Mercato (Lato 2016)
- CzeczenCZN
- Juventino
No, czyli jak widać "Świeckiej Tradycji" musi stać się zadość
Jak zawsze kolejny napastnik, na ławkę zimą. 32 wciąż czeka wolne - no bo to tak naprawdę, zajęty numer przez Matriego - tak jak 21 czy 10. Chodzi tylko o to że on wyskakuje na "gościnne występy" nie wiem jak wy, ale ja ogromną sympatią go darzę, jako człowieka, jako piłkarza. Tak zupełnie na poważnie, chyba on byłby najrozsądniejszym wyborem - o ile oczywiście by chciał. Zastanówmy się na trzeźwo: zna szatnie, zna zawodników, zna Maxa - jestem na tak! Jeżeli Alessandro się zgodzi 

- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Faktycznie może nie jestem do końca trzeźwy i o czymś zapominam, ale skąd on zna Maxa?ForzaItanimulli3vujcm pisze:Zastanówmy się na trzeźwo: zna szatnie, zna zawodników, zna Maxa - jestem na tak!
Edit: dobra, pamięć mi wróciła. Zwracam honor.

- Robaku
- Juventino
Ouh_yeah, Własnie o to chodzi. Według mnie - nie ma szans na deal z Lazialami, tam Matri jest zbyt ważny, przecież nie bedą grali Klose.
Trzeba zacząć szukac, kryteria są jasne:
a) nie za bardzo drogi,
b) może siedzieć na ławce i nie marudzić,
c) Włoch,
d) w kwiecie wieku - to nie czas na inwetycje w młodzież,
Sorry, ale po obecnej akcji z Hernanesem, nie zdziwie się jesli będzie to Palacio, bo:
a) Inter przejał Edera,
b) robimy ostatnio głupie deale z Interem,
c) Matri imo jest nie do wyjęcia mimo wszystko zbyt ważna persona w Lazio,
Inna opcja:
- Pazzini, już kiedyś było zainteresowanie chłopakiem lub DiNatale
Zal trochę, żesmy nie pogadali z Milanem o Egipcjaninie. Ale kto wiedział.
Trzeba zacząć szukac, kryteria są jasne:
a) nie za bardzo drogi,
b) może siedzieć na ławce i nie marudzić,
c) Włoch,
d) w kwiecie wieku - to nie czas na inwetycje w młodzież,
Sorry, ale po obecnej akcji z Hernanesem, nie zdziwie się jesli będzie to Palacio, bo:
a) Inter przejał Edera,
b) robimy ostatnio głupie deale z Interem,
c) Matri imo jest nie do wyjęcia mimo wszystko zbyt ważna persona w Lazio,
Inna opcja:
- Pazzini, już kiedyś było zainteresowanie chłopakiem lub DiNatale

- CzeczenCZN
- Juventino
Robaku pisze:Inna opcja:

Doświadczony w CL, tyle że kontrakt wysoki by chciał.
Byłem na Tak dla tego transferu, potem na Nie, teraz - sam nie wiem :co?:
- ozi(Forza_Juve)
- Juventino
podobno dogadaliśmy się z Empoli i latem Saponara zawita na Juventus Stadium.
co sądzicie o tym zawodniku. Skoro on, to Gundogan raczej nie...

Piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają!
- CzeczenCZN
- Juventino
No ale co Ty porównujesz? To tak jak powiedzieć skoro Benatia, to już nie Fabinho? Saponara to OP, Gundogan to ŚP - regista, owszem mogący grać na trequ niby, ale jego zadania to głównie środek pola. Zresztą nie wiadomo co będzie z Asamoahem. Sądzę że Saponara oznacza pożegnanie się z Hernanesem latem. Saponara to na pewno Włoch(sic!) z dużym potencjałem, robiący ciągłe postępy, ma świetny przegląd pola, możliwe że w większym klubie zrobi karieręozi(Forza_Juve) pisze:podobno dogadaliśmy się z Empoli i latem Saponara zawita na Juventus Stadium.![]()

Pytanie czy do 1 składu czy ławkę? Ja sądzę że to drugie i taktyka z trequartistą za plecami napastników będzie naszym 2(?) ustawieniem. Więc skoro on na ławkę, rodzi się pytanie - czy zostajemy przy 352?? Chociaż jaka taktyka, też będzie zależało od niego samego

BTW: Skoro mówimy o Trequartiście już - chce Alexa Teixeire :C
Do Redakcji? Dlaczego nazwiska piłkarzy, podkreśla mi na czerwono, a skoczków narciarskich nie? :mad2:
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 40 razy
- Otrzymał podziękowanie: 44 razy
Na SJ pojawiło się info, że w lecie Bayern będzie chciał Khedire za 15mln.
Ja bym go za tyle oddał
Ja bym go za tyle oddał

Ostatnio zmieniony 29 stycznia 2016, 19:56 przez Poprostu, łącznie zmieniany 1 raz.
- wagner
- Juventino
Mogą sobie chcieć. Nie jesteśmy marketem i zapleczem Bayernu Monachium. Ancelotti od nowego sezonu trenerem, nie dziwota że media będą łączyć nazwiska rynku włoskiego z drużyną z Bawarii. Już mówiło się o Higuainie, teraz Sami.Poprostu pisze:Na SJ pojawiło się info, że w lecie Bayern będzie chciał Khedire za 15mln.
Saponara ? Jestem za. Być może to początek pozbywania się Hernanesa, Asamoaha, no i ciekawe co z Pereyrą.

- SKAr7
- Juventino
? Cassano gra żałośnie słabo, strzelił 1 bramkę w 14 meczach(akurat z nami, jak się spiął) i zupełnie nie ma dawnej motoryki, którą potrafił wygrać mecz. W jaki sposób to jest "odbudowanie"? :shock:Robaku pisze:ale Montella całkiem nieźle odbudował Cassano.
- Robaku
- Juventino
https://www.whoscored.com/Players/711/SKAr7 pisze:? Cassano gra żałośnie słabo, strzelił 1 bramkę w 14 meczach(akurat z nami, jak się spiął) i zupełnie nie ma dawnej motoryki, którą potrafił wygrać mecz. W jaki sposób to jest "odbudowanie"? :shock:Robaku pisze:ale Montella całkiem nieźle odbudował Cassano.
Tam na dole są statsty z ostatnich spotkań.Skar7 ja myślałem,że ty oglądasz coś więcej w Serie A niż tylko mecze Juve.
- SKAr7
- Juventino
A i owszemRobaku pisze: Tam na dole są statsty z ostatnich spotkań.Skar7 ja myślałem,że ty oglądasz coś więcej w Serie A niż tylko mecze Juve.

Ostatnio zmieniony 29 stycznia 2016, 21:58 przez SKAr7, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sorek21
- Juventino
Wcale nie potrzebujemy nowego napastnika.Mandzukić wraca za miesiąc a w tym czasie będą grali Dybala Zaza i Morata z tą różnicą że Zaza powinien dostać swój czas oraz czas Chorwata. Z ogórkami w ataku może zagrać też Cuadrado,który aż pali się do gry.
Jak kogoś kupować to sensownego a nie dziada typu Anelka,Boriello czy Bendtner.
Jak kogoś kupować to sensownego a nie dziada typu Anelka,Boriello czy Bendtner.
- Hed
- Juventino
- Podziekował: 80 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Również o tym odrazu pomyślałem jak przyszło info o kontuzji Mandzura. I myślę że to byłaby ciekawa opcja, nie potrzeba nam żadnego koła zapasowego, typu Matri, notabene którego Lazio i tak by nie oddało.Sorek21 pisze: Z ogórkami w ataku może zagrać też Cuadrado,który aż pali się do gry.