Afera Calcioscommesse
- mnowo
- Qualità Juventino
Najbardziej chore jest to, że okazuje się, że o wyjaśnienia do Komisji wystąpił teraz sam... prokurator - bo nie rozumie stanowiska Komisji, wystąpił o doprecyzowanie.
Ostatnio zmieniony 01 sierpnia 2012, 14:36 przez mnowo, łącznie zmieniany 2 razy.
- Łoles
- Juventino
...ja bym do tego jeszcze dopisał że Moratti to ........*stahoo pisze:Ja bym po całej sprawie, jeśli zakończy się happy-endem (są drobne przesłanki - post mnowo) naszył 30 gwiazdek na koszulki...
Ciemność widzędeszczowy pisze:Co to będzie, panowie?![]()

Dalej wierzę w Antoniego!
Prokurator nie rozumie decyzji komisji, to już jest cyrk, choć bardziej pasuje określenie burdell, na kółkach.
Edyta:
No to się zaczęło na ostro widzę, gogogo Conte Rangers!!!:dance:mnowo pisze:Adwokaci Conte właśnie wystąpili o odwołanie sędziów zasiadających w Komisji Dyscyplinarnej.
*tutaj wstawić cokolwiek obraźliwego do wyboru do koloru.
Ostatnio zmieniony 01 sierpnia 2012, 14:37 przez Łoles, łącznie zmieniany 2 razy.
"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
- stahoo
- Juventino
Ja piernicze
Ładny syf tam jest.
Swoją drogą czy dobrze rozumiem, że największe sankcje grożą nie Conte, Bonucciemu czy głównemu ustawiaczowi, a... Stelliniemu??

Swoją drogą czy dobrze rozumiem, że największe sankcje grożą nie Conte, Bonucciemu czy głównemu ustawiaczowi, a... Stelliniemu??
yanquez pisze:Niech wystąpią o wyprowadzenie ich na chwilkę przed budynek...mnowo pisze:Adwokaci Conte właśnie wystąpili o odwołanie sędziów zasiadających w Komisji Dyscyplinarnej.

Ostatnio zmieniony 01 sierpnia 2012, 14:38 przez stahoo, łącznie zmieniany 1 raz.
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Niech wystąpią o wyprowadzenie ich na chwilkę przed budynek...mnowo pisze:Adwokaci Conte właśnie wystąpili o odwołanie sędziów zasiadających w Komisji Dyscyplinarnej.
- Bartek88
- Juventino
Ja bardziej myslalem, ze to prokurator moze byc znajomym Morattiego ale,że sędziowie?! :shock: :shock:
Czy tylko ja czuje niesmak, ze Conte jest winny prowadzenia druzyny w meczu, ktory byl ustawiony dobrze o tym wiedząc? :?
Czy tylko ja czuje niesmak, ze Conte jest winny prowadzenia druzyny w meczu, ktory byl ustawiony dobrze o tym wiedząc? :?
Ostatnio zmieniony 01 sierpnia 2012, 14:41 przez Bartek88, łącznie zmieniany 1 raz.
- mnowo
- Qualità Juventino
Będzie chodziło raczej o to (z tego co rozumiem), że decyzji o oddaleniu wniosku o ugodę już nie cofną, ale adwokaci Conte nie zgadzają się, żeby ta sama Komisja podejmowała decyzję w sprawie nowych warunków ugody.
- mazi12
- Juventino
Albo krzesło elektryczne. Z tym, że Pepe z, a Bonu bez umoczonej gąbki.yanquez pisze:Patrząc na normy tego sądu, to pewnie czapę dostaną...Szaq pisze: Wiadomo, co grozi Bonnu i Pepe ?
CO tu się dzieje. Przyjęli wnioski wszystkich, a odrzucili ugodę Conte?! No co to ma znaczyć. I niech jeszcze ktoś powie, że to przypadek...