Serie A (9): Napoli 3-1 JUVENTUS
- Pilekww
- Juventino
Jedyny komentarz do tej bzdury, którą napisałeś to: Milan? - Rozwiń tabelę!!roger pisze:oj juz tak nie placzcie.ile to spotkan wygraliscie dzieki ustawionym sedziom w poprzednich sezonach?po drugie, bledy sie zdarzaja.chociazby w meczu chelasea-schalke sedzia zamiast dac czerwien alexowi puscil gre, w meczu palermo-milan sedzia podarowal dwie bramki dla palermo i nie odgwizdal karnych dla milanu i w wielu innych.zycie toczy sie dalej.jak chcecie cos wygrac w tym sezonie, to musicie dalej grac z kontry, murujac swoja bramke.tylko wtedy macie szasne, bo gry to wasi pilkarze nie potrafia kreowac.
Co do meczu to żal 3 pkt bo Inter ucieka (trzymam kciuki z Palermo). Sędziego nie będę komentował bo już mu sie dostało.
Ponoć jeden z lepszych meczów w sezonie w naszym wykonaniu, źle nie jest. Z Empoli musi być do przodu a później....
Damy rade FORZA JUVE!
"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ludzie kochani, oglądając ten teatr nie wiedzialem czy się smiać czy płakać :lol: Po tym wszystkim co wycierpieliśmy, tak nas gnębić? O nie nie. Tego ćwoka muszą zawiesić, inaczej się ośmieszą. On się może przebierał w szatni Napoli, nie wiecie?
Idiotyczna porażka, która nie powinna mieć miesjca. Jednak gol na 1-1 to poprostu pokazaj naszej żelaznej oborny, no nie da sie tego oglądać :? Gdybyśmy do tego nie dopuścili a Alex wykorzystałby setkę, mecz, jak już wspomnieliście, potoczyłby się inaczej, ale już nikt nic nie zmieni.
Trzeba liczyć na stratę pkt. przez naszych rywali...
Idiotyczna porażka, która nie powinna mieć miesjca. Jednak gol na 1-1 to poprostu pokazaj naszej żelaznej oborny, no nie da sie tego oglądać :? Gdybyśmy do tego nie dopuścili a Alex wykorzystałby setkę, mecz, jak już wspomnieliście, potoczyłby się inaczej, ale już nikt nic nie zmieni.
Trzeba liczyć na stratę pkt. przez naszych rywali...

- DamKam
- Juventino
Nie będę się już rozżalał nad skandalicznymi decyzjami sędziego, bo już wystarczająco dużo gorzkich słów poleciało w jego stronę :x Też zdaję sobie sprawę, że nie raz to my zdobywaliśmy 3 pkt dzięki pomyłkom sędziów... Tak jak niektórzy, tak i ja, wolałbym skomentować postawę naszych obrońców, dzięki którym padł gol na 1:1. Jak dla mnie, to było równie skandaliczne jak te karne z kapelusza :roll: Nie potrafię zrozumieć, dlaczego żaden z naszych graczy nie spróbował nawet przeszkodzić Gargano w wbiegnięciu w pole karne, a co dopiero w oddaniu strzału. Achh, a wydawało mi się, że z meczu na mecz nasza feralna defensywa spisuje się coraz lepiej i że nie będziemy musieli już tak na nią narzekać... a jednak 

- Mati
- Juventino
Oczywiście jestem zbulwersowany tak samo jak i wy, zachowanie sędziego było tragiczne, dwie niepozorne sytuacje rozwiały nadzieje na korzystny rezultat.Pierwsza połowa to moim zdaniem dominacja Juventusu, dwa czy trzy strzały Treze, ładna gra Alexa i Palladino i strzał z dystansu Almirona.Podobało mi się ofensywne nastawienie Molinaro, ale trochę za mało konsekwentnie bronił.Wciąż brakuje mi pewności w jego grze.
Zdziwiła mnie postawa defensywy przy akcji Gargano, takie coś nie powinno sie zdarzyć.
Druga połowa to piękna akcja trójki Palladino - Treze - Alex i spora radość.Niestety krótka, potem wspomniana wcześniej sytuacja, i decyzje sędziego.Najpierw Lavezzi ekwilibrystycznie przeskakuje nad nogą Chielliniego robiąc niemal fikołka, a potem Zalayeta pada pod wpływem - prawdopodobnie - pędu powietrza płynącego od rozpędzonego Buffona.Innej możliwej przyczyny nie znajduję.
Mimo wszystko nie psioczyłbym na tych zawodników, wiadomo, każdy stara się wykorzystać takie sytuacje, bez względu na to w jakiej gra drużynie.Karne to wina tylko i wyłącznie sędziego.
Przywyniku 3-1 gra już zupełnie siadła a nasi stracili wiarę.Nawet wejście Iaquinty nie wiele wniosło.
Zdziwiła mnie postawa defensywy przy akcji Gargano, takie coś nie powinno sie zdarzyć.
Druga połowa to piękna akcja trójki Palladino - Treze - Alex i spora radość.Niestety krótka, potem wspomniana wcześniej sytuacja, i decyzje sędziego.Najpierw Lavezzi ekwilibrystycznie przeskakuje nad nogą Chielliniego robiąc niemal fikołka, a potem Zalayeta pada pod wpływem - prawdopodobnie - pędu powietrza płynącego od rozpędzonego Buffona.Innej możliwej przyczyny nie znajduję.
Mimo wszystko nie psioczyłbym na tych zawodników, wiadomo, każdy stara się wykorzystać takie sytuacje, bez względu na to w jakiej gra drużynie.Karne to wina tylko i wyłącznie sędziego.
Przywyniku 3-1 gra już zupełnie siadła a nasi stracili wiarę.Nawet wejście Iaquinty nie wiele wniosło.
- Bartek(Juventino)
- Qualità Juventino
W obu tych sytuacjach "sędzia" zachował się jak ślepiec i głupiec, albo perfidny cham. Każda z tych postaw zasługuję na surowa karę.
Ślepiec i głupiec - bo jeżeli nie widział dobrze sytuacji lub uważa, że nie popełnił błędu to jest osobą nie kompetentną i powinien pożegnać się z sędziowaniem.
Perfidny cham - bo albo widział co chciał widzieć, albo gwizdał to co mu się opłacało.
W kilku słowach -w tym sezonie powinno się temu panu podziękować.
Ślepiec i głupiec - bo jeżeli nie widział dobrze sytuacji lub uważa, że nie popełnił błędu to jest osobą nie kompetentną i powinien pożegnać się z sędziowaniem.
Perfidny cham - bo albo widział co chciał widzieć, albo gwizdał to co mu się opłacało.
W kilku słowach -w tym sezonie powinno się temu panu podziękować.
- sushi
- Juventino
Gdyby nie sędzia i gdyby byśmy wygrali to byśmy tylko tracili 1 pkt do Lidera a tak tracimy 4 wiec nie jest najgorzej ale proponuje panu Collinie wyjąć wnioski z sędziowania wczorajszego meczu !!
Czy wygrywa czy nie ja i tak kocham cię w sercu moim JUVE i na dobre i na złe
- kornel-palladino20
- Juventino
niech sa planujom nowy mecz to skandal :!:
- enzogiovanni
- Juventino
Penalties awarded to Napoli in slow motion:
This is just RIDICULOUS!
This is just RIDICULOUS!
Enzo Giovanni
- Ein
- Juventino
Sure. And now what ? We lost this match , Inter laugh , "Calciopoli" still "work on".enzogiovanni pisze:Penalties awarded to Napoli in slow motion:
This is just RIDICULOUS!
I love Italian referees

A żeby i po naszemu było to dodam ,że boska ręka sędziego zawsze się przydaje
My za takie coś byśmy w Serie "D" wylądowali.
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- pan Zambrotta
- Juventino
Ech, takie mecze się niestety zdarzają. Boli mnie bardziej to, że zamiast wykorzystać sytuację i podgonić Inter, my przegrywamy i tracimy 2 miejsce w tabeli. Może Bóg zlituje się nad nami i Viola straci punkty z Genoą.
Psy wieszamy na arbitrze, jednak sami też jestesmy winni takiego wyniku. Bo Alex nie wykorzystał setki, bo momentami nie potrafiliśmy nic sklecić.
A ta pierwsza bramka dla Napoli... co to miało być? obstawa prezydenta ? :/
Zaskoczył mnie Legro, bo do koszenia takich ludzi to on był pierwszy.
Ani w meczu z nurkami z Neapolu, ani z Genoą nie "zaskoczyliśmy".
Na wyróżnienie jako takie zasługuje Palladino i Chiellini.
Ktoś wie, czy w meczu Juve - Empoli będzie mógł grać Giovinco, Marchisio ? czy z racji tego, że są wypożyczeni, nie wystąpią?
Psy wieszamy na arbitrze, jednak sami też jestesmy winni takiego wyniku. Bo Alex nie wykorzystał setki, bo momentami nie potrafiliśmy nic sklecić.
A ta pierwsza bramka dla Napoli... co to miało być? obstawa prezydenta ? :/
Zaskoczył mnie Legro, bo do koszenia takich ludzi to on był pierwszy.
Ani w meczu z nurkami z Neapolu, ani z Genoą nie "zaskoczyliśmy".
Na wyróżnienie jako takie zasługuje Palladino i Chiellini.
Ktoś wie, czy w meczu Juve - Empoli będzie mógł grać Giovinco, Marchisio ? czy z racji tego, że są wypożyczeni, nie wystąpią?
- Venomik
- Juventino
By nie mogli grać musiałaby być odpowiednia klauzula. Nie było żadnych plotek na temat jej istnienia, we Włoszech to mało praktykowane - więc raczej będą grac. A jheśli nie - to nie daltego, że to mecz z Juve.
Dirty mind
- JuveLethal
- Qualità Juventino
Chcialbym przypomniec jeszcze o jednym szczegole - Napoli nie chcialo aby mecz byl transmitowany.
Teraz wiadomo dlaczego..... zal mi tej korupcji...
Teraz wiadomo dlaczego..... zal mi tej korupcji...