Poznań - kibice Juve vs kibice Warty
- juveluck
- Juventino
Przykro mi jeżeli ktoś przyszedł na pierwsze boisko i nie zastał nikogo. Jednak jak napisał Tharpenio, byłem tam, żeby odebrać ludzi którzy nie zdołali przeczytać info o zmianie boiska. Poszliśmy kilka minut po 15.30, zbiórka miała być o 15.30

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Martin
- Juventino
Na stronie warciarze.pl znaleźć można newsa o tym meczu
http://www.warciarze.pl/news.php
A z tym boiskiem to trochę zamieszali warciarze. Dostałem priva w środę ale niestety dopiero popołudniu. Kiedy chciałem w czwartek rano sprawdzić forum okazalo się, że ich forum nie działa.
Następnym razem mamy nadzieję, że nie dojdzie do takich niedociągnięć. Z drugiej strony nowym osobom, które nie mają kontaktów komórkowych radzimy przybywać na miejsce spotkań znacznie wcześniej.
http://www.warciarze.pl/news.php
A z tym boiskiem to trochę zamieszali warciarze. Dostałem priva w środę ale niestety dopiero popołudniu. Kiedy chciałem w czwartek rano sprawdzić forum okazalo się, że ich forum nie działa.
Następnym razem mamy nadzieję, że nie dojdzie do takich niedociągnięć. Z drugiej strony nowym osobom, które nie mają kontaktów komórkowych radzimy przybywać na miejsce spotkań znacznie wcześniej.
Ostatnio zmieniony 21 maja 2007, 12:59 przez Martin, łącznie zmieniany 1 raz.
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
- Martin
- Juventino
- Alexa Del Piero
- Juventino
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Tharp
Chudy, jak chudy, nie problem. Ja na tym grupowym z Warciarzami wyszedłem jak bym był pijanyTasak pisze::shock:
jaki ja jestem chudy...czas przypakować...
Zdjęcie Tasak-skarpetki Juvelucka-Juveluck wymiata

Mecz świetny, na następny zabieram kumpla

- Tharp
Tak, będzie grał. :-P Fan (nie mylić z 'kibic') Juve. Nie taki 'zafascynowany' jak większość na tym forum, ale w piłę gra świetnie ;-P
Problem w tym, że jego koszulka Juve (rzecz jasna "Del Piero", z logiem SONY) jest już troszke stara i mała, więc trzeba by było mu jakąś czarno-białą załatwić.
Problem w tym, że jego koszulka Juve (rzecz jasna "Del Piero", z logiem SONY) jest już troszke stara i mała, więc trzeba by było mu jakąś czarno-białą załatwić.
- Martin
- Juventino
Kolejny mecz w takim razie trzeba będzie załatwić na dużym boisku albo od razu zorganizować jakiś turniej...
Rozmawiałem wstępnie z Wiarą Lecha i kto wie może coś wkrótce zorganizujemy.
- Tharp
Dałoby rade zahostować to gdzie indziej? Bo trzeci raz ściągnąć próbuje, i znowu ten sam tekst
:-(sendspace pisze: Sorry, the free service is at full capacity.
Please try later or upgrade to sendspace Max™ to enable guaranteed slots and instant, fast downloads.
Can retry in 56 seconds
- Tasak
- Juventino
Jeżeli będzie to mecz na jakimś wymiarowym boisku to wezmę kumpla, profesjonalnego bramkarza z PoznaniakaMartin pisze:Kolejny mecz w takim razie trzeba będzie załatwić na dużym boisku albo od razu zorganizować jakiś turniej...