KATOWICE I OKOLICE || Wspólne oglądanie meczów
- Radek_88
- Qualità Juventino
Chyba nie chcez powiedziec, ze 'jakosc' byla po naszej stronie? :lol:tanhayi pisze:Czysta prawda.Liczy się jakość, nie ilość
EDIT:
Czesc z nich to byli Ci sami, a kolega 'gramy dla przyjemnosci' oraz inni bohaterowie naszych filmikow (pinturicchia pisze:A tak w ogóle, wracajac do MU, to czy to byli ci sami, z którymi graliście mecz?:P Bo po długim czasie, przy pomocy Pinturicchii, załapałam motyw, mało tego potem mi sie przypomniało, że chyba tam widziałam kolegę "gramy dla przyjemności"
PS. Zmiencie w koncu te nicki bo ja caly czas sie nie umiem z tym polapac

Zobaczymy co da się zrobic
/Juventinha
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Czyżby 30 września kolejna próba spotkania? z tego co widziałam teraz mecz o 20:00? To chyba fajniejsza pora na spotkanie rekreacyjne kibiców Juve w K-cach. Jak tam reszta?
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- Radek_88
- Qualità Juventino
Mecz o 20:30, ale spotkamy sie pewnie okolo 20:00
Mam nadzieje, ze zjawi sie troche kibicow, mozna wtedy zrobic rezerwacje w City Pubie na duzy telebim.
Watpie zeby mi cos wyskoczylo, wiec ja sie zjawie, mozliwe, ze znow nie sam
Zglaszac sie!
Watpie zeby mi cos wyskoczylo, wiec ja sie zjawie, mozliwe, ze znow nie sam
- Radek_88
- Qualità Juventino
Co jest Panowie i Panie? Derby zblizaja sie wielkimi krokami a tutaj chetnych jak na lekarstwo
Pisac czy bedziecie czy znow bedziemy zmuszeni ogladac mecz w jakze szerokim czteroosobowym gronie...

- pinturicchia
- Qualità Juventina
Ja jeszcze nie wiem
50% szans, że sie pojawię. Nie dość,że niedziela, to jeszcze ta pogańska godzina
O ile dojechać autobusem dam radę, to z powrotem może być problem :roll: Musiałabym załatwić sobie szofera... albo nocleg
W każdym razie będę próbować. Dam znać przed meczem

- mpolek
- Qualità Juventino
Chętnie bym się wybrał, ale nastąpiły komplikacje z kilku powodów. Jest jeden bus, który jedzie mi prosto pod dom w niedzielę wieczorem i jedzie o 23:08 z Mickiewicza. W domu byłbym około 00:08 na co się nie chcą zgodzić moi rodzice bo nie mam jeszcze 18 lat. Druga sprawa to ogólnie rodzice nie nie puszczą do Katowic bo to troche daleko i jak się zacznie mecz to będzie juz ciemno. No... ogolnie to mam tylko problemy ze zgodą rodziców. Próbowałem spytać ojca czy by po mnie przyjechał, ale nie za bardzo mu się podoba puszczać mnie na mecz daleko od domu o tej porze. Więc, sory.... Nic nie mogę poradzić, będę musiał zobaczyc mecz w domu. Jakby mecz był o 15:00 to co innego, ale niestety... jest tak jak jest.
- bom
- Juventino
Jako, że meczyk zapowiada się elegancko powiem jedno - obecny.
Myśle ze tak jak ostanio City bedzie miejscowka w sam raz.
I pozostaje nam miec nadzieje na dwie rzeczy
1. 3pkt.
2. jako ze debry to moze jakas wieksza frekwencja ?
Myśle ze tak jak ostanio City bedzie miejscowka w sam raz.
I pozostaje nam miec nadzieje na dwie rzeczy
1. 3pkt.
2. jako ze debry to moze jakas wieksza frekwencja ?
- gregor_g4
- Juventino
Wybiera sie ktos moze z Sosnowca lub Dabrowy? Bo samemu mi sie nie chce zabardzo jechac.