Samochody
- LordJuve
- Juventino
A nasz Polonez pochodzi od Lancii...Delty.CzarnyZkultury pisze: a tak swoja droga to jednym z konstruktorow Garbusa jest Ferdinand Porsche

Pewnie słyszeliście też o Polonezie Stratos?
Ostatnio zmieniony 20 lutego 2008, 17:05 przez LordJuve, łącznie zmieniany 1 raz.
- Piccinini
- Juventino
Ależ nie ma za co...Lord_ Juve pisze:
Przepraszam, ale oba te samochody to późne koncepty nowej Lancii Delty HPE, która jednak nie weszła jeszcze do produkcji seryjnej - pokaz oficjalnej, produkcyjnej wersji będzie miał miejsce na najbliższym pokazie w Genewie - więc nie możesz jeździć już taką Deltą, za kilka miesięcy owszem.

I co z tego, że oficjalnie jeszcze nie istnieją? Przecież tematem są samochody naszych marzeń, więc puściłam wodze fantazji...

Może i wytrzymują (chwała im za to) ale co to za przyjemność jechać takim cudeńkiem i czuć się jak na tarce? Zapewne eksperci projektujący takie auta przyłożyli się do tego, aby podczas jazdy nie było czuć najmniejszych niedoskonałości na drodze, ale w takim razie nigdy nie testowali polskich "autostrad" (a przecież mamy ich aż...2000km)Lord_Juve pisze:I nie prawdą jest, że na polskich drogach Lancie sobie nie radzą, bo radzą, śmiało można taką do nas przyjechać, skoro Kappy do dziś wytrzymują "włości" naszych polityków...![]()
A to niby dlaczego? Rozumiem, że jesteś z rodziny czepiaków...Lord_Juve pisze:Coś mi ten post nie trzyma się kupy.![]()
Mimo wszystko widzę, że mamy podobne gusta... 8)
Taaak, na pewno jesteś z rodziny czepiaków...Lord_Juve pisze:P.S
Lancia Lybra.![]()
I jeszcze specjalnie dla Ciebie...
Kolejne autko do mojej kolekcji klik :rotfl:
FORZA ITALIA! FORZA JUVE! FORZA ALEX!
- Okoni
- Juventino
Skąd masz ten cytat? ja nawet nic podobnego nie napisałemLord_ Juve pisze:A nasz Polonez pochodzi od Lancii...Delty.Okoni pisze: a tak swoja droga to jednym z konstruktorow Garbusa jest Ferdinand PorscheJeszcze gdyby z tej Lancii zostało więcej niż tylko wstępne projekty. :lol:
Pewnie słyszeliście też o Polonezie Stratos?

- CzarnyZkultury
- Juventino
ja to powiedzialem ale on zle zacytowalOkoni pisze:Skąd masz ten cytat? ja nawet nic podobnego nie napisałemLord_ Juve pisze:A nasz Polonez pochodzi od Lancii...Delty.Okoni pisze: a tak swoja droga to jednym z konstruktorow Garbusa jest Ferdinand PorscheJeszcze gdyby z tej Lancii zostało więcej niż tylko wstępne projekty. :lol:
Pewnie słyszeliście też o Polonezie Stratos?.

- LordJuve
- Juventino
Zapewniam cię, że Lancie świetnie dają sobie rade z nierównościami i dziurami, nawet tymi na polskich drogach, tak jak napisałeś. Masz także rację z tym, ze eksperci zrobili swoje, więc z całym szacunkiem, ale nie miałbym serca nie zabrać do Polski Lancii, zbyt piękna jest.Piccinini pisze:Może i wytrzymują (chwała im za to) ale co to za przyjemność jechać takim cudeńkiem i czuć się jak na tarce? Zapewne eksperci projektujący takie auta przyłożyli się do tego, aby podczas jazdy nie było czuć najmniejszych niedoskonałości na drodze, ale w takim razie nigdy nie testowali polskich "autostrad" (a przecież mamy ich aż...2000km)Lord_Juve pisze:I nie prawdą jest, że na polskich drogach Lancie sobie nie radzą, bo radzą, śmiało można taką do nas przyjechać, skoro Kappy do dziś wytrzymują "włości" naszych polityków...![]()

