capello musi odejść. styl juve jest żenujący.

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 lutego 2006, 22:01

Nigdy nie lubiłem Capello, ale szczególnie teraz moja niechęć do niego się pogłębiła, rozumiem, każdy kiedyś musi polec, na nas padło z Milanem, Messiną i Werderem( :think: ), nie ma o to do nikogo pretensji, w tym o to właśnie chodzi, raz się wygrywa a raz wręcz przeciwnie. Mamy dobrą pozycje w Sere A, biękne statystyki ligowe, ale nie ma nas już w...pucharze Włoch i jesteśmy prawie jedną nogą poza Ligą Mistrzów, to smutne, ale wydaj mi się, że Capello nie ma szczęścia to rozgrywek pucharowych. Zawsze coś nam nie idzie, dodatkowo jeszcze pewne decyzje Włocha takie jak nieprzemyślane zmiany(np Camoranesi), przeciąganie gry(Ibra), niechęć(Del Piero), powiem szczerzę, Capello napewno da nam Scudetto, ale jeśli chodzi o LM może brakowac mu tego "czegoś" co da nam upragniony puchar, nie przepadam za nim, wolałem Lippiego czy nawet Trapa...

Juve The Best

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2006, 22:07

Lord_ Juve pisze:Nigdy nie lubiłem Capello, ale szczególnie teraz moja niechęć do niego się pogłębiła, rozumiem, każdy kiedyś musi polec, na nas padło z Milanem, Messiną i Werderem( :think: ), nie ma o to do nikogo pretensji, w tym o to właśnie chodzi, raz się wygrywa a raz wręcz przeciwnie. Mamy dobrą pozycje w Sere A, biękne statystyki ligowe, ale nie ma nas już w...pucharze Włoch i jesteśmy prawie jedną nogą poza Ligą Mistrzów, to smutne, ale wydaj mi się, że Capello nie ma szczęścia to rozgrywek pucharowych. Zawsze coś nam nie idzie, dodatkowo jeszcze pewne decyzje Włocha takie jak nieprzemyślane zmiany(np Camoranesi), przeciąganie gry(Ibra), niechęć(Del Piero), powiem szczerzę, Capello napewno da nam Scudetto, ale jeśli chodzi o LM może brakowac mu tego "czegoś" co da nam upragniony puchar, nie przepadam za nim, wolałem Lippiego czy nawet Trapa...
Jedną nogą paza :rotfl: :rotfl: :rotfl: nie mam pytań jak dla mnie wynik 3-2 jest bardzo dobry. wystarczy strzeolić bramke i nie stracić żadnej. Pozatym u siebie sie gra dużo lepiej.

Obrazek
Zdun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2006, 22:16

Jak można pisać takie bzdury ;/
Przegrana 3-2 na wyjezdzie nie jest tragiczna
Gdy wygralismy 2-1 z Interem jakoś nikt nie pisał ze gra Juve jest żenująca Capello do wymiany ? 4 porażki w sezonie! trzymajcie mnie, może powinnismy kazdy mecz wygrywac :dance: tak tak ale to jest możliwe w Pro Evo na kodach...

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 lutego 2006, 22:16

Juve The Best pisze: Jedną nogą paza :rotfl: :rotfl: :rotfl: nie mam pytań jak dla mnie wynik 3-2 jest bardzo dobry. wystarczy strzeolić bramke i nie stracić żadnej. Pozatym u siebie sie gra dużo lepiej.
Tak, tak, bardzo dobry, wystarczy, że Werder doprowadzi do wyniku 0:0 i już nas nie ma, po finale LM Liverpool-Milan wole poczekać do ostatniego gwizdka rewanżowego spotkania z Werderem, ale taki wynik może być nonajwyżej zadowalający, nie zapomnij, że to teraz Werder gra na wyjeździe :!:
Tak Zdun, nie jest tragiczny, ale też nie jest bardzo dobry, a w LM każdy wynik drużyny, która myśli o zdobyciu tego trofeum powinien być właśnie bardzo dobry, to nie Serie A, są tu tylko 2 spotkania...

Chmiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2006, 22:50

Tak apropo chciałem zadac jedno pytanie:
Czy zeby wygrywac mecze trzeba grac pieknie? niee. juz nie raz i nie dwa zespoly grajace pieknie dostawaly. a tak juve grajac swoja pilke wygraywa. a poza tym jesli sie nie myle to trenera rozlicza sie za wyniki a nie za styl. lepiej ledwo wygrac niz pieknie przegrac.
FORZA JUVE FORZA ALEX FORZA FABIO

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 lutego 2006, 23:06

Chmiel pisze:Tak apropo chciałem zadac jedno pytanie:
Czy zeby wygrywac mecze trzeba grac pieknie? niee. juz nie raz i nie dwa zespoly grajace pieknie dostawaly. a tak juve grajac swoja pilke wygraywa. a poza tym jesli sie nie myle to trenera rozlicza sie za wyniki a nie za styl. lepiej ledwo wygrac niz pieknie przegrac.
FORZA JUVE FORZA ALEX FORZA FABIO
Tak, ale jeżeli ma się naprawdę świetnego trenera to można wygrywać a jednocześnie grać piękny football, Capello wie jak Juve ma wygrywać, ale jego styl jest kiepski i mało radosny dla oka, dle wielu liczy się to nie mniej niż wyniki drużyny(choć te niewątpliwie są najważniejsze), może zmiana trenera by to poprawiła :?: :think:

Chmiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2006, 23:18

zgoda ale na przyklad mi wcale nie przeszkadza styl juve. dla mnie sa wazne tylko wyniki. a w jakim stylu je ktos osiagnie to juz drugorzedna sprawa.

KAcper123

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2006, 23:32

Witaj Infob. Ja się troche z tobą zgadzam, nie ze wszystkim (nie uważam na przykład ze Cappoelo powinien odejś) ale tez chciał bym żeby juve grało ładniej dla oka. Tylko, że jeśli masz jakieś uwagi krytyczne dla juve to nie powinieneś pisac ich na forum, bo tu nikt cie nie poprze. Większośc forumowiczów przeczyta 1 zdanie twojej wypowiedzi (bo dalej im się nie chce) a puźniej będzie używała błachych argumentów, które ty juz wczesniej uwzględniłeś w swojej wypowiedzi. Większoś "fanów" juve(i innych drużyn) nie dostrzega żadnych wad swojego klubu. Mówią, że powinno się kibicowac swoim w "zdrowiu i chorobie" a następne zdanie piszą o wynikach i że one są najważniejsze(ciekawe co by było jakby juve nie miało wyników? ... połowa kibiców by odpadła). Nieprawda. Najważniejszy jest charakter klubu, a jeśli się ktoś ze mną nie zgadza to niech pomyśli jakiego klubu nie lubi i powie mi dlaczego(na styl nie zrzucicie winy bo to juve ostatnimi czasy reprezentuje fatalny styl ...nie mówie że zawsze). Dlaczego na przykład większoś z was nie lubi realu?
Dobrze, że juve ma tylu kibiców ale chciałbym, żeby byli oni prawdziwymi kibicami i nie patrzyli na juve tylko przez pryzmat "wyników".
(nie mówię przez to, że wyniki się nie liczą, bo są bardzo ważne i życzę Juve aby miało taką dobrą passę jak najdłużej)
ps.
Chmiel pisze:Czy zeby wygrywac mecze trzeba grac pieknie? niee. juz nie raz i nie dwa zespoly grajace pieknie dostawaly. a tak juve grajac swoja pilke wygraywa.
Nie trzeba grac pięknie aby wygrywac, ale można to robici i tak wygrywac.(Juventus nie grał pięknie i przegrał z werderem)

