Mercato (2012-2014)
- Mate.G
- Juventino
Sam nie wiem...
Wolałbym abyśmy jak najszybciej kupili tego napadziora...
Choć szczerze w to wątpię...
Jeśli Armero wypożyczymy to ok Wielkie brawa lecz jeśli wykupimy połówkę to papa top striker... Nasz rachunek w te marcetto będzie wynosił 50 mln~
Marotta chyba znów liczy, że uzbiera kasę ze sprzedaży na zakup napastnika...
Wolałbym abyśmy jak najszybciej kupili tego napadziora...
Choć szczerze w to wątpię...
Jeśli Armero wypożyczymy to ok Wielkie brawa lecz jeśli wykupimy połówkę to papa top striker... Nasz rachunek w te marcetto będzie wynosił 50 mln~
Marotta chyba znów liczy, że uzbiera kasę ze sprzedaży na zakup napastnika...

- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Prawda jest taka, że mamy kompletny już skład - oprócz oczywiście napastnika, myslenie czy będziemy grac 4-3-3 czy 3-5-2 nie ma większego sensu, bo będziemy grac zarówno jednym jak i drugim ustawieniem, tak jak to było ostatnio, dlatego kupujemy piłkarzy potrafiących grac i w takim i w takim ustawieniu, ewentulanie jakies brakujące elementy do konkretnego ustawienia. Do 4-3-3 teoretycznie brakuje LO, ale jest Chiellini, ewentulanie Ashton, od biedy mo,że zagrac Caceres wiec ktoś tam jest.
Tylko napastnika brak, napawa optymizmem to że zarząd widzi braku i je uzupełnia, więc wierzę że kupimy napastnika, odrazu mówie nie będzie to top, obstawiam Jovetica, który dla mnie jest takim półtopem
, oby tylko nie pazzini !!
Tylko napastnika brak, napawa optymizmem to że zarząd widzi braku i je uzupełnia, więc wierzę że kupimy napastnika, odrazu mówie nie będzie to top, obstawiam Jovetica, który dla mnie jest takim półtopem

Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- Spadino
- Juventino
Powtarza się sytuacja że wydajemy mnóstwo kasy (~42mln) a nie wzmacniamy formacji które trzeba wzmocnić czyt. lewy obrońca, topowy strajker.
Jeśli przyjdzie Armero to pół biedy...
Trzeba jeszcze się pozbyć Iaquinte, Krasicia, Melo, Mottę, Martineza, nie wiem co z Pazienzą, Zieglerem...
Tak więc kupmy już tego Armero, sprzedajmy w/w i może zostanie troche kasy choć wątpie żeby zostało na topka.
Jeśli przyjdzie Armero to pół biedy...
Trzeba jeszcze się pozbyć Iaquinte, Krasicia, Melo, Mottę, Martineza, nie wiem co z Pazienzą, Zieglerem...
Tak więc kupmy już tego Armero, sprzedajmy w/w i może zostanie troche kasy choć wątpie żeby zostało na topka.
JUVE PER SEMPRE!
- blackadder
- Juventino
No trzeba po raz kolejny pochwalić Marottę jeśli uda się wypożyczyć Armero. Bardzo podoba mi się ten zawodnik i fajnie będzie go mieć w kadrze. Widać że szykujemy transfer napastnika i dobrze byłoby ubiec Milan w sprawie Edina. '9' i okienko można uznać za zamknięte jeśli chodzi o transfery do klubu i spokojnie można przygotowywać się do sezonu.

