Wszystko o Interze
- wojczech7
- Juventino
Perspektywicznego ponieważ? Taddei z Perottą na bokach obrony to perspektywa środka tabeli, jak na moje... Roma, przypominam, zdobyła na tę chwilę 1 punkt po słabych spotkaniach i w marnym stylu odpadła w eliminacjach do LE. Nie należy ich mieszać z tego tytułu z błotem ani skreślać na dzień dobry, ale tym bardziej nie należy mówić, że jest z nimi dobrze, skoro nie jest.Bartek88 pisze:Do tego Roma ma bardzo perspektywicznego trenera.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- strong return
- Juventino
Tak Lazio ma szanse na podium SerieA, jeśli: Moratti dalej będzie udawał Greka, Conte się nie sprawdzi, a Enrique z jego drużyną będą grali jak grają. Co nie zmienia faktu, że jakieś szanse na ćwierćfinał LM ma/miałby tylko Milan, jak również na wyjście z grupy z MC, Bayernem i Villarealem. Gdyby z ligą było dobrze to: Inter i Juve prowadziliby inni-pewniejsi trenerzy. Natomiast gra mistrza SerieA nie opierałaby się na Van Bommelu-odrzutku-dobrze wkomponowanym,-ale jednak z Monachium, czy na weteranie weteranów Seedorfie i jego dobrej formie- w pomocy. Kiedyś w tej lidze grały gwiazdy światowej piłki pierwszej wielkości na dany moment-teraz wybył Eto'o i może wybyć Sneijder. I co? Jakby się uprzeć to pod to miano można podciągnąć T.Silvę i Ibrę-choć on już jest właśnie naciągany, jak będzie grał dobrze-to może jeszcze Pato plus Wes. Tyle.
Oby nasz Vidal kiedyś, choć dobrze by było gdyby wychodził jednak w pierwszym składzie. Włochów(naszych 8) ), którzy mogą dojść do formy-nie liczyłem.
PS-no jeśli dla Ciebie Bartku wczorajszy mecz Interu z Romą był dobry...to no nic. Dla mnie był on bardzo, bardzo średni. Już mecz Milanu z Lazio sprzed ponad tygodnia był lepszy o klasę. Szybki, twardy, z sytuacjami.
Wczoraj- trenerzy miotali się sami ze sobą, gdzie mnóstwo zawodników grało, na improwizacji nie na swoich pozycjach. Dla mnie to był mecz drużyn w kryzysie. Każdy sposób gry w piłkę jest, czy może być dobry, o ile jest skuteczny. Zależy, kto jest trenerem i kto jest wykonawcą. Przykład-rok 2003. Gdyby były pieniądze-byliby piłkarze i trenerzy itd.
Oby nasz Vidal kiedyś, choć dobrze by było gdyby wychodził jednak w pierwszym składzie. Włochów(naszych 8) ), którzy mogą dojść do formy-nie liczyłem.
PS-no jeśli dla Ciebie Bartku wczorajszy mecz Interu z Romą był dobry...to no nic. Dla mnie był on bardzo, bardzo średni. Już mecz Milanu z Lazio sprzed ponad tygodnia był lepszy o klasę. Szybki, twardy, z sytuacjami.
Wczoraj- trenerzy miotali się sami ze sobą, gdzie mnóstwo zawodników grało, na improwizacji nie na swoich pozycjach. Dla mnie to był mecz drużyn w kryzysie. Każdy sposób gry w piłkę jest, czy może być dobry, o ile jest skuteczny. Zależy, kto jest trenerem i kto jest wykonawcą. Przykład-rok 2003. Gdyby były pieniądze-byliby piłkarze i trenerzy itd.
Ostatnio zmieniony 18 września 2011, 19:33 przez strong return, łącznie zmieniany 3 razy.
Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
I believe in Fernando GoLLente!
- wojczech7
- Juventino
Jakie akcje kombinacyjne? Jakieś sytuacje bramkowe Roma stworzyła? Samo posiadanie piłki nic nie daje. Inter grał kupę, a i tak mógł wygrać ten mecz, bo zdecydowanie bardziej zagrażał bramce Rzymian. Daliście się ponieść widząc na ławce gościa z Barcelony.Bartek88 pisze:Ogladales mecz Romy z Inte*em?
Nie chodzi mi o zapal, ale o pomysl na gre, akcje kombinacyjne. Jak to ogladalem to mialem wrazenie, ze patrze na zupelnie inny futbol niz jest we wloszech.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Dajcie spokój z Taddeim i Perottą na bokach obrony. Roma grała przecież trójką środkowych i bocznymi pomocnikami, którzy się wracali.
Mecz był po prostu słaby. Roma coś tam klepała ale pod polem karnym ktoś gubił piłkę albo szedł na faul a Inter polegał głównie na indywidualnych akcjach piłkarzy, którzy potrafią strzelić tak gola ale żadnemu wczoraj nie wyszło.
Mecz był po prostu słaby. Roma coś tam klepała ale pod polem karnym ktoś gubił piłkę albo szedł na faul a Inter polegał głównie na indywidualnych akcjach piłkarzy, którzy potrafią strzelić tak gola ale żadnemu wczoraj nie wyszło.
- @D@$
- Juventino
Czyli grali jak Barca, ale ta sprzed kilku lat, czy 50 podań i zepsuta kacjawojczech7 pisze:Jakie akcje kombinacyjne? Jakieś sytuacje bramkowe Roma stworzyła? Samo posiadanie piłki nic nie daje. Inter grał kupę, a i tak mógł wygrać ten mecz, bo zdecydowanie bardziej zagrażał bramce Rzymian. Daliście się ponieść widząc na ławce gościa z Barcelony.

