Juventus - prasa(dodatki,naklejki,plakaty,artykuly itp.)
- gregor_g4
- Juventino
to jest plyta DVD, ale polecam Ci kupic. 3 zl to zaden wydatek, a moze kiedys kupisz DVD, to wtedy sobie obejrzysz. Mam wszytskie plyty z serii "Pilka na okraglo" i musze powiedizec, ze sa fajnie zrobione i zawieraja duzo ciekawych informacji.Shickit pisze:OlgaJUVEntina pisze:Coś dużo lepszego. Płyta DVD. To już będzie chyba 11 część "Piłki na okrągło", jeśli dobrze pamiętam.To w końcu płyta cd czy dvd? BO dla mnie ma to olbrzymie znaczenie.... DVD nie posiadam, a jeśli jest to na CD to jak najbardziej kupieYari pisze:Już w najbliższy czwartek 23 marca w ,,Rzeczpospolitej" ukaże się płyta cd z filmem poświęconym naszemu pupilkowi , a mianowicie Del Piero
- Alexa Del Piero
- Juventino
jeśli możesz to wrzuć skanaJuvePavel pisze:panowie niewiem czy wiecie ale w takiej gazetce to my kibice
jest artykuł o JUVEPOLAND
EDIT
wloski chodziło mi o skan z 'to my kibice' a nie z 0dziennika zachodniego' (ten artykuł czytaliśmy w drodze do Turynu)
Ostatnio zmieniony 21 marca 2006, 20:22 przez Alexa Del Piero, łącznie zmieniany 2 razy.
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- wloski
- Juventino
Przepisany artykułAlexa Del Piero pisze:jeśli możesz to wrzuć skanaJuvePavel pisze:panowie niewiem czy wiecie ale w takiej gazetce to my kibice
Skan tegoże artykułu
Myślałem, że o to chodzi wybacz... :doh:Alexa Del Piero pisze:wloski chodziło mi o skan z 'to my kibice' a nie z 0dziennika zachodniego' (ten artykuł czytaliśmy w drodze do Turynu)
Ostatnio zmieniony 21 marca 2006, 20:28 przez wloski, łącznie zmieniany 1 raz.
- gregor_g4
- Juventino
Przeciez JuvePavel, wyraznie napisal, ze chodzi mu o artykul z TMK, a Ty wrzucasz ten z Dzeinnika Zachodniego...wloski pisze:Przepisany artykułAlexa Del Piero pisze:jeśli możesz to wrzuć skanaJuvePavel pisze:panowie niewiem czy wiecie ale w takiej gazetce to my kibice
Skan tegoże artykułu
Co do artykulu z TMK, nie mam skana, ale przegladalem gazete w empiku. Artykul bardzo, krotki, jedyny plus to 2 kolorowe foty, oraz nasz herb umieszczony obok. Jedna fotka jest z flaga, z Olimpiastadion, a druga z postoju na stacji, na focie Martin dumnie wypina brzuch, obok Dionizy, Pawciosss i kilka innych osob ktorych nickow nie kojarze.
- M.
- Juventino
Też kiedyś tak myślałem, ale o dziwo nie było żadnych problemów z uruchomieniem tej płyty na komputerze (a na nim nie mam napędu DVD). Tak więc wychodzi na to, że są to płyty CD. Przed chwilą przeglądałem film o Zidane, zajmował 505 mb, więc wątpię, aby była to płyta DVD.gregor_g4 pisze:to jest plyta DVD, ale polecam Ci kupic. 3 zl to zaden wydatek, a moze kiedys kupisz DVD, to wtedy sobie obejrzysz. Mam wszytskie plyty z serii "Pilka na okraglo" i musze powiedizec, ze sa fajnie zrobione i zawieraja duzo ciekawych informacji.Shickit pisze:OlgaJUVEntina pisze:Coś dużo lepszego. Płyta DVD. To już będzie chyba 11 część "Piłki na okrągło", jeśli dobrze pamiętam.To w końcu płyta cd czy dvd? BO dla mnie ma to olbrzymie znaczenie.... DVD nie posiadam, a jeśli jest to na CD to jak najbardziej kupieYari pisze:Już w najbliższy czwartek 23 marca w ,,Rzeczpospolitej" ukaże się płyta cd z filmem poświęconym naszemu pupilkowi , a mianowicie Del Piero
:roll:
- OlgaJUVEntina
- Juventino
Cytat z okładki innej płyty z tej serii: "Niniejszy materiał filmowy zawarty na płycie możliwy jest do odtworzenia na stacjonarnym odtwarzaczu DVD lub komputerze wyposażonym w napęd DVD. Minimalne wymagania sprzętowe: m.in. DVD-ROM" Jednak DVD?Diego pisze:Też kiedyś tak myślałem, ale o dziwo nie było żadnych problemów z uruchomieniem tej płyty na komputerze (a na nim nie mam napędu DVD). Tak więc wychodzi na to, że są to płyty CD. Przed chwilą przeglądałem film o Zidane, zajmował 505 mb, więc wątpię, aby była to płyta DVD.gregor_g4 pisze:to jest plyta DVD, ale polecam Ci kupic. 3 zl to zaden wydatek, a moze kiedys kupisz DVD, to wtedy sobie obejrzysz. Mam wszytskie plyty z serii "Pilka na okraglo" i musze powiedizec, ze sa fajnie zrobione i zawieraja duzo ciekawych informacji.Shickit pisze:To w końcu płyta cd czy dvd? BO dla mnie ma to olbrzymie znaczenie.... DVD nie posiadam, a jeśli jest to na CD to jak najbardziej kupie
- piotrek147
- Juventino
Widzę, żę są spory czy jest to płyta CD czy DVD. Więc jest to płyta VCD, którą można odtworzyć na stacjonarnym DVD oraz na komputerze nie posiadającym napędu DVD.OlgaJUVEntina pisze:Cytat z okładki innej płyty z tej serii: "Niniejszy materiał filmowy zawarty na płycie możliwy jest do odtworzenia na stacjonarnym odtwarzaczu DVD lub komputerze wyposażonym w napęd DVD. Minimalne wymagania sprzętowe: m.in. DVD-ROM" Jednak DVD?Diego pisze:Też kiedyś tak myślałem, ale o dziwo nie było żadnych problemów z uruchomieniem tej płyty na komputerze (a na nim nie mam napędu DVD). Tak więc wychodzi na to, że są to płyty CD. Przed chwilą przeglądałem film o Zidane, zajmował 505 mb, więc wątpię, aby była to płyta DVD.gregor_g4 pisze: to jest plyta DVD, ale polecam Ci kupic. 3 zl to zaden wydatek, a moze kiedys kupisz DVD, to wtedy sobie obejrzysz. Mam wszytskie plyty z serii "Pilka na okraglo" i musze powiedizec, ze sa fajnie zrobione i zawieraja duzo ciekawych informacji.
www.HotKomp.pl - internetowy sklep komputerowy oraz serwis
- DeeJay
- Juventino
Dałbys ten pierwszy artykuł przepisać? Jeśli tak to podeślij mi go na maila i wrzucę na JP.wloski pisze:Zaś w "PN +" numer 3 [243] jest artykuł pt. "Dwa światy" i opowiada o przepaści miedzy Juventusem [mistrz kraju], a Ascoli [beniaminek].
Polecam także z tej gazety od "A do Z - Luca Toni”, a także artykuł "Najdziwniejsze mecze w historii finałów MŚ”, bo pisze tam o Włoszech
cena: 4,5 zł
- wloski
- Juventino
No jasne jak będę mieć czas może jutro albo po jutrze to napisze i podeśle tobie ;] mam jeszcze prace do przepisania na fiorentina.pl, więc musisz wybaczyć, ale nie martw się przyślęDeeJay pisze:Dałbys ten pierwszy artykuł przepisać? Jeśli tak to podeślij mi go na maila i wrzucę na JP.wloski pisze:Zaś w "PN +" numer 3 [243] jest artykuł pt. "Dwa światy" i opowiada o przepaści miedzy Juventusem [mistrz kraju], a Ascoli [beniaminek].
Polecam także z tej gazety od "A do Z - Luca Toni”, a także artykuł "Najdziwniejsze mecze w historii finałów MŚ”, bo pisze tam o Włoszech
cena: 4,5 zł
- wloski
- Juventino
echhh :roll: , a co ja pisałem pare postów temu ;/ PN i PN + - marzecs00p3L pisze:Jeżeli chodzi o artykuły dotyczące Juve to co jakiś czas pojawiąją sie na łamach zwykłej PN - w numerze 9(1706) z 28 lutego znajduje sie artykuł o Federico Balzarettim.
- white_wolv
- Juventino
Ten filmik z Rzeczypospolitej to Del Piero Pinturicchio ktory jest dostepny w dziale Download na JP :
http://juvepoland.com/download.php?op=list&id=9
...tylko ze z Polskim tlumaczeniem !
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony bo juz stracilem nadzieje ze znajde jakiekolwiek napisy do tej produkcji..
Do kioskow marsz!
EDIT: Wlasnie skonczylem ogladac.Film widzialem juz po raz drugi,jednak tym razem z tlumaczeniem i musze powiedziec ze to jest to.Ok 20 z 50 minut filmu to wywiad z Alexem wiec naprawde warto wiedziec co mowi,a mowi wiele ciekawych rzeczy.Bezdysusyjnie warto miec ta plyte.Gazeta na pewno jeszcze jest w kioskach.
http://juvepoland.com/download.php?op=list&id=9
...tylko ze z Polskim tlumaczeniem !

Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony bo juz stracilem nadzieje ze znajde jakiekolwiek napisy do tej produkcji..
Do kioskow marsz!
EDIT: Wlasnie skonczylem ogladac.Film widzialem juz po raz drugi,jednak tym razem z tlumaczeniem i musze powiedziec ze to jest to.Ok 20 z 50 minut filmu to wywiad z Alexem wiec naprawde warto wiedziec co mowi,a mowi wiele ciekawych rzeczy.Bezdysusyjnie warto miec ta plyte.Gazeta na pewno jeszcze jest w kioskach.
- Mrówa
- Juventino
Coś mi się wydaje , że Rzeczpospolita pobije dzisiaj rekord sprzedaży.white_wolv pisze:
Do kioskow marsz!

Filmik jest naprawde dobry.Warto mieć go w swojej kolekcji.Również cena - 3zł jest bardzo zachęcająca.Jak ktoś jeszcze nie kupił gazety to się pośpieszcie bo takiej okazji nie można przegapić.
...:::Alessandro Del Piero - Imperatore Bianconero:::...