Obstawianie meczów, typy- bukmacherka w sezonie 09/10

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2009, 13:45

Też postawiłem na remis, co zaowocowało stratą kolejnych funduszy. To co zarobiłem w czwartek poszło więc z rynsztokiem wczoraj.
Nadal jestem na zero, więc liczę, że dzisiaj powoli odbijać się będę od dna. Przy skuteczności 61% nie można za bardzo szaleć.

W ten weekend stawianie na uczestników LM jest dość ryzykowne, trzeba więc poszukać czegoś innego.

Coventry City - Middlesbrough FC (Typ) 2 2,10
SV Mattersburg - FK Austria Wien (Typ) 2 2,25
AS Livorno - AC Fiorentina (Typ) 2 2,00
3 PLN
EWK: 28,35 PLN

AC Sparta Prag - FC Viktoria Plzen (Typ) 1 1,45
UC Sampdoria - Inter Mailand (Typ) 1 3,65
2,00 PLN
EWK: 10,59 PLN

Wejdzie jeden będzie dobrze. Nie wejdzie to jeszcze takiej tragedii nie bedzie.

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
blads

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 września 2009, 18:22

To mnie chelsea załatwiła :) za bardzo uwieżyłem w ich dobrą gre, ale wigan też pojechało cholera :/ Chociaż więcej szczęścia jak rozumu Cech czerwona kartka...więc gra musiała wyglądać tragicznie :( ktoś tu pisał o chelsea...szacunek za trafnego typa :) dobrze że postawiłem ich tylko na dużym kuponie reszte mam bez :) pozostaje czekać na reszte zespołów i liczyć na wygrane żeby się zwrócił wkład i jakaś nawiązka wpadła :)

D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 września 2009, 19:56

Lypsky pisze:Mam nadzieję, że to stawianie na Inter kiedyś was mocno rozczaruje :C
No to im wykrakałes, bez kitu :C

Obrazek
białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2009, 20:04

VirusT pisze:
Lypsky pisze:Mam nadzieję, że to stawianie na Inter kiedyś was mocno rozczaruje :C
No to im wykrakałes, bez kitu :C
heh, dobrze, że nie stawiałem :D

na miejscu Martina bym chyba coś nieźle rozpieprzył, bo kurs ładny a Sparta jedynie bezbramkowy remis :shock:

Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2009, 20:07

białas pisze:na miejscu Martina bym chyba coś nieźle rozpieprzył, bo kurs ładny a Sparta jedynie bezbramkowy remis :shock:
Weź mi nic nie mów. Wrzuciłem Sampę ot tak podpierając "pewniakiem". I co?

W pierwszym Middlesbrough prowadziło do przerwy 2:0 by zremisować.

Ehhh brak słów. Coś mi ostatnio nie idzie. W grze pozostały jeszcze dwa kupony, których tutaj nie dawałem.

dp10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2009, 20:29

Martin pisze:
białas pisze:na miejscu Martina bym chyba coś nieźle rozpieprzył, bo kurs ładny a Sparta jedynie bezbramkowy remis :shock:

Ehhh brak słów. Coś mi ostatnio nie idzie. W grze pozostały jeszcze dwa kupony, których tutaj nie dawałem.
szkoda ze akurat taki "pewniak" wybrałeś...mozna było pojechac po całosci dajać Sampe i Wigan :prochno:

Charo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2009, 20:49

hah, Inter przegrał :prochno: liczyłem na to i dlatego nie postawiłem, ale pewności nie miałem więc Sampy tez nie wytypowałem :roll:

niech mi ktoś powie czy był kiedyś taki weekend gdy wszystkie faworyty wygrywały? :think: po jednym meczu na kuponie no to sie wk... idzie :angry:

Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2009, 20:54

dp10 pisze:
Martin pisze:

szkoda ze akurat taki "pewniak" wybrałeś...mozna było pojechac po całosci dajać Sampe i Wigan :prochno:
Heh... coś czułem, że Chelsea w końcu w topi, ale że od razu porażka...
Charo pisze:niech mi ktoś powie czy był kiedyś taki weekend gdy wszystkie faworyty wygrywały? :think: po jednym meczu na kuponie no to sie wk... idzie :angry:
Mój ś.p. ojciec kiedyś mawiał: "Nie wygrywa się na pewniakach tylko na niespodziankach". Sztuką niestety jest te niespodzianki wyczaić.