- Bartek88
- Juventino
Widzieliscie sredni mecz, bo raz inter bronil sie w 5 czasami, w 7 a dwa te akcje nie wychodzily, Roma jest niezgrana, zadna taktyka nie bedzie dzialac od 1 czy 2 meczu, ale wyraznie bylo widac potencjal (np. biegnie sobie pilkarz romy, przebiega obok niego drugi pilkarz i zabiera mu pileczke, a pedałek z interu jest przez chwile zdezorientowany ;] )
- Bartek88
- Juventino
Maja prawo narzekac bo z Serie A nie bylo najlepiej tylko, ze to sie zaczelo zmieniacMarian50 pisze:Bartek tu na forum jak cokolwiek pozytywnego napiszesz o Serie A,bądż Juventusie to i tak marudy Ciebie zjadą...Musisz się do tego przyzwyczaić,jak ja.

Ale nie wszyscy sa tak zajefajni jak my, zeby to dostrzec
- Serpente
- Interista
Bartku,nie wiem gdzie ty widzisz poprawę w Serie A,bo tak jak było słabo tak jest słabo,żenująco słabo a najgorsze jest to że nic się z tym nie robi. Widzieliście gdzieś jakieś informacje o nowych szkółkach,szkoleniu młodzieży,czy podziału zysków,czy może o planach wykupienia stadionu na własność klubów ? Nie,ta liga jest po prostu 100 lat za murzynami pod każdym względem !!! Idealnie opisał to strong return na poprzedniej stronie.
:shock: :rotfl:kamilu_87 pisze:Złodziejskie merdasy, chwalą sie naszymi tutułami.

- Bartek88
- Juventino
Widze poprawe w stawianiu na (i sprowadzaniu) mlodych utalentowanych pilkarzy , dobrych trenerow z poza calcio, widze wloskie druzyny walczace w LM jak rowny rownym. Oczywiscie ze daleko nam do Hiszpanii czy Anglii, ale jest LEPIEJ niz bylo np. dwa lata temu.
Pozatym silny Juventus to silna reprezentacja wloch, moze z ligą tez taka zaleznosc jest? :-D
Pozatym silny Juventus to silna reprezentacja wloch, moze z ligą tez taka zaleznosc jest? :-D
- annihilator1988
- Juventino
Mamy potwierdzony konflikt na linii Elia-Lucio. Jak ten śmieszny klubik zmienia piłkarzy, kiedyś Lucio grał fair play, teraz niczym nie różni się od Dejana
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG