdzenie. Powiem tyle - Mellberg, Andrade, Legrottaglie, Chiellini - gdzie miejsce dla Bąka, chociażby na ławie. Oczywiście Błaszczykowski mógłby walczyć o pierwszy skład, ale raczej nie od razu po przyjściu. Może za sezon, dwa, ale teraz - nie ma takiej opcji.kopniak pisze:Według mnie Błaszczu spokojnie mógł by grać w pierwszej 11, tak samo jak Bąk; ale jego sie ściągną za staryźle zrozumiales - mialem na mysli ze kazdy Polak ktory teraz byłby w Juve nie grałby w pierwszej 11
- del piero fenomeno
- Juventino
a ja wampowiem tak zupełnie powaznie ze lawandowski by mógł, on gra naprawde na wysokim poziomie , dobry odbiur i podanie a i strzelic umie, nie wiem czy to gracz na taki klub jak juve czy real ale mimo wsystko jest naprawde światowej klasy, choć całą kariere miał pod górke...
- Okoni
- Juventino
Błaszczu? raczej wątpię zawodnik na pewno dobry, ale do takiego Camora, Givinco, Nedveda czy Hasana to mu trochę brakuje.A co do Bąka to raczej nikogo z naszych środkowych obrońców na ławkę by nie posadził, może Molinaro, ale to już inna pozycjakopniak pisze:Według mnie Błaszczu spokojnie mógł by grać w pierwszej 11, tak samo jak Bąk; ale jego sie ściągną za staryźle zrozumiales - mialem na mysli ze kazdy Polak ktory teraz byłby w Juve nie grałby w pierwszej 11