Mecze Juve na TeamSpeaku
- rafal005
- Juventino
Zapraszam do słuchania na TeamSpeaku meczu Lazio - Juve. Oto instrukcja jak zainstalować TeamSpeaka:
1. Ściągnij TeamSpeaka i go zainstaluj.
2. Uruchom go.
3. Z menu 'Connection' wybierz 'Quick Connect'.
4. Wpisz: Server address: 193.174.91.49:8767 Nickname: Twój dowolny nick. Password: OPERON Pozostałe pola zostaw puste. Naciśnij 'Connect'.
5. Po połączeniu się zobaczysz po lewej stronie listę serwerów. Znajdź na liście kanał o nazwie 'JuvePolska' w pokoju 'Other rooms' (prawie na samym dole), kliknij na niego prawym przyciskiem myszy i wybierz 'Switch to channel'. Gotowe.
A teraz mini-FAQ
1. Jak wysłać wiadomość tekstową w TeamSpeaku, aby inni ją zobaczyli?
Kliknij prawym klawiszem myszy na nazwie kanału JuvePolska i wybierz z menu 'Send Text Message To Channel'
2. Jak wyłączyć ten miły damski głos?
Z menu 'Settings' w TeamSpeaku wybierz 'Options', potem drugą zakładkę 'Sound Notifications' i zaznacz opcję 'Disable All Sounds'. Apply. OK.
3. Czemu nikt mnie nie słyszy na TeamSpeaku?
Każdy kto wchodzi na nasz kanał ma mikrofon wyciszony. Jeżeli oglądasz właśnie mecz na żywo i chciałbyś komentować, to napisz do mnie na GG lub na czacie w TeamSpeaku, to dostaniesz głos. Jeżeli masz mikrofon, a nie oglądasz meczu, głos możesz dostać w przerwie meczu, jeżeli chciałbyś kogoś pozdrowić
1. Ściągnij TeamSpeaka i go zainstaluj.
2. Uruchom go.
3. Z menu 'Connection' wybierz 'Quick Connect'.
4. Wpisz: Server address: 193.174.91.49:8767 Nickname: Twój dowolny nick. Password: OPERON Pozostałe pola zostaw puste. Naciśnij 'Connect'.
5. Po połączeniu się zobaczysz po lewej stronie listę serwerów. Znajdź na liście kanał o nazwie 'JuvePolska' w pokoju 'Other rooms' (prawie na samym dole), kliknij na niego prawym przyciskiem myszy i wybierz 'Switch to channel'. Gotowe.
A teraz mini-FAQ
1. Jak wysłać wiadomość tekstową w TeamSpeaku, aby inni ją zobaczyli?
Kliknij prawym klawiszem myszy na nazwie kanału JuvePolska i wybierz z menu 'Send Text Message To Channel'
2. Jak wyłączyć ten miły damski głos?
Z menu 'Settings' w TeamSpeaku wybierz 'Options', potem drugą zakładkę 'Sound Notifications' i zaznacz opcję 'Disable All Sounds'. Apply. OK.
3. Czemu nikt mnie nie słyszy na TeamSpeaku?
Każdy kto wchodzi na nasz kanał ma mikrofon wyciszony. Jeżeli oglądasz właśnie mecz na żywo i chciałbyś komentować, to napisz do mnie na GG lub na czacie w TeamSpeaku, to dostaniesz głos. Jeżeli masz mikrofon, a nie oglądasz meczu, głos możesz dostać w przerwie meczu, jeżeli chciałbyś kogoś pozdrowić
Ostatnio zmieniony 05 lutego 2006, 13:51 przez rafal005, łącznie zmieniany 2 razy.
- Coolfi
- Juventino
Oczywiście, zapraszamy na TeamSpeak'a, relacja na żywo ze spotkania Juventus - Siena. Mini FAQ znajdziecie wyżej w poście Rafała.ForzaDelPiero pisze:Będzie relacja, z dzisiejszego meczu??
Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
- Paolo_Rossi_1982
- Juventino
A kto komentuje i z jakiej stacji tv?swiergot pisze:Chciałem tylko zwrócić uwagę, że dzisiejszy mecz będzie na TeamSpeaku i że zmienił się serwer.
- rafal005
- Juventino
Nowy serwer: 86.63.64.60
Adres serwera zmienił się. FAQ, gdzie znaleźć TeamSpeaka, jak zainstalować i jak się podłączyć, znajduje się kilka postów wyżej.
Ciekawe jak swiergot spisze się w roli komentatora
Adres serwera zmienił się. FAQ, gdzie znaleźć TeamSpeaka, jak zainstalować i jak się podłączyć, znajduje się kilka postów wyżej.
Ciekawe jak swiergot spisze się w roli komentatora

- farmer16
- Juventino
Ja wszystko na początku zrobiłem co trzeba. Wpisuje ten adres nowego serwera co kilka postów wyżej napisał rafał.
I wyskakuje mi cos takiego:

I wyskakuje mi cos takiego:
Nie wiecie o co chodzi?? Pomocy!!No reply from server Maybe the server is offline or maybe TeamSpeak is not running on it
Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !