Parada Równości
- bartus
- Juventino
Parada odbyła sie nielegalnie, prezydent wa-wy Kaczynski nie zezwolił, i miał racje moim skromnym zdaniem..Tej parady powinny byly zakazac wladze miasta(tak jak to mialo miejsce w Krakowie).Jednak tak sie nie stalo i wspaniali swieci patrioci z Mlodziezy Wszechpolskiej mogli powykrzykiwac swoje hasla
może i nie doszło, ale skoro parada była nielegalna, a policjanci nic sobie z niej nie robili, dodatkowo usuwali protestujących przeciwko paradzie - siłą.nie wiem czemu nie doszlo do rozlewu krwi
:roll: durne hasła to znaczy jakie? że prostetują przeciwko UE, aborcji i eutanazji.ale wiem jedno..wole juz homoseksualnych niz tych kretynow z polskimi flagami w lapach i durnymi haslami na ustach.
tu akurat zgodze się w 100%NIE,NIE i jeszcze raz NIE homoseksualnym malzenstwom(szczegolnie sluby koscielne ).ABSOLUTNE NIE dla adopcji dzieci!Jestes chory?(moim zdaniiem homoseksualizm to pewien rodzaj problemu,choroby..nie w obrazliwym znaczeniu,ale normalne i naturalne to to nie jest)To ok,zyj sobie z swoim facetem/dziewczyna ale nie mieszaj do swojego swiata malych dzieci,nie krzyw im psychiki od lat najmlodszych
sam ją zacząłemWoooo....ale dyskusja.

- white_wolv
- Juventino
A to nie wiedzialem..Parada odbyła sie nielegalnie, prezydent wa-wy Kaczynski nie zezwolił, i miał racje moim skromnym zdaniem..
Co do aborcji i eutanazji to podzielam ich poglady(choc niekoniecznie argumenty).Durne hasla?"Polska dla Polakow","Jestesmy Polakami i mamy bogata historie dlatego jestesmy lepsi od Niemcow,Rosjan Rumunow"."Radio Maryja narodowa rozglosnia" no i najlepsze.. "Romek Giertych na prezydenta a Rydzyk na premiera". O hasla mniej wiecej w tym guscie mi sie rozchodzi(oczywisce te przytoczone przeze mnie sa wymyslone ale mysle ze dobrze oddaja program MW).bartus pisze::roll: durne hasła to znaczy jakie? że prostetują przeciwko UE, aborcji i eutanazji.ale wiem jedno..wole juz homoseksualnych niz tych kretynow z polskimi flagami w lapach i durnymi haslami na ustach.
EDIT:
BadMagic - calkowicie sie zgadzam,nie pownno byc tak ze ktos nie toleruje gejow ale lubi lesbijki..bo albo tolerujesz homoskeksualizm albo nie;
Ostatnio zmieniony 12 czerwca 2005, 12:24 przez white_wolv, łącznie zmieniany 2 razy.
- Bad_Magick
- Juventino
Po pierwsze nie 'koleś'. Jak tak się do mnie zwracacsz to odrazu odechciewa mi się odpisywać. Ale żeby nie było wątpliwości - źle zrozumiałeś moje słowa. Czy ja coś potępiłem ? Pisząc "do własnego zastanowienia" chciałem by każdy zastanowił się nad tym, że dla dwóch całujących facetów nie ma miejsca w społeczeństwie, a w przypadku dwóch lesbijek ich, jak to nazwałeś "seksualność" bierze górę nad ich homoseksualizmem, a co za tym idzie akceptowalnośc lesbijskich zachowań jest dużo większa niż gejowskich. Jak ktoś jest przeciwko homoseksualizmowi to chyba nie powinien mieć różnic w pogądach na lesbijki i gejów.forza bianco-neri pisze:to ze koles sie podnieca jak widzi rozebrane kobiety to zadne zboczenie, natomiast jak facetow to cos jest nie tak. facet patrzy wtedy na kobiety pod wzgledem ich seksualnosci (walorow wizualnych) a nie mysli o tym ze sa lesbijkami i dlatego sie podnieca. Koles mysl nad tym co piszesz.
W sumie to powinienem tutaj zacytować swojego pierwszego posta, którego pewnie nie przeczytałeś skoro wypisujesz takie bzdury. Homoseksualizm to nie jest wymysł naszych czasów, to nie jest konsekwencja zbytniej wolności, czy "coraz bardziej zdziwaczałej psychiki". Takie zachowania znane są od wieków. Poczytaj coś na ten temat, poczytaj przynajmniej wypowiedzi innych ludzi, a później się wypowiadaj, szczególnie jeśli chcesz głosić takie "kazania".wErOn pisze: Chcecie tu robić drugą Holandie? Tam to dopiero jest burdel, zaraz dozwolone będzie zabijanie ... Pray Rozumiem postęp cywilizacyjny, większą tolerancję ale bez przeciągnia ! [...]
Gejki, pedałki, lesby i inne wytwory ludzkiej, coraz bardziej zdziwaczałej psychiki - stop! Stop
Wiecie np, że wg badań prawdopodobieństwo homoseksualizmu u mężczyzny znacznie wzrasta jeśli ma starszego brata ? To może być tylko przypadek, ale jeśli nie? Naprawdę mało o tym wiemy....
- ULAT
- Juventino
Jestem zdecydowanie przeciwko takim manifestacjom. Sami mówią że są izolowani w społeczeństwie więc po co dodatkowo się izoluja za sprawą takiego marszu. Ci rodzice z dziećmi to już faktycznie szczyt <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Nie jestem homofobem i naprawdę nie mam nic przeciwko homoseksualistom ale nie bardzo chciałbym patrzeć na 2 facetów ściskąjących i całujących się. Tak samo niesmacznym widokiem są lesbijki w średnim wieku śliniące się na oczach np małych dzieci. Jesteście homo-w porządQ ale ja nie musze i nie chcę was oglądać robiących tego typu rzeczy. Wiem że Polska to wolny kraj (podobno) ale nie przesadzajmy z tą wolnością. Popieram decyzję kaczyńskiego. NIE dla parady gejów i lesbijek!!!!
- bartus
- Juventino
Polska dla Polaków?Co do aborcji i eutanazji to podzielam ich poglady(choc niekoniecznie argumenty).Durne hasla?"Polska dla Polakow","Jestesmy Polakami i mamy bogata historie dlatego jestesmy lepsi od Niemcow i Rosjan Rumonow"."Radio Maryja narodowa rozglosnia" no i najlepsze.. "Romek Giertych na prezydenta a Rydzyk na premiera". O hasla mniej wiecej w tym guscie mi sie rozchodzi(oczywisce te przytoczone przeze mnie sa wymyslone ale mysle ze dobrze oddaja program MW).
Nie chcą napływu zagranicznych firm na rynek polski po wstapieniu do UE. Boją sie wykupu ziemi, niskich płac..Podzielam ich obawy, ale nie jestem oczywiscie za całkowitym zablokowaniem napływu zachodniego kapitalu na rynek polski.
Jestesmy Polakami i mamy bogata historie dlatego jestesmy lepsi od Niemcow i Rosjan Rumonow
mamy bogata historię, pełna wzlotów i upadków, ale również Polacy dużo wycierpieli od Niemów i Rosjan..Katyń, Miednoje, Aushwitz to tylko pojedynczy przykłady, a od Rosjan nie doczekalismy sie nawet jeszcze przepraszam, co wiecej probują się wypierac ludobujstwa. Co nieoznacza, że jestesmy pod jakimś wzgledem gorsi czy lepsi od innych narodowości
Romek Giertych na prezydenta a Rydzyk na premiera.
to ojciec R. Giertycha ma kandydowac, anie Roman

- wErOn
- Juventino
To nie było "kazanie". Napisalem tylko co o tym wszystkim myślę. W sumie nie interesuje mnie to aż tak bardzo [czy wogóle interesuje?] bym musiał zagłebiac sie w ten temat. Takie jest moje zdanie na temat tych dziwaków i nikt tego nie zmieni.Bad_Magick pisze:Homoseksualizm to nie jest wymysł naszych czasów, to nie jest konsekwencja zbytniej wolności, czy "coraz bardziej zdziwaczałej psychiki". Takie zachowania znane są od wieków. Poczytaj coś na ten temat, poczytaj przynajmniej wypowiedzi innych ludzi, a później się wypowiadaj, szczególnie jeśli chcesz głosić takie "kazania".
Teraz będziesz mnie prześladował w kazdym poście za to, że mam odmienne zdanie na jakiś temat? To, chcialem zauważyć też jest nietolerancja - ze wględu na inne poglądy ...

Niektórzy chyba zbyt poważnie biorą udzielanie się na forum. Zaciera się dla was granica między zwyklą wymianą zdań z kolegą na podwórku, a pisaniem na forum, gdzie tak naprawdę nikt z nas nie zna sie na wzajem.
Kolegę z podwórka też przestaniesz lubieć, bo nie lubi lesbijek czy gejów? Bo naśmiewa się z Ronaldo? Bo kocha Del Piero ?
Zastanawiajcie się nad sobą, a nie nad głupotami... Amen!

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- white_wolv
- Juventino
Nie mowie o kapitale.bartus pisze:Polska dla Polaków?
Nie chcą napływu zagranicznych firm na rynek polski po wstapieniu do UE. Boją sie wykupu ziemi, niskich płac..Podzielam ich obawy, ale nie jestem oczywiscie za całkowitym zablokowaniem napływu zachodniego kapitalu na rynek polski.p
O widzisz..dokladnie tak samo to czuje.bartus pisze:mamy bogata historię, pełna wzlotów i upadków, ale również Polacy dużo wycierpieli od Niemów i Rosjan..Katyń, Miednoje, Aushwitz to tylko pojedynczy przykłady, a od Rosjan nie doczekalismy sie nawet jeszcze przepraszam, co wiecej probują się wypierac ludobujstwa. Co nieoznacza, że jestesmy pod jakimś wzgledem gorsi czy lepsi od innych narodowości
No tak,wiem..ale przeciez i tak to Romus bedzie pociagal za sznurki jesli jego ojciec wygra te wybory.Nie sadze bys byl na tyle naiwny zeby myslec inaczej.bartus pisze:to ojciec R. Giertycha ma kandydowac, anie Roman
To po co tu piszesz?Jesli Cie nie interesuje ten temat "na tyle by sie w niego wglebiac" to po co sie wdajesz w dyskusje?Nabijamy? :?wErOn pisze:W sumie nie interesuje mnie to aż tak bardzo [czy wogóle interesuje?] bym musiał zagłebiac sie w ten temat.
- wErOn
- Juventino
Myślalem że forum jest miejscem gdzie każdy może wyrazić swoje zdanie na dany temat. Po cholerem mam się wdawać w dyskusje z takimi jak Ty? Żeby wywoływać kolejne spory? Napisalem co myślę bo taką miałem ochotę, czy jeśli niechcę brac czynnego udziału w waszej kłótni to nie mogę już nic napisać? Zastanów się ...white_wolv pisze:To po co tu piszesz?Jesli Cie nie interesuje ten temat "na tyle by sie w niego wglebiac" to po co sie wdajesz w dyskusje? :?
:rotfl: Hehe no nabijamy, nabijamy 578 postów mi nie wystarszy! Musi być tysiak w ciągu tygodnia! Ole ! :rotfl:white_wolv pisze:Nabijamy?
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- white_wolv
- Juventino
Takimi jak ja? :shock: hehehe...wErOn pisze:Myślalem że forum jest miejscem gdzie każdy może wyrazić swoje zdanie na dany temat. Po cholerem mam się wdawać w dyskusje z takimi jak Ty? Żeby wywoływać kolejne spory? Napisalem co myślę bo taką miałem ochotę, czy jeśli niechcę brac czynnego udziału w waszej kłótni to nie mogę już nic napisać? Zastanów się ...white_wolv pisze:To po co tu piszesz?Jesli Cie nie interesuje ten temat "na tyle by sie w niego wglebiac" to po co sie wdajesz w dyskusje? :?
Tak forum jest miejscem w ktorym kazdy moze wyrazic swoje zdanie.Tylko nie wiem po co pisac posty,wdawac sie w dyskusje,spierac sie o cos a nastepnie napisac ze ten temat Cie wogole nie interesuje?Nie rozumiem takiej postawy.Bo albo mam cos do powiedzenia i pisze,dyskutuje itd albo nie interesuje mnie temat i juz.A nie dopiero jak zaczyna brakowac argumentow otwieram sobie droge ucieczki mowiac "aa wlasciwie wszystko mi jedno".
Klotnie?Ja sie z kims kloce?Wymieniam z bartusem opinie -jakbys nie wiedzial to mamy skrajnie rozne poglady.Mimo to dyskutujemy w sposob kulturalny(wiem nie wiedziales ze tak mozna)bez zwracania sie do siebie per "koles" i uzywania zwrotow "z takimi jak Ty"..kiedys tez sie nauczysz.
Jak masz mi cos jeszcze do powiedzenia to napisz na PW bo nie mam ochoty na offtopicowe dyskusje.
EDIT: wErOn = daj spokoj,mowilem juz ze nie chce mi sie sprzeczac.Dj powiedzial co mysli na temat,nie wdaje w dyskusje "ktora go nic nie interesuje" co Ty uczyniles.Widze ze zabolaly moje slowa bo jakos nie mozesz zapomniec i odpuscic.
Ostatnio zmieniony 12 czerwca 2005, 23:17 przez white_wolv, łącznie zmieniany 1 raz.
- Marcin_FCJ
- Juventino
Nie mam pojęcia po co tym zboczeńcom takie parady. To tylko pogarsza ich sytuacje, bardzo niewielu jest takich którzy odebrali to pozytywnie i na których wywarło to pozytywne wrażenie. Moim zdaniem są to ludzie chorzy.. Absolutnie nie toleruje zboczeńców i postulował bym o zniesienie wszystkch praw politycznych osobom należących do zboczonych stowarzyszeń. Nie mam zamiaru ich tolerować, oglądać i co najważniejsze pozwolić im decydować w sprawach państwa oraz w wychowywaniu i krzywdzeniu dzieci. Nie schodźcie tu na jakieś tematy bezrobocia czy alkocholizmu gdyż etyka jest tak szerokim tematem że po sznurkach dojdziemy do Adama i Ewy. Ja zboczeniu i innym pedlstwom mówie stanowcze nie ! Manifestantów którzy wbrew zakazom odbębnili paradę powinna spotkać finansowa kara. Widziałem hasła: Gej jest człowiekiem... ja bym powiedział że jest chorym człowiekiem
EDIT
Ktoś pisał o zboczeniu w starożytnej Sparcie. Oczywiście tak było ale sytuacji wogóle nie można porównywać. W tamtych czacach w obozach Sparty nie było kobiet... i to powinno zakończyć dyskusję.
EDIT
Ktoś pisał o zboczeniu w starożytnej Sparcie. Oczywiście tak było ale sytuacji wogóle nie można porównywać. W tamtych czacach w obozach Sparty nie było kobiet... i to powinno zakończyć dyskusję.
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Ja chociaz nie jestem homoseksualista chetnie bym wzial udzial w takiej paradzie. Glownie ze wzgledu na zabawna do granic mozliwosci grupe pod tytulem Mlodziez Wszechpolska. Hehe katolicy, walczacy o dobro ojczyzny... hehe. Ja do homoseksualistow nic nie mam, ich oreintacja nie byla ich wyborem, a katolicy powinni pamietac, ze nic nie dzieje sie przypadkowo i bez potrzeby - wszystko jest mysla Boza, i wszyscy w rownym stopniu sa jego dziecmi - prawda panowie i panie z MW? Oczywiscie homoseksualizm to zjawisko anormalne i jest pewna granica akceptowania go - adopcja (chociaz tutaj tez racje leza po obu stronach - jesli dwojka ludzi, ktorzy sie kochaja wychowuje w milosci dziecko to nie powinno to negatywnie uderzyc w jego psychike, ja jestem od urodzenia wychowywany tylko przez matke, zyje i mam sie dobrze. a poza tym nie jest powiedziane ze tacy rodzice beda wpajac dziecku homoseksualizm - jesli tylko sa dobrzy i madrzy to ich dziecko bedzie takiej orientacji jakiej beda jego uwarunkowania genetyczne, co najwyzej wyrosnie na zdecydowanie bardziej tolerancyjnego i otwartego czlowieka niz czlonkowie MW). A parade organizuja po to aby walczyc o swoje prawa, o rownosc paw do zycia spolecznego, a to im sie z pewnoscia nalezy tak samo jak mi i wszystkim innym; a przykladem na utrudnianie im zycia niech bedzie chociaz taka MW czy decyzja Kaczynskiego (to ten, ktory jest zwolennikim mordowania ludzi w mysl barbarzynskiej zasady Starego Testamentu "oko za oko, zab za zab").
calma calma
- wErOn
- Juventino
Ja już wszystko powiedzialem co myślę na temat gejów, less, pedałków itd. Co moge jeszcze dodać? Bez sensu walić post za post? Ktoś tu kiedyś fajnie napisal - niektórzy chyba chcą sie dowartościowywać kłótniami. Myślisz że będe analizował teraz wypowiedzi BIANCONERIEGO i kontratakował? Nie musze nikomu nic udowadniać. Nie chcę brac udziału w dyskusji - nie biorę, być moze nie mam ochoty?white_wolv pisze:Takimi jak ja? :shock: hehehe...wErOn pisze:Myślalem że forum jest miejscem gdzie każdy może wyrazić swoje zdanie na dany temat. Po cholerem mam się wdawać w dyskusje z takimi jak Ty? Żeby wywoływać kolejne spory? Napisalem co myślę bo taką miałem ochotę, czy jeśli niechcę brac czynnego udziału w waszej kłótni to nie mogę już nic napisać? Zastanów się ...white_wolv pisze:To po co tu piszesz?Jesli Cie nie interesuje ten temat "na tyle by sie w niego wglebiac" to po co sie wdajesz w dyskusje? :?
Tak forum jest miejscem w ktorym kazdy moze wyrazic swoje zdanie.Tylko nie wiem po co pisac posty,wdawac sie w dyskusje,spierac sie o cos a nastepnie napisac ze ten temat Cie wogole nie interesuje?Nie rozumiem takiej postawy.Bo albo mam cos do powiedzenia i pisze,dyskutuje itd albo nie interesuje mnie temat i juz.A nie dopiero jak zaczyna brakowac argumentow otwieram sobie droge ucieczki mowiac "aa wlasciwie wszystko mi jedno".
Klotnie?Ja sie z kims kloce?Wymieniam z bartusem opinie -jakbys nie wiedzial to mamy skrajnie rozne poglady.Mimo to dyskutujemy w sposob kulturalny(wiem nie wiedziales ze tak mozna)bez zwracania sie do siebie per "koles" i uzywania zwrotow "z takimi jak Ty"..kiedys tez sie nauczysz.
Jak masz mi cos jeszcze do powiedzenia to napisz na PW bo nie mam ochoty na offtopicowe dyskusje.

Spróbuj oddzielać dyskusje na forum od życia codziennego ok? 8)
white_wolv - to też jest nabicie nie? Przecież chłopak nie bierze udziału w dyskusji, a co za tym idzie - nabija :lol:DjJuve pisze:Musze przyznac ze w sprawie homoseksualizmu jest nietolerancyjny dlatego tez nie bede wglebial sie w temat, aby nie wywolywac niepotrzebnej burzy.
Powiem tylko tyle ze jestes przeciwny wszelkiego rodzaju paradom itp. nie wiem co osoby homoseksualne chca przez ta osiagnac?
Ostatnio zmieniony 12 czerwca 2005, 13:48 przez wErOn, łącznie zmieniany 1 raz.
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- BOOM
- Juventino
Chyba sie troche zapedzilismy
mielismy mowic o paradzie, a nie o naszym podejsciu do gejow
z wypowiedzi wynika prawie jednoznacznie, ze obojetnie jakie kto ma podejscie do nich uwaza, ze parada byla bledem - tak uwazam rowniez ja...... czemu?? to juz pisalem i wiele innych osob rowniez 8) Moze zmienimy temat na "nasze podejscie do gejow??" 

- Lypsky
- Juventino
Musze przyznac ze w sprawie homoseksualizmu jest nietolerancyjny dlatego tez nie bede wglebial sie w temat, aby nie wywolywac niepotrzebnej burzy.
Powiem tylko tyle ze jestes przeciwny wszelkiego rodzaju paradom itp. nie wiem co osoby homoseksualne chca przez ta osiagnac?
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- bartus
- Juventino
próbują chyba przekonać resztę społeczeństwa o swojej "normalności", chcą pokazać, że niczym sie od nas nie różniął, nie potrafia chyba zrozumiec dlaczego nie możemy ich zaakceptowac :roll:nie wiem co osoby homoseksualne chca przez ta osiagnac?
no więc, jako mezszczyzna, nie potarfie zaakceptowac czegos takiego jak gejostwo, po prostu meższczyznom, ktorzy nie są gejami, źle sie robi jak widza innych facetów, całujących sie czy idacych za rękę. Inne natomiast maja podejscie do lesbijek, to sa kobiety. Kobiety podnicaja meższczyzn czego się ukryc nie da, piersi, uda, to to co podnieca facetów i może własnie dlatego tolerują pary lesbijskie, a gejów nie. Ja osoobiscie nie toleruje ani gejów ani lesbijek...nasze podejscie do gejow??"