Pytania małe i mniej znaczące (Multimedia)

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2007, 17:41

Poszukuję programu, dzięki któremu będę mógł zapisać na kompie dźwięk przez mikrofon. Z góry dziękuję.

alex1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2007, 18:07

Ti_Amo_Juventus_Dragon wielki dzieki za wszystko :D
a masz moze jeszcze coś z kibicami najlepiej jakies przyspiewki albo radosc kibicow po golu ?? w 500 meczu alex zdobyl ktorego swojego gola??
Ps. mam jeszcze problem co do tytułu powinno byc
'From beginning to end Juventinio" czy juventini??

Obrazek
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 03 lutego 2007, 22:10

alex1897 pisze:Ti_Amo_Juventus_Dragon wielki dzieki za wszystko :D
a masz moze jeszcze coś z kibicami najlepiej jakies przyspiewki albo radosc kibicow po golu ?? w 500 meczu alex zdobyl ktorego swojego gola??
Ps. mam jeszcze problem co do tytułu powinno byc
'From beginning to end Juventinio" czy juventini??
To była 204 bramka, jutro czegoś poszukam o kibicach.

Obrazek
alex1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2007, 22:52

ok nie ma sprawy poczekam do jutra!! dzieki za wszystko ja mam nadzieje ze do jutra skoncze tylko nie wiem czy uda mi sie ja na serwer wrypac bo moj net za szybki to nie jest ale cos wymysle :D

Obrazek
alex1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lutego 2007, 16:36

pisze nowy post by odswiezyć temat
bardzo potrzebne mi jest do kompilacji kilka fotek kibicow jesli ktos ma to niech mi je wysle :D

Obrazek
hubi88wwy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2007, 14:22

Witam mam pewien problem,jak instaluje Windows movie maker po tem instaluje sie jakis service pack 2 po czym wyskakuje mi takie cos!

""Nie można zainstalowac Windows XP Service Pack 2.Klucz produktu uzywany do instalacji systemu Microsoft Windows moze byc nieprawidlowy.Aby uzyskac wiecej informacji na temat przyczyny otrzymanego komunikatu o bledzie i krokow,ktore nalezy podjac,aby rozwiazac ten problem itp itd wejdz na tak i tak strone""

POMOCY!!! :płaczę: lub poledzcie jakis inny dobry program do robienia kompilacji :)

swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2007, 19:21

Klucze, które przedostają się do sieci, są wycinane przez kolejne SP. Znajdź taki klucz, który SP2 łyknie i ściągnij program do zmiany klucza.

Obrazek
hubi88wwy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2007, 21:38

ale jak sie ten klucz nazywa co mam wpisac w wyszukiwarce qrcze no:)a znasz jakis inny program do robienia kompilacji?:)

mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2007, 21:55

hubi88wwy pisze:a znasz jakis inny program do robienia kompilacji?:)
- Windows Movie Maker :smile:
- Sony Vegas
- Adobe Premiere

Włodar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2007, 22:36

Mam problem, o którym ktoś już wcześniej wspominał, chodzi o pliki video z downloadu JP, mianowicie po uruchomieniu, obraz odtwarza się około 3 sekundy, potem zatrzymuje się i ogólnie zamula cały komputer. Wiem, że to pewnie sprawa kodeków i tu moja prośba: czy ktoś orientuje się jaki konkretnie kodek jest wymagany? Mam zainstalowany najnowszy DivX i zestaw ffdshow (nie wiem na ile nowy).

mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2007, 23:05

Włodar pisze:Mam problem, o którym ktoś już wcześniej wspominał, chodzi o pliki video z downloadu JP, mianowicie po uruchomieniu, obraz odtwarza się około 3 sekundy, potem zatrzymuje się i ogólnie zamula cały komputer. Wiem, że to pewnie sprawa kodeków i tu moja prośba: czy ktoś orientuje się jaki konkretnie kodek jest wymagany? Mam zainstalowany najnowszy DivX i zestaw ffdshow (nie wiem na ile nowy).
Spróbuj osobno zainstalować XviD i daj mi znać czy coś się zmieniło

Włodar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2007, 23:47

Niestety, Xvid nic nie zmienił :? sprawdziłem wszystkie odtwarzacze, które posiadam, ale co ciekawe odkryłem, że programik, którym zwykle przeglądam zdjęcia IrfanView elegancko odtworzyl skróty z JP (chyba niezależnie od Xvida):) mimo to wolałbym odtworzyć to w jakimś bardziej normalnym programie (np. Windows Media Player), więc jeśli masz jeszcze jakieś pomysły to będę wdzięczny :)

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 maja 2007, 16:59

Nie wiem czy dobry temat znalazlem, ale chyba tak. Mam taka mala prosbe dotyczaca multimediow. Mianowicie, czy moglbym prosic osoby, ktore maja duze bazy multimedialne, lub dobre zrodla o pewna wspolprace? Mianowicie, potrzebuje teraz masy multimediow dotyczacych wielu pilkarzy, tych grajacych i tych nie(takze z Juve). Jesli ktos jest zainteresowany ta wspolpraca to prosze o kontakt na gg.

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 maja 2007, 12:18

Siema mam mały problem. Nagrałem kilka filmów na aparacie cyfrowym, zrzucilem na kompa i chcialem przerobic je w Vegasie (sony) ale nie daje rady bo jak wrzuce filmik do Vegasa to jest sam dzwiek. Co muszę zrobic, zeby miec tez obraz!

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 maja 2007, 12:55

RuTeK pisze:Siema mam mały problem. Nagrałem kilka filmów na aparacie cyfrowym, zrzucilem na kompa i chcialem przerobic je w Vegasie (sony) ale nie daje rady bo jak wrzuce filmik do Vegasa to jest sam dzwiek. Co muszę zrobic, zeby miec tez obraz!
Z tego co wiem to Vegas odtwarza tylko video w formacie wmv(albo avi, juz nie pamietam). To co opisałes jest charakterystyczne, gdy ma sie wideo w nieobslugiwanym formacie. Jedyne wyjscie to zmienic format tych filmow z aparatu za pomoca jakiegos konwekterem do formatu wmv albo zmienic softa musisz na WMM np...

ODPOWIEDZ