PS. Francuzom gratulujemy ligi. Właśnie kolejne dwa kupony poszły do kosza (Monaco 1-2 :angry:, Marsylia 2-3 :angry:)
PS2. A Sevilla jak na złość 4-0 do przodu.
PS3. Nadzieja w ostatnim kuponie. Oby na plus bo jak nie to zapowiada się fatalny weekend.

blads

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 września 2009, 21:02

PS. Francuzom gratulujemy ligi. Właśnie kolejne dwa kupony poszły do kosza (Monaco 1-2 , Marsylia 2-3 )
Martin 2 czy 3 dni wcześniej pisałem że Vallecienes może zrobić niespodzianke, u siebie są naprawde mocni :) Sam do końca się zastanawiałem nad Marsylią ale odpuściłem i dobrze zrobiłem :)

Czachor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2009, 21:06

blads pisze:
PS. Francuzom gratulujemy ligi. Właśnie kolejne dwa kupony poszły do kosza (Monaco 1-2 , Marsylia 2-3 )
Martin 2 czy 3 dni wcześniej pisałem że Vallecienes może zrobić niespodzianke, u siebie są naprawde mocni :) Sam do końca się zastanawiałem nad Marsylią ale odpuściłem i dobrze zrobiłem :)
U mnie te 2 mecze też utopiły 2 kupony ;[ Chelsea, nie obstawiałem więc się nie przejmuje :rotfl:. Weekend na plus, a ile to się okaże po meczu Livorno z Fiorentiną. Licze na tych 2 :pray:

blads

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 września 2009, 21:14

zdziwie się jeżeli ktokolwiek wygra jakieś dobre pieniądze dziś dnia :) bo wyniki są straszne. Mnie chelsea na dwóch kuponach w tym system utopiła bo jeszcze inny blok zawaliło Rengers oraz nieszczęsna Aston Villa...Dawno nie miałem takiego wekendu :/ totalna padaka no ale ile można wygrywać kiedyś musiałem się potknąć. Czekam tylko na juve i lyon to mi się wróci za system chociaż 300zł bo inaczej nawet tego nie odzyskam :)

KINIEK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2009, 21:21

Charo pisze: niech mi ktoś powie czy był kiedyś taki weekend gdy wszystkie faworyty wygrywały? :think: po jednym meczu na kuponie no to sie wk... idzie :angry:
Zależy o jakich faworytach mówisz, bo jeśli weźmiemy pod uwagę dajmy na to np mecz Lazio - Palermo gdzie Lazio jest faworytem (kurs 2.10), ale nie jest to zdecydowany faworyt, to raczej nigdy nie było takiej kolejki i nigdy nie będzie żeby wszystkie takie faworyzowane drużyny powygrywały, ale jak sięgam pamięcią to zdarzały się kolejki, (najczęściej ich ilość w roku można policzyć na palcach jednej ręki) że powiedzmy czołowe drużyny z najsilniejszych lig o ile nie grały między sobą a z niżej notowanymi rywalami to wszystkie wygrywały i nie było niespodzianek. Dlatego warto obstawiać KAŻDĄ kolejkę, nawet tasiemcami bo raz na dziesięć coś wpadnie.

Charo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2009, 21:43

KINIEK pisze:
Charo pisze: niech mi ktoś powie czy był kiedyś taki weekend gdy wszystkie faworyty wygrywały? :think: po jednym meczu na kuponie no to sie wk... idzie :angry:
Zależy o jakich faworytach mówisz, bo jeśli weźmiemy pod uwagę dajmy na to np mecz Lazio - Palermo gdzie Lazio jest faworytem (kurs 2.10), ale nie jest to zdecydowany faworyt, to raczej nigdy nie było takiej kolejki i nigdy nie będzie żeby wszystkie takie faworyzowane drużyny powygrywały, ale jak sięgam pamięcią to zdarzały się kolejki, (najczęściej ich ilość w roku można policzyć na palcach jednej ręki) że powiedzmy czołowe drużyny z najsilniejszych lig o ile nie grały między sobą a z niżej notowanymi rywalami to wszystkie wygrywały i nie było niespodzianek. Dlatego warto obstawiać KAŻDĄ kolejkę, nawet tasiemcami bo raz na dziesięć coś wpadnie.
no ogólnie miałem na myśli faworytów tych konkretnych takich jak Marsylia, Chelsea czy Bayern, którzy co roku na LM się łapią :/

niestety, 3 mecze i 3 kupony w tył :/

oby w LM się znów bez niespodzianek obyło, bo jutro jakis mało klarowny wybór jest
:think:

Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2009, 00:19

Ostatnio wtopiłem 2 kupony przez Atlethic i Atletico, więc dziś postawiłem puśćić taki oto kuponik i udało sie:

Livorno - Fiorentina 2
Kortijk - Standard do połowy czasu 2

AKO: 4.88
Stawka: 10 PLN
Wygrana: 48.80 PLN

;)

Obrazek
diegoool

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2009, 00:29

ja dziś do przodu na sportingbet i drugi kupon w trakcie (u góry, zostały dwa mecze)

http://www.fototube.pl/obrazek,spoertingbetjp.jpg.html

"TO MY JESTEŚMY JUVENTUSEM!!!!!"
ODPOWIEDZ