Komu kibicujecie w Serie A?
- January
- Juventino
żałosny jesteś...wiesz dobrze co chodzi...albo nie wiesz bo nie pozwala ci twój ograniczony umysł...zresztą nie będę z tobą dyskutował...klsmkr pisze:Ja wiem. Dorn chciał wysłać lekarzy (w tym internistów) do wojska - o gimnazjalistach nic nie wspominał...Achim pisze:wiecie jaką mamy przewage na internistami?
:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
- AleX_Del_Piero_13
- Juventino
Oczywiście w Serie A kibicuję AS Romie, ale wątpię aby to ona zdobyła Mistrza Wloch, bo Inter Mediolan ma już 11 pkt. przewagi ;( buuu ... 

- Buffi-luki
- Juventino
Ja też bym wolał żeby Roma wygrała ale z tym co pisze AleX_Del_Piero_13 trzeba się niestety zgodzić
. Niedługo i tak nie bedziemy miec już takich problemów a dlaczego to pewnie każdy wie

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Piotrekk
- Juventino
Buffi-luki napisał:
b]
Kibic Juventusu trzymający kciuki za Rome,jednego z głównych wrogów Turyńczyków. I bądż tu mądry...
Ja bym chciał żeby lige Chievo wygrało.
b]
[/b]Ja też bym wolał żeby Roma wygrała
Kibic Juventusu trzymający kciuki za Rome,jednego z głównych wrogów Turyńczyków. I bądż tu mądry...
Ja bym chciał żeby lige Chievo wygrało.
Juve fan