Testy Gimnazjalne 2005 - Wyniki !

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ

Ile otrzymałeś/aś punktów z egzaminu gimnazjalnego ?

Można wybrać tylko 1. opcję

5
4%
2
2%
13
11%
13
11%
29
24%
32
27%
25
21%

Liczba głosów: 119

Juv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 czerwca 2005, 21:23

No właśnie każda szkoła jest inna no i uczniowie też są inni. Naprzykład u mnie w szkole było 33 wyników powyżej 90 punktów a z drugiej strony u mnie w klasie był chłopak który zdobył 29 punktów z obojga ( :shock: )
Były bardzo różne wyniki i to że w ankiecie jest dużo głosów na wynik 90-100 wcale nie oznacza że te wszystkie głosy , albo połowa jest oszukana :!:

wojtekk03

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 czerwca 2005, 22:11

kedzier pisze: zdecydowanie fani Juve musza sie trzymac razem, ja w swojej klasie jestem jedynym kibicem naszego klubu i mimo wielu obelg pod adresem stylu gry Juve i tak nie dam sie przekonac ze Juve nie jest najlepsze na swiecie :evil:
Ooo zdecydowanie tak, w mojej klasie jak gra juventus to przewaznie jest 11:2, poniewaz tylko ja z moim kolegą kibicujemy Juve, a reszta przewaznie za Realem trzyma, ale wielu z nich ma znikome pojecie o futbolu i tylko dlatego są za realem bo duzo o nim słyszeli w mediach heheheh
Ale jeden z nic to fajny ziomek i tez sie zna na piłce tylko ze strasznie za grubaskiem Ronaldo trzyma i za Realem a ja jakos odwrotnie nie lubie Realu za finał '98 i nic na to nie poradze
Ciągle jeżeli chodzi o Real-Juve jest porownywanie i kto lepszy itd ale ostatnio jak mi powiedział ze Roberto Carlos lepszy od Zambro a Ramos (który ma rzekomo przyjsc z Betisu czy Sevilli) lepszy od Thurama :rotfl: to poprostu pół dnia sie brechtalem z tego :rotfl: :rotfl: :rotfl:
No tak wiec trzeba walczyc o swoje u mnie ciezko bo chociaz Juve mistrzem wyeliminowało Real to dla niektorych i tak Real w tym sezonie był 10 razy lepszy od /Juventusu no cóż.........hehehe
Ale i tak najlepsze są zakłady zawsze musze sie zalozyc jak Juventus w lidze mistrzow gra z krolewskimi to jest sprawa życia i smierci i to jest najlepsze, bo teraz przynajmniej przez rok ja sie z nich smieje i jestem górą :-D
Tak wiec Juventini nie dajcie sie w swoich szkołach pokażcie kto rządzi bądzcie twardzi :D
Sorki ze troche odbiegłem od tematu ale juz sie wypowiadałem w tym temacie a teraz ambicja mi sie podrażniła i wene twórczą złapałem i wogole trzeba Juventinich do boju zagrzac FORZA JUVENTUS walczcie w swoich szkolach o JUVE nie dajcie sobie wrzucac nie nauczcie sie na klasowke zawalcie semestr ale JUVE ponad wszystko musi byc i tak trzymac hehehe :D

i sie zaczęło SCHOOLTiME :/
FORZA JUVe FORZA ALEX
Dagmara

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 czerwca 2005, 13:06

jeśli ktoś uzyskał np. 90 i wiecej punktów, to nie oznacza, że jest kujonem i vice-versa. osoby z mała liczbą punktów nie zawsze muszą być kołkami do kwadratu. każdemu może powinąć się noga.

To mi się podoba =) bo wszyscy nazwali mnie od razu kujonem !!
Poza tym u mnie w szkole był chłopak który miał z dwóch 18 punktów !! szok :shock:
Diego !! skoro twierdzisz ze nikt nie pisze tu prawdy to po co tu wogóle wchodzisz??
pozdro dla forumowiczów !! :)

Obrazek
Obrazek
bartus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2005, 12:04

Poza tym u mnie w szkole był chłopak który miał z dwóch 18 punktów

18 ptk? u nas koles miał w tym roku 7 ptk za dwa, a w tamtym (niezdał) 3...widac znaczne polepszenie :lol:

w zwiazku z tym, że nie kazdy wierzy w wyniki to umiejszczam swoje zaswiadczenie

:ball: Cześc matematyczno - przyrodnicza czyli 41 ptk

:ball: czesc humanistyczna czyli 45 ptk

Razem 86 jak mówiłem :)

Obrazek
bociu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2005, 12:27

No, patrze na wyniki głosowania, wszyscy maja po 80, 90 pkt :lol:. A potem na posty... :D

Zakłamanie, brak skromności - ŻENADA(pozdro dla mojej byłej :( wychowawczyni :wink: ).

