Mercato (Lato 2015)
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
To są tylko i wyłącznie domysły prasy. Jedno źródło podaje, że ten oferowany piłkarz to niejaki Tomas Necid (czeski napastnik, rocznik '89, wzrost 191 cm, występuje obecnie w Zwolle). Zdobył 10 bramek, jeśli liczyć ligę holenderską oraz puchar. Współwłaścicielem karty jest CSKA (jego kontrakt wygasa w czerwcu tego roku).Mehehehe pisze:Myślę, że ten Kasami, ze stajni Mino, przyjdzie do nas. 21 lat, może grać za napastnikami, pewnie będzie kosztować połowę tego co Holender, nie mówiąc o pensji, a to i tak nie dużo za ryzyko, czy Szwajcar dorówna poziomem Juve.
W 2008 roku piłkarz ten był królem strzelców mistrzostw Europy do lat 19.
Źródło:
http://www.tuttojuve.com/calciomercato/ ... uve-218497
Czy kiedyś ściągneliśmy piłkarza, który był planem A ? Albo chociaż B ?

Zapewne będzie tak jak mówisz. Aczkolwiek liczę na to, że choć trochę tego fejmu na nas spłynie, zanim odejdzie.Arbuzini pisze:Kwestia tylko odpowiedniej oferty na stole. Jak będzie to naprawdę gruba penga to Francuz zapewne sam będzie chciał odejść.fazzi pisze:Akurat Pogba jest typem piłkarza, którego nie powinniśmy sprzedawać jak najdłużej się da. Wiem ze pieniądze o których się mówi są kuszące, ale Pogba w dłuższym okresie zrobi nam dużo fejmu. A to oznacza więcej $$$ w przyszłości ( i nie mówię tu o kwocie ewentualnego transferu ).
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Vincitore
- Juventino
Albo nasz nowy Zambrotta.Vimes pisze:A Salamon i Balotelli? Raoila też się myli.alessandro1977 pisze:jego agentem jest Mino a wiadomo, że on pod skrzydła leszczy nie bierze

Jeżeli nie ściągniemy Sneijdera przy jednoczesnym odpuszczeniu Shaqiriego, to chyba skoczę z okna. Zaczynam się obawiać o nazwisko potencjalnego trequartisty, bo Marottę może ponieść melanż i wspomniany wcześniej Moralez może okazać się wyczekiwaną okazją, która pomoże nam w Lidze Mistrzów. No, ale ciągle wierzę w powodzenie transakcji z Holendrem, bo jak to mówi nasz transferowy guru - rynek jest dynamiczny. 8)
- pumex
- Juventino
Faktycznie lipnie byłoby zostać na drugą część sezonu bez typowego trequartisty, natomiast i tak lepiej do czerwca przemęczyć się z Vidalem w tej roli i Pereyrą w odwodzie, niż przewalać kapustę na jakichś kosmitów typu Kasami, Moralez etc.
Tak czysto teoretycznie, jeśli szukamy do pierwszego składu zawodnika kreującego grę, to szkoda, że raczej nikt w klubie poważnie nie rozważa już w zimie postawienia na Berardiego. Allegri zarzekał się, że 4-3-whatever będzie elastyczne z przodu, a póki co tego nie widać. Tevez, Berardi i Coman mogliby fajnie rozbujać ten wózek.
Tak czysto teoretycznie, jeśli szukamy do pierwszego składu zawodnika kreującego grę, to szkoda, że raczej nikt w klubie poważnie nie rozważa już w zimie postawienia na Berardiego. Allegri zarzekał się, że 4-3-whatever będzie elastyczne z przodu, a póki co tego nie widać. Tevez, Berardi i Coman mogliby fajnie rozbujać ten wózek.

Zakładając ostrożnie 5% od kwoty transferu do Liverpoolu i 10% od pensji, w ostatnie pół roku Balo przyniósł Raioli 1,5 mln €. Też chciałbym takie pomyłki popełniać.Vimes pisze:A Salamon i Balotelli? Raoila też się myli.alessandro1977 pisze:jego agentem jest Mino a wiadomo, że on pod skrzydła leszczy nie bierze
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Mino myli się jak każdy ale jak napisał Alina - to są korzystne pomyłki...
A na serio....Balo nie jest leszczem bo potencjał ma ogromny ale z głową u niego coś nie tak...na ławce w roli trenera potrzebuje furiata ze zdolnościami psychologicznymi jednocześnie...
Zdenas jak przychodził do nas, był regularnie jedną z najjaśniejszych postaci Ajaxu a to jak potoczyły się jego losy w Juve to już inna historia...przecież Van der Saar, Henry leszczami nie byli - to światowe topy a jaką "karierę" w Juve zrobili to wielu z nas pamięta...
A na serio....Balo nie jest leszczem bo potencjał ma ogromny ale z głową u niego coś nie tak...na ławce w roli trenera potrzebuje furiata ze zdolnościami psychologicznymi jednocześnie...
Zdenas jak przychodził do nas, był regularnie jedną z najjaśniejszych postaci Ajaxu a to jak potoczyły się jego losy w Juve to już inna historia...przecież Van der Saar, Henry leszczami nie byli - to światowe topy a jaką "karierę" w Juve zrobili to wielu z nas pamięta...

- Arbuzini
- Juventino
Morata też chyba skorzystałby, gdyby mógł pograć na skrzydle. Strzelanie coś wartych goli nie za bardzo mu wychodzi, ale parę akcji po których padły ważne gole zainicjował.pumex pisze:Tevez, Berardi i Coman mogliby fajnie rozbujać ten wózek.
Vidal, Lichtsteiner, Tevez, Pogba, Ogbonna, Morata (ale tutaj to i tak daliśmy się konkretnie wydymać Realowi).fazzi pisze:Czy kiedyś ściągneliśmy piłkarza, który był planem A ?
- Cabrini_idol
- Juventino
Pogba plan A ? nie nie przesadziles...

- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
wloski pisze:xD idź spać, jutro ostatni dzień w szkole i wolne.Jacky pisze:Napisalem dlugi post, ale emocje troche opadly i napisze tylko:
- w tym sezonie nie zdobedziemy scudetto
- BVB nas odprawi z Europy
Dobranoc.
PS.
Do niektorych: pisze sie Sneijder, a nie Sneider lub Snejder.
Do uslyszenia w marcu, po dwumeczu. Albo nie, bo i tak nie bedzie mi sie chcialo z Wami gadacAdiJuve pisze:Napisz mi jeszcze 6 liczb na najbliższe losowanie dużego lotkaJacky pisze:Napisalem dlugi post, ale emocje troche opadly i napisze tylko:
- w tym sezonie nie zdobedziemy scudetto
- BVB nas odprawi z Europy

Bon voyage... Nie no, szkoda by Cie bylo, gdybys kosztem Marnotty takie cos popelnil.Vincitore pisze:Jeżeli nie ściągniemy Sneijdera przy jednoczesnym odpuszczeniu Shaqiriego, to chyba skoczę z okna.
A nie lepiej przejsc na 4-3-3, gdzie moze uda sie wykorzystac (slabego, bo slabego, no ale zawsze cos) Pereyre na skrzydle ataku oraz Comana, ktory by sobie chociaz troche minut pogral? Chociaz w sumie teraz juz po herbacie, jak Inter zgarnal, kogo zgarnal i latem i tak procz Berardiego za bardzo nie wzmocnimy takiego ustawienia.pumex pisze:Faktycznie lipnie byłoby zostać na drugą część sezonu bez typowego trequartisty, natomiast i tak lepiej do czerwca przemęczyć się z Vidalem w tej roli i Pereyrą w odwodzie,
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
Jeśli chodzi o Pogbę, to planem A był Veratti, a przed Vidalem wyżej stał Inler, przed Tevezem Higuain. ALe nie powiem, dobrze że stało się tak, jak się stałoArbuzini pisze:Morata też chyba skorzystałby, gdyby mógł pograć na skrzydle. Strzelanie coś wartych goli nie za bardzo mu wychodzi, ale parę akcji po których padły ważne gole zainicjował.pumex pisze:Tevez, Berardi i Coman mogliby fajnie rozbujać ten wózek.Vidal, Lichtsteiner, Tevez, Pogba, Ogbonna, Morata (ale tutaj to i tak daliśmy się konkretnie wydymać Realowi).fazzi pisze:Czy kiedyś ściągneliśmy piłkarza, który był planem A ?

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Don Paolo
- Juventino
Antonio w swojej autobiografii zestawiał nazwisko Inlera z Pirlo.fazzi pisze:Jeśli chodzi o Pogbę, to planem A był Veratti, a przed Vidalem wyżej stał Inler, przed Tevezem Higuain. ALe nie powiem, dobrze że stało się tak, jak się stało
Nie chcę mi się teraz tego wertować w książce, ale napisał mniej więcej coś takiego: Skoro miałem już Pirlo to Inler wydawał się być zbędny.
Także do tej listy można śmiało dopisać nazwisko Andrzeja
- Don Paolo
- Juventino
Antonio w swojej autobiografii zestawiał nazwisko Inlera z Pirlo.fazzi pisze:Jeśli chodzi o Pogbę, to planem A był Veratti, a przed Vidalem wyżej stał Inler, przed Tevezem Higuain. ALe nie powiem, dobrze że stało się tak, jak się stało
Nie chcę mi się teraz tego wertować w książce, ale napisał mniej więcej coś takiego: Skoro miałem już Pirlo to Inler wydawał się być zbędny.
Także do tej listy można śmiało dopisać nazwisko Andrzeja