Polityka
- LordJuve
- Juventino
Ciekawa sprawa.
Śmieszą mnie tłumaczenia, że kobol nie miał zakazu na wstęp na mecze reprezentacji, szczególnie, jeśli tak się zachowywał. Skoro dostał jeden zakaz, to powinien obowiązywać na wszystkie mecze bo jego zachowanie jasno określa, że tacy ludzie nie powinni mieć żadnego wstępu na publiczne obiekty sportowe.
Niestety, ugoda pzpn z kibolami to jawny - co mnie szczególnie dotyka - przykład naginania prawa i uciekania się do najbardziej obrzydliwych zagrywek, byle ratować skorumpowany związek, którym rządzi się beznadziejna oligarchia.
Wydaje mi się, że dopóki niektórzy będą żyć, dopóty pzpn nie przestanie "śmierdzieć". Bo czy ktokolwiek, kiedykolwiek, uwolni tą istytucję od brudnych łap?
Śmieszą mnie tłumaczenia, że kobol nie miał zakazu na wstęp na mecze reprezentacji, szczególnie, jeśli tak się zachowywał. Skoro dostał jeden zakaz, to powinien obowiązywać na wszystkie mecze bo jego zachowanie jasno określa, że tacy ludzie nie powinni mieć żadnego wstępu na publiczne obiekty sportowe.
Niestety, ugoda pzpn z kibolami to jawny - co mnie szczególnie dotyka - przykład naginania prawa i uciekania się do najbardziej obrzydliwych zagrywek, byle ratować skorumpowany związek, którym rządzi się beznadziejna oligarchia.
Wydaje mi się, że dopóki niektórzy będą żyć, dopóty pzpn nie przestanie "śmierdzieć". Bo czy ktokolwiek, kiedykolwiek, uwolni tą istytucję od brudnych łap?
- Ein
- Juventino
Póki co (do 2012) nikomu w RP nie opłaca się robić rewolucji w futbolu z prostej przyczyny. Jeżeli teraz rząd czy inny organ państwowy rozwiązał PZPN odebrali by nam euro. Jedynie na co liczę, to że ktoś w końcu wyśle tam kuratora czy chociażby jakiegoś nieskorumpowanego urzędnika skarbowego, który sprawdzi jak tam przepływy finansowe stoją. Na przyszłość może się to przydać.LordJuve pisze:Wydaje mi się, że dopóki niektórzy będą żyć, dopóty pzpn nie przestanie "śmierdzieć". Bo czy ktokolwiek, kiedykolwiek, uwolni tą istytucję od brudnych łap?
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Vimes
- Juventino
Polecam obejrzenie występu Tadeusza Iwińskiego z SLD we wczorajszym odcinku programu "Warto rozmawiać" pod tytułem "Dlaczego nie można promować zbrodniarzy?". Pan postkomunista, który jak do tej pory zasłynął w szerokim świecie z powodu obmacywania tłumaczki na szczycie Unii Europejskiej w Barcelonie, dziarsko wziął się za obronę swojego ulubionego systemu. Było to naprawdę żenujące wystąpienie "Czerwonego Macacza", który pewnie wolałby zrezygnować z przedrostka post- w słowie postkomunista.
Z innej beczki, przewodniczący SLD Grzegorz Napieralski, który wadawał się ślepo zapatrzony w swojego hiszpańskiego idola Jose Zapatero, wyciął niezły numer polskim homoaktywistom: "Szef SLD jest przeciw małżeństwom gejów" :rotfl:. Biedni pederaści nie mogą już liczyć nawet na SLD. Zatem powstaje pytanie, która partia będzie walczyć o "postęp" w Polsce?
SLD to naprawdę swoisty cyrk osobliwości.
Z innej beczki, przewodniczący SLD Grzegorz Napieralski, który wadawał się ślepo zapatrzony w swojego hiszpańskiego idola Jose Zapatero, wyciął niezły numer polskim homoaktywistom: "Szef SLD jest przeciw małżeństwom gejów" :rotfl:. Biedni pederaści nie mogą już liczyć nawet na SLD. Zatem powstaje pytanie, która partia będzie walczyć o "postęp" w Polsce?
- Dionizos
- Juventino
Układ kiboli z pezetpeenemLordJuve pisze:Ciekawa sprawa.

