Liga Mistrzów 2011/12

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Bubu1899

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2012, 23:04

pan Zambrotta pisze:jak oceniasz piłkarzy po wynikach w telegazecie, to nic dziwnego, że Nocerino jest gwiazdą ligi.
W meczu z nami też niewiele pokazał.
Gwiazdą ligi? Gdzie tak napisałem? W telegazecie? :rotfl:
Z Wami chyba jakiegoś gola strzelił, no ale to sie zapewne nie liczy.
Najlepszy transfer Milanu w tym sezonie, jeden z 4-5 najlepszych zawodników w zespole i powie Ci to prawie kazdy kibic Milanu.
No ale zapewne jak to na tym forum bywa i tak wiesz lepiej bo Milan ogladasz ze dwa razy czesciej niz ja :lol:

Milano siamo noi!
Polakom gratulujemy Milan Club Polonia!
Obrazek
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2012, 23:08

Bubu1899 pisze: Z Wami chyba jakiegoś gola strzelił, no ale to sie zapewne nie liczy.
Bonuc mu piłkę wystawił i musiał zmienić tor jej lotu, żeby wpadła do bramki obok zaskoczonego Buffona. Masz rację, nie liczy się
Bubu1899 pisze:Najlepszy transfer Milanu w tym sezonie, jeden z 4-5 najlepszych zawodników w zespole i powie Ci to prawie kazdy kibic Milanu.
to słaby musi być ten Milan. A raczej - chimeryczny. Widać to było po dzisiejszym meczu.
Bubu1899 pisze:No ale zapewne jak to na tym forum bywa i tak wiesz lepiej bo Milan ogladasz ze dwa razy czesciej niz ja :lol:
nie wiem, ile meczów Milanu oglądasz, nie obchodzi mnie to, Ciebie też nie powinno obchodzić ile ja meczów widziałem. Liczy się to, że Nocerino jest przeciętny.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
kovalainen10

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 marca 2012, 23:14

Pojedynek trwał 180 minut,z czego Arsenal zagrał dobrze tylko 1/4 tego czasu. W Mediolanie totalna klapa,dzisiaj Milan w drugiej połowie grał już swoje... więc nie rozumiem euforii. Dziękuję :)

JUVE
Bubu1899

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2012, 23:16

Mi pasuje taki slaby Milan, ktory jest w 1/4 i lideruje w lidze...
No ale szczekaj sobie dalej :)

Milano siamo noi!
Obrazek
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2012, 23:19

Generalnie gdyby Arsenal w Mediolanie nie zagrał w obronie w stylu ŁKSu to może by przeszli ten Milan. Ale to tylko takie gdybanie.

Smutne jest to, że w Arsenalu każdy 17latek potrafi szarpnąć dryblingiem a w Juventusie w sumie nikt.

ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 marca 2012, 23:20

Idealny wynik. Lubię Arsenal, więc liczę, że to zwycięstwo ich solidnie zmobilizuję do walki o występ w LM w następnym sezonie. Natomiast Milan gra dalej... pierwszy raz od 2007 roku :shock: . Teraz Allegri pewnie postawi całe siły na te rozgrywki, dzięki czemu szanse Juventusu rosną.

Dante93

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2012, 23:24

Jak na moje oko to bardziej od Milanu sfrajerzyl Arsenal. Dlaczego? Bo po świetnej pierwszej połowie, gdy mieli Milan praktycznie na widelcu, 'odechciało' im sie grać. Milan w drugiej połowie był zespołem zdecydowanie lepszym, i wynik do całości spotkania jest zupełnie nieadekwatny. Szczerze myślałem, że jeżeli Milan nie wbije na 3:1 to Arsenal wbije na 4:0. Tymczasem Londynczycy zupełnie przestali grać w piłke, i oprócz jednej sytuacji, którą swoją zdrogo VP spieprzył jak trampkarz, zbyt wielkiego zagrożenia nie stwarzali. No ale to tylko potwierdza teze, że Arsenal nigdy WIELKIM zespołem sie nie stanie. Skoro w takiej sytuacji zupełnie odpuszczają, mimo że mieli 45 minut na strzelenie jednego gola... :roll:

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2012, 23:25

Bubu1899 pisze:Mi pasuje taki slaby Milan, ktory jest w 1/4 i lideruje w lidze...
No ale szczekaj sobie dalej :)
Szczekają psy. Jak piszesz o szczekaniu, to do budy.
milan szczęśliwie dzisiaj awansował dalej. Wprawdzie miał dwie (?) dobre sytuacje, ale Arsenal miał znacznie więcej z gry. Zabrakło im trochę powera. Koniec końców... spoko. Niech się męczą dalej, byle by finału nie powąchali.

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2012, 23:25

Bubu1899 pisze:chyba jakiegoś gola strzelił, no ale to sie zapewne nie liczy.
Nasz obrońca podał mu piłkę pod nogi, a ten strzelił gola po rykoszecie. Przy tej bramce pokazał swój geniusz :prochno:
Bubu1899 pisze:Najlepszy transfer Milanu w tym sezonie, jeden z 4-5 najlepszych zawodników w zespole
Jeden z pięciu najlepszych. Zważywszy, że w drużynie gra 11, to bycie w pierwszej piątce jest niebagatelnym wyróżnieniem. :whistle:
zahor pisze:Ibra jest lepszy od Matriego, Boateng jest wart więcej niż Marchisio
Trawa jest zielona, a ogień jest gorący. To jest przecież oczywiste.
Zbyt bardzo poniosły Cię emocje po meczu z Arsenalem na San Siro, skoro twierdzisz, że Milan jest w stanie ograć Barcelone i powalczyć w LM. Milan jest topową drużyną, co do tego nie wątpliwości, ale to jeszcze nie jest ich rok.
zahor pisze:Milan jest najsilniejszym zespołem we Włoszech
.
IMO najlepszą drużyną we Włoszech jest Napoli. Ich problemem jest nierówność i granie strasznej sinusoidy w lidze. Cavani + Lavezzi > Ibrahimović + Robinho.
Ouh_yeah pisze:Smutne jest to, że w Arsenalu każdy 17latek potrafi szarpnąć dryblingiem a w Juventusie w sumie nikt.
Oxlade-Chamberlain
Obrazek

Obrazek
zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 marca 2012, 23:38

Trawa jest zielona, a ogień jest gorący. To jest przecież oczywiste.
Moim zdanie, to zbyt bardzo poniosły Cię emocje po meczu z Arsenalem na San Siro, skoro twierdzisz, że Milan jest w stanie ograć Barcelone i powalczyć w LM. Milan jest topową drużyną, co do tego nie wątpliwości, ale to jeszcze nie jest ich rok.
Fajnie, ale ja to pisałem dużo wcześniej niż po pierwszym meczu z Arsenalem, a konkretnie to po zaciętym dwumeczu w fazie grupowej, w którym zagrali otwartą piłkę i nieznacznie ulegli. Cieżko po tamtych meczach uznać ze w pojedynku z Barceloną byliby kompletnie bez szans
.
IMO najlepszą drużyną we Włoszech jest Napoli. Ich problemem jest nierówność i granie strasznej sinusoidy w lidze. Cavani + Lavezzi > Ibrahimović + Robinho.
Pisałem o tym przed chwilą - najlepszy zespół to ten, który gra nieźle nawet jak nie idzie. Napoli w gazie jest niesamowite, zwłaszcza w przodzie. Problem w tym że poza szczytową formą, a tak jest w tym roku w lidze bardzo często, ma zwyczaj zawodzić

Bubu1899

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2012, 23:42

pablo1503 pisze: Jeden z pięciu najlepszych. Zważywszy, że w drużynie gra 11, to bycie w pierwszej piątce jest niebagatelnym wyróżnieniem. :whistle:
No tak, Milan ma tylko 11 osobową kadrę, która gra cały sezon bez zmian, omijaja nas kontuzje itd
:rotfl:
Ciekawi mnie uczepienie się stwierdzenia "geniusz" ktorego w zadnym poscie nie uzyłem, no ale to specyfika tutejszych dyskusji :)

Milano siamo noi!
Obrazek
DiaVolO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2012, 23:46

Negri pisze: Niech będzie, nieodpowiednie słowo. Późna pora, zmęczenie itp.
Wstaw tam sobie, że ich ograł lub też pokazał miejsce w szeregu.
Ibra po prostu najzwyczajniej na świecie zagrał dobry mecz, których gra bardzo mało w LM a już tym bardziej w fazie pucharowej, zresztą Arsenal to chyba wyjątek bo 2 lata temu wpakował im 2 bramki, na SS też sobie nieźle poradził ale reszta jego spotkań z mocnymi rywalami to żenua, żaden jeden czy tam dwa dobre mecze z Arsenalem tego nie zmienią!

pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2012, 23:47

Bubu1899 pisze:No tak, Milan ma tylko 11 osobową kadrę, która gra cały sezon bez zmian, omijaja nas kontuzje itd
Zapomniałem, że Milan co tydzień wychodzi z inną kadrą na mecz. Sorry, my bad :oops:
Bycie w pierwszej 5 na 14 piłkarzy jest o wiele większym wyróżnieniem.

Obrazek
Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2012, 23:49

Fajnie jakby trafili na Inter lub Benfice w nastepnej rundzie troche sie pomęczyli a pózniej Barca lub Real , tutaj jeszcze bardziej by sie napocili ale na 85 % odpadli ( nie oszukujmy sięBarca i Real są wieleeeee km przed innymi drużynami a co za tym idze przed nierównym a wręcz czasami słabym milanem też), i liga też by im uciekła na rzecz ^^ .

Nie mogę patrzeć na Mexesa,Bommela i Cygana , mdli mnie , szczególnie na szczurowaty ryjek tego ostatniego, ma wręcz wymalowaną na swojej twarzy cenę , jak te Panie co 2 przecznice dalej u mnie stoją w oknach.

Bubu juz lepiej ? Szcerze to wstyd że druzyna któa w 2007 roku była najbogatsza i najlepsza druzyna na swiecie teraz musi walczyc z podnoszacą sie z kolan drużyną Juve, ktora w 2006 roku grala w Seria B ( NIESLUSZNIE czyt wyrok.) To znaczy o waszej pyszalkowatosci.
Ostatnio zmieniony 06 marca 2012, 23:53 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 2 razy.

Obrazek
Bubu1899

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2012, 23:49

pablo1503 pisze:
Bubu1899 pisze:No tak, Milan ma tylko 11 osobową kadrę, która gra cały sezon bez zmian, omijaja nas kontuzje itd
Zapomniałem, że Milan co tydzień wychodzi z inną kadrą na mecz. Sorry, my bad :oops:
Bycie w pierwszej 5 na 14 piłkarzy jest o wiele większym wyróżnieniem.
http://www.acmilan.pl/zespol/kadry_arch/kadra_11_12.php

Tak, mamy 14 osobową kadrę \o/
Uwielbiam takie dyskusje :D

Milano siamo noi!
Obrazek
ODPOWIEDZ