Forumowicz od A do Z - vol.2
- JuveLethal
- Qualità Juventino
Na Kamexa, bo pozostale nicki w ogole nic mi nie mowia...
- wafelek_87
- Juventino
Ja (z wielkiej sympatii do płci pięknej) zdecydowałem się zagłosowac na Kamex'a22! Może gdy wygra napisze coś więcej o swojej wybrance na avatar
i/albo doda ciekawe fotki (nadprogramowo na 6 :C ). A jeśli nie to skorzystam z gogli i sam sobie poszukam :p

Fair Play to jest to co cenię!
Żywa Legenda:
Gośc ze stali - wzór obrońcy!
Żywa Legenda:
Gośc ze stali - wzór obrońcy!
- January
- Juventino
DziękujęMati pisze:Głos oddany na Januarego za to, że twoje posty często są bardzo przemyślane.

:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
- Łukasz
- Juventino
Jeśli ktoś się jeszcze waha - odkryte zostały nowe fakty dotyczące fizjologii jednego z kandydatów:
Edit:

@Molinaro - dotrzymałeś warunków umowy?szczypek w temacie założonym przez jakiegoś analfabetę, względnie - ignoranta pisze:Umiem. Nie pasuje Ci to, że mi nie pasuje, nie pisz tutaj.analfabeta, względnie - ignorant pisze:nie pasuje stylistyka nei czytaj.....ty możesz jak dla mnei dupą czytać jeżęli masz takie umiejetnosci
Edit:
Dobra, dobra. Zainteresowała Cię jego budowa.Wojt pisze:Głos na szczypka - logiczne, przemyślane posty, w większości zgadzam się z jego osądami.
Ostatnio zmieniony 30 lipca 2009, 23:28 przez Łukasz, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wojt
- Juventino
Głos na szczypka - logiczne, przemyślane posty, w większości zgadzam się z jego osądami. Z chęcią przeczytałbym alfabet tego użytkownika.
From rivers of sorrow, to oceans deep with hope, I have travelled them.
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
- Azrael
- Juventino
Hej chłopaki, czyżby coś mnie ominęło?Łukasz pisze:Edit:Dobra, dobra. Zainteresowała Cię jego budowa.Wojt pisze:Głos na szczypka - logiczne, przemyślane posty, w większości zgadzam się z jego osądami.

Pozdrawiam!
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Azraelu, czyżbyś był zainteresowany?Azrael pisze:Hej chłopaki, czyżby coś mnie ominęło?Łukasz pisze:Edit:Dobra, dobra. Zainteresowała Cię jego budowa.Wojt pisze:Głos na szczypka - logiczne, przemyślane posty, w większości zgadzam się z jego osądami.
Obnażacie się w internecie za oddane głosy?
Chciałem przy okazji podziękować za wszystkie oddane na mnie głosy.e
- Łukasz
- Juventino
szczypek umie "czytać dupą". Jako przyszłego lekarza powinno Cię to zainteresować.Azrael pisze:Hej chłopaki, czyżby coś mnie ominęło?Łukasz pisze:Edit:Dobra, dobra. Zainteresowała Cię jego budowa.Wojt pisze:Głos na szczypka - logiczne, przemyślane posty, w większości zgadzam się z jego osądami.
Obnażacie się w internecie za oddane głosy?
- Lypsky
- Juventino
Teraz tutaj robimy burdel?
Głosuję na szczypka, w końcu jest gwiazdą na mym niebie, choć Kamex też daje rade.
O alfabecie mnowo, tylko słówko. Mimo, że jesteś stary i brzydki wyborna lektura, ale na vol. 3 postaraj się jeszcze bardziej

Głosuję na szczypka, w końcu jest gwiazdą na mym niebie, choć Kamex też daje rade.
O alfabecie mnowo, tylko słówko. Mimo, że jesteś stary i brzydki wyborna lektura, ale na vol. 3 postaraj się jeszcze bardziej
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady