OLSZTYN || wspólne wypady na mecz
- centek
- Juventino
sorki za kolejnego posta pod moim ale uporczywie staram sie reaktywować temat...
o widze ze przeczytales/las priva
Tak wiec, zbieramy ekipe na mecz drugiej kolejki Juve-Cagliari
Niedziela godzina 14:55 odbedzie sie transmisja tego meczu na Canal+sport
Mecz z Livorno był oglądany w "Galerii" ale najprawdopodobniej przeniesiemy sie do "AQQ" bo właściciel jest fanem Juve wiec nie powinno byc wiekszych problemów w walce o pilota z innymi użytkownikami
Zbieramy sie pod wysoką brama o 14:40 w NIEDZIELE licze na was jak nigdy
bo rekord (coprawda dużo osób było ale byli to znajomi tych DWÓCH którzy siedzieli w białoczarnych trykotach) jest do pobicia
bede rozsyłać privy chyba
dzieki, jak co to na pytanie chetnie odpowiem
p.s
oczywiscie koszula Juve obowiązkowo
o widze ze przeczytales/las priva

Tak wiec, zbieramy ekipe na mecz drugiej kolejki Juve-Cagliari
Niedziela godzina 14:55 odbedzie sie transmisja tego meczu na Canal+sport
Mecz z Livorno był oglądany w "Galerii" ale najprawdopodobniej przeniesiemy sie do "AQQ" bo właściciel jest fanem Juve wiec nie powinno byc wiekszych problemów w walce o pilota z innymi użytkownikami

Zbieramy sie pod wysoką brama o 14:40 w NIEDZIELE licze na was jak nigdy

bede rozsyłać privy chyba
dzieki, jak co to na pytanie chetnie odpowiem

p.s
oczywiscie koszula Juve obowiązkowo

- The_Sickness
- Juventino
Kozak, będe na pewno
- tifosojuve
- Juventino
siema kto wie gdzie mozna jutro obejrzec milan-juve w olsztynie! Kto moze zadeklarowac swoje przyjscie??
- BOOM
- Juventino
Ciezko mi powiedziec na 100% czy bede, bo moze sie okazac, ze znowu zima zaskoczyla drogowcow i nie dojade na czas do Olsztyna...
Ale najprawdopodobniej dam rade.
Nie pamietam jak sie nazywa taka mala knajpka, obok "euforii" (moge sie mylic bo akurat tam nie uczeszczam ^^ ), ale kiedys tam bylem i calkiem spoko sie mecz ogladalo - wlaczyli nam wyswietlacz choc tylko 5 osob bylo, fakt, ze niby ktos tam wczesniej to rezerwowal - ale mysle, ze teraz tez by sie dalo...
Jak cos to mozna sie spotkac pod wysoka brama tak 20 minut przed...
czekam na odzew tlumu ^^
Ale najprawdopodobniej dam rade.
Nie pamietam jak sie nazywa taka mala knajpka, obok "euforii" (moge sie mylic bo akurat tam nie uczeszczam ^^ ), ale kiedys tam bylem i calkiem spoko sie mecz ogladalo - wlaczyli nam wyswietlacz choc tylko 5 osob bylo, fakt, ze niby ktos tam wczesniej to rezerwowal - ale mysle, ze teraz tez by sie dalo...
Jak cos to mozna sie spotkac pod wysoka brama tak 20 minut przed...
czekam na odzew tlumu ^^

- tifosojuve
- Juventino
narazie nie widać tłumu:/ Wstepnie ustalamy miejsce spotkania wysoka brame o około 20.00 ale musi byc minimum 5 osób
- ToXic_juventus
- Juventino
moze mi sie uda przybyc 

Forza juve
- BOOM
- Juventino
5 osob to raczej nie uzbierasz... a jesli 5 nie bedzie to co nie idziemy?? mysle ze spoko da sie zagadac i puszcza - najwyzej powiemy, ze kazdy sobie wezmie minimum 3 browarki i juz ruch w interesie ^^
Jutro po 10 raczej juz forum sprawdzic nie bede mogl... ale i tak planowalem isc - takze najprawdopodobniej o 20 pod brama stane... mam nadzieje, ze ktos przyjdzie, i cos bialo-czarnego bedzie im wystawac spod kurtek, zeby poznac swoich ^^
Jutro po 10 raczej juz forum sprawdzic nie bede mogl... ale i tak planowalem isc - takze najprawdopodobniej o 20 pod brama stane... mam nadzieje, ze ktos przyjdzie, i cos bialo-czarnego bedzie im wystawac spod kurtek, zeby poznac swoich ^^

- ToXic_juventus
- Juventino
ludzie niezamulamy wpisywac sie chetni 
Forza juve
- tifosojuve
- Juventino
dobra ja bede o 20 pod wysoka brama moze namówie jakies dziewczyny do towarzystwa:D
- ToXic_juventus
- Juventino
jest lipa mnie niebedzie sorki, ale napewno se jeszcze odbijemy

Forza juve