Liga Mistrzów 2011/12
- Bubu1899
- Milanista
Gwiazdą ligi? Gdzie tak napisałem? W telegazecie? :rotfl:pan Zambrotta pisze:jak oceniasz piłkarzy po wynikach w telegazecie, to nic dziwnego, że Nocerino jest gwiazdą ligi.
W meczu z nami też niewiele pokazał.
Z Wami chyba jakiegoś gola strzelił, no ale to sie zapewne nie liczy.
Najlepszy transfer Milanu w tym sezonie, jeden z 4-5 najlepszych zawodników w zespole i powie Ci to prawie kazdy kibic Milanu.
No ale zapewne jak to na tym forum bywa i tak wiesz lepiej bo Milan ogladasz ze dwa razy czesciej niz ja :lol:
Milano siamo noi!
Polakom gratulujemy Milan Club Polonia!

- pan Zambrotta
- Juventino
Bonuc mu piłkę wystawił i musiał zmienić tor jej lotu, żeby wpadła do bramki obok zaskoczonego Buffona. Masz rację, nie liczy sięBubu1899 pisze: Z Wami chyba jakiegoś gola strzelił, no ale to sie zapewne nie liczy.
to słaby musi być ten Milan. A raczej - chimeryczny. Widać to było po dzisiejszym meczu.Bubu1899 pisze:Najlepszy transfer Milanu w tym sezonie, jeden z 4-5 najlepszych zawodników w zespole i powie Ci to prawie kazdy kibic Milanu.
nie wiem, ile meczów Milanu oglądasz, nie obchodzi mnie to, Ciebie też nie powinno obchodzić ile ja meczów widziałem. Liczy się to, że Nocerino jest przeciętny.Bubu1899 pisze:No ale zapewne jak to na tym forum bywa i tak wiesz lepiej bo Milan ogladasz ze dwa razy czesciej niz ja :lol:
- kovalainen10
- Juventino
Pojedynek trwał 180 minut,z czego Arsenal zagrał dobrze tylko 1/4 tego czasu. W Mediolanie totalna klapa,dzisiaj Milan w drugiej połowie grał już swoje... więc nie rozumiem euforii. Dziękuję 

JUVE
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Generalnie gdyby Arsenal w Mediolanie nie zagrał w obronie w stylu ŁKSu to może by przeszli ten Milan. Ale to tylko takie gdybanie.
Smutne jest to, że w Arsenalu każdy 17latek potrafi szarpnąć dryblingiem a w Juventusie w sumie nikt.
Smutne jest to, że w Arsenalu każdy 17latek potrafi szarpnąć dryblingiem a w Juventusie w sumie nikt.
- ewerthon
- Juventino
Idealny wynik. Lubię Arsenal, więc liczę, że to zwycięstwo ich solidnie zmobilizuję do walki o występ w LM w następnym sezonie. Natomiast Milan gra dalej... pierwszy raz od 2007 roku :shock: . Teraz Allegri pewnie postawi całe siły na te rozgrywki, dzięki czemu szanse Juventusu rosną.
- Dante93
- Juventino
Jak na moje oko to bardziej od Milanu sfrajerzyl Arsenal. Dlaczego? Bo po świetnej pierwszej połowie, gdy mieli Milan praktycznie na widelcu, 'odechciało' im sie grać. Milan w drugiej połowie był zespołem zdecydowanie lepszym, i wynik do całości spotkania jest zupełnie nieadekwatny. Szczerze myślałem, że jeżeli Milan nie wbije na 3:1 to Arsenal wbije na 4:0. Tymczasem Londynczycy zupełnie przestali grać w piłke, i oprócz jednej sytuacji, którą swoją zdrogo VP spieprzył jak trampkarz, zbyt wielkiego zagrożenia nie stwarzali. No ale to tylko potwierdza teze, że Arsenal nigdy WIELKIM zespołem sie nie stanie. Skoro w takiej sytuacji zupełnie odpuszczają, mimo że mieli 45 minut na strzelenie jednego gola... :roll:
- Brutalo
- Juventino
Szczekają psy. Jak piszesz o szczekaniu, to do budy.Bubu1899 pisze:Mi pasuje taki slaby Milan, ktory jest w 1/4 i lideruje w lidze...
No ale szczekaj sobie dalej
milan szczęśliwie dzisiaj awansował dalej. Wprawdzie miał dwie (?) dobre sytuacje, ale Arsenal miał znacznie więcej z gry. Zabrakło im trochę powera. Koniec końców... spoko. Niech się męczą dalej, byle by finału nie powąchali.
- pablo1503
- Juventino
Nasz obrońca podał mu piłkę pod nogi, a ten strzelił gola po rykoszecie. Przy tej bramce pokazał swój geniuszBubu1899 pisze:chyba jakiegoś gola strzelił, no ale to sie zapewne nie liczy.

Jeden z pięciu najlepszych. Zważywszy, że w drużynie gra 11, to bycie w pierwszej piątce jest niebagatelnym wyróżnieniem.Bubu1899 pisze:Najlepszy transfer Milanu w tym sezonie, jeden z 4-5 najlepszych zawodników w zespole

Trawa jest zielona, a ogień jest gorący. To jest przecież oczywiste.zahor pisze:Ibra jest lepszy od Matriego, Boateng jest wart więcej niż Marchisio
Zbyt bardzo poniosły Cię emocje po meczu z Arsenalem na San Siro, skoro twierdzisz, że Milan jest w stanie ograć Barcelone i powalczyć w LM. Milan jest topową drużyną, co do tego nie wątpliwości, ale to jeszcze nie jest ich rok.
.zahor pisze:Milan jest najsilniejszym zespołem we Włoszech
IMO najlepszą drużyną we Włoszech jest Napoli. Ich problemem jest nierówność i granie strasznej sinusoidy w lidze. Cavani + Lavezzi > Ibrahimović + Robinho.
Oxlade-ChamberlainOuh_yeah pisze:Smutne jest to, że w Arsenalu każdy 17latek potrafi szarpnąć dryblingiem a w Juventusie w sumie nikt.

- zahor
- Juventino
Fajnie, ale ja to pisałem dużo wcześniej niż po pierwszym meczu z Arsenalem, a konkretnie to po zaciętym dwumeczu w fazie grupowej, w którym zagrali otwartą piłkę i nieznacznie ulegli. Cieżko po tamtych meczach uznać ze w pojedynku z Barceloną byliby kompletnie bez szansTrawa jest zielona, a ogień jest gorący. To jest przecież oczywiste.
Moim zdanie, to zbyt bardzo poniosły Cię emocje po meczu z Arsenalem na San Siro, skoro twierdzisz, że Milan jest w stanie ograć Barcelone i powalczyć w LM. Milan jest topową drużyną, co do tego nie wątpliwości, ale to jeszcze nie jest ich rok.
Pisałem o tym przed chwilą - najlepszy zespół to ten, który gra nieźle nawet jak nie idzie. Napoli w gazie jest niesamowite, zwłaszcza w przodzie. Problem w tym że poza szczytową formą, a tak jest w tym roku w lidze bardzo często, ma zwyczaj zawodzić.
IMO najlepszą drużyną we Włoszech jest Napoli. Ich problemem jest nierówność i granie strasznej sinusoidy w lidze. Cavani + Lavezzi > Ibrahimović + Robinho.
- Bubu1899
- Milanista
No tak, Milan ma tylko 11 osobową kadrę, która gra cały sezon bez zmian, omijaja nas kontuzje itdpablo1503 pisze: Jeden z pięciu najlepszych. Zważywszy, że w drużynie gra 11, to bycie w pierwszej piątce jest niebagatelnym wyróżnieniem.![]()
:rotfl:
Ciekawi mnie uczepienie się stwierdzenia "geniusz" ktorego w zadnym poscie nie uzyłem, no ale to specyfika tutejszych dyskusji

Milano siamo noi!

- DiaVolO
- Juventino
Ibra po prostu najzwyczajniej na świecie zagrał dobry mecz, których gra bardzo mało w LM a już tym bardziej w fazie pucharowej, zresztą Arsenal to chyba wyjątek bo 2 lata temu wpakował im 2 bramki, na SS też sobie nieźle poradził ale reszta jego spotkań z mocnymi rywalami to żenua, żaden jeden czy tam dwa dobre mecze z Arsenalem tego nie zmienią!Negri pisze: Niech będzie, nieodpowiednie słowo. Późna pora, zmęczenie itp.
Wstaw tam sobie, że ich ograł lub też pokazał miejsce w szeregu.
- pablo1503
- Juventino
Zapomniałem, że Milan co tydzień wychodzi z inną kadrą na mecz. Sorry, my bad :oops:Bubu1899 pisze:No tak, Milan ma tylko 11 osobową kadrę, która gra cały sezon bez zmian, omijaja nas kontuzje itd
Bycie w pierwszej 5 na 14 piłkarzy jest o wiele większym wyróżnieniem.

- Cabrini_idol
- Juventino
Fajnie jakby trafili na Inter lub Benfice w nastepnej rundzie troche sie pomęczyli a pózniej Barca lub Real , tutaj jeszcze bardziej by sie napocili ale na 85 % odpadli ( nie oszukujmy sięBarca i Real są wieleeeee km przed innymi drużynami a co za tym idze przed nierównym a wręcz czasami słabym milanem też), i liga też by im uciekła na rzecz ^^ .
Nie mogę patrzeć na Mexesa,Bommela i Cygana , mdli mnie , szczególnie na szczurowaty ryjek tego ostatniego, ma wręcz wymalowaną na swojej twarzy cenę , jak te Panie co 2 przecznice dalej u mnie stoją w oknach.
Bubu juz lepiej ? Szcerze to wstyd że druzyna któa w 2007 roku była najbogatsza i najlepsza druzyna na swiecie teraz musi walczyc z podnoszacą sie z kolan drużyną Juve, ktora w 2006 roku grala w Seria B ( NIESLUSZNIE czyt wyrok.) To znaczy o waszej pyszalkowatosci.
Nie mogę patrzeć na Mexesa,Bommela i Cygana , mdli mnie , szczególnie na szczurowaty ryjek tego ostatniego, ma wręcz wymalowaną na swojej twarzy cenę , jak te Panie co 2 przecznice dalej u mnie stoją w oknach.
Bubu juz lepiej ? Szcerze to wstyd że druzyna któa w 2007 roku była najbogatsza i najlepsza druzyna na swiecie teraz musi walczyc z podnoszacą sie z kolan drużyną Juve, ktora w 2006 roku grala w Seria B ( NIESLUSZNIE czyt wyrok.) To znaczy o waszej pyszalkowatosci.
Ostatnio zmieniony 06 marca 2012, 23:53 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 2 razy.

- Bubu1899
- Milanista
http://www.acmilan.pl/zespol/kadry_arch/kadra_11_12.phppablo1503 pisze:Zapomniałem, że Milan co tydzień wychodzi z inną kadrą na mecz. Sorry, my bad :oops:Bubu1899 pisze:No tak, Milan ma tylko 11 osobową kadrę, która gra cały sezon bez zmian, omijaja nas kontuzje itd
Bycie w pierwszej 5 na 14 piłkarzy jest o wiele większym wyróżnieniem.
Tak, mamy 14 osobową kadrę \o/
Uwielbiam takie dyskusje

Milano siamo noi!