Co do samego egzaminu, od dluzszego czasu wiedziałem, ze koło 80 pointsów, ale teraz wiem, jestem tego pewien, mam osiem dyszek, 41 z humanistycznego i 39 z matematyczno-przyrodniczego. Jestem nawet zadowolony, choc mogło byc lepiej :?

Przy okazji pozdro dla wszystkich byłych uczniów III gimnazjum i dla mojej kochanej, dawnej III H... Wszystko sie kiedys konczy :(

Poza tym u mnie w szkole był chłopak który miał z dwóch 18 punktów
No, ja takiego mam(znaczy miałem) nawet w klasie :D . Po 9 z kazdego.
Pozdro HAWA!

NOI VOGLIAMO LA VERA JUVE!
Juv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 czerwca 2005, 18:04

Wpisujcie szkoły do którychsię dostaliście :-D !!!
Ja się dostałem do
IV Liceum Ogólnokształcące im. Adama Mickiewicza
[1d] niem-mat-fiz-inf (wyb-wyb)

Pozdrawiam :)

m-a-t-t-e-o

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 czerwca 2005, 18:15

A ja ide do LO im. mjr Henryka Sucharskiego w myszkowie na profil mata-fiza (swoją drogą ciekawe czy to kogoś interesuje)

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 czerwca 2005, 18:30

lo Sienkiewicza w Warszawie :P
Jutro zawioze papiery i wszystko powinno byc zalatwione.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Miolli

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 czerwca 2005, 18:32

Technik elektronik w technikum nr 3 w Zespole Szkol Elektronicznych Elektrycznych i mechanicznych....
Jedno z Najlpeszych techników w Bielsku.... 8)

matt16

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 czerwca 2005, 18:53

LO im. Mikołaja Kopernika

Najlepsze (bo jedyne :) ) LO w Chojnowie

bartus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 czerwca 2005, 20:33

5 liceum w rankingu najlepszych liceów w woj. warminsko-mazurskim. LO posiadające dumne imie Jana III Sobieskiego :P Tylko jeszcze się zastanawiam nad klasą, z jednej strony human- historia, wos czyli to co mnie kreci; z drugiej biochem -tak, tak kocham chemie 8) serio mówie :wink:
Ostatnio zmieniony 29 czerwca 2005, 20:36 przez bartus, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
enbea

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 czerwca 2005, 20:34

No i dostalem sie tam gdzie chcialem (wlasciwie papiery to byla tylko formalnosc bo testy juz zdalem) czyli do szkoly lekkoatletycznej gdzei bede szlifowal biegi na 400m :)

ENBEA
TrInItY

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 czerwca 2005, 22:40

ja mialam po 44 pkt za kazda z czesci...
srednia 5.43
...i wlasnie dzisiaj w nocy mam wyniki czy sie dostalam do mojego XII LO we Wroclawiu (3 w rankingu...) :pray:

Ja-JUVE-nek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 czerwca 2005, 22:48

Ja natomiast nie chwaląc się dostałem się do najlepszego liceum w Radomiu (przynajmniej satystycznie) i V w Polsce (podobno :D).

W sumie to ogólnie jestem zadowolony, jedynym zmartwieniem jest dla mnie to, że szkoła może być strasznie sztywniacka.... ale od czego ma sie kumpli z gimnazjum i nie tylko :D:D:D

Gratulacje dla tych którzy siędostali tam gdzie chcieli :)

Obrazek
zlatan_sc

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 czerwca 2005, 23:19

Ja równiez sie dostalem tam gdzie chcialem, nasz genialny system komputerowy (tak, mielismy przydzial automatyczny, komputerowy, nie to co wy :P) przysalal mi o 12 smsa ze dostalem sie naporfil humanistyczny z warsztatami teatralnymi :) Czyli dokaldnie tam gdzie chcialem, bede szlifowal swoje umiejetnosci aktorskie a za pare lat moze zostane jakas gwiazda:P Czas pokaze..

Obrazek
wloski w alfabecie pisze:Prawdą jest to, że eskimosi jedyną przyjemnością miedzy ludzką na jaką mogą sobie pozwolić jest pocieranie się o nosek.
ODPOWIEDZ