Kto jest Waszym "idolem" ??

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Railis

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2006, 22:42

Moim idolem jest był i będzie Alex. Ma wszystko co powinnien mieć gwiazda:
Talent
Uroda
Styl
Opanowanie
Te cechy i wiele innych jego zalet mi się podoba. Forza Alex

juveman7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2006, 09:58

Bez apelacyjnie ALESSANDRO DEL PIERO
kibicuje Mu od 96r.
Jest dla mnie idolem a także BOGIEM.
Jego technika, rzuty wolne,spokój i klasa kładą innych na kolana.
On jest po prostu najlepszy.

Juventus my world / Del Piero my god

wozio7

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 lutego 2006, 10:45

#1 ALEX DEL PIERO --- największy mój idol:)genialny zawodnik :bravo: ,technika,drybling,opanowanie na boisku....można by wymieniac w nieskonczoność.....

#2 ROBERTO BAGGIO --- tego pana nie trzeba nikomu przedstawiac.Wspaniałe pełne finezji bramki..

#3 GEORGHE HAGI --- troche mniej znany z całej tej trójki.Prawdopodobnie najlepszy piłkarz w historii rumuńkiej piłki...
Bajeczna lewa noga,mimo iż nie miał tyle siły w nodze co R.Carlos czy Adriano gole z ok 30 m nie były dla niego żadnym problemem,Wspaniałe rzuty wolne,technika...

Huciak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2006, 11:19

Zupelnie jak wiekszość osób za idola piłkarskiego uważam Alessandro Del Piero. Uwielbiam go od 1996 roku, kiedy jeszcze w klubie pomykał Ravanelli. Wtedy śledziłem wiekszość meczy Juve razem z dziadkiem zachwycając się "siwielcem" i Alexem. Od tego czasu w pokoju ( a teraz w silowni) wisza plakaty mistrza. Uważam że lubić mozna wielu piłkarzy za bajeczną technikę (Roni), ale idolem bedzie tylko i wyłącznie Alex za oddanie się tylko i wyłącznie jednemu klubowi, serce do gry i spokój w trudnych momentach.
FORZA JUVE, GRAZIE ALEX!

Jestem fanem Juve od 1996 roku. Wtedy byłem zafascynowany Ravanellim. A terez jestem zakochany w Juve!
JUVE ALE!!!
sargen

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 lutego 2006, 14:58

Może nie idolem ale kimś kogo podziwiam jest Gianluigi Buffon. Tak się składa, że ja także stoję na bramce gdy gramy w piłkę i właśnie tą postać podziwiam najbardziej. Jest to zdecydowanie najlepszy bramkarz świata i najważniejsze że gra w Juventusie. To nie tylko świetny bramkarz, ale także jako człowiek jest godny podziwu. Jest skromny, szczery, nie szaleje we wszystkich klubach nocnych jak niektórzy piłkarze. To człowiek inteligentny i umie przyznać się do swoich nielicznych błędów w przeciwieństwie do licznych piłkarzy. Dlatego jeśli mam wybrać osobę która jest moim idolem to tą osobą jest Buffon.

Bobryt

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2006, 15:08

hugh hefner :D

chyba nie musze mówić dlaczego ;)

Obrazek

Obrazek
Robert 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2006, 15:12

Nie będe orginalny ale to napisze moim idolem jest Alex DP wszyscy wiedzą dlaczego

fanjuvekubat

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 lutego 2006, 15:32

Hmm mam kilku idoli. Jednak kimś jescze więcej niż idol kims ponad od wielu juz lat jest dla mnie ALESSANDRO Del Piero. Tak jakwileu innych tak i mnie urzekła jego skromnośc, inteligencja, aż wreszcie wspaniał gra, serce które w nią wkłada. TAk ALEX przede wszystkim a zaraz potem Grzesiu Rasiak, Shaq O'Neal i Robek Mateja.
A poza sportem:nasz romantyczny poeta Juliuszn Słowacki:) no i nasz król Władysław Jagiełło:)

Del Piero, Mateja, Shaq, Hannawald, Funaki, Rasiak, Candeloro
Michal87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2006, 15:46

Chyba nie błysne oryginalnością, moim idolem jest Alessandro Del Piero. Dlaczego? Za całokształt
fanjuvekubat pisze:a zaraz potem Grzesiu Rasiak
Nasz narodowy bohater, pan drewienko :lol: Dzisiaj zmienił klub bo jak powiedział w Tottenhamie nie mógł pokazać swoich umiejętności. Pewnie że nie mógł, bo ich nie ma :rotfl:

Obrazek
Boria

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 lutego 2006, 09:48

Kibicuje Juve od sezonu 1995/96 gdy zdobyli puchar mistrzów czyli miałem siedem lat a moim idolem jest Del Piero bo dostałem w wieku 7 lat od ojca jego koszulke :D i podobalo mi się jego nazwisko ;)

Artix

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 lutego 2006, 20:10

Moim idole oczywiscie jest Del Piero,a Juve kibicuje od finału ligi mistrzów z Dortmundem,a miałem wtedy 8 lat.Pamietam,ze w tym meczu Del piero strzelił piękną bramke piętą.

Juve Ziomek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2006, 09:02

Jak wszyscy Del Piero to ja też :D . Alex jak wchodzi z ławki to zawsze coś strzeli :)

Juventus rulezzz
Gigi1986

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2006, 21:17

Witam!
Moim od zawsze ulubionym piłkarzem był Alex Del Piero ponieważ gra On w moim najukochańszym klubie. Chyba więcej nie trzeba pisać na ten temat - poprostu żywa legenda i tyle.

Drugim moim idolem z czasem stał się Gigi Buffon. Przekonał mnie swoimi nieprzęciętnymi umiejętnościami i profesjonalizmem. Poza tym nie bez znaczenia jest fakt iż Gigi i ja obchodzimu urodziny w tym samym dniu.
Pozdrawiam

Buffon - jest najlepszym bramkarzem!!! Tak jak ja...urodził się 28 stycznia!!!super mieć coś wspólnego ze swoim idolem.
juveman7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2006, 21:31

Moim idolem a także Bogiem jest Alex Del Piero

...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
Axel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2006, 21:42

Szczerze mówiąć to nie mam żadnego idola...są tylko osoby moim zdaniem godne do naśladowania, osoby na których można się wzorować. Nie obrałem sobie jedenej osoby, osoby która byłaby moim idolem, bowiem wzorowanie się na kimś/czymś jest równoznaczne z dążeniem do doskonałości, a jak wiadomo człowiek doskonały nie istnieje, więc staram się brać z innych to co najlepsze a odrzucam te złe/nieprzydatne cechy.

"Grazie o Signore per avermi la Juventus"
ODPOWIEDZ