10 pytań do... - dyskusja

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ

Na 10 pytań odpowie...

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2006, 15:24

Martin pisze:
mnowomiejsky pisze: Swego czasu to też było moim hobby, ale nigdy nie współpracowałem z żadnymi pismami...
Hmmm, no to sie tez pochwal :)
No patrzcie, drugi się znalazł :shock: . Przy okazji tej zabawy można dowiedzieć się wielu ciekawych rzeczy :wink: . Zatem proponuję zeskanować rysunki i podać do nich linki. Tylko bez kokieterii proszę (a bo mi się nie udały itp.). Sam mam dwie lewe ręce (ale takie bardzo lewe :? ) do rysowania, więc swoje prace spokojnie możecie wklejać.
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:
Martin pisze:
mnowomiejsky pisze: Czekamy wobec tego na Dragona, który otrzymał myślę nie mniej ciekawe pytania. Tylko czemu przestał się nagle odzywać!? :prochno:
Zapewniam was, ze pisanie na te odpowiedzi nie jest wcale taką prostą sprawą. Ja sam zacząłem zaraz po tym jak mnie wybrano a skończyłem... wczoraj :prochno:
Dokładnie. Wszystko pod kontrolą, pytań trochę jest, na niektóre trzeba poświęcić więcej czasu, ale spokojnie :wink: Powiem, że na podstawowe 5 już udzieliłem odp.
Brawo! Może w "10 pytań do..." nie będzie takich zastojów jak w "Forumowiczu od A do Z", gdzie nie wszyscy zwycięzcy zamieścili swoje prace :roll: .

Jeszcze raz przypominam, że można zgłaszać się do zabawy, bo na razie nikt tego nie zrobił. Gorąco do tego zachęcam (proszę o PW lub o odpowiedni wpis w tym temacie).

:roll:
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2006, 15:40

Diego pisze:
Martin pisze:
mnowomiejsky pisze: Swego czasu to też było moim hobby, ale nigdy nie współpracowałem z żadnymi pismami...
Hmmm, no to sie tez pochwal :)
No patrzcie, drugi się znalazł :shock: . Przy okazji tej zabawy można dowiedzieć się wielu ciekawych rzeczy :wink: . Zatem proponuję zeskanować rysunki i podać do nich linki. Tylko bez kokieterii proszę (a bo mi się nie udały itp.). Sam mam dwie lewe ręce (ale takie bardzo lewe :? ) do rysowania, więc swoje prace spokojnie możecie wklejać.
W moim przypadku wszystkie rękodzieła zaginęły lub zostały zniszczone hłe hłe :twisted: A tak na poważnie, to interesowałem się tym, kiedy byłem w podstawówce, więc teraz po moich wypocinach śladu nie ma (oj, może ślad by się znalazł, ale chyba bym został wtedy forumowym banitą :P )..
Także khy khy... uznajmy że nic nie zaszło :whistle:

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2006, 17:52

Oto wyniki ankiety:

1. bblackk - 16 głosów
2. UlTrAs - 12 głosów
3. Wojtom - 11 głosów
4. gosciu - 6 głosów

Podobnie jak w przypadku drugiej ankiety, wygrał użytkownik, który w poprzednim tygodniu zajął drugie miejsce. Gratuluję! Drugiej osobie, UlTrAsOwI (dobrze? :-D ) niewiele zabrakło do tego, aby raz jeszcze spróbować swoich sił i na razie (podobnie jak Wojtom i gosciu) nie będzie brany pod uwagę. Skład nowej ankiety uzupełnią: Ja-JUVE-nek, JuveQL, Marcin_FCJ i tomcatmi6. Po raz kolejny zapowiada się ostra rywalizacji :wink: .

Skład ankiety:
- Ja-JUVE-nek
- JuveQL
- Marcin_FCJ
- tomcatmi6

Od tej pory można przesyłać pytania do użytkownika bblackk do członków komisji!

Aktualna ilość pytań do zwycięzcy: 5.

Zachęcam do głosowania!
white_wolv pisze:
Diego pisze:Od tej pory można przesyłać pytania do użytkownika Ja-JUVE-nek do członków komisji!
Masz na mysli chyba bebloka ? :wink:
No tam. Pomyliło mi się.
Ostatnio zmieniony 27 lutego 2006, 17:07 przez M., łącznie zmieniany 5 razy.

:roll:
white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2006, 18:02

Diego pisze:Od tej pory można przesyłać pytania do użytkownika Ja-JUVE-nek do członków komisji!
Masz na mysli chyba bebloka ? :wink:

Szkoda ze UlTrAs odpadl..chetnie bym go zapytal o to i owo :whistle:

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 23 lutego 2006, 21:43

Diego pisze:Drugiej osobie, UlTrAsOwI (dobrze? :-D )
może być ;)
white_wolv pisze:Szkoda ze UlTrAs odpadl..chetnie bym go zapytal o to i owo
Na moje szczęście póki co nie masz takiej możliwości :prochno:

W nowej ankiecie mój głos wędruje do tomcatmi6

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2006, 11:20

W temacie "Wypowiedzi" opublikowane zostały już pytania do white_wolv'a. Pakiet pytań został dodatkowo przesłany Zwycięzcy via PW.
Zapraszando: http://www.juvepoland.com/forum/viewtop ... 608#210608

Czekamy na odpowiedzi wolv'a, tymczasem czekamy na pytania dla bblackk'a!
...i bardzo apelujemy o aktualizejszyn ankiety... :roll:

white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2006, 12:39

Musze powiedziec ze nie spodziewalem sie tak ciekawych pytan.

Odpowiedzi powinny zostac umieszczone w ciagu najblizszego tygodnia..zalezec to bedzie od mojego wolnego czasu ale takze od tego kiedy swoje odpowiedzi umiesci Dragon.

Smoku czekamy 8)

bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2006, 19:20

Ho, ho, ho... delikatnie mówiąc "trochę" mnie ominęło :whistle:
Kiedy ostatni raz zaglądałem do tego topicu, to white_wolv wygrywał w ankiecie ponad 10 głosami (m.in. nademną :P), było już grubo po tym jak ankieta powinna być zamknięta, zero odzewu prowadzacych... na myśl przyszła mi tylko jedna rzecz - zabawa upadła.
Dzisiaj gosciu na GG informuje mnie o wygraniu przeze mnie ankiety i zapodaje mi skróconą historię reaktywacji zabawy. Zaglądam do tematu, a tutaj Martin przyznał się, że jest rysownikiem; okazało się, że kedzier ma 9 kont na JP; ruszyło następne głosowanie i kilka innych ciekawych rzeczy, o których dowiedziałem się przed chwilą :prochno: Fajnie! :ok:
Pozdrawiam wszystkich co na mnie głosowali i zapewnili mi dodatkowe zajęcie, w postaci odpowiadania na różne, dziwne pytania... :P

Tymczasem, nadrabiam zaległości. Odpowiedzi Martina już przeczytałem i oddałem głos w nowej ankiecie (na tomcatmi6) :D

Czołem Towarzysze!

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 03 marca 2006, 20:25

No więc zapraszam do lektury http://www.juvepoland.com/forum/viewtopic.php?t=12608 dzieło zakończone :D Jak nie macie 2 godz. wolnego to nawet nie zaczynajcie :smile: Sorry, że tak długo, ale mialem ogromne klopoty z kompem ostatnimi czasy. Komentarze i pytania mile widziane :twisted:

Obrazek
gosciu_Muranista

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2006, 21:22

Jako, że sam poprosiłeś o pytania to skorzystam z tej możliwości i zadam ci jedno. Otóż w pytaniu od mnowomiejsky’ego (pyt.6) napisałeś, że cyt.: (…)do tej pory przeżyłem więcej złego niż dobrego. . Nie były to może jakieś tragiczne wydarzenia, jednak sprawiły, że żyję jak żyje, szaro i monotonnie.(…).
Co się stało, że miałeś ten zły okres i jak sam napisałeś, żyjesz szaro i monotonnie. Co miało na Ciebie taki wpływ. Jeśli oczywiście można wiedzieć. Mam nadzieję, że w miarę zrozumiale ująłem to pytanie.

Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2006, 22:08

Musze przyznać, że z dużym zaciekawieniem czytałem wypowiedzi Martina i Dragona, i co najważniejsze obaj zrobiliście na mnie pozytywne wrażenie :) :wink: Nie ukrywam, że fajnie było was "bliżej" poznać :prochno:
Pozdro

Obrazek
Alessandro Del Piero ole!
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 03 marca 2006, 22:08

http://img225.imageshack.us/img225/4999 ... ino8gr.jpg :o Oooooo jaki słodki Smoczuś <głaszcze> :lol: :smile:

http://img214.imageshack.us/img214/3465/drakl8rg.jpg
http://img227.imageshack.us/img227/4779/gazet3ms.jpg
No bracie... widze że mamy na JP prawdziwą gwiazdę futbolu :) Oby tak dalej, a juz niedługo będe się mógł chwalić kumplom, że znam osobiście samego Dragona :)

http://img227.imageshack.us/img227/8770/dragon5jb.jpg PeKaEsy ! yeeeah :smile:

Musze przyznać, że jestem pod wielkim wrażeniem całego tekstu. Niektóre podpunkty dają sporo do myślenia. I na prawde ciesze się, że miałem możliwość poznać Cię osobiście :) (i oczywiście mam nadzieje, że jeszcze nie raz się zobaczymy ;) )

Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2006, 22:13

Musze przyznać, że po pierwszych wypowiedziach widać, że zabawa jest naprawde bardzo fajna :) . Z dużą ciekawością czytałem wypowiedzi Dragona i Martina. Szkoda, że Smoku tak króciutko odpowiedział na moje pytanie, ale skoro Smoczycy nie ma... to nie ma co pisać :wink: . Fajnie, że na 2 moje pytania będzie odpowiadał też white_wolv. Wszystkich zachęcam do udziału w zabawie i zadawania pytań. Jak skończe alfabet to sam chętnie przystąpie do ankiety :P .

Pavon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 marca 2006, 10:05

Szczere odpowiedzi w których zawartych jest dużo emocji, czyli to co Ciebie cechuje - przynajmniej ja tak odbieram Twoje wypowiedzi. Przeczytałem tekst i muszę powiedzieć, że mamy trochę ze sobą wspólnego. Jak choćby to, że nie lubimy dymu papierosów. U mnie ta niechęć wynika z faktu, że ojciec przez długi okres czasu palił, około 15 lat. Na szczęście skończył z tym trzy lata temu w sylwestra, po wielu prośbach, cierpkich słowach(po dzień dzisiejszy ich nie żałuję) skierowanych do niego z mojej, mamy i brata strony. Wstręt jednak pozostał. Jest jeszcze jedna rzecz, która nas łączy. To to, że sami zrealizowaliśmy swoje marzenie, które za klika dni się spełni. Mam nadzieję, że wyjazd do Turynu będzie przełomowym momentem w Twoim życiu tak jak sobie tego życzysz.

white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2006, 11:30

Tak jak sie spodziewalem Dragon jeszcze podwyzszyl poprzeczke ustawiona przez Martina.No coz..bede musial takze wlozyc sporo pracy w swoje odpowiedzi co by nie zanizac poziomu 8)

A wiec Smoku pozostaje mi zyczyc Ci powodzenia w walce o pilkarska przyszlosc.Musze przyznac ze bardzo Ci tego zazdroszcze.Kocham football i wszystko co z nim zwiazane,uwielbiam ten dreszcz i adrenaline po zdobyciu bramki i rowniez zawsze marzylem o przygodzie z pilka..niestety nie bylo mi to pisane.Co prawda od czasu do czasu biore udzial w spotkaniach w tzw.Lidze Lektorskiej,ale to nie to samo co prawdziwa walka o punkty..Wyglada to mniej wiecej >TAK<(jakby ktos mial problemy to gram z 16 ,na pierwszym zdjeciu stoje drugi od lewej :wink: ) ale zawsze lepsze to niz nic.

Musze tez przyznac ze nie do konca rozumiem Twoje stwierdzenie o tym ze Twoje zycie jest nudne i nieciekawe..Myske,ze powinienes zdac sobie sprawe ze niewielu ma tyle co Ty(pasje,mozliwosc rozwoju sportowego,wielu przyjaciol itd)..Oczywiscie nie chce oceniac tej wypowiedzi bo przeciez nadal nie moge powiedziec ze wiem wystarczajaco wiele na Twoj temat aby dyskutowac na ten temat.

No coz..do Turynu pojedziecie beze mnie a wiec pozostaje mi tylko powiedziec "do zobaczenia na Zlocie 2006!".Juz nie moge sie doczekac tych kilku dni i kilkunastu piw w Poznaniu :twisted:

ODPOWIEDZ