kedzier

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2006, 02:39

Lato1897 pisze:I grają padake i nie mówcie że mecze z Messiną czy Parmą to przypadki bo więcej widze takich meczy w których gramy słabo niż takich w których gramy znakomicie.Po prostu gramy defensywnie bez pomysłu na rozwinięcie akcji,zwycięstwa zawdzięczamy tylko i wyłącznie
przebłyskom piłkarzy lub przypadkom.
Mówiąc o dwóch meczach, zremisowanych, które była spora szansa wygrać - twierdzisz, że to nie był przypadek, tylko ewidentnie słaba taktyka Capello. Mówiąc natomiast o zwycięstwach - w samej Serie A jak do tej pory 21 - uważasz, że to tylko przypadek czy przebłyski. Wybacz, ale gdzie tu logika? W LM tak samo, bilans 5 zwycięstw na 7 meczów. Ja bym przypadkiem nazwał właśnie te dwa wymienione przez ciebie mecze, jakakolwiek była w nich postawa Juve. Regułą w tym sezonie na razie są zwycięstwa Juve. To zaskukujące jakie teorie można stworzyć by uzasadnić swoją niechęć do Capello.
Bo po prostu ciezko mi przychodzi wyobrazić sobie jak Juve pokonuje Barce i zdobywa lige mistrzów z taką grą a chyba taki był cel tego zezonu???
Godna podziwu wiara w swój (?) zespół :roll:
railis pisze:mówienie, że wszystko jest dobrze bo są wyniki są wyniki jest uporczywym wmawianiem, że nic się nie dzieje i wszystko gra i śpiewa to uporczywe wmawianie że Juve gra bez blędów i wszystko jest ok
Pokaż mi drużynę, która nie popełnia błędów? Tego nikt tu nie twierdzi. I chyba o to w futbolu chodzi, prawda? By zdobywać mistrzostwa i puchary? Wybacz, ale grać w piłkę przyjemnie dla oka, tylko po to by cieszyć nią kibiców, a nic przy tym nie zdobywać może się odbywać głównie na poziomie amatorskim. Zaraz niewątpliwie padnie przykład Barcy, że niby łączy w sobie jedno i drugie... Ona nie jest najlepsza w Hiszpanii pod względem tytułów, na arenie międzynarodowej również wypada słabiej od nas. Wybaczcie, wolę żelazną taktykę, która również może doprowadzić do upragnionego celu, a jak pokazuje historia, chociażby ostatnich lat - jest to bardzo prawdopodobne. Wolisz mówić po meczu Juve - "jaka piękna katastrofa..." czy raczej - "może nie grali olśniewająco, ale wygrali..."? Aha, jeszcze jedno. Mówisz, że to wmawianie, że nic się nie dzieje... Zgadzam się w tym momencie. Otóż dzieją się rzeczy straszne. Dopiero 4 porażka w tym sezonie a mamy do czynienia z kolejnym biadoleniem nad tym, jak Juve mogło przegrać. Powtórzę - to tylko ludzie... Coś za bardzo rozpieszczeni ostatnio ci kibice Juve...
romaneq pisze:Werder, który przegrał z Panathinajkosem Exclamation , który męczył się z Udinese powinien - w moim odczuciu - zostać zmiażdżony przez Starą Damę.
djse pisze:Przeciez jak ogladalem Werder w meczu z Borussia to tam oni mogli smialo przegrac i naprawde nic welkego nie grali. A na Juve wystarczylo.
Chciałbym zwrócić uwagę na pewną rzecz. Każdy mecz jest inny i nie można oceniać każdego pojedynku tą samą miarą. LM to zupełnie inna para kaloszy, drużyny inaczej podchodzą do tych rozgrywek, więc takie porównanie nie ma sensu.
Co do Capello to moim zdanem jakby odszedl to nie bede plakac
Nie tylko Ty przyjmujesz taką postawę, sądząc po innych postach. Obyśmy tylko kiedyś nie zatęsknili za tymi czasami, gdy Juve z taką swobodą prowadzi w Serie A i walczy o LM... :roll:
Marcin (Chester) pisze:Chciałbym, żeby Capello dał nam CL, ale jeśli będzie taką taktyką ustawiał zespół, to Juve nie wygra LM po raz kolejny i dobrze o tym wiesz.
A skąd Ty masz niby pojęcie jaką taktykę dokładnie przyjmuje Capello na konkretne spotkanie? :doh:
Moonk pisze:a nam potrzeba!!! młodych perspektywicznych zawodników jakos nie pamietam ostanio zebyśmy jakiegos dobrego młodego pomocnika kupili
Tak, kupujmy samych młodych i perspektywicznych, a daleko zajedziemy... Niektórzy to widze patrzą wyłącznie w metryki... :|
Lord_Juve pisze:Tak, ale jeżeli ma się naprawdę świetnego trenera to można wygrywać a jednocześnie grać piękny football, Capello wie jak Juve ma wygrywać, ale jego styl jest kiepski i mało radosny dla oka, dle wielu liczy się to nie mniej niż wyniki drużyny(choć te niewątpliwie są najważniejsze), może zmiana trenera by to poprawiła
Wybacz, ale skoro uważasz, że Capello wie, jak Juve ma wygrywać to czemu chcesz jego zwolnienia?
KAcper123 pisze:Mówią, że powinno się kibicowac swoim w "zdrowiu i chorobie" a następne zdanie piszą o wynikach i że one są najważniejsze(ciekawe co by było jakby juve nie miało wyników? ... połowa kibiców by odpadła). Nieprawda. Najważniejszy jest charakter klubu, a jeśli się ktoś ze mną nie zgadza to niech pomyśli jakiego klubu nie lubi i powie mi dlaczego(na styl nie zrzucicie winy bo to juve ostatnimi czasy reprezentuje fatalny styl ...nie mówie że zawsze). Dlaczego na przykład większoś z was nie lubi realu? Dobrze, że juve ma tylu kibiców ale chciałbym, żeby byli oni prawdziwymi kibicami i nie patrzyli na juve tylko przez pryzmat "wyników".
Jeżeli jest kibicem, fanatykem swojej drużyny, to według mnie naturalne, że chcesz by osiągała ona jak najlepsze wyniki. Nic mi tak nie psuje humoru jak porażka Juventusu. Z twojej wypowiedzi można wyciągnąć wniosek, że tych, którzy pragną przede wszystkim zwycięstw Juve, mniej ważne w jakim stylu, traktujesz jako sezonowych kibiców. Nie wiem, poczułeś się lepiej, że mogłeś ich-nas tak określić? Wybacz, ale każdy ma własne podejście do sprawy, więc nie rozumiem czemu snujesz takie absurdalne teorie. Juventus to nie Chelsea, która ot, nagle znalazła się na piedestale. Tu chodzi o coś więcej. Ale oczywiście Ty wiesz lepiej, kto jest prawdziwym kibicem :doh:

Nie chciałbym zostać opacznie zrozumianym. Też marzy mi się Juventus, którego stylem zachwyca się cała Europa a piłkarze wygrywają mecz za meczem. Mam jednak świadomość, że to nie jedyna droga do osiągnięcia sukcesu. Przecież zeszłoroczni triumfatorzy Liverpool również polegali na żelaznej taktyce, ich półfinały z Chelsea można by określić partią szachów... Ale wygrali. Czemu Juve miałoby tego sukcesu nie powtórzyć? Wielu z was po wpadce w Bremie wpadło w rozpacz i panikę. Tamten mecz to nauczka. Dobrze, że przytrafiła się ona już teraz, nasi piłkarze inaczej będą podchodzić do meczów mając w pamięci ostatnie minuty spotkanie w Bremie. Marcello Lippi tak często wspominany w tym temacie wygrał LM w drugim roku pracy w Juventusie... Dla Capello drugi rok jeszcze trwa. Wiem, on nie jest nieomylny, jego decyzje są często wydawałoby się niezrozumiałe, ale to on jest trenerem Juve. Wypadałoby dać mu jednak szansę dokończenia tego co zaczął.

P.S. Rafał :lol: :twisted:
Ostatnio zmieniony 25 lutego 2006, 02:44 przez kedzier, łącznie zmieniany 2 razy.

Obrazek
rafal005

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2006, 02:41

No ja się zgadzam z tym mondrym człowiekiem co założył ten temat. w jego zdaniach jest sporo racji... sam cos o tym wiem. juve gra zenujaco i bardzo slabo, nie moga sobie radzic z mocnym przeciwnikiem i ta ich gra to tak jak bicie piescia w mur. zupelnie brak pomyslu maja nasi podopieczni na akcje, a to wszystko przez tego buca capello! on to taki slaby trener jest, ma takich zawodnikow, ze to nawet ja bym chyba lepiej ich pokierowywal i bym wygral z nimi ten upragniony puchar ligi europy, ten co tak wszyscy tak piszą, ze to nasz cel, a capello chyba ma inne cele. bo ja slyszalem ze mu Anglia proponowała duzo wiekszy kontarakt niz w juve i on sie pewnie z nim namowil i ma nas w dupie! Mowie wam, ja to wiem kurde, i gramy tak mizernie, ze az zal patrzec i smutno sie robi. Gupio tak bo moi kumple to sie smieja ze mna. bo oni to kibicami sa tej takiej super grajacej barcy. a oni to dumni z niej moga byc! a ja z juve juz tak mocno to nie. oni tak pieknie graja, ladnie dla oka. I sie koledzy ze mnie smieja, ze juventus to tylko męczy sie w tych meczah. Nawet ja sam czasami sobie zasne na meczu! Tak, tak! taka padake nasi chlopcy graja i tu nie ma sie co oszukiwac. moi kumple wiedza co mowia. oni juz az miesiac barcy kibicuja! ja juve dopiero od trzech tygodni i nie wiem czy dluzej wytrzymam juz nie moge. moglem zaczac z kumplami barcy kibicowac. oni to zaczeli jak ich Katalnonczycy (tak ich nazywaja, fajnie, nie wiem skad nazwa pochodzi, ja tylko na naszych mowie biacnonero, ale to tez nie wiem skad), no i wracajac do tematu, to wlasnie zaczeli im kibicowac, gdy barca wygrala tak <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> z realem 3:0 gdzie ten taki z kucem, taki czarny, zagral taki odjazdowy mecz, ten jak mu tam, chyba brat Ronaldo, tak sie podobnie nazywa, dobra nie wazne... Ja nawet mam pomysla chlopaki, tak mozna by nazwe na BarcaPoland zmienic, chyba duzo pracy by to nie zajelo, jakby sie admini i modzi tym zajeli, co wy na to? mozna by nawet sąde zrobic czy wszyscy sa za czy nie, ale mysle chyba ze sie wszyscy zgodza, no bo barca tak łaaaaaaaaaaaadnie gra.

Pozdro dla wszystkich zwalniających Capello.

SZAGI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2006, 08:21

Zawsze na wiosne było ciężko, to dopiero pierwsza wpadka, i to dosć przypadkowa. Też nie popieram niektórych zmian Capello, szczególnie to notoryczne zwalnianie Camora, ale po prostu inne zdanie niż to, że "JUVE wygra w tym sezonie LM" nie przychodzi mi do głowy. Jest rewanż na Delle Alpi... a tam Juventus zawsze pokazuje pazur. Zwalnianie Don Fabio w środku sezonu? Drugi Real Madryt? Trenera się rozlicza po sezonie. To jest piłka nożna i wszystko się może zdarzyć. Pamiętacie Real Madryt w tamtym sezonie? Pamiętacie co zrobił dla nas Zalayeta? A teraz większość Pseudo(inaczej po prostu ne można nazwać)kibiców nie chce nawet znać Marcelo bo "Fabio go wpuścił na boisko i doprowadził do naszej porażki". Żenada. Jeszcze jako tako na forum poziom jest utrzymany. Ale w komentarzach pomeczowych w newsach jest tragedia. Nie wiem skąd tacy ludzie się biorą...

KAcper123

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2006, 09:13

SZAGI pisze:Zawsze na wiosne było ciężko, to dopiero pierwsza wpadka, i to dosć przypadkowa.
Zgadzam się w 100% i nie wątpie, że juve poradzi sobie w rewanzu.
kedzier pisze:Jeżeli jest kibicem, fanatykem swojej drużyny, to według mnie naturalne, że chcesz by osiągała ona jak najlepsze wyniki. Nic mi tak nie psuje humoru jak porażka Juventusu. Z twojej wypowiedzi można wyciągnąć wniosek, że tych, którzy pragną przede wszystkim zwycięstw Juve, mniej ważne w jakim stylu, traktujesz jako sezonowych kibiców. Nie wiem, poczułeś się lepiej, że mogłeś ich-nas tak określić? Wybacz, ale każdy ma własne podejście do sprawy, więc nie rozumiem czemu snujesz takie absurdalne teorie. Juventus to nie Chelsea, która ot, nagle znalazła się na piedestale. Tu chodzi o coś więcej. Ale oczywiście Ty wiesz lepiej, kto jest prawdziwym kibicem.
Sorry nie chciałem moim postem nikogo obrazic, ani mówic kto jest prawdziwym kibicem a kto nie. Podobnie jak i tobie mi też zależy na zwycięztwach juve, tylko że w ostatnich latach pewne rzeczy mi nie pasują. To wszystko. A co do sezownowych kibiców to wcale nie mówię, że są źli...

angel2580

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2006, 09:33

moze styl Juve rzeczywiscie nie jest cudowny (jak to catenachio)ale za to sskuteczny i moim zdaniem Capello jest zbyt dobrym trenerem zeby odchodził

tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2006, 09:57

moze styl Juve rzeczywiscie nie jest cudowny (jak to catenachio)
Ok, teraz wejdz sobie tu : http://www.acmilan.pl/forum/viewtopic.php?t=1420

I poczytaj o Cattenacio. Bo chyba masz pewne ubytki w wiedzy :)

pozdr

PS rafal005 ladnie sie smiac z uposledzonych? :/ , swoja droga dobry post:P
Ostatnio zmieniony 25 lutego 2006, 11:06 przez tomcatmi6, łącznie zmieniany 1 raz.

leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2006, 10:43

Już po przeczytaniu pierwszego posta w tym temacie ręce mi opadają..
Infob pisze:Capello powinien odejść. nie jest złym trenerem - trzeba go rozliczyć za efekty pracy, i wyniki ma dobre; ale niestety, jak przychodzi walczyc z dobrym zespołem który nie pada na kolana przed samą nazwą"juve" to najczęściej leżymy.
Tak tak na pewno. Roma, Inter, Bayern to rzeczywiście cieniutkie zespoły i nie wiem jakim cudem udało nam się z nimi wygrać, bo przecież one nie padają na kolana przed Wielkim Juventusem.
Infob pisze:najgorsze jest jednak co innego - beznadziejny styl , ten piach ktory gra nasz zespół pod przewodnictwem capello. czy z dobrym czy z kiepskim zespołem - zawsze w defensywie, zawsze żenująco, bramka z kontry i nieudolne murowanie. naprawde,
Czy wypada komentować tą wypowiedź? Nie wiem jak Ty patrzysz na futbol skoro my ZAWSZE gramy tak jak piszesz. Głupota po prostu. Zawsze żenująco, zawsze bramki z kontry... :rotfl: Zastanów się trochę bo się ośmieszasz, ile tych meczów Juve widziałeś w tym sezonie bo chyba niewiele.
Infob pisze:nie wiem jak capello to robi - ma skład jakiego pozazdrościłby niejeden szkoleniowiec. trener liverpoolu z dziadów potrafi stworzyc zespół który kładzie nas na łopatki. a my, ze świetna obroną, atakiem, pomocą gramy PIACH. zawodnicy są naprawde swietni, ale capello reprezentuje mysl szkoleniową z lat 80 niestety, i stąd jest jak jest.
DZiadów? Liverpool to dziady? lol... te dziady nas ograły w tamtym sezonie - przypominam. W życiu bym nie zamienił Capello na Beniteza. Akurat wiesz jaką myśl szkoleniową preferuje Capello. heh, czyli jest cofnięty ćwierć wieku w tył tak?
Infob pisze:do wszystkich którzy będą na mnie wieszać psy: dlaczego mając taki swietny skład gramy tak brzydką i czasami żałosną (patrz mecz z bayernem, messiną, milanem, werderem) piłkę?
CZASAMI ! Dokładnie czasami. Wam się we łbach poprzewracało. Szlag mnie trafia jak czytam te wypowiedzi. Na cały sezon zagraliśmy kilka gorszych meczów i od razu zwalniamy Capello, won ! Nie ma drużyny która by ciągle wygrywała, nie ma. I czasami to nie jest wina Capello tylko zawodników. Jak się nie podoba to nie muszisz oglądać Juventusu, dla mnie najważniejsze są wyniki. A jak chcecie pooglądać piękną piłkę to zacznijcie kibicować Barcelonie. To jest styl Juve i mam daleko w (_|_) to że płaczecie po ! 4 ! przegranym w tym sezonie meczu. Tak Wam źle tak niedobrze, bo przecież Juve ma tylko 10 punktów przewagi w SERIE A i jest na dobrej drodze by awansować do ćwierćfinału Ligi Mistrzów o czym jestem święcie przekonany. I choć Jah Za ostro pojechał w ostatnim zdaniu swojego postu to w sumie zgadzam się z nim. Krytyka jest dobra ale jeśli zawiera sensowne argumenty a nie taką paplaninę. Jedyną rzeczą jaką ja mogę zarzucić Capello są jego wypowiedzi pomeczowe...
Mam wrażenie że niektórzy tylko czekają aż Juventus przegra byleby tylko zacząć wieszać psy na Capello. I ta reguła się potwierdza po każdym potknięciu Juve. A tych użytkownicy którzy z tym walczą naprawdę podziwiam, ale chyba wiecie że to syzyfowa praca bo niektórym się nie da przemówić do rozumu, oni i tak wiedzą lepiej: - capello won, :płaczę: juve gra nieładnie, defensywnie, nie tak jak kiedyś :płaczę: ojej ojej

Najlepsza wypowiedź tematu - rafal005 :smile: 8)

Obrazek
ODPOWIEDZ