Mercato (Lato 2015)
- sebastian10
- Juventino
Cavani w tym sezonie strasznie drewno podoba mi sie tylko to ze jak mu nawet nie idzie to zawsze sie stara .Veratti fajna technika jak Mrówka ale jak mrówka mnie nie przekonuje do pewnego poziomu jego statystyki sa gorsze od pirlo . Cavani i Veratti sa klasowi ale jak bym wolał kase za Pogbe i wykupić kogos z ligi włoskiej osłabiając groźnych konkurentów .
Miralem Pjanić Mateo Kovacic berardi zaza młodzi głodni sukcesów milik hihih
- Wojtek
- Juventino
ta liga już jest tak słaba a Ty jeszcze chcesz rywali osłabiaćsebastian10 pisze:Cavani i Veratti sa klasowi ale jak bym wolał kase za Pogbe i wykupić kogos z ligi włoskiej osłabiając groźnych konkurentów .

- Osgiliath
- Juventino
Po Sneijderze? Chyba się nie ewakuuje z Turcji...
http://www.football-italia.net/60943/ag ... a%E2%80%99
---
Cavani i Veratti? Marzenie...
http://www.football-italia.net/60943/ag ... a%E2%80%99
---
Cavani i Veratti? Marzenie...

- Arbuzini
- Juventino
No sorry, ale w tym sezonie z jego gry wynika więcej niż z popisów Pogby.sebastian10 pisze:Veratti fajna technika jak Mrówka ale jak mrówka mnie nie przekonuje do pewnego poziomu jego statystyki sa gorsze od pirlo
Jeśli odejdzie Paul to chciałbym abyśmy pozyskali Imbule. Grają bardzo podobnie.
Akurat Pogba jest typem piłkarza, którego nie powinniśmy sprzedawać jak najdłużej się da. Wiem ze pieniądze o których się mówi są kuszące, ale Pogba w dłuższym okresie zrobi nam dużo fejmu. A to oznacza więcej $$$ w przyszłości ( i nie mówię tu o kwocie ewentualnego transferu ).
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Principino
- Juventino
No to, jak nie Sneijder no to pewnie teraz Taarabt 

- Arbuzini
- Juventino
Kwestia tylko odpowiedniej oferty na stole. Jak będzie to naprawdę gruba penga to Francuz zapewne sam będzie chciał odejść.fazzi pisze:Akurat Pogba jest typem piłkarza, którego nie powinniśmy sprzedawać jak najdłużej się da. Wiem ze pieniądze o których się mówi są kuszące, ale Pogba w dłuższym okresie zrobi nam dużo fejmu. A to oznacza więcej $$$ w przyszłości ( i nie mówię tu o kwocie ewentualnego transferu ).
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Może i dobrze, że nie wydamy pieniędzy na Sneijdera. Potwierdza się jedynie to, o czym pisałem wcześniej. Marotta ma problem z prowadzeniem negocjacji (abstrahując od pozyskiwania graczy za darmo). Odpuszczamy Shaqiriego -> skupiamy się w 100% na Sneijderze (otwarcie już mówimy w mediach, że się nim interesujemy -> Galata nas dyma raz kolejny (po transferze Melo) -> zostajemy z niczym. Na Holendrze mi nie zależało i dobrze się ta telenowela skończyła, ale niestety Allegri nie dostał tego, czego oczekiwał, a otwarcie przyznał, że chce trequartistę.
Piłkarze, którymi się interesujemy nie są z topu, grają na peryferiach Europy, a i tak nie jesteśmy ich w stanie pozyskać. 

- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Galata to się sama wydyma jeśli naprawdę mają takie problemy finansowe o jakich się mówi. W tym wszystkim to jedynie nie bardzo rozumiem agenta Sneijdera, który gada takie dyrdymały w prasie, że tylko pośmiać się idzie. Bo jeśli piłkarz nie dostaje pensji od ponad 3 miechów to ani on ani jego agent szczęśliwi raczej być nie mogą (a, że nikt się nie pofatygował zdementować tego to raczej coś na rzeczy być musi) więc lepiej ugryźć się w język i siedzieć cicho niż pierdzielić 3 po 3, nawet bredząc coś o przedłużaniu kontraktu. Ale co tam, ich sprawa.
Szkoda Allegrego bo dostał drużynę personalnie zbudowaną dla Conte a nie dla siebie, ale z tym szukaniem okazji to się trequartisty nie doczeka do lata conajmniej.
Szkoda Allegrego bo dostał drużynę personalnie zbudowaną dla Conte a nie dla siebie, ale z tym szukaniem okazji to się trequartisty nie doczeka do lata conajmniej.
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Myślę, że ten Kasami, ze stajni Mino, przyjdzie do nas. 21 lat, może grać za napastnikami, pewnie będzie kosztować połowę tego co Holender, nie mówiąc o pensji, a to i tak nie dużo za ryzyko, czy Szwajcar dorówna poziomem Juve.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Kolejna kompromitacja Marotty...pozostaje więc alternatywa alternatywy alternatywy i pitolenie, że pozyskaliśmy dokładnie takiego zawodnika, który idealnie wpasowuje się w projekt Juve....brońmy dalej zdolności naszego Marotty, który Gallianiemu może buciki pucować... 

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Jeśli nawet to ja nie wiem czy ten Kasami to dobra opcja...ja go nie znam poza dwumeczem z nami a jakoś nikt się o niego nie bije..dobra, jego agentem jest Mino a wiadomo, że on pod skrzydła leszczy nie bierze ale czy taki Kasami zwiększy naszą kreatywność pod bramką rywala ? Narobiłem sobie nadziei na Holendra bo sporo by jeszcze mógłby dać drużynie...jeśli mamy skupiać się na odpadach, których i tak nikt nie chce to faktycznie - szkoda pieniędzy i lepiej je odpowiednio wykorzystać w letnim mercato...

- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Przyjdzie Maxi Moralez w imię utrzymywania dobrych stosunków z Atalantą i cacy
A tak na serio, to radzę co bardziej nerwowym przyjąć, że nikt nie przyjdzie w to okienko po prostu a każdy ewentualny zakup traktować jako niespodziankę. Szkoda zdrowia.

A tak na serio, to radzę co bardziej nerwowym przyjąć, że nikt nie przyjdzie w to okienko po prostu a każdy ewentualny zakup traktować jako niespodziankę. Szkoda zdrowia.
Ostatnio zmieniony 09 stycznia 2015, 18:37 przez RICTOR, łącznie zmieniany 1 raz.