Pytania małe i mniej znaczące (Multimedia)
- alex1897
- Juventino
Ti_Amo_Juventus_Dragon wielki dzieki za wszystko
a masz moze jeszcze coś z kibicami najlepiej jakies przyspiewki albo radosc kibicow po golu ?? w 500 meczu alex zdobyl ktorego swojego gola??
Ps. mam jeszcze problem co do tytułu powinno byc
'From beginning to end Juventinio" czy juventini??

a masz moze jeszcze coś z kibicami najlepiej jakies przyspiewki albo radosc kibicow po golu ?? w 500 meczu alex zdobyl ktorego swojego gola??

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
To była 204 bramka, jutro czegoś poszukam o kibicach.alex1897 pisze:Ti_Amo_Juventus_Dragon wielki dzieki za wszystko![]()

- hubi88wwy
- Juventino
Witam mam pewien problem,jak instaluje Windows movie maker po tem instaluje sie jakis service pack 2 po czym wyskakuje mi takie cos!
""Nie można zainstalowac Windows XP Service Pack 2.Klucz produktu uzywany do instalacji systemu Microsoft Windows moze byc nieprawidlowy.Aby uzyskac wiecej informacji na temat przyczyny otrzymanego komunikatu o bledzie i krokow,ktore nalezy podjac,aby rozwiazac ten problem itp itd wejdz na tak i tak strone""
POMOCY!!! :płaczę: lub poledzcie jakis inny dobry program do robienia kompilacji
""Nie można zainstalowac Windows XP Service Pack 2.Klucz produktu uzywany do instalacji systemu Microsoft Windows moze byc nieprawidlowy.Aby uzyskac wiecej informacji na temat przyczyny otrzymanego komunikatu o bledzie i krokow,ktore nalezy podjac,aby rozwiazac ten problem itp itd wejdz na tak i tak strone""
POMOCY!!! :płaczę: lub poledzcie jakis inny dobry program do robienia kompilacji

- Włodar
- Juventino
Mam problem, o którym ktoś już wcześniej wspominał, chodzi o pliki video z downloadu JP, mianowicie po uruchomieniu, obraz odtwarza się około 3 sekundy, potem zatrzymuje się i ogólnie zamula cały komputer. Wiem, że to pewnie sprawa kodeków i tu moja prośba: czy ktoś orientuje się jaki konkretnie kodek jest wymagany? Mam zainstalowany najnowszy DivX i zestaw ffdshow (nie wiem na ile nowy).
- mesju
- Qualità Juventino
Spróbuj osobno zainstalować XviD i daj mi znać czy coś się zmieniłoWłodar pisze:Mam problem, o którym ktoś już wcześniej wspominał, chodzi o pliki video z downloadu JP, mianowicie po uruchomieniu, obraz odtwarza się około 3 sekundy, potem zatrzymuje się i ogólnie zamula cały komputer. Wiem, że to pewnie sprawa kodeków i tu moja prośba: czy ktoś orientuje się jaki konkretnie kodek jest wymagany? Mam zainstalowany najnowszy DivX i zestaw ffdshow (nie wiem na ile nowy).
- Włodar
- Juventino
Niestety, Xvid nic nie zmienił :? sprawdziłem wszystkie odtwarzacze, które posiadam, ale co ciekawe odkryłem, że programik, którym zwykle przeglądam zdjęcia IrfanView elegancko odtworzyl skróty z JP (chyba niezależnie od Xvida):) mimo to wolałbym odtworzyć to w jakimś bardziej normalnym programie (np. Windows Media Player), więc jeśli masz jeszcze jakieś pomysły to będę wdzięczny 

- LordJuve
- Juventino
Nie wiem czy dobry temat znalazlem, ale chyba tak. Mam taka mala prosbe dotyczaca multimediow. Mianowicie, czy moglbym prosic osoby, ktore maja duze bazy multimedialne, lub dobre zrodla o pewna wspolprace? Mianowicie, potrzebuje teraz masy multimediow dotyczacych wielu pilkarzy, tych grajacych i tych nie(takze z Juve). Jesli ktos jest zainteresowany ta wspolpraca to prosze o kontakt na gg.
- RuTeK
- Juventino
Siema mam mały problem. Nagrałem kilka filmów na aparacie cyfrowym, zrzucilem na kompa i chcialem przerobic je w Vegasie (sony) ale nie daje rady bo jak wrzuce filmik do Vegasa to jest sam dzwiek. Co muszę zrobic, zeby miec tez obraz!
- LordJuve
- Juventino
Z tego co wiem to Vegas odtwarza tylko video w formacie wmv(albo avi, juz nie pamietam). To co opisałes jest charakterystyczne, gdy ma sie wideo w nieobslugiwanym formacie. Jedyne wyjscie to zmienic format tych filmow z aparatu za pomoca jakiegos konwekterem do formatu wmv albo zmienic softa musisz na WMM np...RuTeK pisze:Siema mam mały problem. Nagrałem kilka filmów na aparacie cyfrowym, zrzucilem na kompa i chcialem przerobic je w Vegasie (sony) ale nie daje rady bo jak wrzuce filmik do Vegasa to jest sam dzwiek. Co muszę zrobic, zeby miec tez obraz!