- deszczowy
- Juventino
W Polsce nie ma w tej chwili socjaldemokratycznej partii. Jedynym stricte lewicowym ruchem, mającym solidną podbudowę ideologiczną jest nurt związany z "Krytyką polityczną" Sierakowskiego. A szkoda, bo nie mają na dobrą sprawę realnej siły przebicia.madmo pisze:
- Juve Master
- Juventino
Pełna zgoda, plus Racja Polskiej Lewicy, która ma równie mało, żeby nie powiedzieć nic do powiedzenia. SLD tylko w nazwie ma lewicę i w jej szeregach mało jest prawdziwych socjaldemokratów. Także madmo Ameryki nie odkryłeś znajdując kolejny absurd w strukturach eseldowskich...deszczowy pisze:W Polsce nie ma w tej chwili socjaldemokratycznej partii. Jedynym stricte lewicowym ruchem, mającym solidną podbudowę ideologiczną jest nurt związany z "Krytyką polityczną" Sierakowskiego. A szkoda, bo nie mają na dobrą sprawę realnej siły przebicia.madmo pisze:
Każdy wie, że SLD to nie jest partia marzeń ludzi o lewicowych poglądach... Mało tego, powoli staje się dla nich nocnym koszmarem.
- Vimes
- Juventino
Panowie w Polsce pod tym względem mamy prawdziwe pomieszanie z poplątaniem. PiS w sferze swoich deklaracji gospodarczych jest partią socjalistyczną, vide państo solidarne i troska o najbiedniejszych. Zatem upraszczając PiS powinien dążyć do podwyższania podatków, zwiększania redystrybucji dochodów i wzrostu świadczeń socjalnych. Teoretycznie SLD powinno postępować podobnie. Jedyne różnice między nimi występują tylko w sferze obyczajowej. Natomiast Platforma deklaruje się jako partia konserwatywno-liberalna, zatem powinna dążyć do obniżki podatków i zmniejszenia redystrybucji dochodów w myśl zasady, że każdy jest kowalem własnego losu. A jak to wygląda w praktyce? PiS obniżył stawki podatku dochodowego od osób fizycznych i składkę rentową. SLD za swoich rządów znacząco obniżył stawkę podatku dochodowego od osób prawnych, co doprowadziło do wzrostu dochodów budżetowych. Jak widać nawet postkomuszki byli w stanie zrozumieć, że wysokie podatki tłamszą przedsiębiorczość. A co robi Platforma? Popiera becikowe, czyli wzrost śwadczeń socjalnych, podatek liniowy odłożyła ad calendas graecas, ułatwienie życia przedsiębiorcom również pozostaje na razie pobożnym życzeniem, a w dodatku platformerski minister finansów uprawia kreatywną księgowość, żeby ukryć prawdziwą wielkość deficytu budżetowego. O PSL nie wspominam, bo ta partia zachowuje się jak dama negocjowalnego afektu, daje każdemu, kto odpowiednio zapłaci stanowiskami. Wracając do wątku SLD, to nie dziwi mnie to ich ideologiczne rozchwianie. Zdziwiło mnie natomiast to, że "homomałżeństwa" skrytykował akurat zapatrzony w Zapatero Napieralski, a nie ktoś inny.
Teraz panowie socjaldemokraci przeczytajcie sobie ten artykuł i zobaczcie jak socjalistyczne państwo opiekuńcze traktuje tych kapitalistycznych "wyzyskiwaczy", którzy z własnej nieprzymuszonej woli chcą pomagać biedniejszym, a zwłaszcz zwróćcie uwagę na ten fragment:
Z ciekawości zajrzałem na stronę Racji Polskiej Lewicy. Czytając dział "Kim jesteśmy" setnie się ubawiłem. Powiedz mi tyllko, Juve Masterze czy na tej fotce są widoczni wszyscy członkowie tej partii :lol:?
Teraz panowie socjaldemokraci przeczytajcie sobie ten artykuł i zobaczcie jak socjalistyczne państwo opiekuńcze traktuje tych kapitalistycznych "wyzyskiwaczy", którzy z własnej nieprzymuszonej woli chcą pomagać biedniejszym, a zwłaszcz zwróćcie uwagę na ten fragment:
Czy to nie absurd, że prywatny przedsiębiorca produkujący żywność, który chce bezpłatnie przekazać jedzenie bezdomnym musi zapłacić podatek od tej darowizny? Powiedzcie także, czy powody zamknięcia tej jadłodajni, o których mowa w artykule są uzasadnione? Główne zarzuty to: nieotynkowane ściany, brudne szafki i podłogi oraz przeterminowana żywność oraz produkty niewiadomego pochodzenia. Ostatni zarzut pod tytułem "produkty niewiadomego pochodzenia" został wyjaśniony powyżej, przedsiębiorcy nie wystawiają faktur, bo musieliby płacić podatek od bezpłatnie przekazanych artykułów. Czysty absurd jak w PRL. Dalej mamy "przeterminowaną żywność", ale czy przeterminowana od razu znaczy zepsuta i szkodliwa? Czy nigdy nie zjedliście czegoś kilka dni po terminie? Bezdomni raczej gorsze rzeczy wyjadają ze śmietnika. W końcu "nieotynkowane ściany, brudne szafki i podłogi" to już totalna głupota. Lepiej chyba kupić jedzenie niż tynkować ściany, a bezdomni za darmowe posiłki mogliby się odwdzięczyć sprzątaniem.- Mieliśmy kilka produktów „niewiadomego pochodzenia” - przyznaje pan Szymon, wolontariusz Bractwa. - Nie mamy faktur, bo firmy nie chcą ich wystawiać. Musiałyby płacić podatek. Wszystko było świeże, wiedziałem, z jakiego zakładu były produkty. Nie podałem nazwy firmy, bo nie chciałem, by dobroczyńca miał kłopoty. Gdybyśmy się domagali faktur, nikt by nam niczego nie dał.
Źródło
Z ciekawości zajrzałem na stronę Racji Polskiej Lewicy. Czytając dział "Kim jesteśmy" setnie się ubawiłem. Powiedz mi tyllko, Juve Masterze czy na tej fotce są widoczni wszyscy członkowie tej partii :lol:?
- Juve Master
- Juventino
Przecież napisałem, że to jest ultraplankton. Mi się tylko podobają postulaty tej nazwijmy to górnolotnie partii. Nie wiem więc, z czego ubaw.madmo pisze:Z ciekawości zajrzałem na stronę Racji Polskiej Lewicy. Czytając dział "Kim jesteśmy" setnie się ubawiłem. Powiedz mi tyllko, Juve Masterze czy na tej fotce są widoczni wszyscy członkowie tej partii :lol:?
- Vimes
- Juventino
Z czego ubaw? A chociażby z pierwszej nazwy tego tworu: "Antyklerykalna Partia Postępu RACJA". Cóż za nagromadzenie miłych sercu każdego lewicowca słów :lol:. Ubawiły mnie też postulaty tej partii i klasyczny objaw lewicowego rozdwojenia jaźni. Weźmy dla przykładu dwa punkty programu: legalizacja aborcji i eutanazji oraz zakaz kary śmierci. Czyli dziecko nienarodzone i niedołężnego staruszka można zabić, ale mordercy już nie. Kolejny postulat refundacja środków anykoncepcyjnych z budżetu państwa, czyli z podatków. Powiedz mi Juve Masterze, dlaczego przeciętny Kowalski miałby płacić za twoje gumkiJuve Master pisze:Przecież napisałem, że to jest ultraplankton. Mi się tylko podobają postulaty tej nazwijmy to górnolotnie partii. Nie wiem więc, z czego ubaw.madmo pisze:Z ciekawości zajrzałem na stronę Racji Polskiej Lewicy. Czytając dział "Kim jesteśmy" setnie się ubawiłem. Powiedz mi tyllko, Juve Masterze czy na tej fotce są widoczni wszyscy członkowie tej partii :lol:?

Wybrano prezydenta Związku Socjalistycznych Republik Europejskich. Został nim mało znany polityk Herman van Rompuy, który jest fanatycznym "federastą" i ma bardzo ciekawe plany: "Prezydent Unii chce usunąć godła narodowe". Ciekawe, co o tym myśli gubernator Polskiej Socjalistycznej Republiki Europejskiej Lech Kaczyński?
BTW, urzędnicy ministerstwa edukacji narodowej okazali się bardzo przewidujący, bo hymnu ZSRE kazali się uczyć na pamięć jak byłem jeszcze w podstawówce

- Lypsky
- Juventino
Bzdura goni bzdurę w w/w "artykule" (o ile można to tak nazwać)Dionizos pisze: Układ kiboli z pezetpeenem. Staruch to przestępca i morderca :lol: .
Kilka ciekawszych fragmentów:
Rzeczywiście zaintonowanie "jeszcze jeden" było dotąd niespotykane. Mogli pójść o krok dalej (tak jak zrobiła to stacja tvn) i napisać iż S. nie uszanował minuty ciszy (której notabene w ogóle nie było). Z tekstu zapieprza hipokryzją na kilometr, czy to nie "wybiórcza" robiła koszulki "nie płakałem po Papieżu"?kilkanaście dni temu dopuścił się czynu haniebnego, niespotykanego dotąd na polskich stadionach. Po śmierci współwłaściciela Legii Jana Wejcherta zaintonował "Jeszcze jeden!"

Staruch otrzymał zakaz klubowy, wydany przez KP Legia, do tej pory sąd nie orzekł wobec niego zakazu stadionowego. "Kibol" S. ma zakaz wstępu na mecze Legii. Ciekawe czy słowa prawnika zostały zmanipulowane, czy rzeczywiście tak myśli.Prawnik Piotr Paduszyński twierdzi, że to nieprawda, bo zgodnie z ustawą o bezpieczeństwie imprez masowych "Staruch" nie powinien zostać wpuszczony na mecz. - Jeśli PZPN nie wiedział o klubowym zakazie stadionowym dla tego kibica, nieświadome naruszył ustawę. Jeśli wiedział, złamał prawo.
Tak dla informacji:
USTAWA z dnia 20 marca 2009 r. o bezpieczeństwie imprez masowych
Z tego co wiem organizatorem ostatniego meczu z Rumunią przy Ł3 nie był KP Legia, lecz PZPN.Art. 14. 1. Organizator meczu piłki nożnej może stosować zakaz klubowy, polegający na zakazie uczestniczenia w kolejnych imprezach masowych przeprowadzanych przez organizatora meczu piłki nożnej, nakładany przez tego organizatora na osobę, która dopuściła się naruszenia regulaminu obiektu (terenu) lub regulaminu imprezy masowej.
Ziomek tego szmatławca (czyt. tvn) momentalnie podłapał temat i mówiono w tym od "dzień dobry tvn" ( to dopiero znawcy :lol:) po wiadomości sportowe.
Jedna wielka komedia. Najgorsze, że wśród naszych obywateli jest multum ludzi wierzących w te bzdury i w dalszym ciągu czytających ten szmatławiec.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- LordJuve
- Juventino
Bądź mym Yodą i napisz mi tu proszę spis szmatławców zakazanych, których czytać, człowiek porządny, nie powinien, możesz?Lypsky pisze: Ziomek tego szmatławca (czyt. tvn) momentalnie podłapał temat i mówiono w tym od "dzień dobry tvn" ( to dopiero znawcy :lol:) po wiadomości sportowe.
Jedna wielka komedia. Najgorsze, że wśród naszych obywateli jest multum ludzi wierzących w te bzdury i w dalszym ciągu czytających ten szmatławiec.
Na prawdę, chce być lepszym. Daj mi szansę.

To leciało także w Polsacie, gdyby kogoś to interesowało. :lol:
Nie ma znaczenia co ów zacny kibol robił. Jak bardzo był "a fuj" i od kogo dostał zakaz wstępu na mecze Legii. Ważne, że każdy wie do jakiej grupy obywateli należy i że dostaje darmowe bileciki od tzw. związku piłki nożnej w polsce, który w tak "marchewkowy i parówkowy" sposób próbuje zbratać sie z kibolami, czyli marginesem.
W porządnej instytucji nie powinno byc miejsca na rozdawanie biletów kibolom.
Żałosne jest to, że ktoś nie widzi problemu w całej sytuacji. Mam gdzieś co tam wygadywał na meczu Legii, nie interesuje mnie też idiotyczna ustawa, która miała poprawić sytuację w Polsce a tego jak zwykle nie robi,nie ważne kto to pokazywał - jeśli oczywiście przekaz nie jest manipulowany. Ważne, że skorumpowany, pełny dziadków na ciepłych stołkach, związek rozprowadza 500 biletów (w tym 100 za darmo) osobom, których obecność na jakichkolwiek obiektach jest mocno wątpliwa.
Ktoś się zasłania ustawą. Ok. Jednak co podpowiada zdrowy rozsądek? Zakaz to zakaz, każdy wie jak tacy ludzie się zachowują i nie bądźmy tacy super jak niektórzy, nie wierzmy w to, że taki S. na meczu Legii jest największym kibolem i wymataczem a na meczu reprezentacji zmienia się w baranka.
A Lancia ma się świetnie, coraz lepiej się sprzedaje.
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2009, 14:02 przez LordJuve, łącznie zmieniany 1 raz.
- Juve Master
- Juventino
Zakaz kary śmierci oraz legalizacja eutanazji oraz dopuszczanie aborcji to owszem postulaty, z którym się zgadzam. Uwielbiam Twoją manipulację słowami typu `dziecko nienarodzone` oraz niedołężny staruszek. Ja używam słowa zygota, a niedołężnemu staruszkowi skrócono by męki, tylko jeżeli sam wyraziłby na to zgodę. To takie straszne? Nie będę znowu wracał do dyskusji na temat aborcji/eutanazji/kary śmierci, bo już o tym rozmawialiśmy niejednokrotnie i żaden z nas w w/w kwestiach zdania nie zmieni. To, że podobają mi się PEWNE (nie wszystkie) postulaty tej partii nie znaczy, że to jest dla mnie wyrocznia. Poprzez startowanie razem z KPP w jednym bloku na pewno nie uzyskaliby mojego głosu. Zrozum wreszcie, że ja podałem tylko przykład prawdziwie lewicowej partii w Polsce. Nie znaczy, to że ja utożsamiam się z całym jej programem. Na przykład z refundowaniem gumek z funduszów państwowych. Do mnie przemawia raczej jej antyklerykalizm jak sam powinieneś się domyślić. Po raz enty zachęcam Cię do nie dokonywania nadinterpretacji moich słów. Pozdrawiam.madmo pisze:Z czego ubaw? A chociażby z pierwszej nazwy tego tworu: "Antyklerykalna Partia Postępu RACJA". Cóż za nagromadzenie miłych sercu każdego lewicowca słów :lol:. Ubawiły mnie też postulaty tej partii i klasyczny objaw lewicowego rozdwojenia jaźni. Weźmy dla przykładu dwa punkty programu: legalizacja aborcji i eutanazji oraz zakaz kary śmierci. Czyli dziecko nienarodzone i niedołężnego staruszka można zabić, ale mordercy już nie. Kolejny postulat refundacja środków anykoncepcyjnych z budżetu państwa, czyli z podatków. Powiedz mi Juve Masterze, dlaczego przeciętny Kowalski miałby płacić za twoje gumki? Następnie mamy "najdalej posunięty liberalizm obyczajowo-światopoglądowy", aż strach pomyśleć, co się za tym kryje :lol:. W końcu sojusznicy tej partii, wśród których znajduje się Komunistyczna Partia Polski (start z tej samej listy wyborczej w 2005 roku). Szczerze mówiąc Juve Masterze wyżej Cię ceniłem, a Ty mówisz, że podobają Ci się postulaty tej partii, bardzo mnie rozczarowałeś..
- Vimes
- Juventino
Zarzut manipulacji wymaga wyjaśnienia, tego nie odpuszczę. Wcześniej napisałeś: "Mi się tylko podobają postulaty tej nazwijmy to górnolotnie partii". Nie użyłeś słowa "niektóre" czy "wybrane" postulaty tej partii, zatem przyjąłem, że podobają Ci się wszystkie. Dopiero TERAZ napisałeś, że mówisz o "pewnych" postulatach. RPL postuluje legalizację aborcji i "najdalej posunięty liberalizm obyczajowo-światopoglądowy", zatem chyba uprawniony jest wniosek, że chce aborcji na życzenie bez względu na etap rozwoju ciąży?Juve Master pisze:Zakaz kary śmierci oraz legalizacja eutanazji oraz dopuszczanie aborcji to owszem postulaty, z którym się zgadzam. Uwielbiam Twoją manipulację słowami typu `dziecko nienarodzone` oraz niedołężny staruszek. Ja używam słowa zygota, a niedołężnemu staruszkowi skrócono by męki, tylko jeżeli sam wyraziłby na to zgodę. To takie straszne? Nie będę znowu wracał do dyskusji na temat aborcji/eutanazji/kary śmierci, bo już o tym rozmawialiśmy niejednokrotnie i żaden z nas w w/w kwestiach zdania nie zmieni. To, że podobają mi się PEWNE (nie wszystkie) postulaty tej partii nie znaczy, że to jest dla mnie wyrocznia. Poprzez startowanie razem z KPP w jednym bloku na pewno nie uzyskaliby mojego głosu. Zrozum wreszcie, że ja podałem tylko przykład prawdziwie lewicowej partii w Polsce. Nie znaczy, to że ja utożsamiam się z całym jej programem. Na przykład z refundowaniem gumek z funduszów państwowych. Do mnie przemawia raczej jej antyklerykalizm jak sam powinieneś się domyślić. Po raz enty zachęcam Cię do nie dokonywania nadinterpretacji moich słów. Pozdrawiam.