P.S
Macie racje, źle zacytowałem, bez nerwów, już poprawiłem.
- scavallera
- Juventino
SCUDERIA FERRARI kocham ferrari ENZO dla mnie to najlepsza bryka na
swiecie i po za tym uwielbiam ta marke bo jest zwiazana z JUVE bo ferrari
jest wlasnoscia fiata
swiecie i po za tym uwielbiam ta marke bo jest zwiazana z JUVE bo ferrari
jest wlasnoscia fiata
SSSSSSSSSSSSS
- LordJuve
- Juventino
Taka ciekawostka, która mnie osobiście niezwykle ucieszyła - jako kibica Juve i fana Lancii. Lancia Kappa Giovanni'ego Agnelli :!: Pomyślcie, czy nie wspaniale byłoby jeździć samochodem samego, Wielkiego Avvocato? Osobiście Lancia Kappa to moje marzenie, ale taka...to byłoby już chyba przesadą, ona zasługuje na miejsce w muzeum Fiata w samym Turynie, choć można ją kupić jak widać. 

- losbond
- Juventino
Marzenie, miodzio po prostu :shock: . Chociaz jezdze teraz Nissanem Micra i nie moge narzekac - tez zawalista fura. Do miast idealna, a i na trasie daje sie niezle pociskac.Lord_ Juve pisze:Taka ciekawostka, która mnie osobiście niezwykle ucieszyła - jako kibica Juve i fana Lancii. Lancia Kappa Giovanni'ego Agnelli :!: Pomyślcie, czy nie wspaniale byłoby jeździć samochodem samego, Wielkiego Avvocato? Osobiście Lancia Kappa to moje marzenie, ale taka...to byłoby już chyba przesadą, ona zasługuje na miejsce w muzeum Fiata w samym Turynie, choć można ją kupić jak widać.
Spotkajmy się o czwartej tak jak zwykle na ławce na Corsa Re Umberto.
Che Juventus!
Che Juventus!
- ahojekk
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Do moich marzeń dołączył jeden samochód, który jest moim celem, i zbieram akutalnie na niego pieniądze
. O czym mowa? O Audi A4 Cabrio, poprostu zakochałem się w tym autku, poniżej pare zdjęć. Wersja przed liftingiem też świetna decyzje podejmę jak już będe miał pieniądze w kieszeni różnice cenowe między modelami przed i po liftingu nie są aż tak duże, więc będzie się trzeba zastanowić. Marzenia to dokładnie to z pierwszego zdjęcia cudoo
.

- KeRmit19
- Juventino
Zastanawiam sie z ojcem nad kupnem Renault Laguny. Rocznik 1999, silnik 1.9 DTI. http://otomoto.pl/renault-laguna-1-9-dt ... 91346.html
Cos takiego tylko, ze inny kolor.
Samochod byl sprowadzany z Niemiec. Ma przejechane 170 tys km. Mam pytania do osob, ktore mialy stycznosc, badz znaja kogos kto mial stycznosc z tymi autami. Czy sa jakies problemy z Dieslami? Czy czesto zdarzaj sie roznego rodzaju awarie itd itp
? Za pomoc z gory dzieki;]
Cos takiego tylko, ze inny kolor.
Samochod byl sprowadzany z Niemiec. Ma przejechane 170 tys km. Mam pytania do osob, ktore mialy stycznosc, badz znaja kogos kto mial stycznosc z tymi autami. Czy sa jakies problemy z Dieslami? Czy czesto zdarzaj sie roznego rodzaju awarie itd itp
- January
- Juventino
Jeśli mówimy o marzeniach długofalowych to marzę o BMW M3 lub M5 
Pora zejść na ziemię
Aktualnie szukam BMW E36 lub E39 z silnikiem 2.8 o mocy 193KM.
Moc stosunkowo duża jak na nasze drogi, więc powinno ładnie śmigać
Narazie posiadam BMW E39 525 TDS, jednak moc 143KM nie wystarcza mi i chcę się przesiąść do 328 lub 528
E39
E39
E36
E36

Pora zejść na ziemię

Moc stosunkowo duża jak na nasze drogi, więc powinno ładnie śmigać

Narazie posiadam BMW E39 525 TDS, jednak moc 143KM nie wystarcza mi i chcę się przesiąść do 328 lub 528

E39
E39
E36
E36
:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
- paku
- Juventino
Mi by wystarczył VW Golf IV R32 
Na razie jeżdżę Golfem III VR6
Pod Machą 2,9 litra, 190 kucyków. Co daje bardzo fajny efekt
Żadnego pseudo tuningu nie przeprowadziłem. Założyłem tylko ładne felgi i opony 215/50 dla lepszej przyczepności. Miny kierowców podczas wyprzedzania bezcenne. Przecież to zwykły golf ! 

Na razie jeżdżę Golfem III VR6