BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz
- Judzio
- Juventino
Gadałem z Kuźmą no i była szansa na obejrzenie meczu w Bilarhousie lecz ktoś wcześniej zarezerwował mecz Polski w siatkę więc nadal pozostajemy bez żadnej opcji...
Jedyny plus to to, że wiemy gdzie będzie można obejrzeć następny mecz w Polsacie Futbol
Jedyny plus to to, że wiemy gdzie będzie można obejrzeć następny mecz w Polsacie Futbol

- białas
- Juventino
Kuźma, masz ty refleks
skoro nie obejrzymy nigdzie, a chłopaki wrócili z Turynu i jak mniemam przywieźli coś "tradycyjnego", to można się spotkać i ewentualnie obejrzeć np. siatkę. zainteresowany ktoś? czy jednak porzucamy pomysl na jutro i organizujemy się na niedzielę na Derby d'Italia?

skoro nie obejrzymy nigdzie, a chłopaki wrócili z Turynu i jak mniemam przywieźli coś "tradycyjnego", to można się spotkać i ewentualnie obejrzeć np. siatkę. zainteresowany ktoś? czy jednak porzucamy pomysl na jutro i organizujemy się na niedzielę na Derby d'Italia?
- Tigmar
- Juventino
Mam nadzieję, że jutro uda się obejrzeć wspólnie mecz z The <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, bo chciałbym się z Wami pożegnać na jakieś pół roku. Mój plan zajęć nie będzie mi już pozwalał na częste przyjazdy do Białego.
Jak nie będzie meczu to proponuje w sobotę lub piątek chociaż się wódki napić.
w niedzielę jadę już do Pozka i tam zobaczę mecz z interkiem.
Jak nie będzie meczu to proponuje w sobotę lub piątek chociaż się wódki napić.
w niedzielę jadę już do Pozka i tam zobaczę mecz z interkiem.
przez chwilę jako Marco Buffon
- Tigmar
- Juventino
Wujek Tigmar będzie wiedział za 2 godziny, czyli około 18 czy udało się Wujkowi Tigmarowi załatwić meczyk. trzymam rękę na pulsie i wy tez, bo tez zalezy obejrzenie meczu od ilosci naszych
- Tigmar
- Juventino
OGLĄDAMY W KOTŁOWNI
WPADAJCIE O 20:00
MAMY REZERWACJE NA MOJE NAZWISKO (KRÓLIKOWSKI)
http://restinfo.pl/View-kotlownia_pub,207.html
Ulica:
ul. Plac Uniwersytecki 1
WPADAJCIE O 20:00
MAMY REZERWACJE NA MOJE NAZWISKO (KRÓLIKOWSKI)
http://restinfo.pl/View-kotlownia_pub,207.html
Ulica:
ul. Plac Uniwersytecki 1
- Tigmar
- Juventino
Panowie i Panie, ja nie pamiętam ile flaszek pękło ale na pewno było więcej niż pół litra na głowę.
Godne pożegnanie Tigmara, nie ma co. Dziękuję wszystkim, Pozdrawiam.
P.S. NA SKRZYŻOWANIU SIENKIEWICZA-JAGIENKI zgarnęła mnie POLICJA, sympatyczni policjanci odprowadzili mnie do domu, tłumacząc mojej przerażonej mamie, że tylko zapiłem i wszystko w porządku. masakra, ja nie pamiętam jak do domu wróciłem. ktoś mnie odwoził na Sienkiewicza, czy ja sam szedłem? Pamiętam tylko urywki z rozmowy z policjantami, to, że się po drodze gdzieś wywróciłem i nic więcej.
Godne pożegnanie Tigmara, nie ma co. Dziękuję wszystkim, Pozdrawiam.
P.S. NA SKRZYŻOWANIU SIENKIEWICZA-JAGIENKI zgarnęła mnie POLICJA, sympatyczni policjanci odprowadzili mnie do domu, tłumacząc mojej przerażonej mamie, że tylko zapiłem i wszystko w porządku. masakra, ja nie pamiętam jak do domu wróciłem. ktoś mnie odwoził na Sienkiewicza, czy ja sam szedłem? Pamiętam tylko urywki z rozmowy z policjantami, to, że się po drodze gdzieś wywróciłem i nic więcej.
- białas
- Juventino
co do czwartku, to niezła imprezy była
szkoda, że ja tym razem bez alkoholu, ale bawiłem się całkiem dobrze. zasadniczo powinniśmy zrobić listę pubów, które mają nas dosyć i Knay znajduje się na niej na trzeciem miejscu po Grey'u i Antidotum 
co do jutrzejszego meczu, to mamy rezerwację w Escapadzie, także żadne wymówki w stylu "muszę się pouczyć" czy "złamałem nogę" nie obchodzą mnie a kto nie przyjdzie ten jest z Łodzi (a jak jest Łódź, to większość wie).
nikogo nowego nie będę zasypywał privami, bo na 99% jestem pewien, że nikt nie wpadnie, nawet na taki "hiicior" jak mecz z złodziejami.
btw, Magik posta napisał = święto

co do jutrzejszego meczu, to mamy rezerwację w Escapadzie, także żadne wymówki w stylu "muszę się pouczyć" czy "złamałem nogę" nie obchodzą mnie a kto nie przyjdzie ten jest z Łodzi (a jak jest Łódź, to większość wie).
nikogo nowego nie będę zasypywał privami, bo na 99% jestem pewien, że nikt nie wpadnie, nawet na taki "hiicior" jak mecz z złodziejami.
btw, Magik posta napisał = święto