Otóż chciałbym Cię uświadomić w pewnej kwestii Wielce Szanowny Juve Masterze. Wiedz, że holenderscy staruszkowie uciekają ze swojego kraju do Niemiec w obawie przed tym, że jednak nikt ich o zgodę pytać nie będzie, czym zainteresował się nawet Komitet Praw Człowieka ONZ: "Polowanie na starych ludzi w Holandii". Czy nigdy nie zastanawiałeś się nad tym, że prośba o eutanazję jest tak naprawdę wołaniem o pomoc i zainteresowanie, a nie o śmierć? Słyszałeś o Januszu Świtaju? Gdyby w Polsce eutanazja była legalna Świtaj już by nie żył. Jak myślisz, czy Świtaj prosząc o eutanazję prosił o śmierć czy o pomoc?
Teraz mamy podobny przypadek: "Sparaliżowany mężczyzna chce prosić prezydenta Polski o zgodę na eutanazję. Moje życie stało się jednym, wielkim koszmarem. Nie chcę dłużej cierpieć, uwięziony we własnym łóżku – mówi Hieronim Sadłowski z Kuszewa pod Wągrowcem. Wie, że nie ma szans na spełnienie tej prośby. Ale liczy, że może cudem uda mu się odmienić życie, podobnie jak udało się to Januszowi Świtajowi" (Źródło). Ponownie, gdyby eutanazja była legalna ten człowiek już by nie żył. Przecież obaj są sparaliżowani i nie mogą żyć bez opieki innych ludzi.
- Bukol87
- Juventino
Łał a już myślałem, że ludzie powoli wychodzą z tej głupawki medialnej i zaczynają myśleć samodzielnie. Zawiodłem się.LordJuve pisze:Bądź mym Yodą i napisz mi tu proszę spis szmatławców zakazanych, których czytać, człowiek porządny, nie powinien, możesz?Lypsky pisze: Ziomek tego szmatławca (czyt. tvn) momentalnie podłapał temat i mówiono w tym od "dzień dobry tvn" ( to dopiero znawcy :lol:) po wiadomości sportowe.
Na prawdę, chce być lepszym. Daj mi szansę.
To leciało także w Polsacie, gdyby kogoś to interesowało. :lol:
Nie ma znaczenia co ów zacny kibol robił. Jak bardzo był "a fuj" i od kogo dostał zakaz wstępu na mecze Legii. Ważne, że każdy wie do jakiej grupy obywateli należy i że dostaje darmowe bileciki od tzw. związku piłki nożnej w polsce, który w tak "marchewkowy i parówkowy" sposób próbuje zbratać sie z kibolami, czyli marginesem.
W porządnej instytucji nie powinno byc miejsca na rozdawanie biletów kibolom.
Żałosne jest to, że ktoś nie widzi problemu w całej sytuacji. Mam gdzieś co tam wygadywał na meczu Legii, nie interesuje mnie też idiotyczna ustawa, która miała poprawić sytuację w Polsce a tego jak zwykle nie robi,nie ważne kto to pokazywał - jeśli oczywiście przekaz nie jest manipulowany. Ważne, że skorumpowany, pełny dziadków na ciepłych stołkach, związek rozprowadza 500 biletów (w tym 100 za darmo) osobom, których obecność na jakichkolwiek obiektach jest mocno wątpliwa.
Ktoś się zasłania ustawą. Ok. Jednak co podpowiada zdrowy rozsądek? Zakaz to zakaz, każdy wie jak tacy ludzie się zachowują i nie bądźmy tacy super jak niektórzy, nie wierzmy w to, że taki S. na meczu Legii jest największym kibolem i wymataczem a na meczu reprezentacji zmienia się w baranka.
A Lancia ma się świetnie, coraz lepiej się sprzedaje.