Stroje na sezon 2011/2012
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Wyjazdowe nie są wcale takie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> jak przewidywano.

Kilka razy na nią spojrzałem i stwierdzam, że nie jest najgorsza. Mogła być trochę bledsza. Nie jest źle.
Na Pirlo trochę lipnie wygląda ale na kimś innym może będzie lepiej

Kilka razy na nią spojrzałem i stwierdzam, że nie jest najgorsza. Mogła być trochę bledsza. Nie jest źle.
FORZA JUVE!!!
- FelekJUVE
- Juventino
Pirlo mial ja w spodenki włożoną.... Moze jak bedzie na wierzchu będzie ładniejsza;pdawid91 pisze:Wyjazdowe nie są wcale takie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> jak przewidywano.
- meda11
- Juventino
Opatentowane? Sam napis "BetClic" widziałem już w różnych kolorach i na strojach takiego Lyonu był najzwyczajniej w świecie wkomponowany w koszulke (klik,klik) lub biały "podkład" napisu nie różnił się od bieli samej koszulki (klik). Więc o czym Ty mówisz?Elohi pisze:Tu chodzi o to, że BetClic ma opatentowane logo z białym tłem, nie biało-czarnym.
- montero4
- Juventino
Dajmy jej szanse! :lol:
Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

- Krzychu89
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
http://www.tuttosport.com/foto/Calcio/S ... ove+maglie!
Na pierwszym zdjęciu z FQ strój wyjazdowy nie wygląda źle, aczkolwiek kolor jest trochę oczoj*bny, sam wzór też nie jest cudowny, ale mogło być gorzej
myślę że da się przyzwyczaić. Liczyłem na to że tym razem lepiej ekomponują logo, ale się przeliczyłem.
Na pierwszym zdjęciu z FQ strój wyjazdowy nie wygląda źle, aczkolwiek kolor jest trochę oczoj*bny, sam wzór też nie jest cudowny, ale mogło być gorzej

myślę że da się przyzwyczaić. Liczyłem na to że tym razem lepiej ekomponują logo, ale się przeliczyłem.
- Pan Mietek
- Juventino
http://www.juvestore.com/en/frontend/pr ... rsey-11-12
Weźcie na zoom i zobaczcie, że wcale to źle nie wygląda. To już typowe dla wielu ludzi - jakby nie było to zawsze znajdzie się dobra okazja do narzekania i objeżdżania kogo się da.
Weźcie na zoom i zobaczcie, że wcale to źle nie wygląda. To już typowe dla wielu ludzi - jakby nie było to zawsze znajdzie się dobra okazja do narzekania i objeżdżania kogo się da.
- centek
- Juventino
Andrea dostał chyba za duży rozmiar swoja droga...
A Nike zaskoczyło mnie muszę powiedzieć!!
nie przypuszczałem, że są w stanie tak bardzo pojechać po bandzie...
wyjazdowa - jestem zwolennikiem rozowego, tj. jestem na tyle stabilny na gruncie emocjonalnym i seksualnym, że zakładanie różowego przychodzi mi bez trudu. No ale prosze Panstwa! ta gwiazda jest, wybaczcie, ale totalnie z dupy! zaloze sie ze w NAJKU bylo losowanie czy dac Juventusowi kontur pieska, koniczynki, gwiazdki lub kwiatka...
ale wyjazdowa i tak jest 29x lepsza od domowej
pasiak - bez charakteru, nic wyjatkowego poza motywem ktory ma przypominac zebre, a w rzeczywistosci przypomina o wypitym alkoholu (nie wiem czy macie podobnie) i to łamiące polskie przykazania logo betclica wpasowane jak widelec do kontaktu, chociaz to najlepiej obrazuje koszulka bramkarska
koszulka treningowa wygląda najlepiej, gdy projektanci najki mniej sie spinaja to tym lepiej im wychodzi łork.
nie kupię żadnej z nich!
natomiast dalej szukam pasiaka z 05/06 z rozmiarze L jakby ktos mial to na priva
A Nike zaskoczyło mnie muszę powiedzieć!!
nie przypuszczałem, że są w stanie tak bardzo pojechać po bandzie...
wyjazdowa - jestem zwolennikiem rozowego, tj. jestem na tyle stabilny na gruncie emocjonalnym i seksualnym, że zakładanie różowego przychodzi mi bez trudu. No ale prosze Panstwa! ta gwiazda jest, wybaczcie, ale totalnie z dupy! zaloze sie ze w NAJKU bylo losowanie czy dac Juventusowi kontur pieska, koniczynki, gwiazdki lub kwiatka...
ale wyjazdowa i tak jest 29x lepsza od domowej
pasiak - bez charakteru, nic wyjatkowego poza motywem ktory ma przypominac zebre, a w rzeczywistosci przypomina o wypitym alkoholu (nie wiem czy macie podobnie) i to łamiące polskie przykazania logo betclica wpasowane jak widelec do kontaktu, chociaz to najlepiej obrazuje koszulka bramkarska
koszulka treningowa wygląda najlepiej, gdy projektanci najki mniej sie spinaja to tym lepiej im wychodzi łork.
nie kupię żadnej z nich!
natomiast dalej szukam pasiaka z 05/06 z rozmiarze L jakby ktos mial to na priva

- kun10
- Juventino
Mi sie wyjazdówki bardzo podobają:) i zamierzam sobie taką kupic:)kdzr pisze:Zdjęcie z tuttosportu, na którym pokazano FQ w naszej wyjazdówce, rzekłbym, że nie wygląda ona na nim aż tak tragicznie, a prezentuje się przyzwoicie.
- francois
- Juventino
Powiem szczerze, że Nike w końcu pozytywnie zaskoczyło mnie w tym roku
Koszulka domowa jest bardzo ładna - szkoda tylko, że logo BetClick jest na tle białego prostokąta zamiast po prostu na pasach
Wyjazdówka - cudo :lol:
Gdyby tylko ten róż nie był taki... agresywny to byłby ideał
Koszulka bramkarska bez szału, zapewne ujrzymy też inne komplety, nie tylko czarny.

Koszulka domowa jest bardzo ładna - szkoda tylko, że logo BetClick jest na tle białego prostokąta zamiast po prostu na pasach

Wyjazdówka - cudo :lol:
Gdyby tylko ten róż nie był taki... agresywny to byłby ideał

Koszulka bramkarska bez szału, zapewne ujrzymy też inne komplety, nie tylko czarny.
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- meda11
- Juventino
Kolor ciut jaśniejszy, a gwiazda ciut mniejsza (lub 2 małe na barkach/rękawach) i nawet bym to polubił. W obecnej formie w żadnym wypadku - tym bardziej, że nie ma u nas Tacchiego, Camora i Amarusa (mam nadzieję!), bo to oni preferowali luzacki styl z koszulkami na "wierzchu".kdzr pisze:Zdjęcie z tuttosportu, na którym pokazano FQ w naszej wyjazdówce, rzekłbym, że nie wygląda ona na nim aż tak tragicznie, a prezentuje się przyzwoicie.
PS. Quagliarella będzie grał z nr 27, a nie 18.
- aroninho11
- Juventino
strona 49 wszyscy cisną wyjazdówki
strona 50 nagłą zmiana opinii i wszystkim róż przypadł do gustu :-D
Mnie on od razu sie spodobał, aczkolwiek trochę zwątpiłem jak zobaczyłem jak pirlo w niej wyszedł, tak... niezbyt coś tam... coś tam nie poszło, aallee to chyba dla tego, iż jakość tych zdjęć z SKy nie jest dobra, tylko przeciętna i prawdopodobnie to wyjaskrawiło róż. na oficjanych zdjęciach nike nie wyglądają źle, myślę poważnie na zakupie tych koszulek, tylko nie wiem którą wolę. Wyjazdową czy domową ;/
strona 50 nagłą zmiana opinii i wszystkim róż przypadł do gustu :-D
Mnie on od razu sie spodobał, aczkolwiek trochę zwątpiłem jak zobaczyłem jak pirlo w niej wyszedł, tak... niezbyt coś tam... coś tam nie poszło, aallee to chyba dla tego, iż jakość tych zdjęć z SKy nie jest dobra, tylko przeciętna i prawdopodobnie to wyjaskrawiło róż. na oficjanych zdjęciach nike nie wyglądają źle, myślę poważnie na zakupie tych koszulek, tylko nie wiem którą wolę. Wyjazdową czy domową ;/
- Szwarou
- Juventino
Pirlo wyglada FATALNIE - za duzy rozmiar, jakis taki zgarbiony, smutny i na dodatek koszulka w spodniach. Cos strasznego. Do koloru choc nie lubie rozu (chyba ze na mojej córeczce
) nie mam wiekszych zastrzezen o ile jest taki jak na zdjeciu z Quagiem a nie bardziej jaskrawy.
Co innego Quag - zdecydowanie lepiej - choc mocno "wystlylizowane" w photoshopie to zdjecie to naprawde niezle wyglada. Aczkolwiek w ogole nie przypomina mi koszulki pilkarskiej - blizej temu do pizamy - szczegolnie w dlugim rekawie. Ostateczna ocene zostawiam sobie do obejzenia pierwszego meczu w tym stroju moze jakos przetrawie temat
Chyba jestem jedyny ktoremu zdecydowanie lepiej podobal sie fortepian od tej zebry ale kazdy ma swoje zdanie.
Logo - moze i fatalne - na pasiaku z daleka nie wyglada najgorzej - ja i tak marze o czasach NewHolland i pasiaku z zoltymi wstawkami - poluje na taka L lub XL
moze ktos ma na handel? Imo najlepsza z ostatnich sezonow
Ps: gdzie zobaczyc stroje Interu?
Ps2: Gdzie zobaczyc stroje KAPPA na ten sezon (BVB mialo genialne w zeszlym sezonie sroje - ciekawe jak u nas taki wzor by sie prezentowal)
Ps3: KAPPA WROC!!!!!!!

Co innego Quag - zdecydowanie lepiej - choc mocno "wystlylizowane" w photoshopie to zdjecie to naprawde niezle wyglada. Aczkolwiek w ogole nie przypomina mi koszulki pilkarskiej - blizej temu do pizamy - szczegolnie w dlugim rekawie. Ostateczna ocene zostawiam sobie do obejzenia pierwszego meczu w tym stroju moze jakos przetrawie temat
Chyba jestem jedyny ktoremu zdecydowanie lepiej podobal sie fortepian od tej zebry ale kazdy ma swoje zdanie.
Logo - moze i fatalne - na pasiaku z daleka nie wyglada najgorzej - ja i tak marze o czasach NewHolland i pasiaku z zoltymi wstawkami - poluje na taka L lub XL

Ps: gdzie zobaczyc stroje Interu?
Ps2: Gdzie zobaczyc stroje KAPPA na ten sezon (BVB mialo genialne w zeszlym sezonie sroje - ciekawe jak u nas taki wzor by sie prezentowal)
Ps3: KAPPA WROC!!!!!!!
Ostatnio zmieniony 06 lipca 2011, 21:07 przez Szwarou, łącznie zmieniany 1 raz.

- JuveLethal
- Qualità Juventino
Cala prezentacja strojow ze Sky do pobrania. 
http://www.wupload.com/file/44643448/pr ... trojow.zip
http://www.filesonic.com/file/138270736 ... trojow.zip
http://www.fileserve.com/file/375cn7W/p ... trojow.zip

http://www.wupload.com/file/44643448/pr ... trojow.zip
http://www.filesonic.com/file/138270736 ... trojow.zip
http://www.fileserve.com/file/375cn7W/p ... trojow.zip