Wszystko o Fiorentinie
- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
to co Inter robi w tym meczu to dla mnie zal .. 5 zoltych kartek, klocą sie z sedziami, chamski faul Santona za co powinno byc czerwo.. bramka przy ktorej ręką dotknął Ibra, badz byl spalony..
- JuventinoPS
- Juventino
- Vincitore
- Juventino
Fiorentina walczyła dzielnie, jednak co zlatan to zlatan. Bramka na 2:0 poezja. A Viola przegrywa na własne życzenie, bo Mutu miał dwie stuprocentowe sytuacje które zawodnik tej klasy musi po prostu zamienić na bramki. No cóż, przewagi nic nie stopniało, a za tydzień inter podejmuje u siebie Reggine ...
- juveluck
- Juventino
inter, ponoć twój klub gra w ligowym klasyku a ty w tym czasie siedzisz na forum kibiców Juventusu. Brakuje mi słów, żeby określić jak żałosnym jesteś kolesiem...Internazionale pisze:Heh, jak niby Ibra miał nie dotknąć piłki ręką, skoro Frey walnął mu w nią z odległości pół metra? Zlatan dotknąć nie chciał, jeśli była bo ja nie widziałem... Noga za wysoko uniesiona? A czy było jakieś zagrożenie, że uderzy kogoś tą nogą czy co? Bo jak nie to nie mamy o czym rozmawiać...JuveLethal pisze:Viola przegrywa 1-0 niezasluzenie...Nie dosc ze Ibra dotknal pilke reka to jeszcze za wysoko uniesiona noga... jak te bramke mozna bylo uznac? PARANOJA
![]()
![]()
![]()
Kolejna decyzja sedziow dla Interu... ile jeszcze???
Co do meczu to nie wiem czym kierował się sędzia, że za ewidentnego kopniaka santona dał mu tylko żółtą kartkę. Nie potrafię też zrozumieć jak Mutu z Gilardino mogli nie wykorzystać swoich sytuacji....

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Panie i panowie... TO JEST PARODIA!
Jak mi ktoś powie, ze gol prawidłowo zdobyty, to go wyśmieje. Nawet jeśli będzie to Collina. Czerwona kartka dla Santona? Pewnie sędzia stał za daleko i nie widział dobrze całej sytuacji.
Fiorentina nie zasłużyła na porażkę, ale trudno się dziwić, że przegrali. Z drugiej strony powinni wykorzystać swoje okazje i wywieźć z Mediolanu 3 punkty.
A ręka Szweda?
Jak mi ktoś powie, ze gol prawidłowo zdobyty, to go wyśmieje. Nawet jeśli będzie to Collina. Czerwona kartka dla Santona? Pewnie sędzia stał za daleko i nie widział dobrze całej sytuacji.
Fiorentina nie zasłużyła na porażkę, ale trudno się dziwić, że przegrali. Z drugiej strony powinni wykorzystać swoje okazje i wywieźć z Mediolanu 3 punkty.
Tak. Skąd ja to znam.Łukasz pisze:Granica spalonego. To ciężko wychwycić, a zalecenie UEFA jest takie, aby puszczać grę gdy nie ma pewności.
A ręka Szweda?
Ostatnio zmieniony 15 marca 2009, 22:40 przez szczypek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Łukasz
- Juventino
Granica spalonego. To ciężko wychwycić, a zalecenie UEFA jest takie, aby puszczać grę gdy nie ma pewności. Sędzia nie był zbyt dobrze dysponowany, ale popełniał błędy w obie strony.szczypek pisze:Panie i panowie... TO JEST PARODIA!
Fiorentina nie zasłużyła na porażkę, ale trudno się dziwić, że przegrali.
Liczyłem mocno na Violkę, przede wszystkim na Mutu, ale się przeliczyłem. Kapitalna bramka Ibry.
Edit: W tv oglądałem tylko drugą połowę, a ręki na tej powtórce nie widać - piksele się rozjeżdżają
Ostatnio zmieniony 15 marca 2009, 22:59 przez Łukasz, łącznie zmieniany 2 razy.
- Dybala 4ever
- Juventino
Zaś to samo
w tamtym tygodniu Balotelli z boiska powinien wylecieć, teraz Santon, gol znowu ze spalonego
. Szlag mnie trafia, sprawiedliwym wynikiem powinien być remis no i inter pare razy uratował znowu cesar
, mam nadzieję, że ich fart się kiedyś skończy, ale znając życie nie za tydzień w meczu z regginą... 

- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
a wlasnie czuje ze z Reggina, nam sie wydaje, ze Inter moze potracic pkt tylko z genoa, fiorentina czy kims tam..a tak naprawde moze to byc ktos nawet z dola tabeli.. przypomne z kim wygrala Atalanta 3;0
ale az nosi czlowieka zlosc, ze druzyna ktroa prezentuje cos takiego wygrywa kolejne mecze... chociazby z ostatniego miesiaca, nie zaslizyli na wygrana z Milanem, Fiorentina, nawet na remis z Roma itd..

ale az nosi czlowieka zlosc, ze druzyna ktroa prezentuje cos takiego wygrywa kolejne mecze... chociazby z ostatniego miesiaca, nie zaslizyli na wygrana z Milanem, Fiorentina, nawet na remis z Roma itd..
- livinglegend
- Juventino
To łatwe: viola ma jeszcze mniejsze jaja niż roma. Jedni dwukrotnie prowadzą 2 golami i remisują, drudzy zamiast wyłapać np. remis, dostają na 2-0. Brakowało tylko terzo tempo z ich strony... chociaż dziś inter był przeciętny.juveluck pisze:Nie potrafię też zrozumieć jak Mutu z Gilardino mogli nie wykorzystać swoich sytuacji....
- RavaneVialli
- Juventino
To było mało prawdopodobne zważywszy na regułę już, że drużyny prowadzone przez Mourinho nie przegrywają meczów domowych...KU-bra pisze:Niestety Fiorentinie nie udało się wygrać tego meczu. A szkoda, dwie można powiedzieć stuprocentowe sytuacje i żadna nie zostało wykorzystana.
- Daw
- Juventino
Z całym szacunkiem dla Prandelli'ego ale on chyba swoim zawodnikom dziś jaja poucinał. Dzisiaj Viola miała na boisku takich 11 Marchionni'ch, same podania do tyłu, ewentualnie w bok. Inter dziś przeciętnie, ale Viola jeszcze gorzej. A sytuacja Mutu już łatwiejsza nie mogła być. Jak można czegoś takiego nie wykorzystać?
A sędzia znów się popisał: "1. gol"
brak czerwieni za rzeźnickie wejście Santona
pobłażliwość dla graczy Interu
Mourinho znów pokazał wysoką klase i kulturę
Ale trzeba przyznać, że nadaje się tam. Ibra, Adriano, Balotelli, Figo, Samuel, Materazzi, Muntari. A to, że sędzia odgwizdał "faul" na Balotellim w okolicach 5 minuty to również śmiech na sali. Bezczelnie wziął się i położył, żołtą raczej powinien ujrzeć (i Złotą Malinę
, a sędzia okulary).
Jeżeli chodzi o Viole, to potworne rozczarowanie. Z taką grą to może lepiej, żeby do Ligi Mistrzów się nie kwalifikowali :?. Największe roczarowanie, to dla mnie ich dzisiejsza taktyka. Stracili bramkę, Inter się cofnął, z tyłu stoi 8 zawodników, a oni nacierają jedynie Mutu, Gilą i Melo. Wielkie rozczarowanie to dla mnie również Montolivo, słabiutko.

A sędzia znów się popisał: "1. gol"

Mourinho znów pokazał wysoką klase i kulturę

Ale trzeba przyznać, że nadaje się tam. Ibra, Adriano, Balotelli, Figo, Samuel, Materazzi, Muntari. A to, że sędzia odgwizdał "faul" na Balotellim w okolicach 5 minuty to również śmiech na sali. Bezczelnie wziął się i położył, żołtą raczej powinien ujrzeć (i Złotą Malinę
Jeżeli chodzi o Viole, to potworne rozczarowanie. Z taką grą to może lepiej, żeby do Ligi Mistrzów się nie kwalifikowali :?. Największe roczarowanie, to dla mnie ich dzisiejsza taktyka. Stracili bramkę, Inter się cofnął, z tyłu stoi 8 zawodników, a oni nacierają jedynie Mutu, Gilą i Melo. Wielkie rozczarowanie to dla mnie również Montolivo, słabiutko.
- Majos
- Juventino
Szkoda, bo bramka dla Interu rzeczywiście została niesłusznie uznana przez arbitra tego spotkania. Swoją drogą, gdyby Mutu w 63. minucie strzelił bramkę, Gilardino wykorzystał swoje sytuacje to Inter nic by nie ugrał. A tak - nadal strata.