Mercato (Lato 2016)
- Arbuzini
- Juventino
Mam mieszane odczucia w stosunku do Saponary. Nie mam wątpliwości, że to świetny zawodnik, ale wydaje mi się piłkarzem, który pełnię swojego potencjału pokazuje tylko wtedy kiedy jest podstawowym graczem, a u nas mogłoby być z tym ciężko.
Marchisio jest dla nas kimś w rodzaju "kapitana pomocy" i to zestawienie drugiej linii z Gundo i Witselem jest zwyczajnie zabawne.
Szkoda, że Soriano idzie do Interu. Widziałbym go w miejsce Asamoaha.
cziro pisze:Claudio nie jest w dwójce najlepszych b2b świata? A kto jest Witsel czy Gundogan? :lol: Nie jest wymarzonym registą? No nie jest, ale w tamtym sezonie nie raz dziękowałem losowi, że na regiście grał Claudio zamiast Pirlo (np. wyjazd z BVB)

Marchisio jest dla nas kimś w rodzaju "kapitana pomocy" i to zestawienie drugiej linii z Gundo i Witselem jest zwyczajnie zabawne.
Szkoda, że Soriano idzie do Interu. Widziałbym go w miejsce Asamoaha.
- CzeczenCZN
- Juventino
Po.1 Marchisio jest jednym z moich ulubionych piłkarzy Juventusu i w ogóle.cziro pisze:Marchisio
Po.2 Jakbym zamawiał koszulkę Juventusu to tylko z 8 Marchisio - z powodu, że to właśnie nasz najlepszy wychowanek.
Po.3 Gdzie ja napisałem sprzedać? - Nigdy w życiu(!) - jest coś takiego jak ławka.
No ale sympatię to jedno, a chcenie kogoś w podstawie to drugie. Dyskusja nie tyczy się jego odejścia - bym chyba zwątpił we wszystko - tylko tego że chciałbym kogoś innego w wyjściowej "11" drużyny. Dla mnie Gundogan jest znacznie lepszym registą niż on, a jako b2b wolałbym Witsela, bo to typowy przecinak. Jak już mówimy o marzeniach, to chciałbym w linii pomocy obok Pogby mieć Verrattiego.

Wiesz, może nie tyle marzę, co chciałbym - bardziej marzyłbym o zobaczeniu: Teixeiry w Juve za napastnikami, czy Fabinho na naszej PO, albo Benatii u nas na ŚO - no ale jedni postawili na Mario krzyżyk, inni jeszcze nie - pewnie jestem w mniejszości.cziro pisze:Co do Balotellego. Marzysz żeby zobaczyć Pogbę i jego w jednej drużynie?

- rydwadydwa
- Juventino
Ta? W takim razie moim ulubionym piłkarzem jest Rubinho :lol: Wg mnie trochę nie doceniasz Marchisio, no ale każdy ma prawo do opinii.ForzaItanimulli3vujcm pisze:No ale sympatię to jedno, a chcenie kogoś w podstawie to drugie.
Obawiam się, że sam Mario już dawno postawił na swojej karierze piłkarskiej krzyżyk.ForzaItanimulli3vujcm pisze:Wiesz, może nie tyle marzę, co chciałbym - bardziej marzyłbym o zobaczeniu: Teixeiry w Juve za napastnikami, czy Fabinho na naszej PO, albo Benatii u nas na ŚO - no ale jedni postawili na Mario krzyżyk, inni jeszcze nie - pewnie jestem w mniejszości.cziro pisze:Co do Balotellego. Marzysz żeby zobaczyć Pogbę i jego w jednej drużynie?
- CzeczenCZN
- Juventino
Garść plotek transferowych 
Według Di Marzio są rozmowy z AS Monaco w sprawie dwójki Portugalczyków: Bernardo Silvy oraz Moutinho - Calciomercato.com
Ten drugi jak ten drugi, ale tego pierwszego chętnie bym przywitał - ponoć perełka
Banega odejdzie z Sevilli - donoszą hiszpańskie źródła, bliżej dogadania się z nim jest Inter niż my - No i chyba wiemy ci robimy. :cwaniak:
Według L'Equipe obserwujemy talenty z Ligue 1: Ofensywnego Pomocnika - Sofiane Boufala z Lille; oraz dwójkę z Olympique Marseille: Michy Batshuayi - o czym już wcześniej były doniesienia, a także skrzydłowego Georgesa-Kévina N'Koudou - Czas znów złowić coś w tej Francji
Perełka prawdziwa :C Ponoć interesujemy się Biglią, ale Lotito chce 30 mln - yyyyy narazie
Na koniec jeszcze lepsze, ponoć nie wykluczamy pozyskania.... Montolivo

Według Di Marzio są rozmowy z AS Monaco w sprawie dwójki Portugalczyków: Bernardo Silvy oraz Moutinho - Calciomercato.com
Ten drugi jak ten drugi, ale tego pierwszego chętnie bym przywitał - ponoć perełka

Banega odejdzie z Sevilli - donoszą hiszpańskie źródła, bliżej dogadania się z nim jest Inter niż my - No i chyba wiemy ci robimy. :cwaniak:
Według L'Equipe obserwujemy talenty z Ligue 1: Ofensywnego Pomocnika - Sofiane Boufala z Lille; oraz dwójkę z Olympique Marseille: Michy Batshuayi - o czym już wcześniej były doniesienia, a także skrzydłowego Georgesa-Kévina N'Koudou - Czas znów złowić coś w tej Francji
Perełka prawdziwa :C Ponoć interesujemy się Biglią, ale Lotito chce 30 mln - yyyyy narazie

Na koniec jeszcze lepsze, ponoć nie wykluczamy pozyskania.... Montolivo
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 40 razy
- Otrzymał podziękowanie: 44 razy
Silva kozak. Treq jakiego potrzebujemy, tzn. oczywiście jeśli w ogóle chcemy zmienić ustawienie od nowego sezonu. W tym będziemy już raczej do końca grali tym co nam wychodzi najlepiej czyli 352.
Pozyskując Bernardo na 99.9% odpuścilibyśmy sobie Berardiego, oczywiście to tylko moja wizja tego co może się wydarzyć.
Pozyskując Bernardo na 99.9% odpuścilibyśmy sobie Berardiego, oczywiście to tylko moja wizja tego co może się wydarzyć.
- CzeczenCZN
- Juventino
To zależy, mając takiego grajka, trener mógłby powoli wdrażać swoje wymarzone ustawienie. Z tego co wiem, już podczas tego okienka składaliśmy ofertę 22 mln, a ASM oczekiwało 30Poprostu pisze:Silva kozak. Treq jakiego potrzebujemy, tzn. oczywiście jeśli w ogóle chcemy zmienić ustawienie od nowego sezonu. W tym będziemy już raczej do końca grali tym co nam wychodzi najlepiej czyli 352.
Ja bym powiedział, że prędzej z Saponary, z którym rzekomo jesteśmy po słowie jak i z jego klubem - wtedy to na 100%.Poprostu pisze:Pozyskując Bernardo na 99.9% odpuścilibyśmy sobie Berardiego, oczywiście to tylko moja wizja tego co może się wydarzyć.
W Berardiego i tak i tak wątpię, niezależnie od tego...
- wagner
- Juventino
Bardzo fajna alternatywa, w sumie idealna jak dla nas. Lazio ma kilku interesujących gracz, szkoda że ceny dla nas są tak zawyżone.ForzaItanimulli3vujcm pisze:Ponoć interesujemy się Biglią, ale Lotito chce 30 mln
W ramach toczącej się kilka stron wcześniej dyskusji o 5-tym napastniku przychodziło mi do głowy nazwisko Vazqueza.
Zapytam bo nie widziałem odpowiedniej ilości jego spotkań (moze ok. 7). Ile razy grał na trequa? Ciągle miałem możliwość jego oglądania na jednym ze skrzydeł w taktyce 4-3-3, w taktyce 3-5-2 jako napastnik podwieszony, za Dybalą, za Gilardino. Oczywiście Argentyńczyka widział bym jako zmiennika dla Paulo, w wypadku gdy wszyscy są zdrowi.Alexinhio-10 pisze:Vasquez to trequa, mimo że grywał w Palermo jako napastnik.
Kto napisał zimą? Jak wyłożymy kase to nam da.ForzaItanimulli3vujcm pisze:Zampa nam nie da Franco zimą, zapomnij...
Ostatnio zmieniony 31 stycznia 2016, 00:10 przez wagner, łącznie zmieniany 3 razy.
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Vasquez to trequa, mimo że grywał w Palermo jako napastnik. Wydaje mi się że on, albo Saponara do nas zawitają jeśli chodzi o tą pozycję w lato.
- CzeczenCZN
- Juventino
Zampa nam nie da Franco zimą, zapomnij... W sumie ciekawa alternatywa jakby co do ataku. No ale raz że latem by chciał za niego około 20, to zima, jak już miałby się zgodzić, to jeszcze sporo więcej - bez sensu...
Lepiej dać te 30 Monaco za Bernardo Silvę teraz.
Lepiej dać te 30 Monaco za Bernardo Silvę teraz.
- rydwadydwa
- Juventino
Biglia byłby wspaniałym transferem, ale ma bardzo mocną pozycję w Lazio więc raczej go nie puszczą 

- Cabrini_idol
- Juventino
Biglia to super zawodnik, tyle, że drogi ale nie dziwię się, jest to jeden z najlepszych b2b na świecie, podpora repry Argentyny. Super ambitny zawodnik, takich jakich w Juve zawsze potrzeba.

- [RAF]ErrazoR
- Juventino
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/juventus-turyn
To nasz profil na eurosporcie
z newsow
Barcelona podobno chce Cuardrado
To nasz profil na eurosporcie
z newsow
- annihilator1988
- Juventino
A ja milion euro. Juve to nie supermarket zwłaszcza, że Szalonooki zapowiedział wykup Kolumbijczyka.[RAF]ErrazoR pisze:http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/juventus-turyn
To nasz profil na eurosporciez newsow
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- CzeczenCZN
- Juventino
O 5 napastniku piszemy tu w kontekście kontuzji Mandzukica, a więc ktoś na terazwagner pisze:Kto napisał zimą? Jak wyłożymy kase to nam da.