LaLiga
- Desperado---ALEX
- Juventino
zgadzam sie z Juventinho Roma nie istnieje bez Tottiego :!: :!: :!:
- kouba
- Qualità Juventino
Owen, Rivaldo - kto jeszczeToMeK pisze:Totti, Henry, Rosicky - kto jeszcze?
Co do Tottiego, ...a niech przechodzi, mnie nie zależy na jego karierze, czy zarobkach, przynajmniej Roma będzie troche słabsza
- Alessandro
- Juventino
Totti to symbol Romy. Nie wyobrażam sobie Romy bez Tottiego, to tak jak Juve bez Del Piero.
- nookie
- Juventino
Roma ne odda Tottiego...ne ma szans..oni bez niego ne dadza sobie rady nawet w samym serie A ne mowiac juz o europie..
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Walo
- Juventino
ROMA TO TOTTI , A TOTTI TO ROMA :!:
Nie wyobrażam sobie żeby Totti opuścił Rzym , a tym bardziej Italię :!:
A ten real to niech spalą jak najszybciej :!: Takie gwiazdy a w cale nie potrafią grać :!: Żeby z 14 drużyną w tabeli na wyjeździe 4:1
Przegrać :!: To nie jest śmieszne lecz wręcz żałosne :!: Już nie długo real będzie skończony :!: :!:
Nie wyobrażam sobie żeby Totti opuścił Rzym , a tym bardziej Italię :!:
A ten real to niech spalą jak najszybciej :!: Takie gwiazdy a w cale nie potrafią grać :!: Żeby z 14 drużyną w tabeli na wyjeździe 4:1
Przegrać :!: To nie jest śmieszne lecz wręcz żałosne :!: Już nie długo real będzie skończony :!: :!:
- KwiAtek
- Juventino
sytuacja jest conajmniej dziwna, z tego co wiem Real jest zadluzony na astronomiczne kwoty, tymczasem dalej prowadzi swoja bezsensowna polityke transferowa, wydaje mi sie, ze chca tylko narobic szumu w mediach.. i co na to FIFA
"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- Johnny777
- Juventino
Wiesz...gdziesz wyczytałem że w "orbicie zainteresowania" gardłowych jest również............Nedved... :?ToMeK pisze:Totti, Henry, Rosicky - kto jeszcze?
A co do Tottiego, to raczej nie sądzę... zawsze twierdził że jest romanistą na zawsze... ale co pieniądze z tym zrobią to nie wiem... :?
- Reggie
- Juventino
HAHAHAHA
no i gdzie oni go postawią? chyba będzie ławę grzał, albo zmienią taktykę na 3-4-3, co w przypadku dotychczas fatalnej obrony nie zapowiada się fascynująco
no i gdzie oni go postawią? chyba będzie ławę grzał, albo zmienią taktykę na 3-4-3, co w przypadku dotychczas fatalnej obrony nie zapowiada się fascynująco
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- Desperado---ALEX
- Juventino
Bez sensu :!: :!: :!: Tyle ofensywnych pomocnikow w Realu to napewno jakas plotka predzej przejdzie do Liverpoolu :!: :!: :!: