Liga Mistrzów 2013/14
- Mehehehe
 - Juventino

- Podziekował: 2 razy
 - Otrzymał podziękowanie: 18 razy

Zamierzam obejrzeć ciekawe spotkanie, więc Atletico-Barca. Czuję, że losy awansu mogą roztrzygnąć się w karnych. I do tego Barcelona z 3 słupkami w bramce  :lol:
I już się zaczęło strzelanie w Madrycie
  Najpierw bomba w słupek, potem jeszcze utrzymanie przy piłce i bez szans Pinto przy strzale Koke.

I już się zaczęło strzelanie w Madrycie
- Monte Cristo
 - Juventino

Atletico gwalci Barcelone podczas pierwszych 20 minut  :shock:

Od ponad 20 lat nie mieszkam w Polsce i z jezykiem mam malo kontaktu, wiec w razie bledu ortograficznego daruj sobie poprawianie mnie.
						- Myzarel
 - Juventino

Wydaje mi się że jeśli Atletico wywali barcę z LM to Katalończycy zrobią im ładne kuku w lidze  

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
						- Siewier
 - Administrator

- Podziekował: 3 razy
 - Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Co rozumiesz, przez kuku?Myzarel pisze:Wydaje mi się że jeśli Atletico wywali barcę z LM to Katalończycy zrobią im ładne kuku w lidze
Trzeba pamiętać też o tym, że czasami gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta
- Adrian27th
 - Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Co jak co, ale przyznac trzeba że Webb jest kozak. Sposób w jaki prowadzi spotkanie, fakt że nie reaguje na przewracanki piłkarzy Barcy etc. pokazuje że to chyba obecnie Nr 1 na świecie. Gratulacje dla Pana.
Nudy w Monachium. Czuje ze za rok zaczna przegrywać i Guardiola odejdzie bo znowu 'straci wene'.

Nudy w Monachium. Czuje ze za rok zaczna przegrywać i Guardiola odejdzie bo znowu 'straci wene'.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
						"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- bendzamin
 - Redaktor

Piwko średniejarmel pisze:A i jak co to polecam transmisje z heinekena, zero ściny, dobra jakość i piwko dobre
Dzisiaj jako mecz główny pojedynek hiszpański, obok sobie leci Bayern. Atletico mega pechowo, trzy razy w poprzeczkę. Webb fajnie prowadzi mecz, beka z polskich komentatorów jęczących coś o dwóch karnych dla Barcy :lol:
- ewerthon
 - Juventino

Tiago gra w pierwszym składzie Altetico. Przyznaje, że kiedy opuszczał Juventus uznawałem go za piłkarza wypalonego, który żadnemu większemu klubowi już się nie przyda. Okazało się jednak, że kiedy ktoś zmieni otoczenie i znajdzie swój gry, to może jeszcze powrócić do dawnej formy.

- wagner
 - Juventino

Jak to powiedział komentator: Bayern gra ala piłka ręczna, po obwodzie i nie mogą się przecisnąć. Dużo strzałów, dużo podań, posiadanie.. ale nic klarownego. Jak dla mnie troche.. nudno. Jak Bayern nie zaciśnie pośladków i zrobi "coś" więcej to skończy się na kontrze Men. Utd i... ? Rooney już mógł ukłuć.zahor pisze:Ktoś ogląda mecz w Monachium? Dlaczego jest 0:0?
PS: Bardzo dobry mecz Kagawy
Edit: Gol cudo
Edit2: -.- Serio ?
					Ostatnio zmieniony 09 kwietnia 2014, 22:01 przez wagner, łącznie zmieniany 1 raz.

- mateo1234565
 - Juventino

już miałem pisać, że półfinały ENG - ESP, ale szybka odpowiedź Bayernu. Także tego... dopóki piłka w grze wszystko jest możliwe
Może jakiś konkurs rzutów karnych nam się szykuje w którymś meczu?

Może jakiś konkurs rzutów karnych nam się szykuje w którymś meczu?
					Ostatnio zmieniony 09 kwietnia 2014, 22:05 przez mateo1234565, łącznie zmieniany 1 raz.

- Sila Spokoju
 - Juventino

- Podziekował: 34 razy
 - Otrzymał podziękowanie: 64 razy

Moim zdaniem karny za faul na Villi powinien zostać podyktowany. Jaram się grą Atletico