- Qrczak
- Juventino
No jeszcze wypadało by posprzedawać zawodników, to trochę kasy przebędzie.konradrom pisze:Ja cieszyłbym się tak samo z Joveticia co i z Dżeko.
Dobrze tu panowie mówią, Armero + Topowy napastnik i Mercato można uznać za zamknięte, ba, nawet za udane
Ja jestem ciekaw, czy Marotta kupi jakiegos klasowego napastnika (już nie mówie nawet o topie). W tym okienku mam zaufanie do naszego dyrektorka ( co dziwnie brzmi xd), ale zasłużył sobie bo po takich transferach należy mu się. Jeszcze zobaczymy czy nauczył sie sprzedawać :-D
- deszczowy
- Juventino
Wymieniona połowa młodzieżówki, w tym nawet za kilku dobrze rokujących? Ogarnięci zmiennicy dla obrońców i pomocników? Jeden niezły napastnik (Gio) w zamian za jednego paździerzowego (Boriello)? Jeden dobry napastnik i powiem, że to było najlepsze mercato od calcio-syfu.konradrom pisze:Ja cieszyłbym się tak samo z Joveticia co i z Dżeko.
Dobrze tu panowie mówią, Armero + Topowy napastnik i Mercato można uznać za zamknięte, ba, nawet za udane
- Spadino
- Juventino
Skoro tak mówisz... nie chciałem przesadzać bo niektórzy byli napaleni na Kolarova, RVP, Verattiegodeszczowy pisze:Wymieniona połowa młodzieżówki, w tym nawet za kilku dobrze rokujących? Ogarnięci zmiennicy dla obrońców i pomocników? Jeden niezły napastnik (Gio) w zamian za jednego paździerzowego (Boriello)? Jeden dobry napastnik i powiem, że to było najlepsze mercato od calcio-syfu.konradrom pisze:Ja cieszyłbym się tak samo z Joveticia co i z Dżeko.

JUVE PER SEMPRE!
- Piotr Juvefan
- Juventino
Jest świetnie prawdopodobnie Armero dojdzie,teraz tylko uzbierać ze sprzedaży niepotrzebnych graczy najlepiej na Dzeko i jazda 

- pan Zambrotta
- Juventino
Udinese chętnie pozbywa się 1/3 swojego podstawowego składu, ale żąda gotówki. Wniosek? cała Serie A tonie w długach i rozpaczliwie potrzebuje pieniędzy. Mam nadzieję, że nasza sytuacja jest stabilna, a to wietrzenie szatni, jakie Marotta nam zafundował 2 lata temu teraz próbują wykonywać pozostałe kluby. Chętnie przeczytałbym raport, ile wydawały na pensje piłkarzy kluby w latach 2010, 2011 i 2012.
Narazie widzę to tak - Marotta próbuje za free załatwić Armero, a po sprzedaży naszych niepotrzebnych piłkarzy rozejrzeć się na rynku i przygotować jakąś ofertę za dostępnego snajpera. Ile to będzie, nie mam pojęcia, pewnie z trudem uzbieramy do 20 mln i zacznie się szukanie alternatywy alternatyw.
Ale i tak okienko jak najbardziej na plus. Nawet bez tap strajkra wierzę w przebudzenie Matriego lub Fabio.
Narazie widzę to tak - Marotta próbuje za free załatwić Armero, a po sprzedaży naszych niepotrzebnych piłkarzy rozejrzeć się na rynku i przygotować jakąś ofertę za dostępnego snajpera. Ile to będzie, nie mam pojęcia, pewnie z trudem uzbieramy do 20 mln i zacznie się szukanie alternatywy alternatyw.
Ale i tak okienko jak najbardziej na plus. Nawet bez tap strajkra wierzę w przebudzenie Matriego lub Fabio.
- vieira4
- Juventino
No daj spokój przecież prezes Udinese to przykład osoby która na piłce wychodzi na całkiem spory plus. Po prostu traktuje on to jako biznes i tyle.pan Zambrotta pisze:Udinese chętnie pozbywa się 1/3 swojego podstawowego składu, ale żąda gotówki. Wniosek? cała Serie A tonie w długach i rozpaczliwie potrzebuje pieniędzy. Mam nadzieję, że nasza sytuacja jest stabilna, a to wietrzenie szatni, jakie Marotta nam zafundował 2 lata temu teraz próbują wykonywać pozostałe kluby. Chętnie przeczytałbym raport, ile wydawały na pensje piłkarzy kluby w latach 2010, 2011 i 2012.
Swoją drogą ciekawi mnie jak sobie poradzi Zieliński teraz gdy w Udinese pomoc została rozmontowana. W tym klubie po jednym zabranym talencie szybko wyrasta drugi. Kto wie- może kolejnym Sanchezem będzie Polak.